Varmecreme

Fri fragt
Forhandler:Unisport
Select Varmecreme m/Kamfer 250ml
99 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Unisport
Select Muskelsalve 1, 100 ml.
99 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Unisport
Select Muskelsalve 2, 100 ml.
99 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Unisport
Select Muskelsalve 3, 100 ml.
99 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Billigsport24
Select Profcare Muskelsalve 2 - 500 ml
319 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Billigsport24
Select Profcare Muskelsalve 1 - 100 ml
89 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Billigsport24
Select Profcare Muskelsalve 2 - 100 ml
89 kr.
Til Shop

Hvad er Varmecreme

En varmecreme kan være et utrolig nyttigt redskab i kampen mod forebyggelse af skader og lindring af smerter i dine muskler. Varmecremen opvarmer og øger blodcirkulationen, og på den måde løsner den op for diverse spændinger, samtidig har varmecremen ofte en rigtig god smertelindrende effekt ved skader eller forstrækninger.

 

Hvordan kan varmecreme bruges

Varmecreme bruges sjovt nok til at varme dine muskler op, der er flere scenarier hvor dette giver mening. Først og fremmest giver det mening at bruge varmecreme når du skal dyrke motion og det er koldt udenfor. Da koldt vejr er med til at påvirke hvor lang tid der går, får dine muskler bliver varme. Det er en god ide at smøre varmecremen på i god tid, da der kan gå op til 30 min før du mærker virkningen.

 

Et andet scenarie kunne være hvis du ofte oplever at visse muskler efter noget tid begynder at spænde og krampe sig sammen. Varmecremen varmer nemlig din muskel op, men får den samtidig også til at slappe. Hvilket er lige det du har brug for i dette scenarie. Dette fungerer især godt på musklerne i nakken, ryggen, lænd og skuldre.

Det er meget vigtigt når du bruger varmecreme, at du vasker dine hænder godt efter du har smurt det ud på de tiltænkte muskler. Varmecreme er nemlig meget kraftigt og derfor også utrolig ubehageligt at få i ansigtet eller underlivet. Derfor anbefaler vi at du vasker dine hænder 2 gange efter brug, så du undgår at komme til at klø dig de forkerte steder, mens du har lidt at cremen tilbage på fingrene.

 

Hvad skal du være opmærksom på når du købe varmecreme

Der findes en del forskellige varmecreme hos danske webshops og de indeholde ikke alle sammen de samme stoffer. Derfor er det vigtigt at du tjekker og den varmecreme du ønsker, indeholder noget som kan give dig en allergisk reaktion. Dog er det de færreste som oplever at få en allergisk reaktion fra varmecreme.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]