jarvig 13 - 2006


jarvig13
 Share

Recommended Posts

Meadow:

:laugh: :laugh: :laugh:

Multi-tasking og hensyntagen til andre end en selv - er det det du kalder 'fuldstaendig uvaesentlige detaljer'? :shades:

:cheer: meadow (en kvinde med en detaljegrad af for maend ubegribelige dimensioner :wootdance:)

Edit: Sorry jarvig - for logspam. Jeg antager at kvinder godt maa poste deres detaljer i din log! :satisfied:

:satisfied: He he, jeg mente det jeg skrev i allerbedste mening - intet negativt bag de ord - men jeres "oplever" er anderledes end min mange gange.

Jeg vil give dig så meget, at du nok har lidt ret i, at vi generelt er knapt så gode til at multitaske som jer - men det med hensyntagen det synes jeg altså ikke holder ;)

Fordi jeg lader nogle ting sive igennem det ene øre, og ud i det andet er det altså ikke fordi jeg ikke tager hensyn, det er bare mange gange fuldstændig uvedkommende detaljer der bringes på bordet - noget som i min verden absolut ikke hænger sammen med det endelige budskab ;)

Nogle gange når man eks. får genfortalt et eller andet hændelsesforløb, kan man / jeg bagefter sidde og kigge ind i væggen - og for alvor undre sig over hvor pointen og den røde tråd blev af ? på trods af at historien har varet 30 minutter.

Den opmærksomme læser vil så mene at det er fordi jeg ikke hører efter, men det har jeg altså prøvet - og her er jeg overbevist om at kvinder oplever mange flere nuancer i tingene, end mænd gør ? og også mange gange lægger meget mere i det, end mænd gør (den frygtede "kvindelig intiution").

Hvis Camilla har kaldt Louise noget grimt - så er det meget sjældent at forløbet kommunikeres videre sådan - så er der med sikkerhed 200 andre personer involveret i et eller andet spindelvæv, som mange gange slet ikke hænger sammen - og efter 1 times tid kan man virkelig undre sig over at der skulle SÅ lang en historie til for at forklare noget så simpelt.

Ligegyldig hvad, så er i altså gode til det der - om jeg så går glip af noget ved jeg ikke ;) - men oftest føler jeg sagtens jeg kunne have undværet 90% af detaljerne for at forstå problemet.

Let the battle begin :w00t:

Edited by EverLast
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"kvindelig intiution"

Det er den værste fis i en hornlygte. :smile: Det kaldes intuition fordi mænd traditionelt ikke har kunnet forklare det, men det handler jo om at samle andre signaler op end de 'anerkendte'... Fx. sådan noget som at spotte kropssprog mellem folk osv. - og ikke kun fokusere på det som siges.

Jeg vil gerne sige at vi her taler store generaliseringer. Jeg kender også mænd som kan hælde vand ud af øret uden jeg fatter en brik, - men jeg tror godt jeg kan sætte mig ind i den historie du refererer til. Jeg har bare lært at for at lette kommunikationen så kan man indlede med at sige 'nu skal jeg fortælle dig om hvordan min chef endnu en gang ikke har fattet en brik' - og så kommer historien med alle detaljer. Eller 'nu skal du høre om hvordan Louise og Camilla som sædvanligt ikke er søde ved hinanden' - for der er en pointe. Problemet kan være at mænd ikke tør spørge ind: - hvad er det det handler om med Louise og Camilla, - har den ene trådt den anden alvorligt over tæerne en gang og har de ikke fået ordnet det, - eller hvordan?

Link to comment
Share on other sites

Det er den værste fis i en hornlygte. :smile: Det kaldes intuition fordi mænd traditionelt ikke har kunnet forklare det, men det handler jo om at samle andre signaler op end de 'anerkendte'... Fx. sådan noget som at spotte kropssprog mellem folk osv. - og ikke kun fokusere på det som siges.
Nu omgåes jeg en kvinde som bruger det begreb som et afgørende punktum i diskussioner - og det er jeeeernirreterende ;) - når label: "kvindelig intuition" er sat på konklusionen, så kan jeg mene nok så meget, jeg har bare ikke ret.

(men ja ja, du har ret, den virker faktisk mange gange - dog ikke altid)

Jeg vil gerne sige at vi her taler store generaliseringer.

Yep i know ;)

Jeg kender også mænd som kan hælde vand ud af øret uden jeg fatter en brik, - men jeg tror godt jeg kan sætte mig ind i den historie du refererer til. Jeg har bare lært at for at lette kommunikationen så kan man indlede med at sige 'nu skal jeg fortælle dig om hvordan min chef endnu en gang ikke har fattet en brik' - og så kommer historien med alle detaljer. Eller 'nu skal du høre om hvordan Louise og Camilla som sædvanligt ikke er søde ved hinanden' - for der er en pointe. Problemet kan være at mænd ikke tør spørge ind: - hvad er det det handler om med Louise og Camilla, - har den ene trådt den anden alvorligt over tæerne en gang og har de ikke fået ordnet det, - eller hvordan?

Hmmm hvis det er lovligt at svare - "nej tak, jeg magter ikke høre hvorfor camilla og louise ikke er søde ved hinanden" - så er det en helt okay fremgangsmåde.

Nej Meadow, jeg generaliserer meget og maler fanden på væggen, for heldigvis findes der mange der er normale - jeg render bare lige rundt med et grænsetilfælde for tiden ;)

MEN der er altså et lille gran af sandhed i det - i HAR en anden detaljegrad, og det vil man også opleve hvis du var en flue på væggen til en fest med gutterne, kontra en fest med tøserne.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er heller ikke uenig, - og derfor kan vi vist godt afblaese denne battle! :smile:

Jeg ville nemlig aldrig selv bruge 'kvindelig intuition' som forklaring paa mine antagelser. Jeg ville argumentere med observationer og sammenligninger.

Spoergsmaalet er om de der siger 'saadan er det bare. jeg ved det. kvindelig intuition' overhovedet vil andet end at have opmaerksomhed? Hvis ikke man er villig til at redegoere for og diskutere sine udsagn og antagelser. Mht. at kraeve opmaerksomhed er maend og kvinder nu ret lige gode om det - de beder bare om det paa forskellig vis. Og derfor kan Everlast ikke, og ej heller jarvig eller andre, slippe af sted med at skaere alle kvinder over en kam.

Maaske vi skulle proeve at diskutere hvad det er der kan vaere 'fuldstaendig uvaesentlige detaljer' - hvis formaalet er at vi skal vaere uenige... :smile:

Edited by meadow
Link to comment
Share on other sites

Meadows ->

Hvorfor ikke bare lade min nye guru tale. :icecream: Her er nogen uddrag fra DeAngelo som jeg - ligegyldigt hvordan jeg end vender og drejer den - er meget, meget enig i.

Women Don't Make Sense

I'm going to start off this whole shebang by giving you my take on women in general.

I know, I know. Every woman is a unique creature. But women have more commonalties than they have differences. So let's start with what I think they have in common, then we'll move on to differences (the ideas that I'm about to share with you here are from my own research, testing in the real world and analysis).

For most men, a woman is like a Chinese puzzle inside of a brain twister.

Much of their behavior makes no sense at all (to men).

If there's one thing that I'm clear about, it's that most women THINK differently than most men and most women want different things than most men.

This is hard for many men to grasp or understand, but it's true. And the sooner you get a handle on what's going on here, the sooner you'll be more successful with women.

Let's start by comparing what men and women are interested in.

Have you ever stopped to think about what entertains women as a group compared to what entertains men as a group? Women buy Cosmopolitan magazine, watch soap operas, and read romance novels.

Men buy Playboy, watch sports, and read the paper.

Hey, wait a minute here! What's in those Cosmos, soaps, and romance novels? And why are women so attracted to them? And why is it that when men try to watch a soap opera or read a romance novel all they can say is "I don't get it..."?

.

.

.

.

Have you ever read the personals? Have you ever noticed how many women say things like "princess looking for prince", "friends first" and "looking for my soul-mate"? Have you ever noticed how almost NO men ever say these things?

What's going on?

Have you ever listened to a group of women talking about men?

Ever notice how they speak largely in some kind of code language and constantly make a big deal out of tiny details that seem totally irrelevant?

Have you ever noticed, on the other hand, how men are direct with each other and have no interest in bickering over small things?

Have you ever noticed how attracted to drama most women are?

What's going on?

.

.

.

.

My answer: Drama accomplishes a lot of things at once. It gets attention, it sends emotions through the body (emotions are highly addictive chemicals), it's a way to be self righteous, it's often fun, it's interesting and prevents boredom, it gives things meaning... and on and on. There are a lot of good reasons for drama.

But most men can't understand them because drama fulfills needs that MOST MEN DON'T HAVE.

It's like women saying "I hate it when all a guy can talk about is sports." What needs to sports fulfill for men? Competition, adrenaline, power, domination... all the typical guy stuff. Incidentally, stuff that fulfills needs that most women just plain don't have.

The First Shift In Thinking

So let's start off with this shift in thinking: Think about what the woman that you're interested needs and wants, and don't assume that these are the same things that YOU need and want.

And don't assume that what women want is going to make any sense at all to you, because it probably won't. This was a big one for me personally to get. Almost none of what I do to be successful with women makes any sense to me logically, because I'm not a woman.

But now that I see how what I do works over and over and over again,

I realize that it doesn't matter what makes sense.

All that matters is WHAT WORKS.

Link to comment
Share on other sites

Ja, ja - naar man nu vil kategorisere, saa er koennet jo saa dejligt simpelt og let-genkendeligt... Hvad med nationalitet? Eller alder? Eller noget fjerde? Jeg kender mange kvinder som har behov for at laese avis og diskutere det, - og mange maend som synes 'When Harry met Sally' er en god film. :tongue:

Spoergsmaalet er hvorfor man goer som man goer - og saa er vi tilbage til diskussionen for et par dage siden om skuespil og indlaering af sociale normer? Hvem vil man gerne ligne og hvorfor? Hvem vil man ikke ligne og hvorfor?

:cheer: meadow

Link to comment
Share on other sites

Her er en af mine all-time ynglingssange. Wicked Game. Oprindeligt med Chris Isaak. Her er det en blød og nærmest uinteressant flødepopsang. Men så får den tyske heavygruppe HIM fat i den og giver den tonsende guitarer og tunge, tunge trommer - og pludselig er det bare en af de fedeste sange i verden.

Teksten er fed. En trist ting.

Men i stedet for at være min sang om mig, så skal det være min sang om de piger, som ikke ved hvad der skete da de mødte mig. :D :icecream:

Så vi skifte lige et strategisk vigtigt ord ud og så er det ikke mand men en håbefuld unge pige som lige skal lære noget om livet. :D :icecream:

The world was on fire, no-one could save me but you

It's strange what desire will make foolish women do

I'd never dreamed that I'd need somebody like you (mig :icecream: )

And I'd never dreamed that I'd need somebody like you (mig :icecream: )

No I don't wanna fall in love

this world is always gonna break your heart

No I don't wanna fall in love

this world is always gonna break your heart

..with you

What a wicked game to play

To make me feel this way (så kan du lære det :icecream: )

What a wicked thing to do

To let me dream of you

What a wicked thing to say

You never felt this way (nope :icecream: )

What a wicked thing you do

To make me dream of you

No I don't wanna fall in love

this world is always gonna break your heart

No I don't wanna fall in love

this world is always gonna break your heart

..with you

The world was on fire, no-one could save me but you

It's strange what desire will make foolish people do

No and I never dreamed that I'd love somebody like you

I'll never dream that I lose somebody like you, no

Now I wanna fall in love

This world is always gonna break your heart

Now I wanna fall in lust

This world is always gonna break your heart

..with you

Nobody loves no-one

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Nu er det jo ikke meningen at jeg skal føre logbog over alle mine sejre og nederlag i byen. :icecream: Men alligevel er det vel interessante at høre lidt mere om, hvordan verden kan forandrer sig, bare man tager nogen andre briller på. :cooldance:

Jeg havde aftalt at mødes med to af mine bedste venner på en bar for at se landskamp. Da jeg ankommer, så har de - naturligvis - gaflet de to eneste bare nogenlunde interessante piger i baren.

Det viste sig ret hurtigt at de to piger var overraskende meget arrogante - specielt taget deres uddannelse (blød humanist og teolog), deres udseende (middel) og påklæding ("utjekket") i betragtning.

Men verden har virkelig forandret sig. Før i tiden ville jeg havde holdt mig lidt i baggrunden og bare ladet dem lege deres spil med mine venner. Men ikke igår. Jeg tog kampen op.

Som sagt, så mener jeg slet ikke at DeAngelo skal forstås som "teknikker", men langt mere som en bred forståelse af sig selv og andre - ikke kun i scoringsmæssig forstand, men også mere generelt. Derfor spillede jeg ikke spillet for at teste mine "nye evner" som det primære. Nej, det er langt bredere. Det er simpelthen at jeg pludselig har set man kan være endnu mere sig selv end jeg førhen har været. Førhen var jeg godt nok mig selv i situationer som den netop omtalte - men jeg ville mig intimenderet og utilstrækkelig overfor sådanne piger, hvorfor jeg helt ville have opgivet på forhånd at lege med.

Men nu kan jeg se verden på en anden måde. Og den indbefatter, at jeg sagtens kan lege med i et spil - og ja endnu mere interessant, jeg kan/vil lege med, selv når det ikke er for "at score", men blot for at more sig sammen med andre og krydse - ikke intellektuelle - men derimod klinger i en ren social kontekst.

Og det var virkelig sjovt. Og mine venner synes det er kanon - for de har jo opført sig på samme måde i lange, lange tider, og synes det er fedt at jeg endelig har set lyset. Og pigerne havde det helt sikkert underholdende - for ligegyldigt hvor meget de prøvede at placerer sig selv som det jagede og eftertragtede bytte, så kunne de ikke - og det fyrede virkelig af under dem. :icecream:

Men jeg har stadig meget at lære. At finde balancen mellem at være selvtilstrækkelig på den fede, selvsikre måde og så være arrogant/nedladende på den dårelige måde, det er ikke noget man lære på et splitsekund. Igen tvivl om, at jeg igår var en anelse for selvfed på den dårlige måde. Ikke latterligt meget, men bare lige en anelse for meget. Men det skal nok blive justeret ind de kommende måneder. :icecream:

Link to comment
Share on other sites

Nemmerlig :icecream:

Til gengæld brokker knæet sig en anelse idag (på den "gamle" skade-måde). :dry: Ved ikke lige om jeg skal tage en længere pause eller bare lige skal springe en løbetur over.

Pokkers at det knæ ikke vil gå helt i orden. Indtil idag hvade jeg ikke haft ondt i det i næsten 2 uger - troede virkelig at det var ved at være iorden.

Link to comment
Share on other sites

Så is-smileyen bevæger sig stadig hos dig?? Den version der ligger på URL'en, Jarvig linker til i sin sig, er slet ikke en anim-gif... Jeg vil godt sætte 300 gram neurale tilpasninger på, det er MortenZ der har siddet og klukket mens han tog pis på den gode Jarvig. :tongue:

Edited by klausjensen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share