TræningsstativHvis man vil træne hjemme er det en stor hjælp at have nogle få hjælpemidler. I forhold til prisen giver dette træningsstativ virkeligt mange muligheder.TræningsstativEn af de øvelser man som regel mangler mulighed for at lave hjemme er ophævninger (chin-ups). Der findes en del dimser der kan placeres i en døråbning, men med dette stativ kan du lave dine øvelser hvor du vil uden at ødelægge nogen dørkarme. Dertil kan du også lave mange forskellige varianter af armstrækninger, dips og benløft.

Det smarte ved stativet er, at det er billigt og ikke fylder ret meget når det er pakket væk. Det ser ikke meget solidt ud, men angives at kunne klare op til 120 kg.

På Amazon har det fået mange positive anmeldelser og der tilsyneladende mange købere af P90X, der også har købt Stamina 1690.

Stativ sammenpakket

Stamina 1690 Power Tower får tre positive stjerner.

 Stjerne  Stjerne  Stjerne

Se merewww.amazon.com

Pris ca. 600 kr.

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 9. dec. 2011

Similar Posts

2 Comments

  1. hej Morten,
    tak for en super fin hjemmeside – anbefaler den tit til mine patienter. Morten når du nu gør dig den ulejelighed at linke til den amerikanske hjemmeside kunne du så ikke vælge en af de sider som ligger indenfor EU( så længe det da eksisterer) da det har betydning for prisen 🙂 told afgifter osv osv.
    god jul og tak for et godt tiltag.

    mvh
    marco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *