Udrensningskur (Guide) – virker det?

Fri fragt
Forhandler:Bodyman
Biodrain Udrensning 90 Tabs
264 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Bodyman
Biodrain Udrensning 180 Tabs
453 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Detox-Kit Udrensningskur (3 x 30 ml)
257 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Mecindo.dk
Heel Detox-Kit 3x30 ml udrensningskur - 90 ml
224 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Netspiren
Detox-Kit Udrensningskur - 3 x 30 ml.
231 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Detox-Kit udrensningskur - 3x30 ml
253 kr.
Til Shop

Udrensningskure kan hjælpe på flere måder, men det er meget forskelligt, om de har en varig effekt.

Der er mange forskellige grunde til at tage en udrensningskur. Nogle vil gerne tabe sig hurtigt, andre vil gerne rense kroppen for giftstoffer og sygdomme. Det kommer helt an på, hvad dit fokus er, om det kommer til at lykkes for dig med en udrensningskur eller ej.

Hvad er en udrensningskur?

En udrensningskur er en kur, hvor du har fokus på at spise eller undlade at spise bestemte ting for at gøre noget godt for din krop.

Det kan være, at du udelader for eksempel kød og mælkeprodukter i en periode, fordi det er svært for din krop at fordøje. Det kan også være, at du kun drikker juicer eller kun spiser supper, der har en udrensende virkning på bestemte oftest affaldsstoffer, som har ophobet sig i kroppen.

Der er med andre ord flere forskellige måder at tage en udrensningskur på.

Hvorfor skal jeg tage en udrensningskur?

Lige som der er mange kure, er det også meget forskelligt, hvad du får ud at tage en udrensningskur. I nogle tilfælde er det for at slippe af med giftstofferne i din krop eller slippe af med gamle sygdomme, der ligger lige under overfladen og bliver ved med at plage dig. Det kan for eksempel være blærebetændelse.

I andre tilfælde kan det være, at du gerne vil tabe dig nogle kilo. En udrensningskur kan også være en god måde til at finde ud af, om der er en eller flere fødevarer, som du er allergisk overfor.

Udrensningskur kan give et kortvarigt vægttab

Hvis du kun spiser suppe eller juice i en uge, kommer du naturligvis til at tabe dig, men det vil ikke være et varigt vægttab. Men hvis du har brug for at bevise over for dig selv, at det er muligt for dig at tabe dig, eller du har brug for at tabe dig nogle kilo inden en stor fest, kan det være en god løsning.

Slip af med giftstoffer og gamle sygdomme

Vælger du at gå på en udrensningskur for at rense giftstoffer og sygdomme ud af kroppen, vil du opleve, at en sådan kur oftest også virker. Men tit vil du have det virkelig dårligt under udrensningen, fordi du ikke spiser og drikker alt det, som din krop gerne vil have.

Det kan for eksempel være sodavand, alkohol og mad med sukker. Det kan også være, at gamle sygdomme som blærebetændelse eller hovedpine blusser op igen. Du skal derfor ikke regne med at have det godt, mens du er i gang med udrensningsprocessen. Det skulle du dog meget gerne få, når først udrensningskuren er overstået.

Udrensning giver fokus på dig selv

En udrensning er en god måde at have fokus på dig selv og din krop på. Hvis der er noget, som du er i tvivl om, hvorvidt du er allergisk over for, kan du prøve kun spise meget få fødevarer og så langsomt begynde at introducere de fødevarer i din kost igen, som du har under mistanke. Det kan give dig en ide om, hvad det er, du reagerer på.

Derudover er en udrensning også en måde for dig at have fokus på dig selv. Sideløbende med, at du udrenser, kan du gå til zoneterapeut, akupunktør eller lignende og på den måde få hjælp til at slippe af med mindre sygdomme og småskavanker.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]