Studentergave til ham

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hvad skal man give i studentergave til ham? Du ønsker måske at give en personlig studentergave til ham, men kender ham ikke godt nok eller ved ikke, hvad han reelt ville blive glad for. Penge er for mange en upersonlig gave, men giver du ham penge til en planlagt rejse eller som tilskud, til når han skal flytte hjemmefra, så bliver pengegaven personlig. Gør studentergaven sjov, eller giv ham en god oplevelse – man bliver kun student én gang i livet.

Personlig studentergave til ham

En god studentergave til ham bliver personlig, når den glæder netop ham. Nogle unge mænd vil blive glad for et flot ur, der minder ham om dig, hver gang han kigger på armen. Andre foretrækker mere praktiske gaver, som du kan vælge at indgravere en lille tekst i – en pung med indgraveret hilsen, en powerbank med personlig beskyttelsespose eller dit helt eget overlevelses-kit til sommerens festival.

Den personlige studentergave til ham, der har alt, er et godt minde om dig og jeres forhold – hvad enten I er i familie med hinanden, er venner eller kærester. Vælg en studentergave til ham, som du ved, han vil blive glad for, fordi du kender ham.

Sjov studentergave til ham

Til ham, der altid ’pranker’ andre, er det næsten selvsagt, at du som god ven eller kæreste skal finde en sjov studentergave til ham. Kan han ikke lave mad, er det måske på tide, at du køber og tilmelder ham et madlavningskursus. Hoverer han altid, når han vinder over andre i sport, så er det måske på tide at udfordre ham inden for en sportsgren, der kræver noget andet – som windsurfing eller squaredance.

En sjov studentergave til ham behøver ikke være en hadegave, det kan være en kærlig og anvendelig gave, der blot prikker lidt til, at han altid skal drille andre. Køb en god oplevelse i studentergave til ham – det kan måske blive en sjov oplevelse for jer begge.

Fede oplevelser som studentergave

Den ultimative studentergave til ham, der ellers ser ud til at have alt, er, når du vælger de fede oplevelser som studentergave – altså de oplevelser, som han ellers ikke selv ville have købt eller kommet på. Giv ham en tur i en Lamborghini eller en partout billet til sommerens største festival.

En overraskende studentergave til ham, der ellers ikke lader sig overraske eller imponere, behøver ikke være dyr, den skal bare være opfindsom. Tænk kreativt, og undersøg det store marked for oplevelsesgaver – der er helt sikkert en masse fede oplevelser til studentergave.

Studentergave til gameren

Altid foran computeren, og altid computertilbehør og spil på ønskesedlen… du kender typen, gameren. Den ideelle studentergave til gameren er naturligvis noget til hans interesse for at game. Du kan vælge at give det traditionelle tilbehør som headset, mus eller tastatur i studentergave til ham. Til den lidt større gave kan en god gamerstol eller en eksklusiv skærm være den perfekte studentergave til ham, men du kan også vælge at gøre noget helt andet. Hvad med at give ham en gamer-oplevelse? En træningsdag i selskab med et professionelt E-sport team. Det vil med garanti skabe glæde og ny inspiration til spillet derhjemme.  

Studentergave til ham, der skal flytte hjemmefra

Til ham, der står på vippen til at flytte hjemmefra, er en praktisk studentergave til ham ofte en god idé. Pengegaven til det møbel, han sparer op til eller køkkenting, han stadig mangler. Måske kunne du også give ham et fyldt køleskab på første indflytningsdag eller gavekort til en ugentlig måltidskasse det første halve år.

Den kloge studentergave til ham, der skal flytte hjemmefra, er gaven, han ikke har tænkt på selv: Servietter til middagsgæster, tøjklemmer til tørresnoren eller viskestykker til opvasken. Budgettet behøver ikke være stort for at finde den ideelle studentergave til ham, der snart flyver fra reden – det behøver blot at være gennemtænkt og en hjælp på vejen.

Studentergave til ham, der skal ud og rejse

Den store rejse efter endt ungdomsuddannelse står ofte øverst på studenters To Do liste. Mangler du ideer til, hvad du skal give i studentergave til ham, der skal ud og rejse? Så overvej, hvad han eventuelt kan få brug for.

En god rejserygsæk, der kan indeholde det hele og bæres i mange timer er et must, for de fleste unge på rejse. Den uundværlige powerbank til mobilen er en oplagt studentergave til ham, ligesom praktiske ting som hurtigtørrende rejsehåndklæde eller en bærbar ’vaskemaskine’ i form af en special vaskepose kunne være en genial studentergave til ham. Spørg eventuelt ind til, hvad han allerede har og måske mangler til rejsen.

Studentergaver til 200 kr.

Der findes heldigvis mange ideer til studentergaver til 200 kr. eller derunder. En studentergave til ham på budget kunne være en ny skægtrimmer, personlige plejeprodukter til hår og krop eller et gavekort til en tur i bio. Du behøver ikke betale dyrt for en god studentergave til ham, du kan finde både oplevelser og gode ting inden for et lille budget. Start en god bytur med øl- eller whiskysmagning, køb en lækker duft, eller sammensæt en lækker gavekurv med alle hans favoritter.

Studentergaver til 500 kr.

Til det lidt højere budget på op til 500 kr. kan du finde flere forskellige gode studentergave til ham. De lækre sneakers, han altid snakker om eller mærkesolbrillerne inden sommerens strandture. Studentergaver til 500 kr. giver dig også mulighed for at købe og planlægge aktiviteter, som I kan lave sammen: En god middag inden turen går til studiebyen eller den store drømmerejse, måske en hel hyggedag sammen med vennerne med brunch, en tur på go-kart banen, ølsmagning og en tur i byen eller i biografen. Den perfekte studentergave til ham handler om at værdsætte og nyde friheden efter endt ungdomsuddannelse.

Studentergaver til 1.000 kr.

Til den store studentergave til ham på 1.000 kr. eller derover, skal du ofte være lige så kreativ som med en studentergave til ham på et lille budget. Studentergaver til 1.000 kr. eller derover skal være noget, som han virkelig kan bruge og glædes over, så du ikke risikerer at bruge en masse penge på ligegyldige gaver, der blot bliver lagt ind i et skab. Giv den fattige student en forkælelsesgave ud over det sædvanlige, inden den hårde tid som studerende går i gang. Giv din søn eller nevø en oplevelse for livet med et rejsegavekort eller den sidste betalte ferie sammen med familien.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *