Scott cykler – hvorfor skulle de være bedre?

Med Scott cykler er du garanteret en cykel af højeste kvalitet. Siden midten af 1980’erne har de leveret nogle af de mest innovative cykler på markedet. Både til de professionelle og til motionister verden over. Uanset om du er på udkig efter MTB, racercykel, citybike eller børnecykel er Scott et suverænt valg.

Scott har for længst slået sit navn fast inden for professionel sport. De har leveret vindende løsninger til skisportsudøvere i over et halvt århundrede. Siden 1986 har de også været blandt de førende leverandører inden for cykelsporten. Det har ført til innovative løsninger, der virkelig har slået deres navn fast. Se hvorfor du skal vælge Scott cykler.

Hvem er Scott cykler?

Det schweiziske sportsfirma Scott Sports blev oprindeligt grundlagt i Idaho, USA , af amerikaneren Ed Scott. Han startede egentligt med at lave skiudstyr. Specielt er han kendt for at have lavet den første skistav af aluminium. Men det er også blevet til udstyr inden for bl.a. løb og motorsport.

I 1978 udvidede Scott til Europa og oprettede hovedkvarter i Fribourg i Schweiz. Siden firmaets første cykel så dagens lys i 1986 har de været et af de helt store navne blandt cykelproducenter.

Hvorfor vælge Scott cykler?

Scott cykler er kendt for at ligge i den absolutte top, når det gælder kvalitetscykler. De har lanceret flere revolutionerende koncepter inden for cykling og leverer til en lang række professionelle cykelhold inden for forskellige cykelsportsdiscipliner.

Modeller

Scott cykler dækker over en række forskellige type cykler inden for blandt andet MTB, racercykler, citybikes og børnecykler. Modellerne har navne som:

● Scott Scale: Serie af hardtail MTB, dvs. uden affjedring i bagenden af cyklen

● Scott Contessa: Serie af cykler, der er designet specielt til kvinder

● Scott Foil: Et populært navn inden for racercykler i topklasse

● Scott Solace: Racercykel med carbon-stel

Scott MTB

Scott cykler er et stort navn inden for MTB. Og med kvalitetsserier som Scott Aspect, Scott Spark og Scott Scale er der virkelig noget at vælge imellem. Det gælder uanset, hvad dit niveau er og hvilke krav, du stiller til din cykel.

MTB-modellerne er lavet til hårdt og uvejsomt miljø og køres af nogle af de bedste. Det er gennemtestede cykler, du kan stole på i enhver situation.

Scott cykler til børn

Du kan også give dine børn kvalitetscykler fra Scott. Selvom der er tale om børnecykler, holder de nemlig stadig fat i en overlegen kvalitet.

Med Scott børnecykler får dit barn den bedste start på cykelkarrieren. Cyklerne er bygget til barnets kropsbygning og balance, samt med et steldesign der tager højde for, at det er sværere for et barn at komme op i sadlen.

Scott elcykel

Scott har også produceret en række elcykler. De tæller blandt andet E-Sub-serien, der er hverdagscykler med elmotor. De giver en god blanding af komfort, god hastighed og lang rækkevidde.

Desuden findes også Scotts E-aspect og E-scale, som er elcykel-versioner af mountainbikes i Aspect- og Scale-serierne. Det er cykler, der er bygget til ekstreme offroad-eventyr. Og med denne version får du mulighed for at tage en udfordrende tur i skoven med ekstra kraft til pedalerne.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]