Dette indhold er sponsoreret.

Selvom der stadig er lidt tid til, så kan det ikke benægtes, at sommeren så småt er på vej. Det betyder også, at du skal til at have lidt styr på kroppen igen. Den er ikke hvad den har været efter corona og julen, så derfor er det på tide, at der skal ske noget nyt. Problemet er bare, at du måske er træt af at skulle komme i form på den helt normale kedelige måde, hvor den står på fitness og løbetur. Derfor finder du her en guide til, hvordan du måske kan komme i sommerform på nogle lidt anderledes måder. Forandring fryder nogle gange, og det kan være, at det kan give dig lidt mere motivation. 

Atypisk hjemme gym

Du kan bygge dig et lille hjemmegym, så du ikke skal tage hele den lange tur ned til fitness. Det behøver ikke være med de helt store remedier. Det kan for eksempel være pedaltrænere, maveruller, osv. Der skal ikke særligt mange ting. Det gode ved et hjemmegym er, at du har mulighed for at se tv, mens du træner. Du kan også tilpasse det, så det passer dig meget bedre. Da der ikke er nogen transport, bruger du også mindre tid samlet set på det, og derfor får du mere luft andre steder i hverdagen. Det er da en win win.

Gruppetræning

Det kommer ikke så meget an på, hvad i vælger at lave. Det er det, at i gør det sammen, der betyder noget. Nogle gange kan det være svært at motivere sig selv, og derfor mister man også lysten forholdsvis hurtigt. Det kan være, at du kan genfinde gnisten ved at træne i en større gruppe, hvor i kan presse hinanden. Det kan være udendørs træning, mountainbike ture og meget mere. Meld dig en i en gruppe på facebook eller hør nogle bekendte, så er der sikker noget, som gerne vil deltage.

Youtubevideoer

Nogle gange er det fantasien, som mangler. Det kan være, at du ikke kan finde på de rigtige øvelser, som du synes er sjov. Så er Youtube din ven. Der findes et hav af videoer, som du kan følge, når du skal have finpudset kroppen. Gennem dem kan du også skabe stor variation, da du bare kan vælge en ny video fra gang til gang.

Forhåbentlig kan du finde lidt inspiration i nogle af de ovenstående ideer. Du skal også huske på, at der naturligvis ikke er nogen, som presser dig til at komme igang. Det skal være fordi, du selv synes, at det er sjovt. Hvis du ikke synes, at det er sjovt og ikke har lyst til det, kan det være ligemeget, hvordan du gør det – så er det bare træls uanset hvad.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *