Spinningsko (Guide)

Når du først har købt dig et par gode spinningsko, vil du garanteret spørge dig selv, hvorfor du ikke gjorde det noget før. Spinningsko optimerer nemlig din træning og øger samtidig din komfort, når du giver den gas på motionscyklen.

Uanset om du træner i fitnesscenter eller derhjemme, er det en god idé at købe dine egne spinningsko. På den måde er du nemlig sikker på, at de passer dine fødder og desuden slipper du for at skulle dele dem med andre.

icon
<? echo $title; ?>
849 kr.
679 kr.
95/100 Bedømmelse
Shimano RP301 – Road LVG

Shimano er et skomærke der er kendt for at kunne kombinere høj komfort med ydeevne, og deres Road LVG sko er ingen undtagelse. Her får du en sko der virkelig kan booste din træning. Denne sko er kendt for sit stilrene og klassiske design, som med sikkerhed vil imponere, og samtidig har den en letvægtsskål skabt af forstærket glasfiber, hvilket giver en optimal kraftoverførsel under træningen. Meget lidt energi bliver tabt i kraftoverførslen med denne sko grundet den funktionelle og glatte tråd der virkelig optimerer denne skos funktionalitet. Disse cykelsko er perfekte til både spinning og landevejscykling, og de passer til de fleste klamper. Det smarte velcrosystem, og den smarte micro klikspænde, sørger for en hurtig og let justering af pasformen. Shimano leverer både til amatører og professionelle, og folk over hele verden nyder deres innovative teknologi, som gør det muligt at præstere bedre, samt opnå højere komfort.

BikeRader skriver om denne sko:

”Simpel, let, hurtigt og komfortabel, og til en god pris”

Fra: https://www.bikeradar.com/gear/category/clothing/shoes/product/review-shimano-r076-spd-sl-shoes-09-34215/

Hvorfor er denne model bedst?

har en letvægtsskål lavet af forstærket glasfiber, der giver optimal strømoverførsel under træning

perfekt til både spinning og roadcykling og passer til de fleste klammer

smart velcro system og smart micro klik spænde sikrer hurtig og nem pasform

Researched Sources
10
Kilder undersøgt
Reviews Considered
8
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
11
Timers dataindsamling
Products Evaluated
4
Produkter anmeldt

 • Diadora – Cykelsko Trivex Plus III Unisex
  Diadora – Cykelsko Trivex Plus III Unisex
  Her kommer den nye cykelsko fra Diadora – Trivex Plus III har alle de funktioner man leder efter når man skal have en god og komfortabel cykelsko. Den er let, hvilket giver god bevægelse under træningen, men samtidig stiv, hvilket både beskytter skoen, men endnu vigtige, det overfører kraften bedre under cyklingen, så du oplever en meget højere præstation. Det er derfor det perfekte valg til konkurrencecyklisten, eller dig der vil opnå en bedre resultat end tidligere, og få endnu mere ud af træningen. Trivex plus er god til både spinning, landevejscykling og konkurrencer, og den passer til de fleste klamper. Designet og pasform er et Race Fit, som lader dig yde dit allerbedste, og indersålen har en høj ventilation der lader dine fødder ånde under træningen. Der er en anatomisk designet vaskbar indersål, og ergonomisk hæl-støtte. Overdelen er skabt af Morpho A.M. cage mikrofiber som giver en optimal bevægelighed og en perfekt komfort. Diadora er kendt for deres cykelsko i den højeste kvalitet, og deres Tricex Plus III er ingen undtagelse! Chainreactioncycles.com skriver om denne sko: Disse Trivex Plus sko er en af Diadora’s mest populære cykelsko. Disse sko er karakteriseret af deres fantastiske alsidighed, og de kombinerer maksimum komfort med en utrolig kraft-overførsel, hvilket gør dem perfekte til alle slags cykling, også langdistance. Fra: https://www.chainreactioncycles.com/na/en/diadora-trivex-plus-ii-spd-sl-road-shoes/rp-prod156823
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   cykelpartner.dk -56%799 0 799 Læs mere

   

  Kommentarer:

  Kasper: Laver Specialized gode spinningsko? Sådan i forhold til hvor meget de koster?