StriivDer er efterhånden så mange forskellige skridttællere på markedet at man kan fodre grise med dem, men det til trods, er Striiv et bud på en helt ny innovativ tilgang til at få folk til at bevæge sig mere.Striiv måler din aktivitet ligesom så mange andre dimser gør, men det særlige ved Striiv er at den lader dig bruger dine optjente aktivitetspoint til særlige formål. Du kan f.eks. donere dine point til rent vand i ulande, poliovacciner eller beskyttelse af regnskoven. Der skal selvfølgelig en del til for at donere. Beskyttelse af et stykke regnskov på størrelse med en parkeringsplads i et år koster 18.000 skridt og en poliovaccine koster 60.000 skridt.

StriivStriivStriiv

Udover velgørenhed kan du også bruge dine point i et fantasispil hvor du opbygger og udvider dyre- og planteliv på en øde ø. For at komme videre i spillet er du nødt til at gå, løbe og gå på trapper.

Endelig kan man også påtage sig nogle mere konkrete udfordringer såsom at gå op i Eiffeltårnet eller over Golden Gate Bridge.

Jeg ved ikke om man virkelig bliver grebet af udfordringerne over længere tid, men Striiv er et af de mest innovative bud på at skabe motivation omkring den daglige bevægelse.

Striiv får 4 store stjerner.

 Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne

Se merewww.striiv.com

Pris ca. 600 kr.

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 11. dec. 2011

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *