Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

Om en halv times tid er der dømt æderi og bajsere igen. Og i morgen bliver det værre endnu.

Ak, ak! :rudolph:

Nå, men det får nu være. I hvert fald bruger jeg håndvægte og grippers på livet løs.

Èn af dagene håber jeg også at få afprøvet min nye gun, så jeg kan berette om, hvordan den virker. :camper:

Forhåbentlig bliver søndag SKUD-dag!

Er du vimmer, hvor jeg glæder mig!

Link to comment
Share on other sites

Forhåbentlig bliver søndag SKUD-dag!

Er du vimmer, hvor jeg glæder mig!

JUBIIIIIII! Så fik jeg den oplevelse, der reddede (næsten) hele juleferien. Herlig serie skud med Mossy´en. BOOOM!

Konklusion: Den virker upåklageligt, og er ikke vanskeligere at ramme med end andre guns. Rekylen var jo det, jeg havde været mest betænkelig ved. Her bliver konklusionen: Jooo, den giver da et gok til skulderen, men ved moderate ladninger er det ikke overvældende. Hvis den slår mere end min almindelige o/u, så er forskellen så lille, at den næppe betyder noget i praksis. Jeg har dog endnu ikke testet den med den tunge ladninger i kaliber 12/76.

Alt i alt forventer jeg ikke at få problemer med den. Man skal bare ikke være nervøs for at tage godt fat, når man fører forskæftet tilbage, og derefter frem igen. Det er pokkers ærgerligt at få et `short-stroke´, i en situation, hvor man gerne vil afgive skud hurtigt.

Herlig oplevelse :4thumbup:

Ellers passer jeg træningen, med håndvægte og grippers.

På torsdag er jeg igen tilbage i den jyske hovedstad. Min nabo siger, at alt er ok der, trods de mange indbrud, der har fundet sted i juledagene.

Jeg glæder mig til igen at få en knokle-tur på stålhesten.

Link to comment
Share on other sites

Godt Nytår Okse! . . . :4band: :4drunk:

Pas nu godt på dig selv i det nye år.

Taurus

Tak og ilm, Mr. T. :smile:

Alt i alt går det jo ok. Jeg vil jo nok altid have mine indre dæmoner at slås med. Hvis jeg bare engang kunne komme dertil, at jeg kunne tage en tur i byen, uden at det skulle ende i noget lort. Men jeg er vist temmelig meget en `enten eller´ person. Jeg kan nemt lade være med at drikke, men så skal jeg bare ikke i byen. Jeg vil ikke bande på, at jeg tager endnu et år helt uden drukture. Det er nok bedst at se tiden an, og ikke forpligte sig selv alt for meget.

Men iiih, hvor jeg glæder mig til igen at få cyklet noget.

Tak for i år, og et godt nytår til MOL! :superman:

Link to comment
Share on other sites

Godt nytår

Håber 2008 bliver et super år for dig, og at det hele kommer til at klappe snart. Du ved hvad jeg taler om :wink:

Tak og i lige måzen, MH! :tongue:

Egentlig er det jo kun ganske lidt, der skal falde på plads, for at tingene klapper helt.

Nu har jeg været til sæsonens sidste fede frokost, så nu skal det vare et stykke tid, før jeg skal have brændsels-vin igen!

Men nu er det snart op på stålhesten igen. Det skal nok styrke ædrueligheden. Vægt-mæssigt er det dog stadig fint. Kan stadig nemt passe mine strammeste bukser. Og den megen gripper- og håndvægt-træning har i hvert fald givet styrke.

Jeg skal nok komme ovenpå igen. Nååå, ja! Der ligger også en betragteligt oversætter-opgave til mig.

Link to comment
Share on other sites

Endnu en SKUD-dag, blev det til i dag.

Det går allerede bedre med træfsikkerheden. Mossy´en samler haglene ganske hårdt, som et havjagts-gevær skal. Den vil være i stand til at levere et solidt punch ude på de lange skudhold (især, når jeg får skaffet nogle 12/76 pløkker til den), og inde på 10 meter eller mindre smadrer den stort set alt.

Som ham US Marine-fyren siger i en video på Youtube:

In a home defense situation, NOTHING says `Get the f.. away from my family!´ like a 12 gauge shotgun.

Og det har han ret i. Når man har set, hvad 36 gram stålhagl kan gøre ved et dyr, så beder man til, at man aldrig skal bruge våbnet til andet end jagt og sportsskydning.

