En waterrower er en romaskine der er lavet i træ med et vandmodstandssystem, waterroweren fik ekstrem meget opmærksomhed i 2014 da stjernen fra house of Cards Frank Underwood (Kevin Spacey) gentagende gange trænede i sin kælder på en waterrower. 

I denne artikel vil vi gennemgå hvor du kan købe en waterrower og hvad du skal være vide inden du køber den.

 

Tip: Vi har også lavet en stor romaskine guide, hvis du overvejer at købe en romaskine.

 

Design

Der er ingen tvivl om at en waterrower skiller sig ud fra andre romaskiner, primært på designet. At waterroweren kommer i forskellige lækre stykker træ, gør at den får et enormt eksklusivt look som bare ikke findes på nogen anden romaskine. Det kombineret med vandtanken som ligger foran, for bare alle andre romaskiner til at ligne en sløv kopi. 

 

Materialer 

En waterrower er som tidligere nævnt lavet i træ, men den kommer selvfølgelig i flere forskellige eksklusive træsorter. 

Det er nemlig muligt at få din waterrower i Egetræ, Valnød træ og krisebær træ. Dette er selvfølgelig gjort for at give kunderne en endnu mere eksklusiv følelse, hvilket er hele konceptet bag waterroweren. 

 

Er det bedre at have en romaskine i træ, frem for metal?

Det hurtige svar til dette er nej. Metal er langt mere holdbart og fylder mindre. Men med træ får du et helt andet look, som i vores verden bare er så meget lækre at se på. Så er design og æstetik noget du går op i, så er der ikke rigtig nogen vej uden om. 

 

Waterrower med vandmodstand

waterroweren kommer selvfølgelig med vandmodstand, hvilket det skarpe nok har luret på navnet. Vandmodstand er med til at give dig en enorm naturligt træk, der giver følelsen af at sidde ude på vandet og ro.

 

Den eneste ulempe der er ved vandmodstand er at du ikke har lige så mange indstillingsmuligheder, som på eksempelvis en romaskine med luftmodstand. 

 

Pris

Waterrower ligger i den dyre ende når det kommer til romaskiner, men det mener vi faktisk godt kan retfærdiggøres. For det er lidt ligesom at købe en iPhone, da det er brand og design du betaler for. 

 

Kan du finde andre romaskiner der er funktionelt bedre, ja måske. Men du finder bare ikke samme design hos andre forhandlere. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *