Stor træningsmåtte

Hvis du leder efter en stor træningsmåtte, så har vi på denne side samlet et nemt overblik til dig der skal bruge en stor lang træningsmåtte. Behøver du ikke en stor træningsmåtte, så tag et kig på vores træningsmåtte test her. Der har vi samlet alle de bedste modeller, størrelser og tykkelser. 

 • ProGymMat træningsmåtte 200*100*2,5 cm
  ProGymMat træningsmåtte 200*100*2,5 cm
  Solid, stabil og fleksibel trænings- og gymnastikmåtte. Kan bruges på begge sider, i træningsstudiet, udendørs og i vand.
  • 2 meter lang
  • 1 meter bred
  • 2,5 cm tyk
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  DIK.dk 945 0 945 Læs mere
 • Airex Coronella Træningsmåtte
  Airex Coronella Træningsmåtte
  Airex Coronella 200 er en robust all-round måtter med extra bredde til alle former for træning med en enestående funktionalitet og komfort. Gymnastikmåtten er perfekt til langvarig brug i studier eller fysioterapier. Ny formel til effektiv antibakteriel beskyttelse tager højde for det øgede behov for hygiejne, der giver beskyttelse mod bakterier, mug og patogene organismer. Selv cMRSA bakterier, som er resistente over for antibiotika, og i stigende grad findes på hospitaler , børnepasningsfaciliteter og fitness-studier , holdes i skak.
  • Super kvalitet
  • 2 meter lang
  • Flere farver
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  DIK.dk 1179 0 1179 Læs mere

Hvad er en stor træningsmåtte

Normal størrelsen for en træningsmåtte er 160 cm i længden  og 50 cm i bredden. Der er dog mange som har behov for en træningsmåtte der er enten længere eller bredere. Dette kan skyldes deres størrelse eller grundet de øvelser de skal lave. 

 

Herunder kan du se et overblik over de bedste store træningsmåtter fra danske forhandlere

 

Pris

Jo større din træningsmåtte skal være, jo mere kommer den automatisk til at koste, det siger sig selv. 

 

Der er også nogle firmaer som laver træningsmåtter med personlige designs, men skal du bare have en helt almindelig stor træningsmåtte i en standard farve. Ja så bør den ikke koste særligt meget.

 

Andre ting du skal være opmærksom på når du vælger en stor træningsmåtte

 

Overfladen 

 

Det er vigtigt at du vælger en stor træningsmåtte med skridsikker overflade. De fleste modeller i dig har dog dette, men vi har på det sidste set et par modeller uden. Det er vigtigt at din måtte er skridsikker, så du har et stabilt underlag når du laver dine øvelser. 

 

Tykkelsen

Tykkelsen kan variere fra 0,6 cm til 5 cm. Det er dog ikke helt lige meget hvad du vælger, jo mere du skal lave oprejste øvelser på din måtte, jo tyndere skal den være. VI anbefaler at du vælger en måtte med en tykkelse på 1 cm, da dette er en god mellem tykkelse, der både giver komfort og stabilitet.