Mekanisk er Mossy´en upåklagelig: Repeteringen virker fint, og de afskudte hylstre kastes ud, ganske uden problemerne. Slagstiften rammer fænghætterne perfekt.

Nu har jeg skilt kanonen ad, renset og smurt den, samt givet choke´n lidt våben-fedt, så den ikke ruster fast.

I morgen tidlig går det afsted mod Århus N, og okse-stalden på Trøjborg. Hvor SKAL det dog blive skønt, rigtig at tage fat på træningen igen!

Link to comment
Share on other sites

Du skal ikke snydes for et GODT NYTÅR søde okse, selvom jeg er lidt sent på den....Øv :wink:

Godt at se at der er 'knald' iden (bogstaveligt talt hihi)

Kh Julie

Mange tak, kære Danf. Også et godt nyt hår :tongue: til dig.

I dag var der ingen vej uden om en cykeltur.

Med en masse pusten og prusten blev det til 12 km.

Ja, det er altid hårdt at få begyndt, men nu er jeg i gang, og foreløbig er det det, der tæller.

Link to comment
Share on other sites

Kører loggen underligt i dag, eller whaaaat? :blink:

Ja, det gjorde den så, fordi der var nogen, der var ved at hacke MOL! Vi må have fat i Dolph, så han kan give dem en gang tamtam med køllen, de bavianer! :devil:

Nå, men i går sparang jeg på cyklen, og drønede 15 km. Jeg kom lidt sent i gang, men flow´et var fint, og benern´var ikke specielt tunge.

I dag var jeg til fys, og det var ret hårdt, fordi det var første gang siden midt i december, så jeg nøjes med lidt håndvægt-træning i dag.

Ellers har jeg knoklet med oversættelse, så nu vil jeg i bad, og så læse lidt i en god bog.

Nice MOL-aften til alle jer! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Lyn-update: 16 km glimrende cykling i dag. Det går ok.

Jeg skriver noget mere i morgen. :smile:

I dag har jeg bare oversat. Jeg må tage en god cykeltur i morgen. Men alt i alt er det gået fint med at få startet cykladsen op efter ferien. Men ingen kan jo være alle vegne. jeg satser på tidlig cykling i morgen.

Link to comment
Share on other sites

Jubiiii! :superman:

18 km, fik jeg cyklet, her i formiddags. Det er den længste etape siden jul. Udmærket trampet.

Måske tog det lidt tid at finde rytmen, men det gik dog, og intensiteten var ikke mærkbart ringere end normalt for mig. Hvis jeg nu også kan få brugt håndvægtene lidt i dag, så er det helt fint.

Èn af mine bekendte havde et lille uheld på sin MTB forleden: På vej ned ad en bakke jammede forhjulet, og så røg han jo frem over styret.

Heldigvis gik det ikke så galt, som det kunne være gået. Men hans tænder har vistnok ikke set kønne ud. Desværre kommer uheldet ikke som nogen overraskelse, for der var snesevis af kompetente personer, der havde advaret ham mod hans meget aggressive kørestil. Naturligvis er der ingen, der fortjener at opleve den slags ting, men jeg vil håbe, at han lærer noget af det, før der sker noget, som rammer andre end ham selv.

Men det er jo ikke første gang, at en midaldrende mand gribes af motions-flip i en sådan grad, at det næsten tager overhånd.

Nu skal jeg have lidt at spise, og så skal der oversættes. Det er ganske eftertrykkeligt, som det vælter ind med arbejde, lige i øjeblikket.

Link to comment
Share on other sites

Knokle, knokle, knokle med den oversættelse!

Pyyyyyh ha da!

Nå, men i dag var der ingen vej uden om en gang formiddags-cykling.

Jeg endte på 16 km. Egentlig går det ok, men oversættelsen er lidt stressende, så hvis træningen ikke fylder vildt meget for tiden, så er det derfor.

I går var det liiiige ved at tage overhånd, med det stress. Nå, men det går jo nok. Jeg laver det, så hurtigt, jeg kan, og det skal nok også være tilstrækkeligt, efter som de ikke selv har sat deadline på.

Nu kører jeg igennem på guarana nogle dage, og så må jeg rekreére mig bagefter. Jeg må da godt nok også indrømme, at det kan ses, at jeg har oversat mere, end jeg har gjort rent, her på det sidste.

Link to comment
Share on other sites

Hende Lena fys er altså en værre én!

I dag havde hun sådan fat i underkanten af mine skulderblade, at jeg skreg UUUUUUURRRGGGHHH, og var ved at flyve op under loftet. Men det, at det gør avzer, er jo tegn på, at behandlingen rammer der, hvor den er tiltrængt.

Hun fik da også lige påtalt mine ååååh, så vilde lårmuskler (for himlen måde vide hvilken gang) :laugh:

Resten af dagen var det fred og ro, masser af vand, og lidt krydderier til at rense skroget (altså mit skrog) indvendig.

I morgen skal jeg nok klare en cykeltur igen.

Jeg har for resten glemt at nævne, at stålhesten har rundet de 7000 km! :superman: :4thumbup: . Det er ca. som fra Århus Banegård til Gibraltar, og hjem igen. Og cyklen mangler endnu et par måneder i at være 2 år gammel.

Ellers oversætter jeg på livet løs. Der er sågar kommet endnu en lille opgave. Okse, lav lige dit, og Okse, lav lige dat. Nå, men man skal jo vare glad for, at ens evner værdsættes.

God aften til log-lurerne.

Link to comment
Share on other sites

:blink: Ave Maria du får cyklet igennem. Way to go Okse.

Og jeg kender forresten godt det med at skrige igennem på en fys. briks. Ufatteligt at det skal gøre så ondt. :sneaky2::laugh: Men det virker jo.

Håber du har en rigtig dejlig dag i det jyske...

Tak for det, Jules. :bigsmile:. Også god dag til dig derovre på øen.

Ja, jeg synes også selv, at jeg gør det ganske ok, når man tager i betragtning, at jeg også skal ordne alle mulige dagligdags ting selv, og at jeg også arbejder med oversættelse. I hvert fald må det siges, at cyklen har været, og fortsat er, sin pris værd. Og den dag, den ikke kan mere, ved jeg, at den er SLIDT op, ved seriøst brug.

Nå, men i dag blev det til 15 km. Jeg sover lidt længe for tiden, for jeg arbejder bedst fra sidst på eftermiddagen, og til ud på aftenen.

Nu skal jeg have lidt mad, og se et afsnit af Matador, og så skal der oversættes. Når det er færdigt helt færdigt (formentllig til weekenden, om alt går vel), tror jeg nok, at det bliver nødvendigt med lidt øls.

Link to comment
Share on other sites

Nå, så fik jeg en masse pokerrums-anmeldelser færdige, og fik sendt dem afsted. Det viste sig så, at kunden havde meget mere, han gerne ville have lavet. Jaaa, når prisen er rigtig, så klarer gamle Ox jo nok det. :laugh:

Men her i weekenden skal jeg have gjort rent, vasket tøj, og lade op, fysisk og mentalt. Det kan ganske enkelt ikke være anderledes. Jeg skal ikke én gang til rende ind i panikangst, udløst af stress, Den tur tror jeg ikke, jeg kunne overleve én gang til.

Nu har jeg så lige cyklet 12 km, og nu:

:banana::cheer: :4band: :headphonedance: :4mewantfood: :wolverine: :4drunk: :beer:

I dag chattede jeg lidt med en pige, som jeg ikke har chattet med længe, og det kom der følgende dialog ud af:

Hun: Hvad lavede du i juleferien?

Jeg: Jeg var hos mine forældre, og til julefrokost hos den og den, og så var jeg ude at skyde lidt med min nye pumpgun.

Hun: var det sjovt (altså at skyde)?

Jeg: Ja, når man interesserer sig for det, så er det ganske sjovt.

Hun: Gør det ikke lidt ondt, når man bliver ramt?

Jeg: Hvad pokker mener du? Man må dæleme da ikke rende og pløkke folk :nono: . Det DØR de sgu af!

Hun: Nååå, ja. Hihi! Men man bliver da vækket til live igen.

Jeg: Er du fra forstanden, dame!?? :freaked: 36 gram stålhagl mod overkroppen, på 10 meters afstand eller mindre. Rejser fyren sig så bare op og ringer efter en :4pizza: ??? I hardly think so!

Så loggede pigen af chatten! :laugh:

Først bagefter gik det op for mig, at hun troede, at vi snakkede om softguns.

Ja, sådan kan det gå, når man snakker forbi hinanden.

