kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Everything posted by kahlua-kalv

 1. Nej, der skal selvfølgelig lige være tid og fysisk rum til det... Kisserup og omegn er fantastisk (der træner jeg tit) men efter Roskilde kan du med få ekstra kilometer, køre over sengeløse og tage bagsiden af Glostrup ind ad vestskovvej... men dejligt du har fået lidt cykel træningsglæde tilbage :)
 2. Shit der er mange kedelige kilometer på den rute... Du kører ellers igennem meget fantastisk cykelterræn...
 3. Er de bedre end latex?
 4. Du mangler humus og chilimayonnaisen… Lidt optøet edemame bønne fra Frost er også en god måde at variere salat…
 5. Kan dit max i dødløft kombineret med travlhed i hverdagen være forklaringen? Du må køre en ny træningsrutine med progression hen over sommeren...
 6. Overvej at drop 100 og 200 - det ligner relativt lavt udbytte og med øget hastighed har du formentlig også øget skadesrisiko... 5*400*2 med let løb mellem runder og tre min pause ml. blokke. Er det for ensformigt, så kan du veksle ml. 300 og 400... Skal det være nemt at holde styr på, så jog første kurve og kør tempo omgangen ud... Sidste variant 400 300 200 300 400. Måske kan du holde pulsen oppe på den korte, såfremt du har hævet den inden. Du sku også for gammel til at løbe 100m intervaller ;)
 7. Håber det bliver godt snart. Må indrømme at det lyder både underligt og super ubehageligt med de smæld.
 8. hmm, synes nu det er ret svært at spise når det går stærkt på cyklen... Men oplever også udfordringer med løb efter cykling. Tænker det kræver noget tilvænning og selvfølgelig genopfyldning af kulhydrat depoter. Det er også ekstremt svært for triatleterne, så de øver skiftet seriøst.
 9. HA! Sad lige og håbede du rent faktisk hed Speed... Skuffelsen er udtalt
 10. Du må lige smide et billede af den nye når den lander :)
 11. https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-aero-m20i-team-70550 https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-m10iltd-2021-41186 også så tilkøber du bare den dyre servicepakke...
 12. Altså, hvis man ikke kan fikse punktering med plugs og få tryk op igen, så er det jo 'bare' at sætte en slange i. På den måde er tubeless jo som clincher. Der kommer bare til at være et ti minutters forspil, inden 'du' er 'hård' igen ;)
 13. Spændende om det virker! Der er næppe noget man indtager oralt der kan have en effekt så hurtigt, men derfor kan det jo godt være effektivt alligevel. Jeg kunne godt have brugt et par stykker da jeg kørte grejsdal forrige år. Der lå jeg nok to gange ti minutter i en grøft og hyggede med kramper...
 14. Ja, hepper også på speedy recovery herfra!!!
 15. Imponerende tal !!! Hvordan fungerer dit hotshot? Tager man det når træthed nærmer sig eller ? Har du et link til det? Jeg kæmper også med kramper og har faktisk altid gjort det, så ville være rart med en løsning, skulle jeg komme i god form igen.
 16. Du må nok investere i et radaranlæg til cyklen hvis du skal undgå det fremadrettet. Det anlæg er jo ikke til at se med egne øjne ;)
 17. Av, håber recovery er nænsom ved dig og godt der ikke skete mere!
 18. Jeg synes nu du virker ok til at bøje og strække ;)
 19. Ja, det er tit man skal have ting på skrift med 'nye' håndværksforbindelser... Uanset om det er rimeligt eller ej, så er det træls at skulle trækkes med.
 20. hmm, du må øge din indre trang til protest overfor lægen. Medmindre at det er en virkelig god begrundelse, så virker det dumt at hun vil sætte dig i den situation.
 21. Fokuser på watt og husk vægten er en fordel på nedkørslerne. Du skræller sikkert lidt af vægten henimod løbsstart og så er bekymringen, omend forståelig, ikke fokus værd imo.
 22. wait what? Giver så stort et fokus på prepper ikke bare mere anledning til frygt?
 23. Min erfaring mht ægteskab. Terapi kan noget, men hvis i taler nogenlunde sammen så handler det mere om at etablere et nyt narrativ i begge kan se jer i. Begynd til dans sammen - det bliver et fællesprojekt og ansporer intimitet; Dyrk vinsmagning, gourmethejs eller whatever der giver mening i jeres verden. Tror væsentlig mere på den type omsadling end dyre terapisessioner; og som formentlig vil være en udfordring for din overtænkning. Freud mode off...