Hvis man er passioneret løber, hvad mange af os jo er, kan man bruge mange timer om måneden ude på løbestierne. Og for rigtig mange løbere er musik i ørerne en forbundet del af at løbetræne. Det er skønt at nyde sin yndlingsmusik på farten, og det helt rigtige nummer kan virkelig gøre en forskel, når man er helt færdig og bare ikke kan mere.

 

Men hvis man bruger mange timer om måneden på løbetræning med musik i ørerne, kan det faktisk koste ganske mange penge. En ting er naturligvis selve dit mobilabonnement, som man skal være opmærksom på. Men dertil kommer udgifter til for eksempel Spotify, Tidal eller en af de andre populære musiktjenester. Spotify koster i sig selv 99 kr. om måneden for et Premium-abonnement – og hvem gider at høre reklamer hele tiden. Hvis resten af familien skal høre med, koster et Family-abonnement 149 kr. om måneden. Hertil kommer udgifterne til dit mobilabonnement og den data-pakke, det indeholder.

 

Men har du tænkt på, at du faktisk kan få rigtig meget mobilabonnement for de penge, du bruger på streamingtjenester? Flere udbydere tilbyder et mobilabonnement med musik. Det vil sige, at der er en musiktjeneste tilknyttet abonnementet, således at du kan spare den månedlige udgift til Spotify, Tidal eller lignende. Med de lave priser på mobilabonnement, Danmark er kendt for, betyder det, at du kan betale en væsentlig del af dit mobilabonnement bare ved at skære din sædvanlige musiktjeneste fra og vælge et mobilabonnement med musik i stedet.

 

Men det bliver faktisk endnu bedre. For du er måske også en af dem, der godt kan lide at komme hjem fra løbeturen og crashe foran skærmen med en god serie? Så kan du nemlig spare endnu flere penge. For et mobilabonnement med musik er nemlig som regel også ensbetydende med et mobilabonnement med serier. Hvis du for eksempel er fan af Game of Thrones, betaler du 99 kroner om måneden for et abonnement på HBO. Det er penge, du kan spare ved at vælge et mobilabonnement med serier, hvor HBO er inkluderet.

 

Nu har du allerede sparet 198 kr, som du kan bruge på dit mobilabonnement i stedet. Eller på at synde lidt med en god middag med en god ven eller en partner, der fortjener at blive forkælet lidt. Du er jo næsten altid ude at løbe med din nye musiktjeneste i ørerne, så måske sidder der en derhjemme, der trænger til at blive forkælet.

 

Men festen slutter ikke her, for tænk nu, hvis du engang imellem rejser til udlandet og også tager en løbetur her: der er ikke noget mere skønt end en morgentur i Paris med musik i ørerne. Men hov – det kan hurtigt koste dyrt at streame i udlandet. Derfor skal du sikre dig, at du har et mobilabonnement med roaming inkluderet sammen med musik og serie.

 

Nu er du fuldt klædt på til at løbe ud i verden og nyde den skønne fornemmelse af at gøre noget godt for kroppen, fordi dine ører og ikke mindst for din pengepung. God fornøjelse.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *