Spinderella

Medlemmer
 • Posts

  3,557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

Reputation Activity

 1. Like
  Spinderella got a reaction from Bjergtrold in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Ja igen en uge, hvor det var svært at få tid til træning. Fredag dog lidt cykling inkl. bakken op af Grenåvej.
  Fuldt program her i weekenden, men tog mig sammen til en tidlig start i dag til en kort tur:
  Søndag d. 12. november
  Løb 2,2 km @6:19
  Fik presset mig selv godt - og fik fortrudt at jeg ikke fik taget min astmamedicin inden jeg kom hjemmefra - det må jeg huske til næste gang. Til gengæld rigtig godt tilfreds med at nå hjem inden ordentlig byge!
 2. Haha
  Spinderella reacted to Bjergtrold in Allround fitness & velvære   
  Kan kun skrive, at træning IKKE er lykkedes de sidste dage. Er simpelthen for træt når jeg har haft tidligt oppe og også flere af dagene arbejdsramt både morgen og eftermiddag/aften. Well win or learn. Må være kreativ og prioritere ophold i Gødstrup.
  Til gengæld kommet godt i gang med Lifesum = under alle omstændigheder nødvendigt og vigtigt med den rette kost. Ser allerede tydeligt mønstret, at jeg får for lidt mad og helt sikkert på den baggrund bliver for lækkersulten. Prøvede i morges at taste lidt Marabou chokolade ind og der kom app med så mange advarsler, at jeg øjeblikkeligt smed chokoladen ud.
  På den måde meget interaktivt/nudging, hvor jeg forhåbentligt gradvist vil blive bedre til at få sammensat kosten rigtigt. 
   
  Downloadede også en kogebog fra en af dem jeg følger på fb men stor skuffelse med opskrifter fyldt med en masse kød og ost. 
   
  Nå har gymnastiktøjet med igen i dag og om ikke andet måske lidt yoga/core træning.
  Alt godt herfra
 3. Like
  Spinderella got a reaction from Bjergtrold in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Det blev en travl uge, hvor det var svært at pusle træningspas ind - men fik da 15 km transportcykling onsdag. Ikke så spændende at logge, men gav da aktivitetspoint på kontoen.
  Lørdag d. 4. november
  5,8 km @7:24
  Virkelig dejlig morgentur i Aalbæk Klitplantage i lidt troldeagtig stemning - det der skær af mystik der kommer af at løbe i noget, der ikke helt er tåge, men nærmest inde i en sky, og i ukendt natur, som er meget anderledes end derhjemme. Havde lidt trail elementer med skiftende underlag, smalle stier, en enkelt træstamme, som var i vejen og en omvej rundt om oversvømmelse fra åen.
  Mandag d. 6. november
  svøm 2x500 m crawl
  Ikke så meget at sige om selve svømningen. Men kæmpeoptur at have Bjergfidusen hjemme igen, og høre om alle de spændende eventyr på et fjernt bjerg.
  Tirsdag d. 7. november
  Løb 5 km @7:00
  Fin tur, men kom lidt for sent af sted, så det begyndte at blive svært at se stien, og jeg valgte at løbe op fra stranden lidt tidligere end vanligt, for at få lidt gadebelysning til hjælp. Føler der er ved at være noget, der ligner en basisform, så jeg nogen lunde kan holde tempo med pulsen under kontrol. Begyndte at mærke lidt trækken på begge baglår ca. 500 m hjemmefra, så sluttede turen tidligt, og gik det sidste stykke hjem.
  Morgenvægt 74,7 kg
 4. Haha
  Spinderella reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Fik ikke talt kalorier, da jeg ikke kunne huske hvad jeg havde spist  men gik fra 95,5 til 94,5.

  30 minutter i høj zone 2 målt på vejrtrækning eller i zone 3 målt på puls.
  2 sæt tåhævninger på et ben
  2 sæt laterals
  Hvis planen holder, så svinger jeg ind om motionskælderen på vej til pause og napper to sæt hypers og bænkpresmaskine - det må kunne klares, uden at koge op.

  Og i den boldgade… Jeg har købt nye bukser at køre i, når jeg sidder på Skrumlet: MTB-indershorts uden seler, så mave og ryg kan fordampe sved, men sådan er de turboshorts jeg købte sidste år også. De har et net i siden af benene for at øge ventilationen men det kan jeg ikke mærke. Benene er moderigtigt lange, så jeg plejer at folde dem ved elastikken.
  De nye bukser ER korte - under halv lårlængde. Tilmed er al stoffet vævet som et net og de er mærkbart mere kølige. Ikke velegnet til offentlig brug men når man sidder alene, så tæller det praktiske over alt andet.

  Og så har den danske udlændingestyrelse lige godkendt min lillebrors ægteskab… .. .. .nå, jeg er næsten nået ind på arbejde og DSB-telefonen bimler og bamler med et sporskifte der er gået i udu. Må hellere læse om det kommer til at påvirke mine tog.
 5. Like
  Spinderella reacted to Bjergtrold in Allround fitness & velvære   
  Træning d 6.11
  Svøm
  1000 m
  Dejligt pas og hygge med miss Spinderella og flere gode aftaler i kalenderen = commitment
  Hvis jeg overhovedet kunne få det frem så ville jeg  virkelig gerne svømme mere. 
  Ellers virkelig været meget i tvivl mht om jeg skulle bruge tid på transport, eller atter bo i Gødstrup. Drømte endda om det i nat. Ovenpå Nepal trænger jeg også bare virkelig meget til at være hjemme, sove i min egen seng, spise de gode sunde ting i køleskabet mv mv. 
  Har meldt mig på hold i aften og ved, at det bliver udfordrende men også, at det kunne være fantastisk, hvis det kunne lykkes. Må sove på vejen hjem i tog. 
  Ny svømme musik afspiller med virkelig god lyd men åbenbart fået slået repeat funktion til. Har ikke helt styr på det og nåede ikke at bruge den inden Nepal. 
  Sangen her dog ikke den værste at være stuck med. Umiskendeligt lækkert Taylor Swift musik håndværk. 
  Dejlig dag til boardet  
 6. Like
  Spinderella reacted to Bjergtrold in Allround fitness & velvære   
  Lille update
  Begynder at være mere og mere justeret ind til dansk normaltid men først på ugen virkelig hårdt kl 20, hvor jeg havde midnat i Nepal trætheds fornemmelse og skulle gå aftenstuegang. I løbet af ugen været mere og mere frisk men stadig benhårdt med masser af arbejde. Dog også dejligt at være tilbage og god følelse af ting som fungerer.
  Træningsmæssigt 50 minutters løb onsdag og igen i går. Dvs ikke så meget men skal nok komme. Vigtigst at være godt hjemme og velintegreret i mit liv.
  Mange spørger til Nepal og det er vidunderligt men har også haft svaret mange helt ærligt, at jeg somehow føler, at jeg nåede en eller grænse. Alene det i ekstremt mange uger dage at skulle være mærket af ekstremt smadrede slimhinder / bihulebetændelse / astma. Det at vågne op i basecamp morgen efter morgen og være helt tilstoppet i næsen. Ja og det i stedet for at kunne trække vejret, få luft og have det godt i lungerne. Alt det er jo bare meget vitalt og jeg er egentlig ikke glad for at udsætte mig selv for noget, som generer så meget. Omvendt så har det at røre mig dagligt i frisk luft, spise plantebaseret og være i selskab med skønne mennesker, ja det elsker jeg jo. 
  Vores guide Martin var efter os for ikke at være bedre til at udholde kulde, lidelse mv mv som rigtige bjergbestigere og fremhævede, at vi nok skulle være sat på plads, hvis vi havde haft 7 summits mand J med. Han blev desværre forhindret pga en dårlig fod. For mig selv kan jeg dog også være i tvivl om det egentlig er så rigtigt. Altså det kan være godt at kunne æde sig selv og presse sig selv men ser masser af lidelse og elendighed til daglig og ja har tilbragt store dele af mit liv udenfor comfort zonen. Fylder også i mit hoved, hvordan at super sherpa Dakeema beskrev, hvordan at han havde set alt for mange Sherpaer dø fx på Mt Everest/Manaslu med flere. Hele tiden fordi, at utrænede motionister som mig skal lege bjergbestigere og det uden at være det. Omvendt, så har jeg udviklet mig og lært ufatteligt meget af at være ude i bjergene, så jeg er nok lidt mere bjergbestiger nu end for 1 eller 5, 10 år siden. 
  Nå det er bare strøtanker, som fylder i mit hoved. Ved i hvert fald,  at hvor jeg til andre tidspunkter har haft været helt hooked på ideen om Mera Peak, Kilimanjaro, eller senest Himlung, så er det faktisk ikke tanken om næste Nepal rejse som fylder lige nu. Eller tanken om at tage på Gletcher kursus i Norge/Frankrig for at forbedre mine klatre skills. Snarere bare tanker om at luftveje forhåbentligt snart bliver helt gode igen, yoga, ro og søvn - den rejse trænger jeg til at være på
  Så mange steder kørte vi på næsten ufarbar vej altid truet af regn, oversvømmelser, stenskred og lige nu har der været jordskælv dernede. Så skrøbeligt og samtidigt husker jeg stadig floderne, bjergene, de sneklædte tinder. 
  Dejlig weekend til boardet
   
 7. Like
  Spinderella got a reaction from vestjyden in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Lige i denne sammenhæng er tanker ikke nok til at det tæller - og mit simple mål har ved flere lejligheder været det afgørende puf til at få mig op af sofaen. Lige nu er det mere vedligeholdelse end forbedring, men det er også langt bedre end at forfalde til... ja, forfald. Dejligt med hep - det tæller helt sikkert!
  Torsdag d. 26. oktober
  Svøm ca 1200 m
  Mit ur fejlede da jeg skulle stoppe det, og jeg havde ikke fuldt overblik over at tælle baner. Men jeg ved at jeg svømmede det hele i uden pauser, og at jeg både startede og sluttede med 100 m bryst. Derimellem var 1000-1100 m crawl. Kæmpede lidt med en anden svømmer, som hellere ville læse sit ur end banen, og derfor gang på gang satte fra efter pause samtidig med at jeg skulle vende. Synes ellers jeg for det meste oplever medsvømmere med god banepli.
  Lørdag d. 28. oktober
  Løb 4,7 km @ 7:08
  Rolig tur ud omkring slusen, hvor beredskabet var ved at gøre klar til at der kom mere regn. Var vist for langt oppe af formiddagen til rigtig at tælle som en morgentur, men synes det fungerer godt at starte dagen med løb (i weekenderne, så det ikke bliver om natten!).
  Mandag d. 30. oktober
  Løb 3,9 km @ 6:53
  Eftermiddagstur med en anelse mere tempo. Kunne klart mærke tilskyndelsen til at løbe for hurtigt, specielt først på turen, så fokus på at holde igen, så jeg ikke gik kold. Mod slutningen kunne jeg sætte tempoet lidt op inkl. lille spurt mod mål.
 8. Like
  Spinderella got a reaction from vestjyden in Vestjysk dagligdag   
  Nu ved jeg ikke hvordan vejret var hos jer - men her ville jeg have overvejet våddragt, hvis jeg skulle have løbet i går!
  Så tænker egentlig det er godt klaret med 6,5 km.
 9. Like
  Spinderella reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Kan i øvrigt anbefale denne bog af Nicklas Brendborg. Særdeles interessant og tankevækkende gennemgang af alle de områder, hvor vi mennesker er lette at manipulere på grund af vaner og instinkter.

 10. Thanks
  Spinderella reacted to Bjergtrold in Allround fitness & velvære   
  Tusind tak kære Tina og ja god pointe med pyt knappen. Knus lige tilbage fra mig.
  Jeg vil ikke skrive en hel masse om turen her men er stadig i gang med at fordøje og lige så langsomt vende tilbage til real life.
  De sidste dage gik med en masse transport i 4 hjuls trækker og fly og jeg er stadig på Nepal tid  + med ekstra time ovenpå skift til normal tid. Lørdag fik jeg trænet 50 minutters roligt løb og 20 minutters yoga. 
  I går nåede jeg ingenting og var umådeligt træt meget tidligt. I dag lykkedes mig at komme afsted til vagtuge i Gødstrup, hvor jeg håber på mere yoga og løb. 
  Har haft drukket kaffe de sidste mange uger og sammen med plantebaseret kost og masser af lys + motion, så har det haft fungeret godt. Vil dog ikke være overrasket, hvis der kommer lidt behov for rehab. Nød også nogle gin og tonics da vi festede i Katmandu. Var super god til at spise omelet og røræg og få protein den vej, så det bør jeg også kunne gøre herhjemme = større fokus på at få protein nok. De knapt 14 dage i basecamp i knapt 5000 moh + al kulden, udtærede en del og vægt har haft været langt nede. Lige nu spiser jeg dog rigtig meget, så slutter nok hurtigt.
  Glæder mig sådan til bare at kunne fortsætte træningen og få noget ro på igen. 
   
  Dejlig uge til boardet  
 11. Like
  Spinderella reacted to vestjyden in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  et enkelt mål: 150 ugentlige "aktivitetsminutter".
  Jeg plejer at sige: Alt tæller.
  Bare et lille hep herfra.
 12. Like
  Spinderella reacted to vestjyden in Vestjysk dagligdag   
  Det er en god beskrivelse, Spinderella. Tankerne kan godt gå lidt på langfart sådan en morgen med tågen liggende.
   
  09-10-2023
  Yoga
  1 time
   
  10-10-2023
  Løb
  5,2 km
  36m21s
  En gammel ven skulle lige have moralsk opbakning til at løbe. Det tog lidt tid, men var hyggeligt
   
  11-10-2023
  Styrke
  Opvarmning:
  Crosstrainer 10 min.
  Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
  Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
   
  Squat:  1 x 10 x 50kg.  3 x 10 x 70kg.
  Bryst pres (pure strength maskine): 1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 50kg.
  Pull down (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  1 x 10 x 80kg.  2 x 10 x 90kg.
  Lidt foam rolling og stræk af hoftebøjer og balle
   
  12-10-2023
  Løb
  7,1 km
  47m11s
  Social tur.
   
  13-10-2023
  Styrke
  Opvarmning:
  Crosstrainer 10 min.
  Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
  Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
   
  Squat:  1 x 5 x 50kg.  1 x 5 x 70kg.  2 x 3 x 80kg.  1 x 5 x 70kg.
  Bryst pres (pure strength maskine): 1 x 10 x 40kg.  1 x 10 x 50kg.  2 x 10 x 55kg.
  Pull down maskine:  1 x 10 x 50  1 x 10 x 60  1 x 10 x 70  1 x 10 80
  Sædvanlige stræk af balle og hoftebøjer.
  Dagen efter kan jeg mærke, at jeg har forstrukket en sene i venstre håndled, igen! Jeg sjuske med grebet på brystpres.
   
  14-10-2023
  Løb
  8,3 km
  54m26s
  morgen tur. Det tog ualmindeligt lang tid, før der var energi i benene. De føles slidte.
 13. Haha
  Spinderella reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Ja, der er jo ingen træning overhovedet at berette om, og en rum tid fremover bliver løberiet sikkert meget sporadisk. Min bedre halvdel har fået skiftet hjerteklap, og alt er gået efter planen. Hun er nu hjemme, men må hverken bære tunge ting eller gå med vuffer. Så jeg ved godt, hvad tiden skal gå med de næste 6-8 uger, hvor jeg er alene om de opgaver, vi plejer at deles om 
  Men hovedsagen er, at det hele er overstået og gået godt. Som de (heldigvis få) andre gange, jeg/vi har været i kontakt med sundhedsvæsenet, har det fungeret til UG med kryds og slange. Hvor lever vi i et lille, privilegeret smørhul. Og hvor kan man bare gøre nogle fuldstændig vilde ting med operative indgreb og den slags, som ville have været science-fiction i gamle dage.
  Når nu det ikke kan være anderledes, så holder jeg kadencen oppe på turene med den firbenede, så jeg da i det mindste får rørt mig lidt. Allerede her i weekenden regner jeg også med at få sneget lidt løb ind, så det går nok. Vi motionerer jo hunden ret meget, så alene dér ligger der vist en 15-18.000 skridt. Jeg prøver lige at tage løbeuret på nogle dage.
  EDIT: Det endte for øvrigt med en kalveklap. Det kunne også være blevet en griseklap eller en klap af metal, men det blev kalv. Så nu reagerer hun, hvis man muher.
 14. Like
  Spinderella got a reaction from vestjyden in Vestjysk dagligdag   
  Morgentåge lyder eventyrligt.
 15. Like
  Spinderella reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Det skulle bare have været en let omgang hjemmestyrk af det jeg ikke nåede i går og så en halv time i zone to bagefter.
  Men hvis der var noget der hed fartleg inden for styrketræning, så blev jeg ramt. Det endte med at jeg tossede godt og vel rundt - noget givetvis til ingen verdens nytte, andet end at jeg havde det sjovt.
  Kropshævninger: 4 sæt, 2 med hvert sit greb. Og så et ekstra med halve reps i øvre halvdel af ROM.
  Den ene håndvægt ligger splittet i rygsækken, så som nødløsning laterals med een arm. Succes, med kun en arm, kunne jeg holde fokus på skulderen, så traps ikke overtog meget af arbejde. 4 sæt - vildt syret til.

  Det er tirsdag og kl 10 åbner ugeopgaverne i HayDay, så en pause mens jeg fik sat gården i sving.
  Tåhævninger på et ben: 5 sæt til fail med 22 kg på ryggen
  Mavebøjninger: 2 sæt
  Vipers: 2 sæt
  Tåhævninger begge ben okklusionselastikkerne på. Til fail flere gange, så endelig lykkedes det at slå dem ihjel.
  Var egentlig færdig men
  Dips: 2 sæt - det første med 22 kg
  Statisk hold i loftbøjlerne: 3 til fail

  Nu også lidt travlt med at komme i bad og på arbejde.
  Overkroppen lige vokset to størrelse pga pump. Man skulle være et skarn, hvis ikke synet i badeværelsespejlet faktisk var skide hyggeligt
   
 16. Like
  Spinderella got a reaction from Bjergtrold in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Tak smukke - som i disse dage lever mere op til dit MOL-navn end på de fleste dage.
  Nåede ikke at komme ud at løbe i går, og synes ikke ryggen er bedre i dag. Men henlagde dagens aktivitet til Risskov:
  Mandag d. 2. oktober
  Løb 2,5 km @ 7:29
  Jeg følte mig ærligt talt slået meget tilbage til start, selv om det kun er en god uge, jeg har holdt pause - men det er nok mere at det føltes hårdt end at det gik dårligere. Men derudover virkelig dejligt at løbe i skoven igen, i mange år var det jo der jeg løb mest. Selv om det er hårdere, kan jeg faktisk også godt lide at der er bare en lille smule kuperet (i dag holdt jeg god afstand til Djævlebakken ).
  Efter løb, var det direkte ud i bølgen og et par dejlige saunature. Det er klart en vinderkombination! Logistikken kan dog godt forbedres lidt - havde ikke lige fået taget skiftetøj med, og der var ikke meget fornøjelse i at skulle have halvvådt løbetøj på igen.
 17. Like
  Spinderella reacted to Bjergtrold in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  God bedring søde med ryggen men lyder godt med yoga, cykling og havbad
 18. Sad
  Spinderella got a reaction from Bjergtrold in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Tak, Vestjyden!
  Nå men hvis det ikke er det ene, der er galt, så er det det andet.
  Efter løbeturen i søndags røg jeg i haven, hvor jeg fik lavet en masse. Om det var en forkert bevægelse eller for meget på for kort tid, ved jeg ikke, men det gik helt galt med min lænd. Den har drillet mig hele ugen, så jeg har undladt både løb og svømning. Til gengæld har jeg haft 3 pas med blid yoga, og har også fået lidt mere transportcykling på programmet (15 km tirsdag, 10 km fredag og 15 km i går).
  Har nogle praktiske ting der skal ordnes i dag, men vil se om jeg kan nå en lille luntetur, og se hvad ryggen siger til det.
  Edit: har også fået taget hul på vinterbadersæsonen med et dejligt (ikke ret vinteragtigt) dyp i torsdags.
 19. Like
  Spinderella reacted to Bjergtrold in Allround fitness & velvære   
  Tak kære Vestjyde. Føles nu ikke altid lige konsistent og ja noget tyder på det = at jeg når det hele og mange tak  
  Mandag endte med arbejde på hospitalet til kl ca 21.30. Så til hotel, sove og meget tidligt op, hvor jeg nåede 30 minutters yoga, inden endnu en ny og meget hektisk dag.  Virkelig træt og sulten da jeg nåede Århus, så tog sushi med hjem, spiste en masse slik  og så tidligt i seng med søvn til kl ca 3.30. Gik så forholdsvist hurtigt både med at få styr på det sidste pakke/oprydnings halløj + job ting fra morgenstunden og så kom besked fra Air India og senere Kipling, at vi først flyver 00.30 i nat. Angiveligt skulle vi kunne nå vores fly fra Delhi til Katmandu i morgen  men det er i hvert fald altid der, at det bliver lidt nervepirrende med bagagen. Well det er en del af eventyret. Og en af de ting, som jeg virkelig hæftede mig ved ved Sirius patrulje foredraget, ja det var det her med attituden; at der altid er en løsning!!! Det mindset, at vi finder ud af det somehow. Det tænker jeg er ekstremt værdifuldt og godt at tage ud i verden. Stadig er det jo et luksus problem at skulle på ferie og have lidt ekstra ventetid men på denne her ekspedition når vi i hvert fald slet ingen vegne uden vores specialudstyr. 
  Nå nu har jeg jo i hvert fald så lidt ekstra tid til at få talt og skrevet med familie og venner. Kommer stadig til at tage et tog, hvor jeg ankommer i rimelig god tid til lufthavnen. 
  Havde også lige tid til 10 ultra smukke løbe kilometer i Marselisborgen skoven med udsigt ud over en spejlblank Århus bugt og var rigtig fristet af at bade. 
  Nå men tænker, at det er tid til at ønske boardet en god oktober måned. Nogle af Jer kigger med allerede men poster også lige fb gruppe her, hvis nogen har lyst til at kigge med. 
  Stay strong
   
 20. Thanks
  Spinderella reacted to vestjyden in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Løb 1,9 km @ 6:17
  Bare et lille hep herfra. Alle løbeture tæller
 21. Like
  Spinderella reacted to Bjergtrold in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Ihhh hvor er du sej smukke. Og jeg er tryg ved at vende tilbage til, at der er styr på distancen + måske langbane igen. Glæder mig til vi fortsætter plaskeriet  
 22. Like
  Spinderella got a reaction from Bjergtrold in Allround fitness & velvære   
  Man fornemmer rejsefeberen lige så stille sniger sig ind i loggen.
  Er sikker på at du når alt det vigtige inden take-off.
 23. Like
  Spinderella reacted to vestjyden in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Som Gregers skriver. Tillykke.
 24. Like
  Spinderella reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Ikke så meget nyt herfra. Ugen har budt på nogle løbeture og sågar en fornuftig trilletur på racercyklen i går i det fantastiske vejr. Jeg er dog så småt rent mentalt ved at indstille mig på, at der snart kommer nogle uger uden ret meget træning - eller i hvert fald kun med sådan lidt småture indimellem, når tiden er til det. Den nye dato for min kones operation er den 5. oktober, så i oktober måned bliver formen mest holdt ved lige gennem samtlige ture med hunden (hvad der også svarer til en 16-18.000 skridt om dagen). Plus lidt småløb en gang imellem. Så må jeg stramme den senere og hen over vinteren.
  Racercyklen fungerer glimrende, og det er fint bare at have Storck'en hængende på krogen og finde den frem, når det passer. Til gengæld står min hverdagscykel under åben himmel og viser tegn på rust. Jeg købte jo en billig, gammel Alpina de Luxe som hverdagscykel, og den er retro, cool og fin at suse rundt i byen på. Men den er også så gammel, at stålstellet ikke er egnet til bare at stå udenfor. Så jeg har fundet et alternativ (via Buycycle) til meget små penge, som burde kunne klare det, og som - måske  - også kan bruges til lidt gravelcykling til vinter. Stay tuned. Den burde lande fra Frankrig primo oktober.
  I øvrigt var jeg til forpremiere på dokumentarfilmen Munken i går. Den handler om Jan, som jeg i tidernes morgen boede på kollegium i Roskilde med. Han valgte en karriere som familiefar, læge og særdeles lovende forsker fra for at tage til Sri Lanka og blive buddhistisk skovmunk. Vi var en stor flok, der så den sammen, som alle kendte Jan fra forskellige sammenhænge, så der var nok at tale om før og efter filmen, og der var også en Q&A-session med instruktørparret. En interessant film, der var godt skruet sammen, men som også rejste mange spørgsmål rundt om et kompliceret menneske.
   
 25. Like
  Spinderella reacted to Gregers TF in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Forsinket men meget stort tillykke med den runde dag