aquabeatSvømning er fedt, men jeg har altid syntes at det var noget af det mest monotone træning man kan lave. Der er ingenting at opleve, hverken med øjnene eller ørene. Men det kan ændres fuldstændig med en MP3-afspiller der virker under vandet.
aquabeatUdadtil ligner Speedo Aquabeat LZR Racer en almindelig 2 GB MP-afspiller, men den har selvfølgelig nogle særlige features der gør den egnet til svømning. For det første er den vandtæt (surprise) og høretelefonerne er af plugin-typen der slutter helt tæt og så sidder de ekstra tæt til hovedet. Knapperne er store , så man nemt kan ramme dem mellem to crawl-tag. Selve afspilleren er ret let og flyder oven på vandet hvis du taber den. Smart fordi den kun er vandtæt til 3 meter og mange svømmebassiner er op til 5 meter dybe!Du kan selvfølgelig høre musik, men det kunne også være en ide med podcasts til de længere og mere rolige svømmetræninger!

Pris: ca. 700 kr.

Bedømmelse:

 Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne

Fire stjerner. Hvis jeg svømmede mere, så ville jeg købe en – 100%.

Læs mere: Speedo.com

Skrevet 5. dec. 2009

Similar Posts

One Comment

  1. Super fedt indlæg, nu har jeg aldrig prøvet lige netop denne model, men det lyder som om man får masser for pengene. Alternativt er der også lige udkommet Bragi der også er trådløse og har en masse fede features, desværre lidt dyrere. Jeg bruger selv et par Jaybird X3 til træning, selvom de desværre ikke er vandtætte, spiller de fantastisk og er gode til løb og cykling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *