TRX suspension trainerDen her gadget er faktisk genial som en fast rejsemakker eller et supplement til hjemmegym’et. Den fylder og vejer ingenting, men giver alligevel mulighed for at lave en masse øvelser på en rimelig sjov og effektiv måde. Den får

 Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne

TRX Suspension Trainer er egentlig blot et sæt remme med håndtag i enderne. TRX kan fastgøres på mange forskellige måder, men hvis man bruger den indendøre, vil det typisk være en lukket dør man fikserer den til. Remmenes længde kan varieres og håndtagene kan også bruges som løkker til fødderne. TRX kan bruges til oplagte øvelser som “træk til bryst” eller “armstrækninger”, men det sjove kommer når man begynder at lave sværere øvelser, hvor man træner rotation og stabilitet af kropsstammen. TRX kan ikke helt gøre det ud for ekstra vægte – specielt i forhold til bentræning – men når man kigger på forholdet mellem alsidighed og enkelthed, så er den helt i top.

TRX suspension trainerPris: ca. 1.000 kr.

Bedømmelse:

 Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne

5 stjerner. Ikke fordi at det er verdens bedste træningsredskab, men ideen om at kunne træne hvor som helst er god. Og så vil jeg 10 gange hellere træne med TRX end med træningselastikker. Gravity rules!

Læs mere: www.fitnessanywhere.com

Skrevet 15. dec. 2008

Similar Posts

2 Comments

  1. Endeligt er det muligt at rejse og stadig få rimelig gang træning.
    Bestemt et produkt med muligheder.

    Det har altid irreteret mig, at når man tog backpacken på og rejste ud i verdenen.. så var det seriøst besværligt at få noget “tungt” træning. Kan også forestille mig at det giver respekt i et dormetry hvis man går i gang med den her. hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *