Rall


Rall
 Share

Recommended Posts

Hej Rasmus!

Har slet ikke fået skrevet og ønsket dig tillykke med dit flotte resultat! Tillykke med det flotte resultat! :smile::laugh: Fed beretning fra konkurencen, syntes du har gjort det rigtig flot og vil igen kun sige at din form var rigtig, rigtig god! Ville gerne skrive mere, men må hellere smutte i seng så jeg er lidt frisk når lillemanden vågner senere og kræver opmærksomhed... :wink::superman:

Link to comment
Share on other sites

Superfed beretning Rall - og tillykke med bronzen :smile:

Du ser absurd godt ud i finalerne, men havde godt nok alligevel ikke tippet at du står totalt uden pump på i forbedømmelserne :blink: damn stressende, men som du selv skriver så var det nok også godt nok ifht ikke at nå at få nerver på :wink::tongue:

Anyway, så ville jeg sqisme gerne have stået der med jer.... lørdag føltes som om den var 3 dage lang :crazy: og fik da også at vide at jeg ikke var til at være sammen med. Så nu er jeg dæme nødt til at holde formen lidt bedre til næste år :cool: Det går ikke at gå rundt og få den slags at vide når man er i kcal overskuu' :laugh:

Nå, men håber vi kan få strikket noget træning sammen i det kommende år, og så synes jeg dælme at dit cut ser fee ud!!! :4thumbup: Lee!!

Link to comment
Share on other sites

Hej Rasmus..

Damn du var cuttet i lørdags! Det er du sikkert stadig, men nok bare en smule mere bloatet :tongue:

Efter min mening var du ligeså cuttet som vinderen fra OBBC, og du fremvidste super gode ben, gode biceps, skuldre, abs og et bogt bryst..

Dog synes jeg at du stod meget smalt med ryggen.. Ikke at du har en lille ryg, tværtimod, men det var som om, at du ikke fik spredt vingerne ud, når du stod i jeres lineup!?

Ellers vil jeg da sige, at jeg virkelig er imponeret over hvor langt du kunne komme ned i fedt%, virkelig ubehageligt lav :crazy:

Håber sgu, at jeg ser dig på scenen igen :wink:

Over and out!!!

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med 3 pladsen Rall :4thumbup:

Hvis jeg må komme med noget konstruktiv kritik, så synes jeg at du har smidt rigtig meget masse i forhold til dit udgangspunkt rent fedt%-mæssigt. Jeg er sikker på at du kan stille i samme form med langt mere masse ved at køre din træning/diæt/cardio anderledes :smile:

Mvh

C

Link to comment
Share on other sites

Till >> Tak skal du ha' farmand :4thumbup: . Jeg er generelt også godt tilfreds, men der var flere punkter jeg kunne ha' optimeret. Mere om det senere. God fornøjelse med baby pasningen og bleskift :tongue:

Loonie >> Hej Loonie. Velkmmen til loggen og tak. Der var kun tre point mellem andenpladsen og mig. Jeg er spændt på at se dommernes pointgivning for de enkelte runder. Jeg er ret sikker på, at jeg blev sidste i den frie rutine, hvorimod jeg tror jeg ligger meget tæt på nummer to i symmetrien :wink:

LungBrush >> Mange tak. Jeg savnede godt nok også repræsentanten for Kollerød Brændehandel, men det vigtigste er at du har fået ro på din hverdag igen og med alle de erfaringer, du har gjort dig under diæten, er jeg sikker på, at du vil ha' mere overskud på næste diæt. Vi ses på scenen, men forhåbentlig også før til noget afbrænding i efteråret. Det kunne være fee' med et mol træf en weekend i LVK :superman::smile:

Svedbaronen >> Jeg er enig med dig angående lat. spreaden, men årsagen er ikke at jeg ikke får spredet lat'en ordentligt ud. Forholder mellem mit bækken / talje og skuldrene er knoglemæssigt ikke optimalt til X-frame, så derfor skal jeg ha' bygget noget mere masse på delts og lat. Mere om det senere.

