• Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Igår Bænkpres med stop 5x110 4x125 - Fail på femte rep....... 5x120 5x115 5x115
  • Som vanligt op til fridag (til ferie faktisk ) skulle jeg møde tidligt, så op ved vækkeur. Måtte også i LIDL, da jeg ikke havde mere mælk - for en sjælden gangs skyld kom jeg til at spise i nat, så det sidste forsvandt på havregrynene) En ganske kort tur ud på diget. Først 5 x 6/54 og derefter hhv 15, 20 og 15 pedalomdrejninger spurt med 3 minutters pause. Den lange slagtede lårene og eftersom der ikke var mere juice at køre med bagefter, satte jeg bare kursen hjemad. Så kunne jeg nå lidt styrketræning i stedet. Sidst, fik jeg desværre lidt ondt i venstre knæ. Det forsvandt i løbet af et par dage men sidst i opvarmingssættet til skateboardsquat, dukkede det op igen. Jeg må vist hellere holde lidt længere pause denne gang.

   Måske til motionscentrene åbner igen. Jeg savner at bænkpresse med nogle tungere håndvægte og have en vægtstang på nakken. Jeg kunne sagtens finde på at melde mig ind i Fitness World i den periode, man skal have coronapas for at kunne komme ind. Når der er åbent for alle, skal situationen være helt anderledes, før jeg kommer der igen. Det minder mig lige om at mit restaurant-gavekort også skal skydes af, før alle og enhver kan vade ind.....
  • 13-04-2021 Løb 6,9 km 45m25s   15-04-2021 Løb 8,6 km 55m26s   Ikke meget at berette, er lidt hængt op. Satser på at nå et lille pas med kettlebells sener i dag.
  • Torsdag i abeskuret:   Airbike - 30min (rimeligt roligt tempo) Airbike - 100kcal (5min og 24sek) Minimal styrketræning. 1sæt af disse øvelser: Hyper ext, AB wheel, hæng i barre, band rows, pushups, DB laterels, DB curls. Med små vægte   Cardio har hovedfokus.   
 • Recent Status Updates