Strength shoesStrength shoes … har det modsatte af en høj hæl, nemlig en høj forfod. Herved kommer der meget høj belastning på lægmusklerne, selv når man går normalt. Efter producentens påstand skulle det give en seriøs træningseffekt, som kan omsættes til mere springstyrke.Skoene har faktisk været på markedet i adskillige år og der er endda lavet studier med dem. Resultaterne peger på, at de måske kan øge præstationsevnen, men også at skadesrisikoen er meget høj. Ingen tvivl om at de giver ekstra træning til lægmusklerne, men i springbevægelser er der mange andre muskler der er endnu vigtigere. Det er derfor ikke sikkert, at man kommer til at hoppe højere selvom man får større lægmuskler.

Strength shoes

Pris: ca. 700 kr.

Bedømmelse:

 Stjerne  Stjerne  Stjerne

3 stjerner. Kan måske virke som specialtræning, men risikoen for skader ved reel træning er høj og så ser man ikke for smart ud, når man har dem på.

Læs mere: www.strength-systems.com

Skrevet 14. dec. 2008

Similar Posts

4 Comments

  1. Enhver der vælger at tage denne gadget for seriøse vare, har næsten fortjent at få skader :/

  2. Hey Zacho, hvis du ser denne, vil du så ikke forklare hvilke skader man kan “løbe” ind i ?

    For mig synes det “bare” som utrolig intensiv lægtræning, og ikke at jeg ville tro den skulle få folk til at hoppe 3 meter fra stående fod, men jeg undrer mig over at artiklen siger skadesricikoen er stor.. Overbelastning? overtræning?

    Men jeg ville sku ikke slæbe den på når jeg går i byen 🙂 Ikke helt moderigtige sko 😉

    Træningshjernen

  3. Jeg gad også godt vide hvilke skader det er du taler om… Kan fortælle dig at flere spillere i NBA (amerikanske basketball liga) bruger disse sko, og de er blandt de bedste eksempler på hvad det vil sige at være et toptrænet verdensatlet

  4. Skal lige tilføjes at det også kræver det rigtige træningsprogram for at de hjælper, og at man ikke udelukkende skal bruge dem her, lige som så meget andet hvad angår styrketræning og fitness er det ikke nok kun at benytte sig af en ting/øvelse eller lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *