Hvem er Mikkel Sand?


Morten Z
 Share

Recommended Posts

Her på falderebet, hvor dagens rigtige arbejde trænger sig på, føler jeg min lyriske side melde sin ankomst, hvorfor jeg vil dele dette lille dagsaktuelle epos med jer:

Der var engang en lille mand

På MOL han valgte navnet Mikkel Sand

Mod naturen han rettede sin harme

For han var født med meget tynde arme

Her kom pludselig internettet til

Og man ku´være hvem man vil

Så i MS`s fantasi blev mullerne hurtigt kæmpestore

Han håbede sikkert i cyberspace at kunne score

Al den opmærksomhed han ej fik som barn

Grusomt understimuleret han var det lille skarn

Men så kom unge Morten "Sherlock" Zacho

Og punkterede myten om MS, - den "wacko"

Mikkels nye muller var igen pist borte, - så trist

Sandheden varer længst, -det er sikkert og vist

Edited by JØRGEN STORM
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Det var sgu underholdende :)

Har lige brugt over 1 time for at læse det meste af denne tråd og underholdningsværdien har været høj! Hvorfor se en film i flimmeren når man her på MOL kan få både spænding, humor, intriger og en uløst gåde :banana:

Her er min teori:

Mikkel Sand = Mikkel Ræv - snu som bare fanden :devil:

Og vi har sikkert ikke set det sidste til ham! Han har bare oprettet en ny profil og er måske online nu................. :freaked:

Godnat og sov godt

Edited by Soulfly
Link to comment
Share on other sites

Blot en strøtanke efter lige at have læst nogle hundrede sider i biblen, - og efter at være blevet inspireret af ideen om at dræbe alle førstefødte drengebørn.

Hvis der virkelig kun er 8 personer ved navn Mikkel Sand i Dk, så behøver man jo strengt taget IKKE vide, hvem af dem, der er MS for at få ram på synderen......................................

(Og måske giver polakkerne mængderabat) :devil::devil::devil:

Link to comment
Share on other sites

Ham tænkte jeg faktisk på da jeg læste det med "at holde vejret under vandet", men smed det bort, da jeg kunne huske, at han havde fortalt, at han passede på, at hans muskler ikke blev for store, for så brugte de for meget ilt. Han brugte ifølge udsendelsen også yoga og mentaltræning som redskaber, netop for at kunne sænke sin puls.

Hvis det er ham, er det jo slået klik et eller andet sted, højst sandsynligt har han taget skade af for lidt ilt til øverste etage.

Stig Åvall Severinsen blev født den 8. marts 1973 i Ålborg. Allerede som dreng interesserede han sig for at snorkle og dykke, og hans forældres swimmingpool blev flittigt brugt til at dykke efter små gummidyr. En ny dansk fridykker var født.

I sommeren 2000 tog Stig Åvall Severinsen på et træningsophold i Spanien for at dyrke fridykning på et mere professionelt plan. Dette førte til, at han ved DM på Bornholm i august 2000 satte sin første danske rekord i disciplinen "konstant vægt" ved at dykke 45 meter ned i havet. To måneder senere ved "World Cup" i Nice forbedrede han denne rekord til 50 meter. 2000 er også året, hvor Stig Åvall Severinsen er med til at stifte Aarhus Fridykkerklub - han er i dag både næstformand og cheftræner i klubben. Og som om det ikke var nok, blev han i 2001 også valgt til bestyrelsen i Dansk Fridykker Forbund - AIDA Denmark.

I 2001 deltog Stig Åvall Severinsen i et intensivt fridykkerkursus på Sardinien hos Umberto Pelizzari, der er tidligere verdensrekordholder i fridykning inden for samtlige discipliner. Ligeledes har Stig Åvall Severinsen trænet med en af verdens bedste dybdefridykkere franskmanden Löic Leferme, som forberedte sig på et verdensrekordforsøg ned til 154 meter i kategorien "no limits". En rekord, der bliver overgået af fridykkeren Pipin Ferreras i filmen "Ocean Men".

Stig Åvall Severinsen er på nuværende tidspunkt placeret som nummer 3 i verden i disciplinen "statisk apnea" og som nummer 7 i disciplinen "dynamisk apnea". Ved VM på Ibiza i 2001 satte han med 62 meter i disciplinen "konstant vægt" ny nordisk rekord og placerede sig samtidig blandt verdens 13 bedste dybde-dykkere. Stig Åvall Severinsen har haft flere placeringer på verdensranglisten, bl.a. i disciplinen "statisk apnea" med tiden 6 minutter 20 sekunder, hvilket var ny dansk rekord, der rakte til en placering som nummer 8 på verdensranglisten (2001), og i disciplinen "dynamisk med finner", hvor han svømmede 130 meter i både år 2000 samt 2001, hvilket begge år placerede ham på verdensranglistens top 10.

Data:

· Stig Åvall Severinsens lungekapacitet er på 7,6 liter, men han kan "pakke" dem til at indeholde 11 liter. Et almindeligt menneskes gennemsnitlige lungekapacitet er på ca. 6 liter.

· Stig Åvall Severinsen er i stand til at nedsætte sit hjertes aktivitet til under 30 slag i minuttet.

· Stig Åvall Severinsen har 13 danske og nordiske rekorder i fridykning.

Ud over at fridykke spiller Stig Åvall Severinsen også undervandsrugby på det danske landshold. I 2001 blev han færdiguddannet som cand.scient. ved Afdeling for Zoofysiologi på Aarhus Universitet. Dette har foreløbig ført ham videre til et ph.d.-studium ved Institut for Eksperimentel Klinisk Forskning på Skejby Sygehus.

Han vil i givet fald have store muligheder for at kende den virkelige Mikkel Sand.

Hvis i så fald, at det er ovenstående kan det jo ikke udelukkes, at det kan have konsekvenser for hans forskning. Jeg kunne forestille mig at hans chef, og dem der betaler for hans forskning ikke vil finde det synderligt smart, at han har udgivet sig for at være en anden, samt påtaget sig titler der ikke retsmæssigt er hans. Uden skrubler ville MOL kunne tjene lidt håndører på at sælge den til EB eller BT.

'Pyt

Edited by Vandpyt
Link to comment
Share on other sites

Det ender jo med at alle nuværrende og kommende medlemmer af MOL skal indlevere fingeraftryk, blod- og urinprøve for at det kan blive testet og sammenlignet med PET's og MOLIA's arkiver (MotionOnline Intelligence Agency).

Jeg kan se det er godt at jeg tidligt i seng i går, klokken 8 og cirka 8 sider siden, ellers var der da gået Marx-brothers i det her. Onkel Jørgen (jeg er ikke helt sikker på, vi er på fornavn) jeg syntes klart du har forbedret din formulering, siden du først viste dit aldrende korpus her på MOL, men du kan ligesom mange andre ikke tåle at være længe oppe. Det virker lidt som om, at nu hvor luften er gået af Mikkel Sand, skal du lige have markeret dit territorie i cyberspace. Vi har ikke glemt dig, og jeg skal være den første til at besøge din kommende selvcentreringslog for at ytre mig frit om sammenhængen mellem melboller og vaskemiddel.

Jeg tror vi alle vil tænke tilbage på de sidste par dage med et stort grin på læben, vi vil have endnu en historie vi kan fortælle vores børnebørn "Deeengang farfar var ung og viril, var verden et farligt sted, sindsforvirrede personer prøvede at lande fly i højhuse, og en bøddel fra det tidligere Stasi under navnet Mikkel Sand prøvede at infiltrere toppen af den danske motionsverden." Vi vil huske tilbage på mandag d. 20 januar 2003 som dagen hvor tiden stod stille for "medlemmerne" af MOL og GetBig. Selv Morten Z har trods stresset nydt spændingen, så vidt jeg kan forstå og stresset det har han været, det vidner de sidste par sider om, det er sjældent han mister tålmodigheden med os herinde.

Som renskrevet manuskript, kan det her godt blive en blockbuster i Hollywood, hvis vi twister den med lidt mord på dem der kontakter MS (Mad Slicer).

Onkel Jørgen, jeg syntes du ligemeget afslutningen skal finde en god drue og sende den til vor kære Mod, så han kan tage en slapper med kæresten foran fjerneren på lørdag mens de kigger Conspiracy Theory, Bourne Identity eller lign. (For alt i verden hold jer langt væk fra Die Another Day).

'Pyt

Edited by Vandpyt
Link to comment
Share on other sites

Ok, hvis GetBig vil rette op på den her missære, skal de se at få fingeren ud af prutdåsen og få fjernet MS artikler på deres side. Nu er det halvandet døgn siden bomben sprang, og de har intet foretaget sig.

MS artikel

De kunne i det mindste ændre forfatteren til ukendt, og fjerne den falske titel.

'Pyt

Link to comment
Share on other sites

Jeg kunne nu altså også godt snart tænke mig at vide hvem vores "kære" MS er!! Jeg synes ikke det holder at nogen ved det, og andre ikke gør det!

Når der er en, som har "taget røven" på mig vil jeg gerne vide det.......

ISÆR når det - muligvis/sikkert - er en som færdes i idrætsverden og som man måske kunne rende ind i en dag. Så vil man sgu gerne lige vide det!!

Ellers må man jo hoppe på JS´s forslag med den polske venner..... det kan være jeg kan spæde op med et par stykker selv ;)

Link to comment
Share on other sites

Ah-ja, endnu en anstrengende dag på kontoret :)

Sikke da folk er spasset ud i nattens løb. Meget kan man mene om MS sagnomspundne log, men han var i hvert fald ikke den mest langt ude (kan man skrive sådan?) på MOL.

Denne tråd, "Hvem er ...", bør anbefales alle nye MOL-brugere. Man får virkelig et godt indtryk af de forskellige debattørers niveau, personlighed osv.

'Pyt <<< Jeg havde også set den med "DIE Alte", men jeg ville ikke bruge den - frygtede et ramaskrig. Men ellers må jeg konstatere, at du skriver lige så godt, vittigt og intelligent, som en vis anden ville ønske, han kunne :respekt:

Edited by mdk
Link to comment
Share on other sites

Uha - forlod tråden kl. 18.00 igår - hele 9 sider siden - det går sat.. mig stærkt.

MZ -> Godt at se du undskyldte overfor Hessel. Selvom jeg giver dig (lidt ;) ) ret i pointen i dit angreb på Hessel, så var det en klar overreaktion. Men jeg forstår - du er mindst ligeså stresset (og på samme tid heldigvis også fornøjet) over denne affære.

JS -> Synes stadig du kører dit eget soloshow uden de store pointer. Jeg vil give dig, at du har efterkommet mit ønske (dog helt sikkert ikke på min opfordring :D ), om endelig at udtaler sig om dig selv. Det er fint. Men:

1. Lad nu være med at lade denne tråd handle om dig, nu da vi (jeg) er helt sikker på, at du ikke er fake.

2. Dæmp din ironi og sarkasme - den er ikke klædelig (dog ganske underholdende i små doser)

PS: Venter stadig svar på: Hvad er ideen med dkman?

Angående MS:

Yderligere grundforskning fra undertegnede skal foretages gennem dagen, førend jeg er mere sikker på, hvem MS er!

PSS: Venner - dette har været specielle dage på MOL. Vi har alle været særdeles oprevet (men har også været underholdt), så husk nu at vende tilbage til den gamle tone, når denne affære har lagt sig lidt.

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Ikke for at lefle - men jeg glemte lige at sige til Morten Z:

Du har mine fulde respekt for indsatsen i denne affære. Ikke kun har du på imponerende vis afslæret MS's falske identitet på kun et par uger. Nej, ligeledes har du på forbilledelig vis gjort alt for at bevare troværdigheden til, intrigiteten af og ånden på MOL (og indirekte Getbig).

Måden og gennemførelsen af denne afsløring (bl.a. med denne tråd) er fuldt tilfredsstillende for MOLborer (kan trods alt dog kun tale for mig selv) og du har på samme tid givet plads til og mulighed for at MOLboere har kunnet give luft for deres harme, forundring og mishag vedrørende denne affære, samtidigt med at du aktivt har prøvet at holde denne tråd på rette kurs.

En :smilerock: til MZ fra undertegnede.

Link to comment
Share on other sites

Var MS mon oprettet på andre sites end MOL og Getbig? Det er ikke sådan at "legen" evt. fortsætter på f.eks. et anerkendt amerikansk site. Jeg mener det var BH´s HST-site han også læste inde på.... Hmm, men mon ikke også at Bryan H. ville gennemskue ham på et tidspunkt :lol:

Og bortset fra det, så er MS sagen slet ikke færdig endnu - den kan vise sig at få en overraskende vending. Mere om det senere.
:o
Det med at MS skulle kunne kravle vandret op af en stang. Uden at lyde helt naiv, men er det noget som nogle "specialister" faktisik kan gøre i virkeligheden?
:confused2: :confused2:
Link to comment
Share on other sites

Var MS mon oprettet på andre sites end MOL og Getbig? Det er ikke sådan at "legen" evt. fortsætter på f.eks. et anerkendt amerikansk site. Jeg mener det var BH´s HST-site han også læste  inde på.... Hmm, men mon ikke også at Bryan H. ville gennemskue ham på et tidspunkt :lol:

Skræmmende tanke :blink:

Udenlandske boards vil jo ikke have de samme muligheder for at "checke" ham.

Edited by Jan
Link to comment
Share on other sites

Tak Jarvig. Jeg har ofte på dette board forsøgt at få folk til IKKE at kalde hinanden for "ting". Uanset om en person rent faktisk er et fjols eller ej, så er MOL ikke stedet hvor man hvor man fortæller ham det offentligt. Når nogen direkte kalder mig for "smagsdommer", så er grænsen nået for mit vedkommende. Alle har - og bør have - en grænse. Jeg skulle naturligvis have formidlet dette på en mere diplomatisk måde.

Grænser er også hvad MS-historien handler om. Er det blot en underholdende historie, som vi alle sammen kan grine af eller er der tale om en reel krænkelse? Det kan meget vel afhænge af motivet bag ved fupnummeret. Selv om jeg siger, at jeg ved hvem MS er, så må jeg også sige at det matrix af data der findes er så komplekst at noget tyder på at vi kun har fat i den halve sandhed.

Hvis MS følger med i tråden kan jeg igen kun opfordre til at han selv fortæller historien inden andre fortæller den for ham. Med så mange utilfredsstillede blodhunde på jagt på nettet, kan der hurtigt blive mange forskellige historier ud af det. Der ligger en masse information i IP-loggen, som jeg ikke har brugt tid på at analysere, men udnyttet på den rigtige måde vil denne log sandsynligvis pege direkte på de adresser hvor indlæggene er kommet fra.

Link to comment
Share on other sites

Som enhver god storyteller holder du os, dit publikum, i et jerngreb, Morten. Du sender med mellemrum små teasere ud om, at der kan ventes mere, spændende nye afsløringer, nye sammenhænge og så videre. :) Fabelagtig storytelling, Morten (skrevet i al venskabelighed).

Hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg sige, MS er MZ's opfindelse. En opfindelse som øger trafikken på MOL eksplosivt - og dermed bringer flere penge for bannere ind. :)

Hvis nogen er i tvivl: Det sidste var dybt ironisk. Man må hellere gå med livrem og seler i disse dage :)

Edited by mdk
Link to comment
Share on other sites

Det med at MS skulle kunne kravle vandret op af en stang. Uden at lyde helt naiv, men er det noget som nogle "specialister" faktisik kan gøre i virkeligheden?
:confused2: :confused2:

Som tidligere nævnt er der akrobater, især kinesiske der kan mystiske ting med lodrette stænger, men om lige det er på den måde MS har beskrevet det, er mig lidt uklart.

'Pyt

Link to comment
Share on other sites

En ting jeg personligt synes har været lusket af MS, er det med, at han skriver præcis på samme som JS. Som om at han måske hele tiden har haft i baghovedet, at hvis det går galt, så vil JS måske få skylden for det hele, og dermed kunne han selv slippe for at "blive fundet". Dette ville jo være en nem måde at komme ud af det hele på, men heldigvis fandt vi jo ud af at dette næppe var tilfældet.

Jeg er sikker på, at MS læser dette her, og synes også han skal stå frem, således at dette blive løst på en ordentlig måde. Folk vil have sandheden, og der skal alligevel nok være nogle der finder den/finder MS på et tidspunkt, og når den dag kommer vil det -alt andet lige- være mere fordelagtigt hvis MS selv kommer med en forklaring/undskyldning til folk der har lyttet til ham og ikke mindst anvendt hans råd mv. i praksis.

Edited by The Tiger
Link to comment
Share on other sites

Vandpyt Indsendt: 21. Jan 2003, 12:12  

Som tidligere nævnt er der akrobater, især kinesiske der kan mystiske ting med lodrette stænger, men om lige det er på den måde MS har beskrevet det, er mig lidt uklart.

Hm, jeg mener det især er gældende når de pågældende kinserere er ansat som bibliotekarer ! B)

Jeg har set folk "stå på hænder" vandret udfra enten en ribbe eller en lygtepæl - men jeg har sgu ikke set nogle vandre op og ned af af stolper som den kære MS gør :D :D

Hm, har lige skimmet "Plyometrisk træning" artikelen igennem......jeg lader den stå i et øjeblik:

post-5-1043146108.gif

Edited by FittSmoker
Link to comment
Share on other sites

Kinesiske akrobater, måske-, men IKKE en mand på 90kg og 1.83m!

Iøvrigt, - kunne man så IKKE forestille sig, at en karl-smart,- f.eks. på Frederiksberg-, blot sendte sine mails til en medsammensvoren, - f.eks. i Århus -, der så knaldede dem ind på MOL?

Jeg har selv luret meget på lighederne i tegnsætning, store bogstaver m.m. mellem MS´s indlæg, - og undertegnedes!

Måske er der alligevel noget om snakken? :devil::devil:

Link to comment
Share on other sites

En ting jeg personligt synes har været lusket af MS, er det med, at han skriver præcis på samme som JS. Som om at han måske hele tiden har haft i baghovedet, at hvis det går galt, så vil JS måske få skylden for det hele, og dermed kunne han selv slippe for at "blive fundet".

Vores tale- og skrivesprog ligger så dybt forankret i os, at det efter min mening ikke vil være muligt at gennemføre overbevisende og med succes. Desuden så har JS sin helt egen humor - ikke noget MS just har spredt mest omkring sig med.

If so - så er det helt ude i skoven det ihvertfald. Jeg tror mere på, at læseren læser det han vil læse.

/Bellini

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share