Termoflaske test

Hvis der er noget du ikke altid overvejer, så er det hvordan din næste termoflaske skal være. Man kan godt have en mistanke om at ”det bare er noget man går ud og køber”, uden at tænke så meget over om der rent faktisk er en forskel på de produkter, der er på markedet, og dermed risikerer du at få et produkt, der er mindre godt, end det du kunne have opnået, måske endda også til samme pris.

Om du er til kaffe, te, kakao, suppe eller sågar røde pølser i varmt vand, når du er ude, så er valget af termoflaske alfa og omega.

Du har mange forskellige størrelser at vælge imellem

 

 

Termoflasker kommer i forskellige størrelser, helt nede fra 0,25 – 0,3 liter, som vel nærmest kan betegnes som kop-størrelse, og helt op til 2,0 – 3,0 liter, hvor væskeindholdet alene indikerer at det enten bliver en lang dag, eller at man er flere om flasken.

1 liter termoflasken – det populære valg

 

 

Den mest gængse størrelse er en 1 liter termoflaske. Den har en alsidig størrelse, der sørger for at du til dels har nok væske med, men som hverken vejer eller fylder for meget.

Den lille termoflaske

 

 

En lille termoflaske vil være velegnet til den daglige køretur til og fra arbejdspladsen, hvis du forestiller dig, at du lige skal have dit fix inden det hårde arbejde kalder, og måske kan nå at fylde den igen på vejen hjem.

Den store termoflaske

 

 

En stor termoflaske vil på den anden side være en god idé, hvis du skal ud på tur med familien, og I er flere, der skal deles om flasken, eller ved familiebegivenheder, hvor der er brug for termoflasker på bordet for at holde kaffe og te varmt.

Hvilke mærker findes der?

 

 

Hvad enten du er til det funktionelle og holdbare stål i et simpelt design, der kan tåle lidt af hvert, eller det skal være noget, som kan imponere dine gæster ved bordet, så er der noget at vælge imellem rent designmæssigt. Her kan det være en god idé at tjekke diverse termoflaske tests. Hvor finder termoflaske tests? Det gør du selvfølgelig online, og der er som regel rigtig mange gode fif og råd at finde, når du kigger dem igennem.

Er du ikke ivrig efter at sidde og kigge gennem den ene termoflaske test efter den anden er her et par gode mærker, du kan gå efter.

Emsa

 

 

Emsa termoflasker klarer sig altid godt i termoflaske tests, da de er lidt af en klassiker.

De kommer som standard med dobbelt væg. Det giver flasken en ekstra holdbarhed, og hjælper til, at både varme og kolde drikke holder sig sådan længere. Emsa tilbyder derudover også termoflasker i stål i størrelser på 0,35, 0,5, 0,7 og 1,0 liter, der alle har den lange isoleringsevne, der holder på temperaturen i kanden. De kommer også med et par bordmodeller i hvid og sort, med en liters kapacitet til både daglig og pænere brug.

Eva Solo

 

 

Eva Solo – det kendte mærke med de mange muligheder. Her er tale om en solid designer af dansk boligtilbehør og køkkengrej generelt, og i eksklusivt og smukt design, der sammenbinder høj kvalitet, æstetik og funktionalitet i et tidløst design.

Eva Solo har frembragt en 0,5-liters termoflaske i stål med en stål-indsats, så den holder til meget i brug. Den er også så praktisk, at den passer til de fleste bilers kopholdere og kommer med en strop, så den er let at bære og holde fast i.

Hvis du ikke er til noget helt så stort, findes der faktisk også en 0,35-liters variant, en praktisk og smart kop-størrelse, til brug på farten. Her er låget let at åbne og lukke, fordi den kommer med et låg med praktisk ”klik-funktion”, der gør at den kan betjenes med én hånd.

Den er endda supernem at rengøre, da den kan gå i opvaskemaskinen, og det hjælper ofte til at placere den højt i termoflaske tests.

Primus

 

 

Primus er en serie af termoflasker, der skiller sig lidt ud, når de nævnes i tests af termoflasker. Her bevæger vi os væk fra det ”rene” rustfrie stål over til noget med lidt mere farve og bling. Primus kommer med de gængse 0,35, 0,5 og 1,0 liters flasker, og i rustfrit stål med dobbelte vægge, men her hører ligheden også op.

De kommer nemlig med en pulverlakeret overflade, der gør designet mere lækkert og med bedre greb, men det gør også at de findes i et utal af farver.

Så kort sagt er den let og lækker, modig i design og udformning, samtidig med at den yder effektiv isolering.

Stanley

 

 

Endnu et mærke der ofte dukker op i tests af termoflasker. Stanley kommer med en klassisk termoflaske, men så heller ikke mere klassisk end at den indeholder 1 liter af din favoritdrik. Modellens outdoor vacuum skiller sig lidt ud med nogle farver på låget der indikerer hvor flasken slutter og låget starter.

Selve flasken kan holde noget varmt eller koldt i op til 24 timer, så du kan godt lave kaffen som det første, den bliver ikke kold før du når hjem igen.

Derudover har Stanleys flaske som standard to kopper i låget, sådan at man kan byde sin partner på en drink, når man er ude.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]