Dip barMan kan lave meget træning med kropsvægt alene, men det hjælper nu altid lidt hvis man har noget grej til at peppe træningen op med. Dette stativ giver nogle rimeligt gode muligheder for variation og belastning i forhold til hvor simpelt det er.
Dip barEn af de fine ting ved “Ultimate Body Press Dip Bar” er at man udover at kunne bruge den til dips også kan bruge den til vandrette rows, hvorved man får trænet overkroppens trække-muskler. Noget der tit er problem at få fat i med hjemmetræningsprogrammer. Suppleret med en sandsæk (eller et barn!) på brystet, så kan øvelsen blive ret effektiv – også for den stærke.Man kan også købe dip-stativet i et kit sammen med en pull-up bar (door-gym) og et sæt håndtag i remme. Jo mere legetøj des bedre – og sammenlignet med prisen på et sæt alu-fælge, så er det jo ingenting.

Pris: ca. 400 kr.

Bedømmelse:

 Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne

Fire stjerner – simple og billige ting der faktisk kan bruges fortjener altid ros.

Læs mere: www.ultimatebodypress.com

Skrevet 8. dec. 2009

Similar Posts

10 Comments

  1. De 300 pund, som de sætter som den øvre grænse, er formodentlig en del under hvad den reelt kan klare!
    Det er dog fornuftigt at udvise en vis forsigtighed, når man overskrider den øvre grænse for belastning. Dvs undgå explosive lyft og ingen bouncing i bunden! 300 pund er ca 137kg i øvrigt.

  2. Nogen der har erfaringer med disse?? Jeg prøver at købe en, men oplever at den nægter pga den ikke kan fragte hertil?

  3. Ja den er rigtig praktisk men, den koster bare ca. 800,- når den skal fragtes til danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *