Jaaanie

Medlemmer
 • Posts

  2,191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Reputation Activity

 1. Like
  Jaaanie got a reaction from Kauf in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  :cheer:
 2. Like
  Jaaanie reacted to jsc in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Mmm regneark :)
  Du kunne jo prøve at adaptere et program som Sheiko, eller hvis du er frisk, ligefrem Smolov til projektet. I givet fald er vodka obligatorisk ;)
  Men det bør nok være et rødvinsbaseret program for seervenlighedens skyld. Og husk, franske kvinder er ikke fede (som bogen siger), men åleslanke, esoteriske nymfer, der svæver rundt og får masser af sex. Og de drikker angiveligt rødvin i kassevis :D
 3. Like
  Jaaanie got a reaction from Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Hahahaha, jeg stemmer på er år af total sluttyness. Multible orgasmer før frokost, gemte dildoer i cisterner og hvad der ellers måtte medfølge.
 4. Like
  Jaaanie reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Ja, det kunne jeg tænke mig!
  Måske har du ret - måske synes jeg ikke man for alvor er alkoholiseret før man går og småpimper i løbet af dagen. :4drunk: Men ok, det er måske lidt ambitiøst at gå direkte efter modellen med at gemme vodkaflasker i cisternen på arbejde og den slags. Man kunne godt lægge ud med moderat overforbrug af rødvin og så arbejde sig op (ned!) derfra.
  Jeg tror du har ret i at jeg trænger til nye motionsindtryk. Spinning er et bud. Svømning er også et bud. Men først skal jeg vist lige have den her møgforkølelse til at gå sin vej. Var vågen i nat med feber og har hostet og snottet hele dagen.
 5. Like
  Jaaanie reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Indtil videre ikke nogen prangende start på 2014 - i hvert fald hvad motion angår. Der er minus på gidning, og nu tror jeg også jeg er ved at blive syg.
  (Perfekt timet til jobstart efter ferie i morgen, og i øvrigt en stor deadline der lurer i horisonten...)
  Måske skal 2014 være et modsat år, så jeg i stedet for nytårsforsætter skal kigge på at starte nogle nye laster. Er der nogen der kender nogle gode rygestartskurser? Er alligevel kommet frem til at jeg kører for meget til det er realistisk for alvor at slå mig på flasken...
  Selvfølgelig overvejer jeg også om ikke jeg bare lige skal se om ikke motivationen lige så stille vender tilbage - og så bare starte stille og roligt op igen (når virus har forladt mit korpus) uden de store forkromede planer og målsætninger...
 6. Like
  Jaaanie reacted to Amazonen in ÆVL & KÆVL & SL   
  Tak...og ja, fra nu af går det kun fremad. Denne uge har ikke været problematisk overhovedet
 7. Like
  Jaaanie reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Onsdag d. 25/12:
  Løb @ Norddjurs
  4,7 km ~ 28:36
  Tåget tur over marker og gennem skov. God følelse af lethed - trods rigelige mængder julemad! Samme eftermiddag stod den på travetur ved vandet - ca. 1½ time - hvilket vel efterhånden er blevet lidt en juletradition. Herefter mere julemad inden kursen blev sat mod Aarhus.
  Torsdag d. 26/12:
  Baila baila baila!
  Havde egentlig forventet at stedet ville være pakket sådan en aften, men fremmødet var ikke overvældende, omend der da nåede at blive gang i den senere på aftenen. God plads på gulvet til at udfolde mig med makkeren, men aftenens mest bemærkelsesværdige dans må vist siges at være med en anden. Ikke en danser jeg har set før, men mærkede med det samme at der ville blive tale om noget andet end det vanlige figurræs. Og ganske rigtigt gik der ikke længe inden jeg endte i et dybt dip, og kort efter på en eller anden måde hang oppe på mandens ryg mens han snurrede rundt???? Men festlighederne sluttede ikke der. På et tidspunkt kom der et tegn, som gjorde at jeg nåede at registrere "nu sker der noget", uden dog helt at fatte hvad. Og på en eller anden måde - som jeg stadig ikke har gennemskuet - var jeg i næste øjeblik i færd med at lave en kolbøtte rundt om mandens højre arm. Uden at sige for meget kan jeg vist godt konstatere at jeg ikke er specielt akrobatisk anlagt, så hvordan i alverden han bar sig ad med det er mig en gåde. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det ikke har været noget specielt yndefuldt syn! Og jeg måtte også lige have et øjeblik til at samle mig selv og min desorientering efterfølgende. På en god dag tager jeg - uden at blinke - 17 rotationer omkring min lodrette akse, og har også overskud til at slutte af med lidt styling. Men kan hermed konstatere at en enkelt rotation omkring min vandrette akse er rigeligt til at bringe mig ud af fatning! Men sjovt var det. Gutten hævdede i øvrigt at det var musikken, og ikke ham, der bestemte. I øvrigt et af mine yndlingsnumre:

  Fredag d. 26/12:
  Løb @ Aarhus C
  5,4 km ~ 33:31
  Rædselsfuldt vejr at være ude i, og skal ærligt indrømme at det tog mig ca. 6 gange så lang tid at tage mig sammen til at komme ud, som selve turen tog.
 8. Like
  Jaaanie reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Mandag d. 23/12:
  Nu kan julefreden snart sænke sig her i loggen...
  - gaver købt og pakket ind - tjek!
  - risengrød kogt og stillet til afkøling - tjek!
  - mandler smuttet - tjek!
  - mandelgave købt og indpakket - tjek!
  - gaver udvekslet med relevante, som jeg ikke ser i morgen - tjek!
  - juletræ pyntet sammen med niecerne - tjek!
  og i den mindre julede afdeling
  - køkkenafløb renset - tjek! (ew, ew, ew!!!!!! )
  I sidste uge var der simpelthen ikke tid til træning, og i weekenden var jeg for træt og doven. Havde egentlig planer om at løbe en tur søndag, men bailede pga. udsigten til at løbe med briller i regnvejr pga. et klamt og ømt bygkorn (som nu heldigvis næsten er væk igen, tak). I formiddag kom jeg dog ud på en dejlig rolig tur (eller ja... så dejligt som det nu kan blive, når formen stadig ikke er helt god).
  Løb @ Risskov
  8,1 km ~ 50:55
  Så er der vist bare tilbage at ønske en rigtig glædelig jul til alle moleros og moleras (mollerikker og mollerinaer???).

 9. Like
  Jaaanie reacted to jsc in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Det der med de lidt vel anstrengte løbeture kender jeg kun alt for godt. Jeg har aldrig fortabt mig i noget flow, runners high, eller hvad det hedder? 100 kg+ har altid holdt mig solidt grounded i øjeblikket ;)
  Nu har jeg næsten rundet de 115 og løb er fortid :)
  Men skulle jeg gøre det igen, ville jeg virkelig fokusere på at nyde turen. De absolut bedste ture havde jeg, når skader tvang mig til at sætte farten ned. Og jeg kunne have nogen fantastiske ture, hvor jeg følte mig flyvende. Og hvis jeg så så på uret, når jeg kom hjem, og kunne se, at jeg havde løbet 1-2 min langsommere på en femmer, end når jeg pressede mig maksimalt, så var den gode tur devalueret.
  Jeg tror, at jeg ville lade uret blive hjemme, og mærke turen, skoven mm og så ikke presse så hårdt på i en tid, eller de fleste gange.
  Men jeg går selvf. ikke bare op og løfter tilfældige vægte og nyder duftene(!) i centret mv, så ved selvf. godt, at det er lettere sagt end gjort :)
  PS: jeg bliver som sat familiefar glad ved tanken om al den rødvin, jeg synes at fornemme, at der bliver konsumeret i denne log :D
 10. Like
  Jaaanie reacted to Thorhauge in Dedication => Shredded => SHREDICATION   
  Umiddelbart vil jeg sige at det er meget normalt at være stærkere i dips end pull ups. Jeg er i hvert tilfælde selv langt stærkere i dips end i pull ups.
 11. Like
  Jaaanie reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Nå, der var drama på fra morgenstunden i dag! Mens jeg stod under bruseren fik jeg øje på en stor grim edderkop (vi taler krop omkring som en stor ært og seriøst lange stænger her!), som sad og godtede sig lige der i kanten mellem væggen og loftet direkte over hvor jeg stod. Jeg tog en dyb indånding, og fandt min bedste live-and-let-live-attitude frem, og besluttede at så længe den blev siddende hvor den var, så behøvede vi ikke gøre skade på hinanden. Men dumme edderkop skulle absolut udfordre skæbnen, og mens jeg var i gang med shampooen begyndte den at lege rappelling. Jeg forsøgte at være overbærende, og iagttog hvordan den firede sig ned og kravlede op igen et par gange, men da den nåede halvvejs ned til flisekanten rakte nerverne ikke til mere, så den fik en tur med bruseren, kæmpende for sit liv hele vejen ned i afløbet. Undskyld edderkop, RIP.
  Work, work, work, og derefter...
  Løb @ Aarhus C
  5,4 km ~ 32:26
  Samme tur som i onsdags; et enkelt stop ved rødt men ellers fin tur uden gå-pauser. Jeg bliver nok nødt til at erkende at jeg stadig ikke er der, hvor det er lysten der driver værket, men i det mindste bliver det da mindre anstrengende. Erfaringsmæssigt skal jeg bare lige være disciplineret lidt endnu, så er rytmen til at det ikke længere er en overvindelse...
 12. Like
  Jaaanie reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Torsdag d. 5/12:
  Hjemmearbejdsdag grundet stormvarsel. Faktisk ser det ikke så slemt ud her fra mit vindue, men rart at slippe for at skulle spekulere over om jeg nu kunne komme hjem - og rart at kunne sove lidt længere end vanligt, særligt ovenpå gårsdagen, som var noget mærket af at jeg ikke kunne snøvle mig i seng tirsdag... Har godt nok ikke været super effektiv, men har til gengæld fået samlet op på en masse skyldig korrespondance. Og i formiddag greb jeg igen muligheden for at løbe i dagslys:
  Løb @ Risskov
  8,1 km ~ 50:14
  Pudsigt at der igen kun er nogle få milisekunders forskel fra denne og sidste tur! Det er stadig nødvendigt med gåpauser, men nu har jeg også besluttet mig for, at jeg - som minimum indtil jeg går på juleferie - udelukkende lader kroppen gøre det den selv vil. Dvs. hvis det føles godt at veksle mellem at løbe hurtigt og gå, så gør jeg det, og hvis jeg mere har lyst til at holde et stabilt tempo så gør jeg det. Jeg kigger ikke på uret undervejs og jeg sætter ikke andre mål end at komme ud af døren de der 2-3 gange om ugen. Det føles helt klart nemmere nu end for et par uger siden, men det er stadig der hvor jeg ikke skal presse mig selv for meget - hvis jeg ikke skal risikere at gå i stå igen.
  For tiden er jeg en del plaget af spændingshovedpiner og en nakke, som udelukkende består af ømme knuder. Jeg er ikke i tvivl om, at det ville gavne at komme i gang med noget styrketræning og/eller yoga, men jeg har hverken kunnet finde tid eller gidning, så indtil videre bliver det bare til nogle stræk, som også hjælper lidt.
 13. Like
  Jaaanie reacted to salt in Hver dag er hver dag!   
  1. Betaine - http://www.ergo-log.com/betaine-gives-bodybuilders-more-muscle-and-less-fat.html
  2. Victor der filmer er meget homoseksuel.
  3.
 14. Like
  Jaaanie reacted to Kousgaard in Push, Pull, Squat, Hinge & Loaded Carries!   
  ! BERETNING fra TSK !

  Efter en lang, men super fed weekend er det vist på plads med en update. Vi kørte lørdag fra Randers kl. 7.30 for, at nå over til indvejning kl. 11.30. Turen gik ganske fint og vi var ved godt mod. Eneste minus var, at min lænd fuckede totalt pga. den lange tur i bil derover. Dette aftog dog efter noget SMR da vi ankom. Dernæst har jeg haft lidt sygdom i kroppen de sidste par uger, så vægten har været lidt svingende på det seneste. Lørdag vejede jeg på min egen vægt 73.2 kg, på stævnevægten vejede jeg dog sølle 72.6 kg!

  SKVAT:
  Planen var at åbne på 140 kg, gå på 150 og se om ikke jeg kunne lave 155 kg, som ville være en tangering af min 1RM fra i sommers på 78.6 kg kropsvægt. Opvarmningen gik os fint og stangen føltes, som i mandags tilpas let og trykket godt. Så var godt tændt da jeg kom op på scenen. Unrackede hurtigt og den føltes nem, så trådte ud og kiggede op. Følte jeg stod længe og da jeg så en sænket arm hos dommeren til højre squattede jeg og løftede den uden problemer. Men da jeg vendte rundt så jeg 3 røde lamper og tænkte WTF, så gik lidt forvirret ud og min træner kiggede os sjovt på mig. Men han fik spurgt dommerne og fik af vide, at jeg havde squattet før råbs signalet "Squat". Totalt dum rookie fejl og den pissede mig af, men gjorde mig samtidigt lidt nervøs. For nu havde jeg ikke et sikkert løft. Så for, at få et løft jeg vidste jeg ville lave let kaldte vi 145 og dem løftede jeg os uden problemer og ventede denne gang tålmodigt på signalet endeligt kom, BUM 3 hvide lamper og no probs! Dernæst snakkede jeg lidt med min træner om hvorvidt jeg skulle gå på 150 eller 155, hvor vi blev enige om at kalde de 155 for, at se om det kunne blive til en PR. De 155 kg var desværre bare for tunge den dag.. Ærgeligt.. Burde have kaldt 150, men man kan altid være bagklog jo. Men fik 145 kg med og med BW på 72.6 var det alligevel 2 x kropsvægt, så det er vel os okay.
  BENCH:
  Så blev det tid til bænken. Den disciplin jeg bestemt havde set mindst frem til. Min bænk er svag og det er min skulder der begrænser mig, da jeg er nødt til at holde helt CG (Læs: lillefinger udenfor det blanke). Dog er det blevet bedre og skulderen artede sig heldigvis os fint på alle 3 løft. Lagde ud på 90, som jeg har lavet nemt en del gange. Lå lidt skævt på bænken efter at måtte omrykke mig, da jeg uden at vide det lå med hovedet ud over bænken til start, så da jeg rackede ud kaldte de "Replacement" og jeg måtte smide den ind igen og spænde op på ny. Lidt forvirrende, men løftet gik dog fint også lærte jeg os den regel.
  Som andet løft kaldte jeg 95 kg og var tændt da jeg kom ud til den og fik den her gang spændt bedre op og løftet gik helt kanon. Det var fedt. Som tredje løft bad jeg om 100 kg, hvilket i sig selv ikke er møg. Men har alligevel været mit mål for i år, at lave. Men som på Squatten var den os bare for tung netop den dag. Men fik god feedback af andre m.h.p teknisk optimering efterfølgende.
  DEADLIFT:

  Som rosinen i pølseenden kom det løft jeg havde set mest frem til. Opvarmningen gik okay og vægtene føltes okay, omend tungere end normalt. Men kroppen var generelt også brugt og hovedet en smugle mentalt drænet efter alt den nervøsitet, fejl osv. Men ændrede ikke ved min startvægt. Havde planlagt 175 og den lavede jeg tilpas let for 3 singler sidste uge og trak den også med tilpas overskud. På andet løft lkunne ikke blive enig med mig selvom hvorvidt jeg skulle gå på 185 eller 190 kg, som planlagt. Kaldte 185 og fik dem trukket ganske nemt os. På trejde løft mente min træner jeg skulle gå på 195 og tangere min PR også sat på 79 kg BW. Men fik squ kolde fødder efter skuffelsen i Squatten og kaldte 190, som jeg trak uden nogen som helst problemer. Der havde snildt været til de 195 os og i følge Faber og Marc min træner var der os til 200 mente de ud fra sidste løft!
  Totalt blev det til 145 - 95 - 190 = 430 kg, som rakte til en Bronze medalje (nr. 3 ud af 6 deltagere) i -74 kg klassen.
  Dette var 15 kg under hvad jeg havde håbet på at lave. Men alt i alt er jeg godt tilfreds alligevel. Udregnet på Wilks poiht var mine løft på Dødløft og Bænkpressen alligevel PR løft, da jeg vejede 6 kg lettere end da jeg testede selv og det var under helt andre omstændigheder. Næste gang er jeg forhåbentligt mere erfaren og laver ikke de samme dumme fejl, som jeg gjorde igår.
  Men en ting er ihvertfald helt sikker, nemlig at denne oplevelse kun har givet mig endnu mere blod på tanden!!
 15. Like
  Jaaanie reacted to salt in Hver dag er hver dag!   
  Jeg lovede at tage et billede af mine blå mærker. Jeg håber at de kan ses.

  Bodybuilding:

  Afters hours bb sammen med Vitus og Powerprincess. Selvom jeg havde været hjemme hos Brormand i går, så var jeg helt og aldeles frisk til en omgang skuldre/arme. Jeg hyggede rigtigt meget med Magnus og vi sluttede træningen af med et stykke kage. Jeg mødte også T-Pain, der dog var på vej ud af døren.

  Jeg har lige fundet dette billede af Nova - awww.  Military presses:

  8 @ 50 kg
  5 @ 60 kg
  3 @ 65kg
  3 @ 65 kg
  5 @ 60 kg
  2 x 6 @ 50 kg

  Standing db presses:

  5 x 8 @ 21 kg

  DB shrugs:

  5 x 10 @ 51 kg

  Skull crushers:

  8 @ 40 kg
  6 @ 50 kg
  6 @ 55 kg
  6 @ 55 kg
  8 @ 55 kg
  Supersættet med bb curls.

  Lateral raises:

  16 @ 11 kg
  10 @ 13,5 kg
  3 x 8 @ 13,5 kg
  8 @ 13,5 -> 6 @ 11 kg

  Pushdowns:

  2 x 12 @ 60
  2 x 10 @ 60
  Supersættet med db curls.

  Rear laterals:

  15 @ 11 kg
  3 x 10 @ 11 kg

  4 sæt hammercurls.
 16. Like
  Jaaanie reacted to Gregers TF in Okse-loggen!   
  HVAD?!? Intet billede - det holder bare ikke. Nu har vi ventet i spænding. Far er skuffet
  Kan du ikke få en anden til tage et pic og lægge det op eller maile det til en der kan?
 17. Like
  Jaaanie reacted to JustALittleBit in EQUILIBRIUM   
  8,5 kg er sgu da også skide flot på 9 uger! At du ikke når dit planlagte mål, betyder jo ikke at det du har opnået er mindre godt klaret. Jeg synes i hvert fald at du er sej!
 18. Like
  Jaaanie got a reaction from CloudHands in EQUILIBRIUM   
  Hej I loggen, lige en forsinket opdatering.
  I fredags til vejedag for uge 8 fik jeg et rigtig skod resultat på +/-0gr, jeg noterede det ikke engang ned, tænkte bare at det måtte være en ommer og gik stædigt ud og tissede (igen) og prøvede så igen. Så vidt jeg husker så var resultatet efter dette vist noget nær -200-300gr.
  Jeg har ikke rigtig nogen forklaringer hvilket egentlig var det mest irriterende og demotiverende. Men hvorom alt er, forklaringer eller ej, så er det jo bare at fortsætte anyway. Så det har jeg gjort.
  I morgen sætter jeg punktum for uge 9 og forhåbentlig får jeg et nogenlunde resultat der. Hvis der ikke er sket noget der er der nok ikke nogen chance for jeg når 10 kilo til næste fredag. I hvert fald ikke uden at jeg gør drastiske snyde ting! Jeg har holdt ved mit fortsæt om kun at veje mig en enkelt gang i ugen og jeg har ikke rigtig nogen følelse af hvor jeg ligger. Så det bliver spændende i morgen. Jeg tror jeg vil finde en lille forkælelse til mig selv, hvis jeg når de ti kilo (og det skal jeg), men jeg ved ikke helt hvad.
  Ellers går det rigtig godt, min krop har det rigtig godt for tiden. Jeg er begyndt at svømme igen og min krop kan vist rigtig godt lide det. Lige for tiden svømmer jeg med plade, da mine skuldre ikke er helt klare til at trække det store, og det går faktisk rigtig godt. Jeg svømmer sådan 4-8 baner og så stiller jeg mig hen til kanten med skuldrene under vandet og laver noget træk, pres, raises, og rotationer med vandmodstanden. Og så forfra igen. Det lader til at virke rigtig fint, det er smart man kan regulere modstanden ved at samle og sprede fingre osv. Bagefter tøffer jeg så i dampbad og under det kolde skyld. Så hver anden dag tøffer jeg derop og rehaber. Min sparsomme tan, er efterhånden ikke eksisterende.
  På mandag starter mit eventyr ud i livet som hårdtarbejdende samfundsborger, på flere måder, faktisk skal jeg både starte i mit løntilskud og starte op som selvstændig ved siden af. Det er spændende! Jeg er i hvert fald selv ved at tilte helt af begejstring. Det skal nok blive godt!
 19. Like
  Jaaanie got a reaction from JustALittleBit in A pair of Levi's   
  Tillykke med dagen, godt at høre at du hyggede dig.
  Men altså, hvad er det som der sker med alt det lego?!
 20. Like
  Jaaanie got a reaction from JustALittleBit in EQUILIBRIUM   
  Hej i loggen
  Da fredags var min vejedag er det nu blevet tid til en opdatering.
  Resultatet var -1,2kg (samlet -7,1kg)så det er sejt. Det betyder også at jeg ikke ændrer på mig mål eller min metode som den er nu. Fire uger igen til at tabe 3,9kg, og så er jeg i mål med mit første delmål.
  Fredag var også dagen hvor min mor var til fysioterapeut, og hun fik lige nedskaleret alle sine øvelser, samt en besked til mig om at stoppe med at være så hård ved hende... lols
  Men det er fedt at vi lige fik samlet op på det og vi nu er sikre på at der er en mere kvalificeret end mig der siger god for det. Så i går holdte vi spadag og var ude og svømme, og i sauna og dampbad.
  Jeg har forøvrigt også fået den stilling som jeg var til jobsamtale om. Det er mega cool selv om det er løntilskud, så er det en stilling som forhåbentlig kan launche min karriere, og hvor jeg skal være med til at lave noget helt nyt, som kun to steder i DK udbyder.
  Jeg glæder mig til at komme igang, life is good.
 21. Like
  Jaaanie got a reaction from JustALittleBit in EQUILIBRIUM   
  Hej logs
  Jeg var oppe og træne i dag for første gang i lang tid.
  Det blev primært til en omgang ryg, kerne og lidt baller (altså pige-disko, eller stabilitet om man vil). Alt sammen blev udført med høj volumen og lav intensitet. Skånsomt for at starte op igen og fordi min krop bare er rigtig sølle. Den sidste nyhed er jeg nok har overbelastet noget i ryggen ved at sidde og sy... doh.
  Min træning startede rigtig godt allerede i omklædning hvor jeg opdagede jeg havde glemt min vandflaske og en snakkesaglig kvinde venligt tilbød mig hjælp til at lukke min sports-bh som jeg i glansfuld hypermobilitet stod og kæmpede med at få lukket på ryggen. Jeg tror faktisk hun flirtede med mig. Måske. Det er i hvert fald ikke et tilbud man får ofte.
  facepulls, neutral grip rows i maskine, bækkenløft, bækken-ikke-tilt, liggende anti-rotation, T3-raises, band-pull-a-parts, et enkelt sæt lateral raises, intern og ekstern rotation.
  så gik jeg ind og plaskede lidt i poolen og gik i dampbad og kolde skyl.
  Min far ringede i går. Han ville høre om jeg havde lyst til at komme og spise med onsdag aften da min søster har fødselsdag. Jeg sad lamslået og stirrede ind i væggen mens ordene og deres konsekvenser langsomt registrede.
  Fuck.
  Jeg havde glemt hendes fødselsdag og havde omkring 40kr tilbage på kontoen, og ditto på rejsekortet, hvilket kun ville bringe mig enten frem eller tilbage ud til min familie i udkantsdanmark. Jeg sagde farvel til min far med løftet om at jeg selvfølgelig nok skulle komme og satte mig så og tænkte tingene igennem.
  Og så gik jeg ellers i gang med at sy. jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen på at sy en fin toilettaske til hende, og jeg er selv både glad og stolt over resultatet.
  Så ringede min far og spurgte om han skulle tage mig med fra København når han kørte hjem fra arbejde onsdag. Det takkede jeg selvfølgelig ja til og krydsede mentalt det problem af på listen. I dag gjorde jeg så gaven færdig ved at gå en tur i Fields. Jeg gik ind i Matas, Bodyshop, og Sephora og fortalte dem hvor idiotisk jeg havde været. Jeg fortalte dem hvor ked af det jeg var over at svigte min søster og om hvor bange jeg var for at hun ikke ville forstå at det var mig som var fail men ville tro at hun blot ikke fortjente bedre. Jeg viste dem min nysyede kosmetiktaske og spurgte om de kunne hjælpe mig med nogle vareprøver. Det ville de. Og den står nu og venter på at blive pakket ind, proppet med makeup-pensler, parfume-, creme- og andre prøver. I Sephora gik det dog over alt forventning jeg fik ikke blot prøver jeg fik også en fuld størrelses Dolce og Gabbana body lotion.
  High five til verden, fordi alting har løst sig, og til medarbejderne i Matas, Bodyshop og Sephora i Fields, som har reddet en fuldstændig fremmed fra at skulle dukke op uden gave.
 22. Like
  Jaaanie got a reaction from tulle in EQUILIBRIUM   
  Hej logs
  Jeg var oppe og træne i dag for første gang i lang tid.
  Det blev primært til en omgang ryg, kerne og lidt baller (altså pige-disko, eller stabilitet om man vil). Alt sammen blev udført med høj volumen og lav intensitet. Skånsomt for at starte op igen og fordi min krop bare er rigtig sølle. Den sidste nyhed er jeg nok har overbelastet noget i ryggen ved at sidde og sy... doh.
  Min træning startede rigtig godt allerede i omklædning hvor jeg opdagede jeg havde glemt min vandflaske og en snakkesaglig kvinde venligt tilbød mig hjælp til at lukke min sports-bh som jeg i glansfuld hypermobilitet stod og kæmpede med at få lukket på ryggen. Jeg tror faktisk hun flirtede med mig. Måske. Det er i hvert fald ikke et tilbud man får ofte.
  facepulls, neutral grip rows i maskine, bækkenløft, bækken-ikke-tilt, liggende anti-rotation, T3-raises, band-pull-a-parts, et enkelt sæt lateral raises, intern og ekstern rotation.
  så gik jeg ind og plaskede lidt i poolen og gik i dampbad og kolde skyl.
  Min far ringede i går. Han ville høre om jeg havde lyst til at komme og spise med onsdag aften da min søster har fødselsdag. Jeg sad lamslået og stirrede ind i væggen mens ordene og deres konsekvenser langsomt registrede.
  Fuck.
  Jeg havde glemt hendes fødselsdag og havde omkring 40kr tilbage på kontoen, og ditto på rejsekortet, hvilket kun ville bringe mig enten frem eller tilbage ud til min familie i udkantsdanmark. Jeg sagde farvel til min far med løftet om at jeg selvfølgelig nok skulle komme og satte mig så og tænkte tingene igennem.
  Og så gik jeg ellers i gang med at sy. jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen på at sy en fin toilettaske til hende, og jeg er selv både glad og stolt over resultatet.
  Så ringede min far og spurgte om han skulle tage mig med fra København når han kørte hjem fra arbejde onsdag. Det takkede jeg selvfølgelig ja til og krydsede mentalt det problem af på listen. I dag gjorde jeg så gaven færdig ved at gå en tur i Fields. Jeg gik ind i Matas, Bodyshop, og Sephora og fortalte dem hvor idiotisk jeg havde været. Jeg fortalte dem hvor ked af det jeg var over at svigte min søster og om hvor bange jeg var for at hun ikke ville forstå at det var mig som var fail men ville tro at hun blot ikke fortjente bedre. Jeg viste dem min nysyede kosmetiktaske og spurgte om de kunne hjælpe mig med nogle vareprøver. Det ville de. Og den står nu og venter på at blive pakket ind, proppet med makeup-pensler, parfume-, creme- og andre prøver. I Sephora gik det dog over alt forventning jeg fik ikke blot prøver jeg fik også en fuld størrelses Dolce og Gabbana body lotion.
  High five til verden, fordi alting har løst sig, og til medarbejderne i Matas, Bodyshop og Sephora i Fields, som har reddet en fuldstændig fremmed fra at skulle dukke op uden gave.
 23. Like
  Jaaanie got a reaction from jebrra in EQUILIBRIUM   
  Hej logs
  Jeg var oppe og træne i dag for første gang i lang tid.
  Det blev primært til en omgang ryg, kerne og lidt baller (altså pige-disko, eller stabilitet om man vil). Alt sammen blev udført med høj volumen og lav intensitet. Skånsomt for at starte op igen og fordi min krop bare er rigtig sølle. Den sidste nyhed er jeg nok har overbelastet noget i ryggen ved at sidde og sy... doh.
  Min træning startede rigtig godt allerede i omklædning hvor jeg opdagede jeg havde glemt min vandflaske og en snakkesaglig kvinde venligt tilbød mig hjælp til at lukke min sports-bh som jeg i glansfuld hypermobilitet stod og kæmpede med at få lukket på ryggen. Jeg tror faktisk hun flirtede med mig. Måske. Det er i hvert fald ikke et tilbud man får ofte.
  facepulls, neutral grip rows i maskine, bækkenløft, bækken-ikke-tilt, liggende anti-rotation, T3-raises, band-pull-a-parts, et enkelt sæt lateral raises, intern og ekstern rotation.
  så gik jeg ind og plaskede lidt i poolen og gik i dampbad og kolde skyl.
  Min far ringede i går. Han ville høre om jeg havde lyst til at komme og spise med onsdag aften da min søster har fødselsdag. Jeg sad lamslået og stirrede ind i væggen mens ordene og deres konsekvenser langsomt registrede.
  Fuck.
  Jeg havde glemt hendes fødselsdag og havde omkring 40kr tilbage på kontoen, og ditto på rejsekortet, hvilket kun ville bringe mig enten frem eller tilbage ud til min familie i udkantsdanmark. Jeg sagde farvel til min far med løftet om at jeg selvfølgelig nok skulle komme og satte mig så og tænkte tingene igennem.
  Og så gik jeg ellers i gang med at sy. jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen på at sy en fin toilettaske til hende, og jeg er selv både glad og stolt over resultatet.
  Så ringede min far og spurgte om han skulle tage mig med fra København når han kørte hjem fra arbejde onsdag. Det takkede jeg selvfølgelig ja til og krydsede mentalt det problem af på listen. I dag gjorde jeg så gaven færdig ved at gå en tur i Fields. Jeg gik ind i Matas, Bodyshop, og Sephora og fortalte dem hvor idiotisk jeg havde været. Jeg fortalte dem hvor ked af det jeg var over at svigte min søster og om hvor bange jeg var for at hun ikke ville forstå at det var mig som var fail men ville tro at hun blot ikke fortjente bedre. Jeg viste dem min nysyede kosmetiktaske og spurgte om de kunne hjælpe mig med nogle vareprøver. Det ville de. Og den står nu og venter på at blive pakket ind, proppet med makeup-pensler, parfume-, creme- og andre prøver. I Sephora gik det dog over alt forventning jeg fik ikke blot prøver jeg fik også en fuld størrelses Dolce og Gabbana body lotion.
  High five til verden, fordi alting har løst sig, og til medarbejderne i Matas, Bodyshop og Sephora i Fields, som har reddet en fuldstændig fremmed fra at skulle dukke op uden gave.
 24. Like
  Jaaanie got a reaction from Spinderella in EQUILIBRIUM   
  Hej logs
  Jeg var oppe og træne i dag for første gang i lang tid.
  Det blev primært til en omgang ryg, kerne og lidt baller (altså pige-disko, eller stabilitet om man vil). Alt sammen blev udført med høj volumen og lav intensitet. Skånsomt for at starte op igen og fordi min krop bare er rigtig sølle. Den sidste nyhed er jeg nok har overbelastet noget i ryggen ved at sidde og sy... doh.
  Min træning startede rigtig godt allerede i omklædning hvor jeg opdagede jeg havde glemt min vandflaske og en snakkesaglig kvinde venligt tilbød mig hjælp til at lukke min sports-bh som jeg i glansfuld hypermobilitet stod og kæmpede med at få lukket på ryggen. Jeg tror faktisk hun flirtede med mig. Måske. Det er i hvert fald ikke et tilbud man får ofte.
  facepulls, neutral grip rows i maskine, bækkenløft, bækken-ikke-tilt, liggende anti-rotation, T3-raises, band-pull-a-parts, et enkelt sæt lateral raises, intern og ekstern rotation.
  så gik jeg ind og plaskede lidt i poolen og gik i dampbad og kolde skyl.
  Min far ringede i går. Han ville høre om jeg havde lyst til at komme og spise med onsdag aften da min søster har fødselsdag. Jeg sad lamslået og stirrede ind i væggen mens ordene og deres konsekvenser langsomt registrede.
  Fuck.
  Jeg havde glemt hendes fødselsdag og havde omkring 40kr tilbage på kontoen, og ditto på rejsekortet, hvilket kun ville bringe mig enten frem eller tilbage ud til min familie i udkantsdanmark. Jeg sagde farvel til min far med løftet om at jeg selvfølgelig nok skulle komme og satte mig så og tænkte tingene igennem.
  Og så gik jeg ellers i gang med at sy. jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen på at sy en fin toilettaske til hende, og jeg er selv både glad og stolt over resultatet.
  Så ringede min far og spurgte om han skulle tage mig med fra København når han kørte hjem fra arbejde onsdag. Det takkede jeg selvfølgelig ja til og krydsede mentalt det problem af på listen. I dag gjorde jeg så gaven færdig ved at gå en tur i Fields. Jeg gik ind i Matas, Bodyshop, og Sephora og fortalte dem hvor idiotisk jeg havde været. Jeg fortalte dem hvor ked af det jeg var over at svigte min søster og om hvor bange jeg var for at hun ikke ville forstå at det var mig som var fail men ville tro at hun blot ikke fortjente bedre. Jeg viste dem min nysyede kosmetiktaske og spurgte om de kunne hjælpe mig med nogle vareprøver. Det ville de. Og den står nu og venter på at blive pakket ind, proppet med makeup-pensler, parfume-, creme- og andre prøver. I Sephora gik det dog over alt forventning jeg fik ikke blot prøver jeg fik også en fuld størrelses Dolce og Gabbana body lotion.
  High five til verden, fordi alting har løst sig, og til medarbejderne i Matas, Bodyshop og Sephora i Fields, som har reddet en fuldstændig fremmed fra at skulle dukke op uden gave.
 25. Like
  Jaaanie reacted to No6bach in 31   
  -Elvirus-, on 22 Aug 2013 - 2:03 PM, said:
  Omvendt kan det at gå fra længere tids moderat-inaktivitet til igen at udføre regelmæssige løft tung ting, gøre underværker for velvære. Anyway, bare en anekdote. God rejse!
  Det er helt korrekt.. jeg må indrømme, at jeg er en smule bange for at fremskynde noget. Jeg føler mig lidt frem Knæ og nedre ryg har det i øvrigt bedre end i meget lang tid. En god uges pause rundet af med tre dages druk lader til at være vejen frem..
  Et lille recap af New York turen må være på sin plads
  Jeg havde ingen idé om hvad jeg skulle forvente af det hele. Jeg vidste at vi ville være otte mand M/K i alt, to ambassadører fra Jameson, tre fra DK, to fra Sverige og en enkelt Nordmand, der dog viste sig at være svensker. Jeg havde imidlertid ikke mødt nogen af dem før og jeg kunne ikke helt greje hvad fokus på turen ville være, hvad de forventede fra vores side, osv
  Det Danske hold mødtes i Kastrup torsdag eftermiddag og efter lidt høflighedsfraser røg vi hurtigt igennem SAS loungen og direkte i baren. En liter fadøl og tre skud Jameson senere var stilen ligesom lagt og vi kunne sætte os til rette på 1. klasse. Hvidvin til fisken, øl til smørrebrødet og gin/tonic til at falde i søvn på. Stemningen er god..
  Vi ankommer til Ace hotel på Broadway - portierne er tatoverede og kalder mig "Dude". En DJ spiller høj, drivende house. Vi er helt sikkert ikke i København længere. Vi ryger i baren og tanker op på lokal IPA og flere shots. Vi hopper i en YELLOW CAB og ned til super hypede Dead Rabbit bar og fejrer en fødselsdag i gruppen med champagne og whiskycocktails. Det er blevet sent og vi fortrækker til hotellet for at lade op.
  Fredag formiddag og jeg er totalt rundt på gulvet - tror jeg har sovet over mig med et hoved, der stadig buzzer. Jeg smider lidt tøj på kroppen og vælter ned i lobbyen hvor et par af de andre sidder i baren og loller af mig. X antal shots og videre til morgenmad på den tilhørende restaurant. Jeg kører den helt sticte IMF og kan lige klemme en espresso ned.. shots kører i pendulfart fra den søde tjener. Hun loller.
  Consigliereren skaffer os en Escalade og vi cruiser gennem New York med en Blue Moon i hånden og støvet hip-hop på stereoen. Livet er fantastisk!
  Vi finder os til rette på Restaurant Balthazar i Tribeca. Burger, shots, østers, champagne, flere shots. Gruppen splittes lidt op efterfølgende og svenskeren fra Oslo joiner Danskerne til en tur rundt i Soho.. Vi er tipsy og føler os som verdensmænd. Fyrer lort af, tager billeder, shopper, kigger på mennesker. Vi drikker en flaske Rose inden vi tager tilbage på hotellet for at gøre os klar til endnu en tur på Dead Rabbit efter pre-dinner drinks. Efter to-tre stærke drinks og de obligatoriske shots begynder jeg at føle mig lidt svimmel. Der er heldigvis ventetid på vores bord på Freemans, så jeg kan lige bruge 20 min for mig selv og få lidt frisk luft i lungerne. Jeg spiser noget suppe, der muligvis var en andens forret. Jeg drikker en liter vand og får min anden vind.
  Sprutten har fået tag i mine rejsekammerater, der smider håndklædet i ringen. Den Irske pige, Oslo og jeg finder en bar og mingler med de lokale. Vi stikker helt tydeligt ud og folk har det lols over os. Oslo og jeg finder to veninder, der godt kan lide Skandinavere med firmakort. Vi danser, snaver, bytter veninder, vælter fra bar til bar. På et tidspunkt sidder jeg i en taxi flankeret af de to piger og når at give dem begge finger samtidig mens Oslo sidder på forsædet og snakker om en firkant. Livet er 11/10.
  Det hele går desværre ikke op i en højere enhed, da den ene piger får det skidt og trækker stikket. Den tilbageværende piger fabler om coke og ævler løs med sin dealer. Han har ikke vores back og pludselig går det op for pigen, at hun står foran hendes dør med to fremmede fyre. Døren lukker foran os. Vi går i 7/11 og køber en liter mælk. Kl. er 06. Vi loller hele vejen hjem - sikke en dag!
  Lørdag vågner jeg ved 10.30 tiden. Jeg kan ikke få fat i de andre, så jeg beslutter mig for at gå en tur på egen hånd. Jeg kører ned på Lower East side og køber afrikanske LPer mens jeg nyder stemningen. På vejen hjem går jeg tilfældigvis forbi Criff Dogs, der er facaden til hvad der populært set betragtes som verdens bedste bar. Jeg æder en hot-dog og forsøger at pleje min tømmermænd. Sidst på eftermiddagen kører vi over broen til Brooklyn hvor vi starter på Union Pool i Williamsburg. Jeg vidste godt, at hipsterkulturen oprindeligt startede her, men Union Pool er simpelthen helt uden for kategori. Alt er sp gennemført hipster, at det er helt tydeligt, at det her ikke er et eller andet kopi shit.. det her er KILDEN. Vi drikker Pabs Blue Ribbon, slush-ice spiked med dyr whisky og har det generelt vildt. En person, der kunne hedde både Steven og Suzy vender plader i solen og en tro kopi af Kris Kristoffersen serverer flere Jameson shots. Vi går en tur igennem det, i forhold til Manhattan, fredelige Brooklyn langs Bedford Street og ned til Brooklyn Bowl hvor vi bowler, spiser og hygger. Stemningen er på vej opad..
  Sidste stop er Berry Park, der er mest kendt for sin store tagterasse. Stedet er pakket og vi forsøger at chatte piger op. Det virker ikke rigtigt. Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke kan huske resten af natten. Jeg vågner på værelset med at mit tøj på.
  Søndag skulle vi hjem igen, men ikke før ved 15 tiden, så der var tid til shoppe lidt og nyde det gode vejr i Bryant Park. Kroppen har det ubegribeligt skidt, men alle har optur over hvor god en tur det var været.
  Vi lander kl. kvalme i København og jeg er helt hjemme ved 8.30 tiden. Det går op for mig, at jeg skal arbejde om aftenen - kommerikketilatske.jpg. Det lykkedes mig at komme af med min vagt og jeg besvimer under dynen til 19 tiden.
  Ellers sker der ikke så meget