Titan motionscykler

Titan er et velkendt mærke i Danmark, da de forhandles af en lang række danske udbydere. Titan producere motionscykler i den billige ende af prisskalaen, de har dog nogle modeller som koster tæt på topmodellerne fra andre producenter, dette er langt fra deres fokus. Titan fokusere på at lave billige kvalitets motionscykler til hjemmebrug.

 

Titan motionscykler priser

Titan fokusere som nævnt på at holde prisen så lav som overhoved muligt. Hvilket betyder at deres priser ofte svinger mellem 2500-6000 kr. hvilket er fair pris for en motionscykel af den kvalitet som Titan levere. Efter vores mening findes der dog bedre alternativer som er værd at kigge på, i samme prisklasse. 

 

Hvis dette er interessant så tag et kig på vores oversigt over billige motionscykler til under 3.495 kr. 

 

Titan motionscykel – 2 eksempler 

 • Titan Life Athlete B55
  Titan Life Athlete B55
  Justerbar sadel og håndtag og mange gode funktioner. Motionscyklen er forsynes med transporthjul, hvilket gør den nem at flytte på. Her får du en god og solid cykel til prisen, som er enkel, flytbar og meget brugervenlig. Til dig, der ikke har brug for mange tekniske programmer. Motionscyklen har en computer som er meget brugervenlig, den viser tid, distance, alarm, kalorier, temperatur, omdrejninger pr. min ( RPM ), håndpuls, ur og kropsfedt mm. Derudover er den udstyret med en ipad- holder. Motionscyklen har manuel indstilling af belastningen som har 15 niveauer.
  • 15 modstandsniveauer
  • 25 programmer
  • Motor: 2,0 hk
  • Enkel og brugervenlig
  • Maksimal brugervægt: 120 kg
  • Uden mange tekniske programmer
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Frishop.dk -14%2814 0 2814 Læs mere
  Apuls.dk 3999 0 3999 Læs mere
 • Titan Life B65
  Titan Life B65
  Et andet godt alternativ til en god motionscykel til ældre er Titan Life B65.   Ligesom de 2 andre modeller, får du her en motionscykel med utrolig nem på og afstigning, da modellen er lavet til det ældre publikum.   Denne model har ydermere et svinghjul på 12 kg., 21 træningsprogrammer, 15 modstandsniveauer og en smart computer, der viser alt det du har brug for (Tid, afstand, hastighed, kalorier forbrændt og puls) Dog er det igen stabiliteten som er afgørende for os og derfor foretrækker vi Abilica Stream Voyage.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Frishop.dk -28%2500 0 2500 Læs mere

   

  Titan Life ATHLETE B55

  En af deres klart bedste motionscykler er deres model med navnet Titan LIFE AFTHLETE B55, der er en rigtig fin motionscykel til hjemmebrug. 

   

  Den har nemlig et godt tungt svinghjul på 9 kg, samt en god høj vægt på næsten 40 kg. til at holde motionscyklen stabil.

  Samtidig får du også en computer der viser tid, hastighed, kalorier, distance og håndpuls. Hvilket er det de fleste andre motionscykler i denne klasse også kommer med. 

   

  Titan Life ATHLETE B55 kan holde til en personvægt på 120 kg. og er utrolig nem at indstille på både styret og sadlen. 

   

  Samtidig er den god til at have derhjemme, da den har transporthjul. Hvilket gør det nemt at flytte den frem og tilbage, alt efter hvornår du skal bruge den. 

   

  Alt i alt en rigtig fin motionscykel fra titan til prisen.

   

  TItan LIFE B65

   

  Titan har de seneste år også haft en del succes med at lave motionscykler til ældre. Derfor har de rigtig mange motionscykler med lav indstigning, som gør det nemt for alle at komme på og af motionscyklen som eksempelvis denne model.

   

  Titan Life B65 kommer med en dejlig behagelig sadel og mulighed for at indstille cyklen på flere niveauer, så du er sikker på at sidde korrekt. 

   

  Computeren viser tid, afstand, hastighed, kalorier og puls, så du nemt kan skabe dig et overblik over din træning. 

   

  Svinghjulet er dejlig tungt og vejer næsten 12 kg., du får 21 træningsprogrammer og 15 modstandsniveauer. Hvilket er rigeligt, da de fleste brugere ender med kun at bruge en hånd af hver alligevel.