Rassep

Medlemmer
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Rassep reacted to steinway in Kalorieindtag ved styrketræning - HJÆLP!   
    Flydende kalorier er absolut også en mulighed - drik sødmælk eksempelvis. Det er formentlig lettere at få plads til et ekstra glas mælk i ny og næ frem for de mere faste fødevarer.
  2. Like
    Rassep reacted to Træningsfanatisk in Kalorieindtag ved styrketræning - HJÆLP!   
    Du vil omdanne fedt til muskler, am I right?
    Det kan ikke lade sig gøre, du bliver nødt til at gøre op med dig selv om du vil ligge i kalorieoverskud (bygge muskelmasse, men der vil komme fedtmasse med i processen) eller kalorieunderskud.
    Læs og lær:
    http://www.bodybuilding.dk/newbies-helpfile-edit-2-t39845.html
  3. Like
    Rassep got a reaction from Kim Pedersen in Vægttab og råd om træning og kost?   
    Download Shape Up Club appen til iPhone, der kan du tælle præcis hvor mange kcal du indager i løbet af en dag :-)) Har selv brugt den, og har smidt 11 kg, ved hjælp af den.
  4. Like
    Rassep got a reaction from MissIndividual in Styrketræning ifht. Vægttab   
    Og JA - i know.
    Men mit mål er jo ikke at ha' en ganske normal pigekrop. Mit mål er at ha' en kickass mega stram pigekrop.. ;-) Lidt ligesom nå mænderne træner derudaf for at få større muller.
  5. Like
    Rassep got a reaction from Miehan in Styrketræning ifht. Vægttab   
    Og JA - i know.
    Men mit mål er jo ikke at ha' en ganske normal pigekrop. Mit mål er at ha' en kickass mega stram pigekrop.. ;-) Lidt ligesom nå mænderne træner derudaf for at få større muller.
  6. Like
    Rassep reacted to Retchen in Har nået mit mål - Hvad nu?   
    Din kalorieforbrænding på en dag, hvor du ikke er aktiv, kan vel ikke ligge på 1500, hvis du har tabt dig ved at spise det? Eller har du dyrket utrolig meget motion?
    Men har du prøvet denne beregner? http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/sundhed_generelt/beregn_dit_energiforbrug/ Indstil på knapperne, så det passer til dig - det der står under totalt energiforbrug er det, du ca. skal spise for at holde vægten på sådan en dag, som du har tastet ind i beregneren. Så tag det som udgangspunkt, og vej dig med jævne mellemrum. Hvis du kan se, at du stille og roligt tager lidt på igen, skruer du lidt ned for kalorierne, og hvis du stadig taber dig lidt, spiser du selvfølgelig lidt mere.
  7. Like
    Rassep reacted to ill in Nogle gode råd?   
    Du kan passende starte med ikke at identificerer dig selv med Flormelis.
  8. Like
    Rassep reacted to RuneB in de første kg er de letteste. Science eller BS?   
    væsketab
  9. Like
    Rassep got a reaction from KasperBC in Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!   
    i øvrigt vil jeg anbefale dig at holde dig til et kalorie indtag på 1500 kcal om dagen - det er hårdt de første 2 uger, men derefter bliver det nemmere - med det kalorieindtag kan du regne med at tabe dig omkring et kg om ugen, de første par måneder.
  10. Like
    Rassep reacted to KasperBC in Basalstofskifte, kaloriebehov og træning   
    Alle der ønsker at tabe sig rammer før eller siden et 'plateau' - og det lyder som om du er her. Forsæt med at holde fast i dine gode vaner og giv den en ekstra skalle når du er nede og træne, så skal det nok komme.
    Hvis du ønsker at det skal gå hurtigere, så kan du undlade så mange kulhydrater fra din kost som muligt - pas dog på når du har så stor en træningsmængde, da der trodsalt skal være noget benzin i tanken når der skal løftes vægte eller trædes i spinningpedalerne.
    Go' træning!