Link to comment
Share on other sites

Nå, så fik jeg en masse pokerrums-anmeldelser færdige, og fik sendt dem afsted. Det viste sig så, at kunden havde meget mere, han gerne ville have lavet. Jaaa, når prisen er rigtig, så klarer gamle Ox jo nok det. :laugh:

Men her i weekenden skal jeg have gjort rent, vasket tøj, og lade op, fysisk og mentalt. Det kan ganske enkelt ikke være anderledes. Jeg skal ikke én gang til rende ind i panikangst, udløst af stress, Den tur tror jeg ikke, jeg kunne overleve én gang til.

Nu har jeg så lige cyklet 12 km, og nu:

:banana::cheer: :4band: :headphonedance: :4mewantfood: :wolverine: :4drunk: :beer:

I dag chattede jeg lidt med en pige, som jeg ikke har chattet med længe, og det kom der følgende dialog ud af:

Hun: Hvad lavede du i juleferien?

Jeg: Jeg var hos mine forældre, og til julefrokost hos den og den, og så var jeg ude at skyde lidt med min nye pumpgun.

Hun: var det sjovt (altså at skyde)?

Jeg: Ja, når man interesserer sig for det, så er det ganske sjovt.

Hun: Gør det ikke lidt ondt, når man bliver ramt?

Jeg: Hvad pokker mener du? Man må dæleme da ikke rende og pløkke folk :nono: . Det DØR de sgu af!

Hun: Nååå, ja. Hihi! Men man bliver da vækket til live igen.

Jeg: Er du fra forstanden, dame!?? :freaked: 36 gram stålhagl mod overkroppen, på 10 meters afstand eller mindre. Rejser fyren sig så bare op og ringer efter en :4pizza: ??? I hardly think so!

Så loggede pigen af chatten! :laugh:

Først bagefter gik det op for mig, at hun troede, at vi snakkede om softguns.

Ja, sådan kan det gå, når man snakker forbi hinanden.

Hej M

vild morsom historie du her fortæller :laugh: og rigtig godt skrevet. men det er man jo ikke i tvivl om når det er dig der har skrevet det. er ved at være færdig med mit nye mega projekt og som altid er der meget mere end man regner med :nonono: kikker ind imellem i din altid spændende log. forsæt den vilde træning og du kan snart være med i Danmark rundt. når du når herovre giver jeg en lille en

Håber du får et godt nytår :blush: ja ja bedre sent end aldrig.

Kenn

Link to comment
Share on other sites

Hej M

vild morsom historie du her fortæller :laugh: og rigtig godt skrevet. men det er man jo ikke i tvivl om når det er dig der har skrevet det. er ved at være færdig med mit nye mega projekt og som altid er der meget mere end man regner med :nonono: kikker ind imellem i din altid spændende log. forsæt den vilde træning og du kan snart være med i Danmark rundt. når du når herovre giver jeg en lille en

Håber du får et godt nytår :blush: ja ja bedre sent end aldrig.

Kenn

Mange gode hilsner til dig, britone. :bigsmile:

Jeg havde jo, så småt, regner ud, at det var dit projekt, der stjal tid fra MOL.

Selv har jeg også nok at lave for tiden. Jeg tør knapt tænke på, hvor meget, der må være at se til, når man har sit eget firma. Men man skal nu også hvile ud ind imellem, og det har jeg gjort i dag. Herligt, herligt!

16 kilometers cyklads er det også blevet til. Det var en anelse hårdt, men intensiteten var helt ok.

Men fååårk, hvor har dagen i dag været balsam for sjælen.

I morgen står den på oversættelse igen.

Link to comment
Share on other sites

Så fik jeg sendt en lille, færdiggjort opgave afsted til min gode business partner, hotelvært J. Han var den første, der betalte mig for at lave oversættelse, og sidenhen har han også altid været yderst fair. Han kunne sikkert godt selv finde ud af de små opgaver, for han er næppe helt dårlig til sprog. Men siden han har to blomstrende etablissementer at være boss for, vælger han at udlicitere oversætter-arbejdet til mig. Og det er jo egentlig helt fint.

Nu må jeg se, om jeg også kan få cyklet lidt i aften. I morgen skal jeg jo til fys, aå da bliver jeg jo nok nødt til at slappe af bagefter. Så må både cyklads og oversættelse hvile lidt, den dag. Mine skuldre tåler ikke så godt mange timers arbejde ved PC´en, umiddelbart efter, at de har fået massage.

Nå, men det går jo nok.

God aften til MOL.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share