Det behøver ikke at være en dyr affære at tabe sig, det gælder blot om at træffe de rette valg, inden du begynder på dit vægttab. Hvis du gerne vil tabe dig, betyder dette en kombination af sund kost og motion, som hurtigt kan få budgettet til at stige over tusinde kroner i måneden – maden er dyrere, og træningscentret koster også på den gode side af 250 kroner. Heldigvis behøver det ikke at koste synderligt mange penge at tabe sig. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du taber dig på budget.

Regel nummer 1: det skal være sjovt

Det er vigtigt, at du husker, at det skal være sjovt at tabe sig – det må ikke blive en sur pligt som både tærer på dit budget og din energi. Start med at find ud af, hvilke motionsformer der passer til dig, og hvor meget du er villig til at gå på kompromis med de måltider, du spiser i løbet af dagen. Det er helt op til dig at bestemme, hvor hurtigt du skal tabe vægt, og hvor omfattende det skal være.

Regel nummer 2: find den rette motionsform

Der findes uendelig mange forskellige motionsformer, som kan få dig til at smide et par kilo eller flere. Fitnesscenteret er ikke den eneste vej at gå, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse – specielt hvis du ikke synes, det er en god motionsform. Mulighederne er mange for at træne i hjemmet eller ude i naturen, og du kan med garanti finde et såkaldt gratis ’udendørs motionscenter’ i den by, du bor i. Du kan også investere i træningsgear, du kan bruge hjemme, og det behøver ikke at være dyrt. Du kan klikke her og opleve en af de mest populære motionsformer, der kan bruges i hjemmet, og så er det endda også sjovt.

Regel nummer 3: lav en madplan

Kosten er ofte det, som tærer mest på budgettet, når der skal smides de ekstra kilo, men hvis du lærer at se kost som en energikilde fremfor noget, som skal nydes, kan du nemt spare mange penge om måneden på madbudgettet. Du kan med fordel også lave en madplan, så du har et overblik over, hvad der skal spises, men på denne måde har du også mulighed for at handle stort ind, så du på sigt kan spare penge. Find de gode tilbud, særligt på kød, hvor du kan få store portioner for få penge, og sørg da for at din madplan er så økonomisk som overhovedet muligt. Bliv også bedre til at spise, hvad end du måtte have i køleskabet og gør det til en konkurrence ikke at smide mad ud – noget som vi danskere ellers er rigtig gode til.

Det behøver altså ikke at være hverken dyrt eller uoverskueligt at tabe sig, hvis bare man tackler kost og motion på den rette måde. Drop de dyre abonnementer til fitnesscentrene, og køb mad i store portioner – så kan der virkelig være penge at spare. Du kan også finde en madplan her, hvor det hele er lavet for dig.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *