Six pack bagFolk der spiser meget og fanatisk har naturligvis brug for en helt særlig madkasse. Fylder du dig med tilskud og spiser efter et skema, så er Six Pack Bags lige madkassen for dig.Six Pack Bag fås i to størrelser: en med plads til 5 retter og en med plads til 3. Udover madboksene er der særlige rum til frugt, proteinshakere, nødder, sunde snacks, kosttilskud og fryseelementer.

Six pack bag

Man kan naturligvis godt bare bruge en almindelig køletaske, men Six Pack Bags systematiske indretning gør, at man virkelig holder styr på tingene og får det hele med.

Six Pack Bags får 4 stjerner (selv om jeg synes at det er lidt synd for dem der lever på den måde)

 Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne

Se merewww.sixpackbags.com

Pris ca. 600 kr.

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 14. dec. 2011

Similar Posts

6 Comments

 1. Den er da for lækker… Lidt peberet for en studrende, men ellers er den sgu smart. Især hvis man er ude af huset mange timer pr. dag.

 2. “Six Pack Bags får 4 stjerner (selv om jeg synes at det er lidt synd for dem der lever på den måde)” – Sikken en stupid og arrogant kommentar til folk som benytter sig af produktet.

  Dette produkt er en genial og rigtig praktisk opfindelse, og ideel til folk der er på farten, eller bare ude på tur, eller hvad pokker primater nu foretager sig.

  Og hvad angår en køletaske op imod SPB, så er det blot et primitivt og sjusket produkt.

 3. vildt lækker og super praktisk taske :o)
  men hvor kan man købe den?

  vil helst ikke handle i udland pga. dårlig erfaring. men fås den i DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *