klausjensen

Medlemmer
 • Posts

  9,711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

Posts posted by klausjensen

 1. Min (dyre) impedans-vægt svinger 5% ved samme kropsvægt, samme tidspunkt, lige når jeg står op etc. 

  Jeg har derfor konkluderet, at impedans er så håbløst, at man stort set lige så godt kan glemme det. Eller måske har jeg bare en uheldig impedans-måler...

 2. 22 timer siden, T skrev:

  Når man snakker opvarmning opdeler man dem som regel i en generel og en specifik opvarmning. Den generelle skal som regel bare få temperaturen i kroppen op så alting fungerer lidt bedre. Den specifikke opvarmning skal så få ledene og musklerne gjort klar til det arbejde man har tænkt sig på dagen.

  Så gammeldags gymnastik er ikke helt dumt. Det er Klaus Jensen til gengæld...:tongue:

  Nu skal du passe på....:nono:

  Der er vist noget med en event til sommer, hvor du gerne vil have jeg opfører mig pænt - og ikke f.eks. "buh"'er når du skal sige noget vigtigt i en kirke...

 3. På 2/15/2017 at 01:44 , /Niels skrev:

  Værdiløs artikel
  Til styrketræning skal din kropstemperatur blot hæves og her er cukling og gymnastik øvelser lige gode
  De relevante led varmes op når du varmer op til din øvelse

  Det vil sige, at vi havde fat i noget, da jeg spillede Serie 4 håndbold? Vores opvarmning bestod nemlig i at sidde på en radiator.

 4. Kcal in/out mener jeg er ret klart debunked, som jeg har forstået det.

  Jeg kan anbefale bogen "Smarter Science of Slim" af Jonathan Bailer, der ser på hundrede af videnskabelige undersøgelser af hvad der virker og ikke virker mht. vægttab. Bl.a. ser han på en række undersøgelser om kcal in/out, som ret klart viser, at en kcal ikke bare er en kcal når det gælder vægttab.

  https://www.amazon.com/Smarter-Science-Slim-Experts-Exercise/dp/0983520801

 5. 5 timer siden, Blackmoore skrev:

  Træning i crossfit Hobro

  Har ikke været ordentlig opmærksom på at der ligger et godt crossfit gym (ja, jeg ved godt de kalder det en box) tæt på hvor jeg bor.

  Men fik tjekket det ud. Der skal jeg ned igen, de har en rigtig fed frivægtsafdeling! Farmer walk bars, atlas sten, safety bar squats og yokes.. det er der dælme potentiale i!

   

   

  Hov! Jeg er i nærheden af Hobro man-ons i den kommende uge og skal bruge et sted at træne - og det lyder da meget sjovt, det der. Skal vi finde ud af noget?

 6. Jeg bruger MyFitnessPal. Det fungerer udemærket og har en stor database (dog også med mange fejl pga brugerindtastning, så man skal lige være opmærksom). Og så er der både et website og en app til Android/IPhone, så man både har convenience på farten og hurtig registrering hvis man alligevel er foran en computer.

  Jeg har prøvet en del andre, men der findes ikke noget bedre pt.

 7. Hej,

  Jeg synes det lyder som om, at du har så specielle behov, at din initielle genoptræning bør koordineres af en professionel, f.eks. en god fys.

  Hvis du går til genoptræning med skulderen hos en allerede, og du har tillid til den person, så det er ikke det ringeste sted at starte. Ellers kan du skrive hvor i landet du hører hjemme, så kan andre sikkert hjælpe med at finde en god fys i nærheden.

 8. Tak for rådene. Jeg endte mere eller mindre tilfældigt med en bøtte Optimum Nutrition Amino Energy, som har de samme komponenter som alle de andre lignende produkter. Jeg må sige at det (mod forventning, hvis jeg skal være ærlig) giver et mærkbart boost af energi efter ca. 30-45 min, og det var lige det jeg ledte efter.

  Det har nedsat antallet af gange jeg skipper træningen og jeg har mere at skyde med, når jeg er der. Jeg er hooked.

 9. Af andre lovlige ting der giver en effekt: taurin, beta alaine og citruline malate (nox). Taurin giver hjertebanken. Beta alaine giver giver varme og kløen i huden. Citruline malate giver en bedre muskelfylde og et bedre pump. Der kan være virkeligt mange sjove ting i preworkouts der falder ind under "proprietary blend". Den gamle udgave af Jack3d indeholdte fx. DMAA et amfetemin lignende stof der blev kædet sammen med hjerteproblemer og flere dødsfald.

  Mange tak - det var lige sådan et svar jeg håbede på. :)

  Jeg har fundet et produkt jeg kan købe fra den lokale protein-pusher biks, som har alle de tre ingredienser du nævner.

 10. Jeg snakkede med en kammerat, som sagde han havde kæmpe effekt af en preworkout produkt - endda på trods af han er en stor kaffedrikker. Nu er han ret ny og det kan 100% være placebo, men det fik mig til at tænke...

  Er der en reel effekt kort tid efter af deciderede pre-workout produkter, som går ud over koffein, carbs - og måske kreatin (som ingen øjeblikkelig effekt har, mig bekendt)?

  Hvilke stoffer er det, som giver den effekt - og er det dokumenteret?

  Er der nogen der har konkrete, gode erfaringer med pre-workout produkter?

 11. Mit spørgsmål går på om jeg skal stille mig tilfreds med at min skade i knæet ikke kan diagnosticeres, eller kan

  man bede om en anden vurdering?

  Du skal presse på for at få det korrekt diagnosticeret. Og det er nødvendigt du selv presser på.

  Om du skal træne eller ikke tør jeg ikke rådgive om. Jeg ville selv træne så meget/længe det ikke gør ondt - og så stoppe.

 12. 1. Sørg for at få noget at spise om eftermiddagen, så du ikke er på tom tank når du skal vælge træningen til - og trænes.

  2. Lav en ikke for ambitiøs plan om dine ugentlige træningsdage, hvor du kalender-sætter din træning. Så er det mere automatisk (sådan virker det for mig i alt fald).

  At starte nyt job eller på anden måde pludselig skal bruge meget mere energi på et eller andet, det giver bare en periode hvor man lige skal justere sin mentale og fysiske energi lidt ind. Det bliver bedre. :)