StyrkestolDenne træningsstol ser umiddelbart lidt flimsy ud, men hvis man tænker på den som en mulighed til ældre mennesker, så er den måske ikke så tosset alligevel.The Ressistance Chair er en klapstol udstyret med elastikker og trisser, samt en lille stepbænk bagpå. Producenten prøver at sælge stolen som en total træningsmulighed til alle uanset træningstilstand, men det kan den overhovedet ikke leve op til.

StyrkestolTil mindre ambitiøse formål som f.eks. skulder- og armtræning for folk med kontorarbejde eller hjemmetræning for ældre mennesker, så kan den derimod sagtens være ret anvendelig.

Alle ved efterhånden, at det er vigtigt for ældre mennesker at lave styrketræning. Problemet er, at give folk nogle muligheder som de faktisk får brugt. Denne stol giv nogle konkrete funktioner, hvor det er tydeligt hvad man skal gøre og det kan betyde mere end om belastningen lige er den helt rette. Hvis du kan få din farmor til at bruge denne stol aktivit 3 gange om ugen, så vil det sikkert gøre en forskel.

Styrkestol

Styrkestolen får 3 stjerner.

 Stjerne  Stjerne  Stjerne

Se merewww.vqactioncare.com

Pris ca. 2.000 kr.

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 7. dec. 2011

Similar Posts

One Comment

  1. Det var da en ganske god ide med sådan en klapstol Jeg synes at det er super at man kan klappe den sammen og gemmen den væk når man ikke bruger den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *