Claus Styk tilbage på DR


Arne
 Share

Recommended Posts

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja verden vil bedrages og underholdes.Hvis værten har tandpasta smil og smart frisure konsumeres det råt af

familien Danmark.Udsendelserne går vel i bund og grund ud på

hvor lidt man kan "nøjes" med at lave fysisk og hvor meget man så kan tillade sig at spise.

Egentlig er det jo ikke så svært, eller som det danske svar på

Hulk Hogan:Asbjørn Riis siger det:"TRÆN HÅRDT,SPIS SUNDT

OG PAS GODT PÅ JER SELV".

Trenden er vel kvindelig:For meget snak og for lidt handling!

(Nu bliver jeg lynchet:-)    )

Link to comment
Share on other sites

Denne "Claus Styker" kører slankehold her i Randers hvor jeg bor. Her står han så og prædiker "fedtforbrændingszone" og viser hvordan man skal træne "forkert". Han burde stoppes.

Claus Styker har sat al viden om træning tilbage til stenalderen.

Claus Styker er årsag til, at man næsten hverdag oplever, at folk snakker om, hvilke øvelser de skal træne for at forbrænde fedt, og hvad de skal træne for at tabe sig på siderne eller bagdelen,- altså vil de gerne punkt-tabe, hvad der jo er umuligt (hvis man altså ikke vil under kniven)

Og det er total håbløs at forklare dem sandheden, for de har jo hørt oraklet "Claus Styker" i programmet "Farvel Fedt" på DR

Jeg har "gu' hjælpe mig" hørt ham stå nede i Centeret og sige til en pige, at hun skulle køre nogle flere øvelser for yderlåret, hvis hun gerne vil tabe sig der. Og pulsen skulle jo nødig for højt op, for ellers taber man sig ikke. Og folk æder det sgu rådt.

DEN MAND BØR STOPPES

- Jeg har nævnt det før, men kan vi ikke lave en elektronisk underskrift indsamling mod denne mand her på MO....?

- Jeg tror sgu jeg laver en "Claus Styker" hade-side på nettet.

Link to comment
Share on other sites

Det værste af det hele er jo at manden selv tror han har ret!!!

Jeg overvejede på et tidspunkt at melde mig til en af hans kurser, bare for at diskutere med manden. Men jeg har på fornemmelsen at han ikke er til at komme i kontakt med. Han lever i sin helt egen fantasiverden. Det er vel også nødvendigt, hvis man skal tro på alt det ævl, han lukker ud.

Det værste er, som andre har pointeret, er at folk sluger det han siger råt! Men det er sgu også svært når både DR og I FORM støtter ham...

Link to comment
Share on other sites

jeg tror bare hellere verden vil høre om punktforbrænding, pulsure og zoner, end om hårdt arbejde.. og så noget mere hårdt arbejde!!!

Hrmm... hvad med TV programmet TJ's hjørne, hvor kendte folk blev inviteret ind og tvunget til at dødløfte til de brækkede sig, og bagefter skulle bunde proteinshakes om kap med Lomax??? Se, DET ville jeg godt se:)

Venlig hilsen Blackmoore

Link to comment
Share on other sites

Ja det kunne være stort.

Hmm jeg læste et iform blad som lå i det hus vi havde lejet. Sikke en gang bræk. De lukker nok meget møg ud. Det er hel vildt.

Hmm ham Claus ser ikke alt for smart ud. Meget griner type.

Nogen af jer der har været i Forum i Weekenden? Læste lige om det i Jyllandsposten i dag. Ser ud til at være en tam affære, eller?

Link to comment
Share on other sites

Der er vist nogen der er rimelig up to date med Claus Styker hjemmesider... skræmmende ???

Kunne hans billede blive fjernet, og man samtidig intet kendskab havde til manden, så kunne han virke som en meget blæret person... men sådan er det bare ikke.

Hvad bliver det til med hjemmesiden?

Link to comment
Share on other sites

jeg ved at jeg vil blive haglet ned for dette her, men anyways here goes!

Jeg vil give ham credit for en ting, han kan få folk til at bevæge sig noget mere!!  Jeg ser lidt på det som "god, bedre bedst" teorien. Det er da godt at han kan få de overvægtige (og andre) til at bevæge sig noget mere, og tænke mere over hvad de spiser!!  Det ville være bedre hvis han læste noget mere, og blev lidt klogere (fx. ang. "punkt-forbrænding") og bedst ville det være hvis han satte sig meget ind i øvelser!!

Men "god" er da bedre end ingenting, og der er måske mange mennesker, der bliver skuffede når de finder ud af at de ikke kan punkt-forbrænde, men måske har de alligevel tabt sig, hva. mere motion og at kigge på kosten, og det er da bedre end at de stadigvæk sad i sofaen fordi det måske lyder uoverskueligt, alt det man faktisk skal igennem for at opnå et ordentligt resultat. Konklusion: han er god til at activere folk, og det tager jeg hatten af for!!   At han så siger noget der, i bedste fald, er misvisende, er så mindre heldigt!!!   Men efter "god, bedre, bedst" princippet, mener jeg også at der er behov for folk som ham!!  Så kan vi jo kun håbe på at dem der er begyndt at dyrke motion pga ham, finder ud af at der også findes "bedre og bedst" i denne verden...........   :)

 ps. dette er ikke det samme som at sige, at jeg giver ham ret!!   Men bare at jeg mener at han er god til at motivere overvægtige, til at tabe sig, og det er jo det første skridt i den rigtige retning........ ;)

Link to comment
Share on other sites

Hej cilius

Vedr. det med hjemmesiden, så har jeg bestilt domain i dag, og sender en underskrevet anmeldelse af ibrugtagning af "www.Claus-styk.dk"

Men jeg må nok indrømme at jeg ikke har særlig meget tid til den slags "pjat" lige pt. Jeg har afsindig meget arbejde.

Men jeg arbejder på sagen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share