SaintPauli


SaintPauli
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hej BadAss Jonas!

Er så småt begyndt at øve poseringerne, men mest i forbindelse med at jeg tager det daglige check på fedt% i spejlet (indtil videre ser fremgangen fornuftigt ud). Jeg har dog ikke helt fundet frem til hvordan jeg helt nøjatig skal stå. Jeg havde dog håbet på, at jeg evt kunne få nogle fif fra et par MOLboer, når der er styrkeløfttræf i Aalborg d 11/9. Et andet alternativ er at tage til "poserings kursuvs" ved Henning Kristensen. Begge arrangementer foregår dog den samme dag. :(

Om ikke så håber jeg på, at vi kan få stablet en fællestræning på benene, så du kan komme med dine ideer.

Med hensyn til malingen, så har jeg ikke tænkt videre over det. Regner dog med at høre fra Angel, når de skal have en bestilling igang fra USA. :)

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Diætupdate: 27/8 2004

Min diæt går næsten 100% som planlagt. Jeg har endnu ikke (bevidst) overspist ved nogle af mine måltider. Samtidig er det også lykkedes mig rimelig godt at holde mig til lav GI produkter.

Vægten ved diætstart sagde 84kg (målt i træningscenteret iført sko, T-shirt og shorts). I dag stod den på 82kg.

Jeg har også fået lånt en vægt, men den er jeg ikke gode venner med, da den viser 2 kg lavere end vægtene i træningscenteret. :angry: Den sidste uges tid har den stået på følgende (målt om morgenen efter toiletbesøg):

Fredag: 78,2kg (følte mig drænet)

Lørdag: 78,8kg

Søndag: mangler, da jeg automatisk gik lige i køleren da jeg stod op.

Mandag: 78,2

Tirsdag: 78,0

Onsdag: 77,2 (følte mig drænet)

Torsdag: 78,0

Fredag: 77,6

Jeg syntes ikke umiddelbart, at jeg kan udlede det helt store af morgenvægten. Der har faktisk også været mindre udsving i den vægt jeg har målt i centeret. Jeg kan dog se, at fedt% stadig er faldende. :)

Energien er stadig helt i top til træning, og jeg stiger stødt i mine øvelser. Min kræfter i benene er også endelig ved at komme igen, efter sidste omgang sygdom, og jeg kører nu igen med 5x132,5 (Underligt, at det altid er her, at sygdom rammer mig hårdest). Mit bryst er også blevet meget bedre, og jeg kørte for første gang i over 3 måneder med 105kg. Jeg er dog stadig meget påpasselig og bruger stadig Ibuprofen. Af andre nævneværdige løft vil jeg lige notere gårsdagens 16x125kg i dødløft.

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Hjælp!!!

Nu sidder jeg igen med halsbetændelse (3 gang i år - min akilleshæl :(). Jeg har lagt mærke til at det oftest kommer når jeg er i energiunderskud. Jeg havde enda forsøgt at tage højde for det i forbindelse med min diæt, og derfor valgt en zig-zag diæt der sikrer, at jeg i det mindste er i energioverskud efter træning.

Jeg har tidligere, når jeg har været syg, sikret mig, at jeg har været i et solidt kalorieoverskud for at bevare muskelmassen. Denne gang er jeg dog ved at cutte, og er derfor ikke interesseret i at tillægge mig et ekstra kilo på sidebenene, som jeg har gjort de andre gange.

Jeg har besluttet mig for at sætte kcal indtaget en smule op i et forsøg på at ramme mit ligevægts indtag, men hvis der er nogen der sidder inde med et godt råd, så kan jeg virkelig godt bruge det

Diætupdate 20/8 - 2/9 2004:

Fredag: 78,2kg (følte mig drænet)

Lørdag: 78,8kg

Søndag: mangler, da jeg automatisk gik lige i køleren da jeg stod op.

Mandag: 78,2

Tirsdag: 78,0

Onsdag: 77,2 (følte mig drænet)

Torsdag: 78,0

Fredag: 77,6

Lørdag: 78,2

Søndag: 78,6

Mandag: 78,2

Tirsdag: 78,6

Onsdag: 77,6 (følte mig drænet)

Torsdag: 78,6 (blev syg, så jeg spiste i løbet af "natten")

Ikke den store ændring i kg, men der er en synlig ænddring i fedt%

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Yo Pauli....

Ser godt ud alt sammen.... glæder mig til vi mødes i Herning! Får du kørt nogle dips??? :blink:

Glæder mig sku også til Herning, men pt er jeg stadig syg. :( Har heller ikke fået taget så mange dips på det sidste pga. min skade i brystet, men er dog begyndt at inkludere dem i mit program igen, så det skal nok komme til at spille. :)

Hey Saint

Jeg skal ind og købe maling på tirsdag. Jeg kan ikke huske priserne (mener at det er 249,- pr flaske Pro-tan) men jeg tager løbende til kbh så du kan bare sige til hvis jeg skal købe noget med til dig.  :bigsmile:

Det lyder super, men jeg er jo en Aalborg dreng, så vi kommer under alle omstændigheder til at skulle sende det med posten. Men det kunne være super, hvis du gad sende mig en PM, hvis du finder et sted hvor de sælger god og billig maling. Ellers tak fordi du tænkte på mig. :)

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Min hals har fået det rimelig godt igen, så jeg genoptog træningen mandag. Jeg kan dog mærke, at det er som om at det ikke er helt væk, så jeg tog det roligt til træningen, og vil gøre det samme i dag (lavede kun 2/3 af øvelserne, kørte highreps og holdt før failure). Der har dog været nogle uheldige udsivninger i morgenvægten. Den er nu 2kg lavere end før jeg blev syg, og det er til trods for at jeg syntes, at det ser ud som om, at jeg har taget en smule på i løbet af de sidste dage. Ved ikke helt hvad det skyldes, men håber, at noget af det skyldes væskebalancen og manglende pump.

Jeg prøver dog på at se situationen fra den positive sode, og glæder mig over at være rask igen. Samtidig har den lille pause og det efterfølgende deload træning sikkert været godt for min skade i brystet.

Diætupdate 20/8 - 7/9 2004:

Fredag: 78,2kg (følte mig drænet)

Lørdag: 78,8kg

Søndag: Mangler

Mandag: 78,2

Tirsdag: 78,0

Onsdag: 77,2 (følte mig drænet)

Torsdag: 78,0

Fredag: 77,6

Lørdag: 78,2

Søndag: 78,6

Mandag: 78,2

Tirsdag: 78,6

Onsdag: 77,6 (følte mig drænet)

Torsdag: 78,6 SYG (spist løbet af "natten")

Fredag: 78,6 SYG (spist i løbet af "natten")

Lørdag: Mangler SYG

Søndag: 77,2 SYG

Mandag: 77,6

Tirsdag: 76,6

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Tak for sidst... sjovt lige at hilse på dig....

Var sgu tæt på at besvime under poseringen....

Røg på hovedet i seng da jeg kom hjem, og sov 15 timer, godt fyldt op med kalorier, for at undgå sygdom.... Hvilket heldigvis virkede... er ovenpå igen...

Ses Mr. Pauli

Link to comment
Share on other sites

Lørdag eftermiddag var jeg til poseringskursus i Århus ved Mr. Fitness himself, Henning Kristensen. Vi var 7 herrer og 2 damer der var tilmeldt. Heriblandt TLR og jeg (Det var hyggeligt at møde dig! Vi ses d. 23/9 :wave:). Der var dog kun en af de andre der var i samme klasse som mig selv (-180 cm).

Dagen startede med et lille foredrag om træning, kost og forløbet op til en konkurrence. Selve foredraget desværre præg af ikke at værre så teoretisk velbegrundet, men Henning var dog inspirerende som person og det var for mig mest interessant at høre om hans personlige erfaringer. Han så desuden ud til at være i rigtig god form. :superman:

Herefter stod den på poserings vejledning. Til dette var der 2 dommere fra DBFF som hjalp til. Jeg må sige, at jeg er glad for at jeg fik meldt mig til det kursus, for det gik pludselig op for mig, at de 3 basis poseringer ikke var så "frie" som jeg havde regnet med. Jeg havde kigget på billederne fra sidste år, og forsøgt på bedste måde at kopiere dem jeg mente præsenterede sig på den mest æstetiske måde, men den gik ikke. Samtidig måtte jeg samtidig indse, at jeg var den tykkeste, blegeste og mest behårede af alle deltagerne, hvilket ikke pyntede gevaldigt på selvtilliden. :( Der var dog heldigvis ikke nogen der var så massive, at de fik mig til at til at føle mig som en skoledreng (vi sender lige en tak til Consience der valgte at rejse til Kina :tongue: ).

Så gik turen herefter tilbage til Aalborg. Her var der blevet holdt NM i styrkeløft i løbet af dagen, så jeg besluttede mig for at tage derud og kigge om det stadig var i gang. Det var det heldigvis. Jeg nåede lige den sidste del af herrernes bænkpress og dødløft. Totalt inspirerende at se nogle stor drenge flytte rundt på alt for mange kg til lyden af gammel firser rock. Jeg var dog chokeret over at se nogle af deltagernes ben. De var solide som bundgarnspæle. :woot: Totalt fedt! Det gav mig virkelig lysten til at gå op i centeret og køre det ondeste squat.

Jeg havde regnet med, at der sikkert var en masse MOLer til stede, men kunne ikke rigtigt genkende andre end Jast og Niels (som jeg begge havde mødt til sidste moltræf). Jeg spottede dog en som jeg var ret sikker på var Anyone og en anden som jeg mente måtte være Hippo. Det holde også stik og jeg fik hilst på dem. De kunne samtidig sige, at der hen hel del flere MOLer til stede. Jeg husker dog desværre ikke alle navnene. :( Jeg fik dog en god snak med Casper T på vej ud af døren. :wave:

Herefter var det hjem igen for mentalt at gennemgå dagen, samt at indøve poseringen. Søndag var så en total afslapper dag da min følte mig tung og træt i kroppen efter af have brugt så megen tid på posering om lørdagen. Jeg kan derfor se, at jeg er nødt at optrape poseringen. Ikke blot for at få teknikken perfekteret, men også for at vende kroppen til det. Jeg er dog glad for at jeg inddtil nu ikke har øvet så meget posering, og derfor ikke indlæft mig for mange dårlige vaner.

Diætupdate 20/8 - 13/9 2004:

Fredag: 78,2kg

Lørdag: 78,8kg

Søndag: Mangler

Mandag: 78,2

Tirsdag: 78,0

Onsdag: 77,2

Torsdag: 78,0

Fredag: 77,6

Lørdag: 78,2

Søndag: 78,6

Mandag: 78,2

Tirsdag: 78,6

Onsdag: 77,6

Torsdag: 78,6 SYG

Fredag: 78,6 SYG

Lørdag: Mangler SYG

Søndag: 77,2 SYG

Mandag: 77,6

Tirsdag: 76,6

Onsdag: 76,2

Torsdag: 76,6

Fredag: 76,6

Lørdag: 78,2 Poseringskursus

Søndag: 77,8

Mandag: 77,2

Noget af vægten er vendt tilbage. Jeg går ud fra at den lavere morgenvægt evt. kan skyldes et ekstra væsketab, dag jeg i ugen har sovet længe (omkring 10 timer) og samtidig ligget med halstørklæde/langærmet.

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Som forberedelse til Bodyfitness d. 23/10 begav jeg mig i dag ud i et metroseksuelt eksperiment - hårfjerning. Jeg brugte hårfjerningsmiddel til ben og arme og skraber til bryst. Nu sidder hulemanden så med nybarberede lemmer og føler sig meget lidt mandlig… :unsure:

Får vi ikke et billede af det? :cheer: :D

Link to comment
Share on other sites

Som forberedelse til Bodyfitness d. 23/10 begav jeg mig i dag ud i et metroseksuelt eksperiment - hårfjerning. Jeg brugte hårfjerningsmiddel til ben og arme og skraber til bryst. Nu sidder hulemanden så med nybarberede lemmer og føler sig meget lidt mandlig… :unsure:

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

HEHE... så røg lokkerne alligevel :tongue:

(godt du kom til fornuft ;) )

ANGEL

:cheer:

Link to comment
Share on other sites

Som forberedelse til Bodyfitness d. 23/10 begav jeg mig i dag ud i et metroseksuelt eksperiment - hårfjerning. Jeg brugte hårfjerningsmiddel til ben og arme og skraber til bryst. Nu sidder hulemanden så med nybarberede lemmer og føler sig meget lidt mandlig… :unsure:

Får vi ikke et billede af det? :cheer: :D

Nej det bliver der ikke noget af tongue:

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

I går påbegyndte jeg noget mere specialiseret dipstræning (har ikke kørt så meget dips på det sidste pga. skaden i brystet). Det bliver en dag hvor det trænes med akkumuleret volumen, og en anden dag hvor der trænes tungt. I går var tung dag, og jeg forsøgte mig lidt frem for at finde mit styrke niveau. Følgende vægte blev rykket rundt:

12 + 0kg

10 + 15kg

10 + 25kg

8 + 35kg

6 + 40kg

5 + 40kg

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Da jeg er skadet bruger jeg også Ibuprofen. Jeg har kunnet holde inflammationen nede ved at indtage 300 mg efter træning og smøre området med en Ibuprofen creme.

Skal man have recept til Ibuprofen? :unsure: :)

Den man kan få i håndkøb hedder vist Ipren. Dem jeg brugte var Ibumetin. De var købt på recept (dog ikke til mig) og jeg havde fået dem gratis. Det aktive stof i pillerne er det samme. Det er kun mængden der er forskellig. Jeg er dog løbet tør for dem og bruger nu i stedet kodimagnyl

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

En af mine venner kendr et medlem at Aalborg Roklub, så han havde skaffet mig en prøvetime på en Koncept II romaskine og undervisning i roteknik. Jeg var så der ude i roklubben her til aften for at afprøve torturredskabet. Efter en introduktion af maskine og teknik skulle jeg selv prøve. Det kørte ikke så flot som hos guld fireren, men heldigvis var intruktørengod til at rette på min teknik eller mangel på samme. :) Afsluttende stod den så på 500m på højest indstilling, hvilket er det der skal roes til Bodyfitness. Det gik egentlig meget godt de første 300m , men herefter var det temmeligt småt med kondien. :( Selve distancen distancen blev roet på 1 min 32,7 sek.

Turen gik så hjemad, men jeg må da sige, at jeg var mærket derefter og var både svimmel og havde kvalme. Egentlig ikke den fedeste ting, når man tænker på at jeg skal gentage succesen på et tidspunkt, hvor jeg er drænet for væske. :chicken: <_<

Afsluttende skal der lige lyde et tak til min kammi, for at hjælpe mig med at få aftalen i hus, og et stort tak til instruktøren for roklubben. Samtidig sender jeg også lige en gang håndtegn og respekt til guld fireren, og resten af landets roere, der udsætter sig selv for den slags på jævnlig basis.

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

:) Afsluttende stod den så på 500m på højest indstilling, hvilket er det der skal roes til Bodyfitness. Det gik egentlig meget godt de første 300m , men herefter var det temmeligt småt med kondien. :( Selve distancen distancen blev roet på 1 min 32,7 sek.

Er du sikker på det med indstillingen :unsure:

Som jeg har forstået det, bliver den sat på en middel DRAG.... :bunny:

Link to comment
Share on other sites

:) Afsluttende stod den så på 500m på højest indstilling, hvilket er det der skal roes til Bodyfitness. Det gik egentlig meget godt de første 300m , men herefter var det temmeligt småt med kondien. :(  Selve distancen distancen blev roet på 1 min 32,7 sek.

Er du sikker på det med indstillingen :unsure:

Som jeg har forstået det, bliver den sat på en middel DRAG.... :bunny:

- hvis den virkelig skal være på den tungeste indstilling, ved arrangørerne seriøst minus omkring hvad en romaskine går ud på og hvordan den fungerer.

I alle konkurrencer med ro-maskiner er indstillingen frivillig. Det er individuelt hvordan man ønsker sin indstilling - afhænger af distance og (især) kadance man ønsker at ro med. Det har intet med sværhedsgrad eller hårdhed at gøre overhovedet :blink:

Som sitenote kan berettes at Eskild Ebbesen brugte omkring niveau 8 til DSRs interne CII mesterskab.

Iøvrigt en flot tid du fik fyret af der!! Respekt for den!!! Meget flot!!!

Link to comment
Share on other sites

Da jeg er skadet bruger jeg også Ibuprofen. Jeg har kunnet holde inflammationen nede ved at indtage 300 mg efter træning og smøre området med en Ibuprofen creme.

Skal man have recept til Ibuprofen? :unsure: :)

Den man kan få i håndkøb hedder vist Ipren. Dem jeg brugte var Ibumetin. De var købt på recept (dog ikke til mig) og jeg havde fået dem gratis. Det aktive stof i pillerne er det samme. Det er kun mængden der er forskellig. Jeg er dog løbet tør for dem og bruger nu i stedet kodimagnyl

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Er kodimagnyl ikke kun smertestillende? Hvordan holder de inflammationen nede?

Link to comment
Share on other sites

:) Afsluttende stod den så på 500m på højest indstilling, hvilket er det der skal roes til Bodyfitness. Det gik egentlig meget godt de første 300m , men herefter var det temmeligt småt med kondien. :(  Selve distancen distancen blev roet på 1 min 32,7 sek.

Er du sikker på det med indstillingen :unsure:

Som jeg har forstået det, bliver den sat på en middel DRAG.... :bunny:

- hvis den virkelig skal være på den tungeste indstilling, ved arrangørerne seriøst minus omkring hvad en romaskine går ud på og hvordan den fungerer.

I alle konkurrencer med ro-maskiner er indstillingen frivillig. Det er individuelt hvordan man ønsker sin indstilling - afhænger af distance og (især) kadance man ønsker at ro med. Det har intet med sværhedsgrad eller hårdhed at gøre overhovedet :blink:

Som sitenote kan berettes at Eskild Ebbesen brugte omkring niveau 8 til DSRs interne CII mesterskab.

Iøvrigt en flot tid du fik fyret af der!! Respekt for den!!! Meget flot!!!

Hmm det med indstillingen er faltisk ikke oplyst nogen steder. Der er bare noget jeg gik ud fra efter at Engletøsen skrev følgende:

Hvis du stadigvæk er interesseret i at tage med til Decembercuppen kan jeg fortælle at det er 1 minut man skal ro på niveau 10 ... dvs. højeste niveau!!!

Det havde også passet mig en del bedre hvis det var 1 min, for det er der omkring at gassen går af ballonen :lol:

Om tiden er god har jeg lidt selv meget svært ved at bedømme, når jeg ikke har noget at holde den op imod. Men ellers tak. :)

Da jeg er skadet bruger jeg også Ibuprofen. Jeg har kunnet holde inflammationen nede ved at indtage 300 mg efter træning og smøre området med en Ibuprofen creme.

Skal man have recept til Ibuprofen? :unsure: :)

Den man kan få i håndkøb hedder vist Ipren. Dem jeg brugte var Ibumetin. De var købt på recept (dog ikke til mig) og jeg havde fået dem gratis. Det aktive stof i pillerne er det samme. Det er kun mængden der er forskellig. Jeg er dog løbet tør for dem og bruger nu i stedet kodimagnyl

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Er kodimagnyl ikke kun smertestillende? Hvordan holder de inflammationen nede?

Jeg gik efter noget der indeholder acetylsalicylsyre, som er et NSAID (nonsteroid anti-inflammatoriske middel). Jeg har lige checket inde på netdoktoren. Asperin er listet som et NSAID, men kodimagnyl er ikke (selv om de indeholder set samme aktive stof?). Værre er det dog at kodimagnyler åbenbart indeholder codein og er anført advarslen:

Codein i urinen ved dopingtest medfører diskvalifikation ved sportsstævner.

Jeg plejer ellers altid at dobbelchecke den slags, men havde ikke regnet at andet end det aktive stof kunne være blacklistet. Hvor dum kan man have lov til at være :4slap:

Er sku glad for at du skrev det for ellers kunne jeg ende med at blive testet positiv :thumb_down:

kodimagnylerne er hermed omgående droppet. Jeg har dog som sagt stadigvæk problemer med brystet og vil derfor gerne forsætte med at bruge en form for NSAID. Vil derfor høre om nogen ved om Acetylsalicylsyre eller Ibuprofen er blacklistet. Har selv checket inde på doping.dk, men kunne ikke finde noget (hverken om Codein eller Ibuprofen)

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Hej Pauli...

Jeg mener helt bestemt at indstillingen blir en middel indstilling.... det vil nok sige 5-6, da håndtaget som sagt går til 10... Det er hvad jeg har hørt, men de har vist ikke for meget styr på hvad der skal ske... Vi må da håbe det er den rigtige dato der er oplyst.... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share