DM bodybuilding 2002


Thomas J
 Share

Recommended Posts

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ud fra hvad jeg kan læse fra ovenstående indlæg er det nogle kæmpe drenge der skriver i dette forum. Hvorfor beviser I ikke hvor gode I er og stiller op næste år.

Jeg er dog ikke sikker på at de har så store vægtklasser i Dansk Bodybuilding, men så kan I jo bare tage Mr. Olympia med det samme.

DRENGERØVE

Link to comment
Share on other sites

Jeg giver jer ret, de ser ikke særlig store ud, men mon ikke det bare viser hvor meget bruncreme/fedtesmøre olie/+pump gør inden man går på scenen.

Efterhånden bliver vi vel også "blinde" for hvad størrelse egentlig er for noget, jeg kan huske da jeg første gang så Rambo filmen, er du gal en stor mother fucker, ham Stallone.......anden gang jeg så den (for ikke ret længe siden) tænkte jeg "var det virkelig ham du synes var stor?"....ja tingene ændrer sig.

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Jeg må indrømme jeg også synes der er lidt meget snak om hvor små nogle knægte det er, og lidt for få billeder af, hvor stor man egentlig selv er... Nej det er ikke Ronnie SuperFreak AS(!)-To-The-Grass Coleman - men det er nu godt det samme.

Okay, junior-fyrene er små, men jeg synes da der var nogle ganske store brød imellem i de andre klip (f.eks. 90kg+ klassens indvejning).

Xax>> Baardibuilder har ret, du er bare en 0,1 ton wanna-be (udtales O-point-one-ton-wannabe)! :biggrinbounce:

Link to comment
Share on other sites

De atleter som stillede op til DM i Bodybuilding har haft en lang og hård forberedelsestid foran dem (diæt, træning osv.).

De har trænet under hårde forhold pga. deres diæt. De har  gennemgået meget for at komme i form til konkurrencen, langt mere end de fleste af jer nogensinde kommer til. Det kræver

NOSSER at klare en sådan diæt!

Hvad enten I syntes de er små eller hvad jeres mening er, så hold den for jer selv.

Det kræver tid at bliver stor, og her mener jeg ikke fed eller væskefyldt, som de fleste "bodybuilder" omkring i landets motionscentre er. Prøv at kigge jer selv i spejlet FØR I kommer med jeres kommentarer. Tænk over hvor mange kilo I selv skulle tabe for at komme i form.

Endnu engang: DRENGERØVE

Link to comment
Share on other sites

Hvad enten I syntes de er små eller hvad jeres mening er, så hold den for jer selv.

hmmm hvis alle folk holder deres meninger for det selv så kan vi jo lige så godt lukke det er diskussionsforum.

Jeg er da da meget respekt for hvad de går igennem, og det kræver som sagt meget arbejde, men jeg vil stadig sige at mange af dem, specielt under 90 kg ser små ud når man er vant til at se de store gutter fra USA.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var faktisk positivt overrasket over, at der er klasser helt ned til -70 kg. Så er det jo faktisk muligt at dyrke BB som konkurrence sport, UDEN at været tvunget til AS. Jeg synes det er lidt dobbeltmoralsk at fordømme doping, og så "brokke" sig over at de ikke er store nok!!!!!!!!

mvh SAB

Link to comment
Share on other sites

Sikke dog en gang bræk at fyre af. Man må altså ikke kritisere andre mennesker, medmindre man selv har prøvet de samme ting, eller fordi man selv har opnået det samme, føj føj føj... :flipa:

Jeg har stadig stor respekt for de BB'ere går gennem, men jeg forbeholder mig stadig retten til at kalde nogle af dem for små.

Ih ja, Bodybuilding er sørme også den hårdste sport som findes. Cykling, triathlon, rugby, vægtløftning, etc. det er absolut ingenting imod bodybuilding. :thefinger_red:

Link to comment
Share on other sites

Hvis man kigger på de første par billeder fra forbedømmelserne så ligner de altså mere noget fra en mr fitness konkurrence end et par bodybuildere, og det er da selvfølgelig hårdt at træne sig op til, men det bliver de sgu ikke større af

Man må altså ikke kritisere andre mennesker, medmindre man selv har prøvet de samme ting, eller fordi man selv har opnået det samme

Jo man må sgu så, jeg kan da også godt synes at Pia Kjærsgård er en latterlig politiker selvom hun sikkert ved en hel del mere om statskundskab end jeg gør...

Beast>> Stillede du selv op i en af de mindre vægtklasser, siden du er så harm over at de bliver kritiseret?

- Rod

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share