b_skaal og den slatne skulder


b_skaal
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hej b_skaal.

Faldt over jeres snak om at gøre noget ved det nu mens man har tiden- og måske ønsket. Har det præcist på samme måde. Føler lidt, at det er nu eller aldrig jeg skal opbygge en grundform og en krop jeg er tilfreds med. Håber så, at den er lidt nemmere at holde fast i, eller få tilbage senere hen :)

Hej fra Ditte

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig kan du det!

;)

håber ikke, at jeg fornærmer dig ved at sige, at jeg synes, at vores underkroppe ligner hinanden lidt (ved godt at du er lidt mindre generelt) - så vi kan heppe på hinandens lår :lol:

Nix, du fornærmer mig ikke - havde faktisk tænkt det samme, men ville ikke fornærme dig :lol: typisk pige-ting....

Hvis vi tager bagdelen med, så er jeg med :)

:upwave: Maria

Link to comment
Share on other sites

:)

Dagens træning: 25 minutters løb med 4 indlagte spurter, det var bare fedt. Det vil sige, nej, det var stadig LØB, men fremgang er altid sjovt og jeg kan lige holde til lidt mere nu. Fedt.

Dagens kost: Påskefrokost hos min mor - har bestilt rejer og torsk og en masse salat og grøntsager og frugtsalat til dessert, så det skulle være muligt at få en fornuftigt kost-dag ud af det. Der vil også være matador-mix, skal bare lige have aftalt et antal jeg må få med mig selv, så klarer jeg også den.

Lagde ud med en banan/frosne jordbær/stenfri vindruer/skummetmælk-smoothie (jo, vi har fået fooooodprocessor, så alt skal bare blendes og snittes og moses og smadres) :lol:

Hep på lår og baller :devil: :lol:

Edited by b_skaal
Link to comment
Share on other sites

ja, det kan man selvfølgelig også gøre, men så bliver jeg bare en sur lille mokke, der er fuld af dårlig samvittighed og det hjælper jo ingen steder. Jeg kan sagtens gå ud og spise og så leve af cheasy a38 resten af den dag, men det er ikke så rart for maven. Så hellere være lidt belastende og plage værtinden om at have en masse gode og sunde ting på bordet, så jeg akn være med til det hele.

Dagens træning: 45 minutters massage af Maxpower og herefter ud i TSK, hvor der var massivt fremmøde fra fremmede egne - ja, helt fra fyn. Rigtig hyggeligt - og længe vil numse-dansen fra to massive herrer stå printet på min nethinde :lol:

Bænk:

10 x 20 kg

3 x 8 x 30 kg

Incline Bænk:

8 x 10 kg

2 x 8 x 13,6 kg

5 x 16 kg (fik hjælp til at få dem op)

Cable flyes:

3 x 8 x 15 kg

Træk til bryst:

4 x 8 x 30 kg

Liggende Åge dims:

8 x stangen

2 x 8 x stang + 2½ kg

Dødløft:

4 x 6 x 40 kg

Et sæt curls, men jeg orkede ikke rigtig.

Herefter var det meningen, at jeg skulle løbe de 4 km hjem til starten af Amager, men mine ben sagde NEJ, så jeg gik hele vejen. Det var nu også hårdt, tog 100 år. Men vejret var jo skønt.

3 x :banana: for den omgang, den 3. banan gives for ikke at have spist andet end lidt chokolade krymmel fra Hoosiers Bananchokolade-kage.

Link to comment
Share on other sites

lørdagstræning: Gåtur og 1½ times rundbold fra hvilken jeg stadig døjer med den sureste doms i lår, baglår, hoftebøjere og mave. SYGT! Super fed interval træning, hvor jeg løb på stort set alle bolde og derfor måtte give alt jeg havde hele tiden. Og så var det jo skide sjovt!

Desværre har weekenden også været meget præget af at spise ude (svigermors weekendsfødseldag), så vægten har ikke flyttet sig så meget. Om et par timer er jeg igen på vej til Jylland og så ved jeg jo at kosten kører igen.

Link to comment
Share on other sites

Mandagstræning: 1½ times aerobic og styrketræning. En del af konditræningen var 3 minutters intervaller med sjipning, det var godt nok væmmeligt hårdt.

Tirsdagstræning: 1 times morgen gå-tur + 1000 m svømning + 20 minutters pilates + 1 times aftengåtur.

Tror jeg har fået en mini fiber i min venstre balle fra rundbolden. Hvor checket er det! :lol:

Kosten har været ret god, efter at svigermors gryder ikke længere har så meget at skulle have sagt.

Vægten i morges sagde: 61, 7 kg

............................og aller vigtigst................ jeg havde ikke håndklædet rundt om måsen, da jeg var i svømmehallen i dag! Det var rigtig fedt. Jeg ved godt, at der er et stykke vej endnu, men jeg kan jo lige så godt øve lidt i Holstebro Badeland inden det går løs på bellevue om nogle måneder.

Dagens indsats får 3 x :banana:

Link to comment
Share on other sites

Morgentræning: Først 1 times kamp med dynen for overhovedet at komme ud af sengen, og herefter en meget middelmådig træning i motion og trivsel. Men det var da bedre end ingenting og jeg ved jo godt, at jeg ikke duer til at træne om morgenen anyway.

10 minutters CII

Træk til bryst: 3 x 8 x 25 kg

Bent Åge: 4 x 8 x 20-25-25-25 kg

10 minutters gå på løbebånd med stor hældning (opad :tongue: )

Bænk: 4 x 8 x 20-25-25-25 kg

Cable Flyes: 3 x 8 x 15-10-10 kg

1 x :banana: for indsatsen og et klap på skulderen for initiativet.

