Titan er et velkendt mærke i Danmark, da de forhandles af en lang række danske udbydere. Titan producere motionscykler i den billige ende af prisskalaen, de har dog nogle modeller som koster tæt på topmodellerne fra andre producenter, dette er langt fra deres fokus. Titan fokusere på at lave billige kvalitets motionscykler til hjemmebrug.

 

Titan motionscykler priser

Titan fokusere som nævnt på at holde prisen så lav som overhoved muligt. Hvilket betyder at deres priser ofte svinger mellem 2500-6000 kr. hvilket er fair pris for en motionscykel af den kvalitet som Titan levere. Efter vores mening findes der dog bedre alternativer som er værd at kigge på, i samme prisklasse. 

 

Hvis dette er interessant så tag et kig på vores oversigt over billige motionscykler til under 3.495 kr. 

 

Titan motionscykel – 2 eksempler 

[post_product id=169921]

[post_product id=170544]

 

Titan Life ATHLETE B55

En af deres klart bedste motionscykler er deres model med navnet Titan LIFE AFTHLETE B55, der er en rigtig fin motionscykel til hjemmebrug. 

 

Den har nemlig et godt tungt svinghjul på 9 kg, samt en god høj vægt på næsten 40 kg. til at holde motionscyklen stabil.

Samtidig får du også en computer der viser tid, hastighed, kalorier, distance og håndpuls. Hvilket er det de fleste andre motionscykler i denne klasse også kommer med. 

 

Titan Life ATHLETE B55 kan holde til en personvægt på 120 kg. og er utrolig nem at indstille på både styret og sadlen. 

 

Samtidig er den god til at have derhjemme, da den har transporthjul. Hvilket gør det nemt at flytte den frem og tilbage, alt efter hvornår du skal bruge den. 

 

Alt i alt en rigtig fin motionscykel fra titan til prisen.

 

TItan LIFE B65

 

Titan har de seneste år også haft en del succes med at lave motionscykler til ældre. Derfor har de rigtig mange motionscykler med lav indstigning, som gør det nemt for alle at komme på og af motionscyklen som eksempelvis denne model.

 

Titan Life B65 kommer med en dejlig behagelig sadel og mulighed for at indstille cyklen på flere niveauer, så du er sikker på at sidde korrekt. 

 

Computeren viser tid, afstand, hastighed, kalorier og puls, så du nemt kan skabe dig et overblik over din træning. 

 

Svinghjulet er dejlig tungt og vejer næsten 12 kg., du får 21 træningsprogrammer og 15 modstandsniveauer. Hvilket er rigeligt, da de fleste brugere ender med kun at bruge en hånd af hver alligevel. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *