[xmlproductfeed keywords=”whey” limit=”150″ ]
Til de som motionerer og træner, anbefales det at holde en sund og proteinrig kost for at opnå de bedste resultater. Dette kan gøres ved at indtage proteinrige måltider mindst en gang om dagen. For de mænd og kvinder som går op i sin træning, kan et kosttilskud af proteinpulver fremme resultaterne yderligere. Hvis du leder efter det bedste proteinpulver, så bør du overveje Whey. Det er produceret af valle og den proteintype, som optages og udnyttes på bedste vis i kroppen.

Whey proteinpulver er den mest populære og almindelige form for proteinpulver. På dansk kaldes det for “valleprotein” på grund af mælkebestanddelen, som det er produceret af. Det er et biprodukt af osteproduktion og det stammer fra almindeligt komælk. Derfor har whey protein den højeste biologiske værdi, sammenlignet med alle andre former for proteinpulver. Men til gengæld bør du holde dig fra det, hvis du er laktoseintolerant.

Whey protein – Køb det online

[PFV query=”Whey” feed=”https://www.partner-ads.com/dk/feed_udlaes2.php?partnerid=23020&bannerid=22819&feedid=86″ newlineafter=”1″ limit=”20″]

Hvad er whey proteinpulver?

Valleprotein består af høje niveauer af alle de vigtigste aminosyrer inklusiv de forgrenede. Hvis du træner, kender du sikkert til cystein, som skubber gang i biosyntesen. Det hjælper især til muskelrestitution efter træning, da det absorberes hurtigt af kroppen. Derved kan du hurtigt få tilført protein til dine muskler, så de kan vokse.

Hvad er vigtigt ved valg af valle protein?

Der findes tre former for valleprotein: valle hydrolysat, valle isolat og valle koncentrat. Når du skal vælge er det vigtigt at tjekke procentdelen af protein. Der er nemlig et mindre indhold af både fedt og laktose i de mest proteinrige valleprotein produkter.

Hvilken valleprotein har flest proteiner?

Whey hydrolysat er opløst enzymatisk og får dig på den korteste vej til fordøjelse af alle former for protein. Vallekoncentrat har mellem 29 og 89 procent protein, mens alle former for valle isolat har over halvfems procent. Sidstnævnte er derfor den mest rene og koncentrere form for valleprotein på markedet.

Hvordan hjælper whey protein til vægttab?

Generelt hjælper whey protein dig med at få et sundt stofskifte og det forbedrer hjertekar-systemet. Kombineret med en sund kost kan valleprotein hjælpe dig med at få større muskler ved øget muskelvækst, samt smide kilo gennem tab af fedt. Da protein har en mere mættende effekt, er det et perfekt kosttilskud til en kur, som er baseret på lavt indtag af kulhydrater.

Hvilken whey protein smager bedst?

Generelt vinder whey protein drikke de fleste smagstest. Men det kommer på an smag og behag, når det kommer til spørgsmålet om, hvilken variant er bedst. Der findes en lang række smagsvarianter såsom de klassiske med neutral, chokolade, jordbær eller vaniljesmag. Du kan også købe whey protein med en smag af banan, karamel, hindbær, citron, cookie, kokos, blåbær, æble og meget mere.

Hvad kan whey protein blandes med?

De fleste vælger at blande whey proteinpulver op med vand, juice eller mælk. Men du kan også skabe lækre smoothies og andre proteinrige shakes med valleprotein.

Faktisk er det en god ide at tilsætte whey proteinpulver til din smoothie, da frugtdrikken nemt kan have et for højt niveau af naturlige sukkerstoffer. Ved at tilføje protein til din smoothie bliver blodsukkerstigningen skiftet ud med et energitilskud, som holder længere. Der findes masser af lækre opskrifter på smoothies og andre shakes, der gør det nemmere at indtage det bedste proteinpulver på markedet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *