Watts


Watts
 Share

Recommended Posts

PR i dødløft og mini-moltræf En hyggelig træning hvor foruden Arne :rolleyes: , Zoa Tenace og Anyone også var Hoosier, supertoria og Michael_soerensen. Det skal allerede røbes på nuværende tidspunkt at Supertoria dødløftede 110kg, i let og flot stil :blink: Very nice!!

Da planen er at jeg skal stille op til Thy-cup 3-kampstævne i slutningen af maj, har jeg fået dikteret af min træner at dagens dødløft skulle være godt deroppe, men på det tungeste løft skulle der være 10 kg i reserve. Jeg endte på 180, som gik rimelig let. Dette er 10 kg PR og der er nok en 10-15 kg mere i løftet. På fredag skal jeg løfte helt ud, så det bliver jo spændene!

Resten var bare noget kædeløft og kæbetræning.

Dødløft

3x3x60

1x100

1x130

På med dragt

172,5 PR :devil:

180 PR :devil::devil:

Bænkpres (inkl. 33kg kæder)

6x2x83 med pause

Lidt chins og lidt mave.

Rart at dødløften bare kører! :)

- og rart at få set nogle nye (og kønne) ansigter på dem fra MOL´ :bigsmile:

Edited by Watts
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Så overhalede du mig i dødløft :) , og jeg skal ikke maxe foreløbig :( . Men stort tillykke med det (specielt,hvis der kommer flere kilo på stangen fredag) :bounce: Det lyder som om i havde et helt MOL-træf der allerede :)

Link to comment
Share on other sites

Don K-> Mange tak, mange tak. Med lidt held nupper jeg de 200 på fredag :o :unsure: :)

Anyone-> Du er bare misundelig, fordi jeg er ved at overhale dig i dødløft ;) - det var hyggeligt igår, fedt at du er kommet til TSK

AF-> Nu får vi at se. Så vidt jeg kan regne ud, skal du ikke dødløfte særlig meget for få flest wilks, og det er jo det som tæller! :) - Supertoria løftede let 110kg dødløft igår og hun skal bare løfte 30 kg mere, så tilsvarer hendes wilks mine :retard: .

Hoosier-> Næh, det var ikke så slemt, håber på at der er en 100 kg i reserve :4flex: . Hyggeligt at møde dig ;)

Chris27-> Det må du undskylde, det skal ikke ske igen :( - ja vi er nød til at finde lidt sammenhold os Tjøffenhaunerne, når vi får besøg af et dusin gæve Jyder (Jyden er stærk og sej). :4nope: :4jumpy:

Dejligt med alle de hilsner. TAK SKAL I HA'!

Link to comment
Share on other sites

- ja vi er nød til at finde lidt sammenhold os Tjøffenhaunerne, når vi får besøg af et dusin gæve Jyder (Jyden er stærk og sej).  :4nope:  :4jumpy:

Hey, hey, hey, hvad mener du med det? Jeg er da også jyde. Hmpf! :angry: <_< :lol: :lol:

Hyggeligt at møde dig

I lige måde. :)

Link to comment
Share on other sites

Sq + kæder blev det til idag. Quads var temmelig trætte efter dødløftmaxforsøg i fredags, så det var lidt svært at få gang i løftet. Jeg brugte idag mine flade sko til squat og det gik fornuftigt. Sluttede af med en omgang eksplosiv bænk, så jeg er klar til at løfte tungt på onsdag i bænk.

Squat

3x3x60

2x80

2x80

Squat (inkl. 33kg kæder)

2x93

2x113PR

1x123PR

2x113

Bænkpres (inkl. 33kg kæder)

5x2x73 nice and easy :)

xax-> På jagt efter dine dødløftwilks!! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Tror du ikke snart at du skal holde lidt igen med de kæder, det kan da ikke være gavnligt at køre det hele tiden :) Bare se på JFK han tabte bundstyrke i BP af at køre med bands hele tiden, og det er jo lidt samme princip.

- Rod

Link to comment
Share on other sites

Rod-> Jeg tror jeg har meget svært ved at forstå hvorfor at kæderne ikke skulle gavne min bundstyrke, på linie med alm. bænkpres. Hvis nu det forholdt sig sådan at det var let i bunden og det blev tungt for mig i toppen, kan jeg godt se at problemet er tilstede (specielt hvis ikke man eksploderer i bunden). Men kæderne er ikke tunge nok til at jeg får problemer i toppen. Hvis ikke stangen kommer op, går den i stå 10 cm over brystet, meget lig mit bænkpres uden kæder.

Edited by Watts
Link to comment
Share on other sites

JUICE I NAVLESTRENGEN idag. Havde planlagt at køre deropaf i bænkpres og få en idé om status, efter 2 måneders bænkprestræning med fokusering på kæder. Varmede godt op og fik trøjen på. Sørgede for at dreje syningerne på skjorten. Startede med en 'føler' på 80, 90 og to på 95 som ikke var nede og røre, men ellers med ok fart. Eksperimenterede lidt med banen, men blev bedt om bare at få stangen ned til brystet og slå hovedet fra (i omvendt rækkefølge).

Dette medførte en køn single på 95 med pause på brystet, med god fart og rimelig jævn udstrækning. De andre fra klubben inkl. Zoa og Tenace sagde jeg skulle prøve på 100, men dagen idag stod i kvalitetens tegn, så jeg beordrede skiverne pillet af og tilbage på 95. Var usikker på om de 95 bare var et lucky shot, så jeg lavede en til på 95 og de var også meget pæne. Derefter synes min træner at jeg skulle tage 1 til og så :devil: slut. Da jeg færdiggjort den første rep, råbte de "EN TIL" og det fik de så! Så det blev til en række PR's idag. Har løftet 95 før, men det var til ER-equipment og en tyvstarter. Derimod har jeg ikke lavet to Singler med denne vægt, samt 2 rep bagefter, så jeg er en glad mand!

Jeg tror at min træning med kæder har hjulpet mig en masse med stabiliteten i toppen og bundstyrken har ikke lidt skade af det intensive brug (se forrige indlæg). Det er bare kanon! Er ikke i tvivl om at jeg kan tage hundrede kg i bænkpres og lidt til på nuværende tidspunkt.

Tak for hjælpen Zoa og Tenace!! :)

Recovery workout squat

5x20

3x5x40

Bænk

1,1,1x50

1,1x60

Bænk med trøje (Titan fury NXG)

80 (kvart ned)

90 (halvt ned)

95 (næsten)

95 (nanometer fra)

95 med pause PR :devil:

95 med pause PR (røven lettede vist lidt) :devil: :devil:

2x95 med pause PR (- II -) :devil::devil::devil:

Så har jeg investeret i et digitalkamera med videofunktion, så nu får i snart levende billeder fra TSK på skærmen! :w00t::w00t::w00t:

Edited by Watts
Link to comment
Share on other sites

95 med pause PR  :devil:

95 med pause PR (røven lettede vist lidt) :devil: :devil:

2x95 med pause PR (- II -)  :devil:  :devil:  :devil:

Så har jeg investeret i et digitalkamera med videofunktion, så nu får i snart levende billeder fra TSK på skærmen!  :w00t:  :w00t:  :w00t:

Tillykke med de flotte løft. :partycrowd: Det er altid godt med PR's. :D

Glæder mig til billederne fra TSK! :devil::devil::devil:

Link to comment
Share on other sites

Hoosier-> takker! Ja jeg glæder mig også til at se billeder fra træning, men det bliver først fredagens træning da jeg lige skal have det til at du og sådan.

AF-> Som der står i min log "Titan fury NXG", størrelsen har jeg dog ikke skrevet, men den er 40. :)

Don K-> Jagten på dine wilks er langt fra opgivet! - går ud fra at et digitalkamera giver små 50kg på totalen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share