Jeg er glad for at du nævner mit cut: Noget jeg også har fået meget ros for. Så nu ved jeg, hvordan jeg bliver cuttet og super tør, men jeg havde problemer med at blive fyldt ordenttlig ud, så den side af sagen skal jeg ha' optimeret til næste diæt :smile:

Crawdaddy >> Tal skal du'. Konstruktiv kritik er yderst velkommen. Som du kan læse, er jeg igang med at analysere diæten, ting der virkede godt, og ting, der skal forbedres. Det vender jeg tilbage med, og så vil jeg gerne ha' din kommentar :bigsmile::smile:

Dr. Steen >> Mange tak. Jeg har følt mig helt rastløs og har haft svært ved at fordøje alle indtrykkene fra Dm-dagene, så stævne beretningen hjælper mig med at få analyseret forløbet op til og med DM :superman:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Flot gået min ven lidt ærgeligt med den start men du klarede det jo Noah heppede dig frem hele vejen og vi gerne vide hvornår I kan komme og lege. Vi ses Bjarke blev daddy i weekenden. :4mewantfood: see u

Tak min ven. Det var ærgeligt, at I ikke kunne være med, men næste gang regner jeg med at Holmp og junior I + II sidder på første række.

Vi var lige forbi Odense og se Majken og Bjarkes guldklump på vej hjem fra Herning søndag middag.

Sig til Noah, at både Camilla og jeg glæder os til at komme over og lege med ham. Så skal vi træne lidt ekstra posering, så vi kan få den front dobbel biceps helt på plads :tongue:

Vi ses :superman:

:smile:

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

Hvad så nu? Evaluering af diæten og peak week.

Efter at ha’ analyseret diæten og Dm 24/7 de sidste par dage er jeg kommet frem til følgende:

Ting, der gik godt:

•Mit cut var perfekt. Jeg kom så langt ned, som jeg havde ønsket med streget på røven og kraftig separation i obliques.

•Tørhed: Jeg stod knastør fredag morgen, og jeg fortsatte med at tørre ud i løbet af fredag og lørdagen. Måske var jeg blevet endnu mere tør, vis jeg havde fået flere carbs, for jeg skulle tisse flere gange i løbet af fredagen og lørdagen, og urinen var ikke specielt ”morgenurin-farvet”.

•Min farve var perfekt. Stor tak til min opvarmer, Thomas Davidsen.

Ting, der skal optimeres:

•Unødig muskelmassetab på diæten, der varede 20 uger. Jeg vil holde min fedt% i lidt kortere snor, så min off-season vægt ikke kommer til at ligge på mere end 10% over min konkurrence vægt. Derved kan jeg forhåbentlig nøjes med en diæt på ca. 12 uger.

Jeg vil dog ikke bare forsøge at ramme de 90 kg så hurtigt som muligt. Så jeg vil ikke lade stå til og æde alt, hvad der rør sig i løbet af de kommende par uger, så jeg vejer 90 kg om 14 dage. Istedet vil jeg bevare min diæt, og så gradvist ”trappe” mig ud af cardioen. Jeg starter med at holde pw’n ved lige tre morgener om ugen. Dog ikke 60 minutter, men 40-45 minutter. Derudover vil jeg også cykle lidt efter træning. Det bliver ca. 10-15 minutter efter hver af de fire ugentlige træninger. Jeg vil veje mig hver 14 dag, og jeg vil maks tillade 0.5 kg ekstra per 14 dages periode. Selvfølgelig kommer der lidt væske rebound hér de første 14 dage, så jeg vejer mig ikke før end næste lørdag. Hvis jeg ikke har taget 0.5 kg, så reducerer jeg cardio gradvist, måler igen 14 dage efter og réevaluerer. Når jeg har fået skårer cyklingen væk, vil jeg begynde at øge kcal indtaget efter John Berardi’s Massive Eating. Jeg vil bibeholde morgen pw’sne, da jeg føler, den er god for min krop, og så har det en dejlig meditativ effekt. Det er utroligt, hvad man kan få tænkt igennem på en 40-60 minutters pw.

•For kort carb loading: Jeg var slet ikke fyldt ud til forbedømmelserne. Det blev lidt bedre til finalen, men slet ikke optimalt. Enten skal jeg ha’ flere carbs om fredagen eller også skal jeg starte torsdag middag.

•Min frie rutine var dårlig og kedelig, og det skulle ikke undre mig om jeg fik den dårligste bedømmelse af alle fire frie rutiner i finalen i min klasse. Jeg skal ha’ lavet en fed fri rutine, der sparket r… Heldigvis har jeg kompetente folk, der har givet udtryk for, at de gerne vil hjælpe mig med det.

•Jeg skal ha’ bygget noget mere masse på all-over, men primært større skulder og bryst samt bredere øvre ryg, så det skaber en bedre ”v-form”. Jeg har relativt bredde hofter, så for at få en v-form, er jeg nød til at øge bredden af mit skulder/ryg kompleks. Redskaberne til det bliver powerbuilding, basisøvelser, dual faktor loading / deloading og høj frekvens. Jeg starter med Bill Starr’s / Glenn Pendlay’s 5x5 for squat, dl, bp, row og millitary press kombineret med noget højfrekvent Chad Waterbury inspireret træning af arme, skuldre og læggene. Efterfølgende vil jeg køre noget WSB/TJ overhead pressing specialisering og derefter noget Smolov Jr. for bp, squat og millitary press :superman:

:smile:

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

HeeY Rasmus..

Jeg vil hoppe med på vognen og ønske dig tillykke med 3 pladsen.. :4thumbup: SUPER SEJT GÅET !!

Når man tænker på det er første gang du står på en scene såå kan du være RIGTIG stolt af dig selv :4thumbup: synes ihvertfald du har klaret det hele uden så meget som et lille piv.. DU ER BARE FOR SEJ :devil:

Vi ses jo til træning :superman:

Smask Fra Lone.. :smile:

Link to comment
Share on other sites

:wink:Tunen >> Tak skal du ha'. Ja, morgengåturene - lad os nu se. Indtil videre synes jeg godt om dem, men det kan være, at det ændrer sig når det bliver vinter :wink:

Angel >> Der er altså noget dejligt beroligende og afstressende ved at starte en dag, der er fyldt godt op i kalenderen, med en god rask powerwalk :walking:

timea >> Tak. Ja, Dm var min første konkurrencediæt. Jeg har gjort mig en masse erfaringer, som jeg kan drage nytte af senere. Vi ses i CF :4flex:

Rothman >> Tak skal du ha'. Du har jo også stået på scenen, så vidt jeg kan forstå. Jeg er glad for, at folk sætter pris på min Dm dagbog. Jeg skrev den for at få styr på alle de tanker, der kørte rundt i hovedet på mig efter DM. Dagbogen har hjulpet mig af med ratsløsheden, så jeg kan fokusere på fremtiden's "bygge-projekter" :4sport:

Lone >> Hej Lone. Mange tak. Jeg har sagt det mange gange før, men jeg kan ikke sige det nok. Jeg er virkelig glad for den kæmpe støtte, som Kim og dig har givet mig hele tiden på diæten og til Dm. I er bare de dejligste mennesker. Vi ses i CF. Jeg har forøvrigt sendt dig en pm :superman:

:smile:

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

Bill Starr / Glen Pendlay 5x5

Uge 1, dag 2

Torsdag d. 28/9 2006. Gladiator Gym

Dagene efter Dm har været præget af rastløshed og en masse tanker har fløjet rundt i mit hoved, men efter at jeg har fået skrevet DM beretningen, har jeg fået lidt mere ro på. Kroppen var træt og øm i søndag, lidt lige som efter en druktur, men uden hovedpinen. Jeg har drukket en masse, både cola light, vand, kaffe og en enkelt milk shake på McD i søndags, så min trang til væske er blevet dækket. Jeg har ikke været særlig sulten, nok pga. alle de carbs, jeg spiste på carb up'en. Jeg har stadig streger på røven og obliques, men selvfølgelig er hele skroget blevet mere væsket. Jeg vil som nævnt holde fedt% i stram snor, og monitorere min kropsvægt, så den stiger langsomt, maks 0.5 kg om ugen, i takt med at jeg "trapper" mig ud af cardioen. Jeg kører videre på min diæt, dog tillader jeg mig selv en dag med madfrihed inden for rimelighedens grænser om lørdagen.

I forbindelse med Dm friede Per Fisker på scenen til sin kæreste. Det var selvfølgelig fedt for dem, men han kom mig lidt i forkøbet med frieriet, for jeg havde planlagt at fri til min dejlige kæreste, Camilla :wub: lørdag aften, efter at vi havde været ude og spise. Om alt er, så kom jeg ned på knæ og hun sagde ja. Så nu skal vi giftes til vinter :wub:

Jeg har også fået trænet. Jeg er startet på Bill Starr / Glen Pendlay 5x5. Første træning var i tirsdags i CF, hvor jeg snakkede med en masse mennesker, der alle ønskede mig tillykke med tredje pladsen. Det var rigtig dejligt.

I tirsdags meldte jeg mig også ind i Gladiator Gym på Finsensvej på Frederiksberg. Det er et rigtig fedt, omend lidt slidt, old school center, der ligger i en kælder kun 500-800 meter fra vores lejlighed. Så nu har jeg mulighed for at træne uden at skulle bruge op til en hel time ekstra i transport ind gennem byen til CF og hjem igen. Jeg er stadig medlem i CF, og jeg vil helt sikkert træne der de dage, hvor jeg ikke skal igennem byen i myldretid. Torsdagens tal:

Squat

5x5@90

DL

5x52132.5

Millitary press

5x5@45

Chins 120 sekunder i mellem set'ne

4x8@Rall+10kg

Stående calf raises 100 sekunder i mellem set'ne

12@100

12@90

12@80

12@80

Sag rigtig godt - fee' maskine

Cg bp 120 sekunder i mellem set'ne

3x6@80

6@85

Incl Hammercurls 120 sekunder

4x10@20

Cykling 15 minutter på level 6 - 210 kcal.

En god træning. Squatten, dl'en og millitary press'en var lette, men det er god at bygge styrken op fra bunden, så teknikken kommer helt på plads igen.

Ellers så er OB videre til UEFAS cup'ens gruppespil :superman:

:smile:

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
I forbindelse med Dm friede Per Fisker på scenen til sin kæreste. Det var selvfølgelig fedt for dem, men han kom mig lidt i forkøbet med frieriet, for jeg havde planlagt at fri til min dejlige kæreste, Camilla lørdag aften, efter at vi havde været ude og spise. Om alt er, så kom jeg ned på knæ og hun sagde ja. Så nu skal vi giftes til vinter

TILLYKKE min lee' ven... Fandme også et hårdt program hun har været igennem - det er vigtigt at vi husker hjemmefronten, de er mindst ligeså meget på diæt og træning som vi er... :4thumbup: Fandme i orden at du faldt på knæ... :devil:

Stort stort tillykke fra det fynske... :superman::w00t:

Link to comment
Share on other sites

I forbindelse med Dm friede Per Fisker på scenen til sin kæreste. Det var selvfølgelig fedt for dem, men han kom mig lidt i forkøbet med frieriet, for jeg havde planlagt at fri til min dejlige kæreste, Camilla :wub: lørdag aften, efter at vi havde været ude og spise. Om alt er, så kom jeg ned på knæ og hun sagde ja. Så nu skal vi giftes til vinter :wub:

Tillykke min ven..! :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

I forbindelse med Dm friede Per Fisker på scenen til sin kæreste. Det var selvfølgelig fedt for dem, men han kom mig lidt i forkøbet med frieriet, for jeg havde planlagt at fri til min dejlige kæreste, Camilla :wub: lørdag aften, efter at vi havde været ude og spise. Om alt er, så kom jeg ned på knæ og hun sagde ja. Så nu skal vi giftes til vinter :wub:

Tillykke Rall! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:

Edited by BBRulez
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share