Har lige købt soya-drik til erstatning for skummetmælken på havregrynene om morgenen. Der er de samme kalorier i, men jeg tænkte at jeg ville prøve at få mine proteiner lidt forskellige steder fra, så det ikke bliver den samme gamle ko, der må stå for skud hver dag. Har i den anledning også købt et kæmpe stykke mager gris, som jeg nu vil gå ud og stege og tage med på madpakke.

Morgenvægt: 61,3 kg

Link to comment
Share on other sites

............................og aller vigtigst................ jeg havde ikke håndklædet rundt om måsen, da jeg var i svømmehallen i dag! Det var rigtig fedt. Jeg ved godt, at der er et stykke vej endnu, men jeg kan jo lige så godt øve lidt i Holstebro Badeland inden det går løs på bellevue om nogle måneder.

:D

:upwave:

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

svækling, ja, eller også er det bare et vink med en vognstang om at jeg ikke kan styre mig :) Men tak anyway...

Jarvig :)

Morgenvægt: 60,8 kg

Formiddagstræning: Træningsfysiologi undervisning med skolen i Holstebro fitness, hvor vi skulle prøve det hele. Til sidst var jeg øve-dukke for læreren, der skulle vise sværhedsgrader ift triceps træning, så der var både forced og failure og hele lortet, så mon ikke familiens overhoved (mormor= mine triceps) er pænt smadrede i morgen?

Eftermiddagstræning: Varmvandsbassin udstræk stille og roligt en times tid/til jeg går i opløsning.

I aften: Solskinsgåtur med massage-dorte og boss (hunden de kaldte bossus pharyngeus efter den 9. hjernenerve)

Snuppede en fedt%måling ude i centeret, nu hvor det var gratis: 19,3% siger den, hvis jeg taster mig ind som "athletic" og 25% hvis jeg er "standard"..... Jeg tror personligt, at min overkrop er athletic og min underkrop er standard. :thumb_down::chicken: :lol:

Men men, de 19,3% passer jo meget godt med hvad Tulles fedtmåler-ven kom frem til for en lille måned siden, så måske er det sådan?

Edited by b_skaal
Link to comment
Share on other sites

Hej

Gider du give en kort bedømmelse af Holstebro Fitness? Jeg har kun været forbi en enkelt gang for noget tid siden, men synes det er svært at bedømme uden at gå rundt og bruge tingene. Jeg overvejer nemlig at skifte center indenfor ganske kort tid.

--

j_s, som smuglæser lidt logbøger efter ny inspiration

Link to comment
Share on other sites

Du smuglæser bare løs...

Holstebro fitness er vel ok - god stor cardio afdeling med VH1 på skærmene og i ørerne. Sindssygt meget plads til technogym maskinerne, som alle er nye - det ligner mere en udstillig end noget man træner i! Squashbaner - koster ekstra.

Lille lidt sammenmast fri vægt område. Fik ikke checket max-vægten på håndvægtene, men gætter på omkring de 40 kg. Kabel, smith stativ, squat stativ, ingen plads til at dødløfte (og heller ikke stemning for det, tror jeg), bænkpres. Vi var der om formiddagen, hvor der var vældig god plads alle vegne, men mandag, tirsdag og onsdag aften skulle der være temmelig packed. Jeg kender ikke ikke priserne, men fedt%måling er gratis :lol: på den herlige impedance-fætter....

Virker som et fint nok sted.

Morgenvægt: 61,1 kg fy slemme forårs-kyllingeburgere ;)

Kan stadig mærke mine dumme små fiberbørger i benene, så jeg dropper morgenløbeturen og skærer lidt i kosten i dag i stedet.

Det bliver:

100 g grovvalset havregryn 340

200 g æblegrød light 80

200 g soyadrik 70

70 g rugbrød 126

100 g hamburgerryg 110

20 g cheasy friskost 6 % 26

200 g bagt kartoffel 190

100 g rejer 110

20 g miracel whip light 40

råkost af spidskål, gulerod, chili og peberrod ca 200

frugt ca 200

i alt 1492 kcal + rå mængder cola light

Link to comment
Share on other sites

Fillimus, du kan se billeder af os alle sammen under det forum der hedder Billedgalleri. Mine ligger under Mol Body Challenge 2004, som er en hjemmelavet make over konkurrence vi er nogle stykker, der deltager i. Vi har 12 uger til at lave de ændringer, vi ønsker.

Edited by b_skaal
Link to comment
Share on other sites

maxpower, nu skal du ikke være fræk, min ordkløvende ven :lol: Ellers kan det være at min tommelfinger liiiiige smutter næste gang du er på briksen! :devil::devil::devil::tongue:

Fillimus: :) Du kan ikke sætte billeder ind i Challenge galleriet, for der er "lukket", men du kan sætte dem i det almindelig galleri. Det skulle ikke være så svært - jeg kender op til flere teknik-tosser det er lykkedes for. :)

Edited by b_skaal
Link to comment
Share on other sites

maxpower, nu skal du ikke være fræk, min ordkløvende ven :lol:  Ellers kan det være at min tommelfinger liiiiige smutter næste gang du er på briksen! :devil:  :devil:  :devil:  :tongue:

Hvorhen? :tongue:

Du kan bare komme an-ton hvis du tør-klæde :lol:

yes yes, en total snack er jeg jo

Du er da en smoothie, lækker, forfriskende og kalorielet :w00t:

Edited by MaxPower
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share