Lidt blandet landhandel


TranceT
 Share

Recommended Posts

Lørdag d.03/09-11

1t15m kickboxing. Fuck var ikke meget værd. Ikke vildt meget søvn i nat. Var tæt på at blive hjemme, men tog afsted og kom gennem en hård gang konditionstræning (første time) - så splittede det i hhv kamp og motions-hold, hvor jeg kun nåede 6 kampe inden jeg gik igang med udstrækning og efterfølgende skred hjem.

Edit:

Og lidt aftentræning -->

Bænkpres: 8*10*90, 13*80, 11*80

Chins: 15*10*bw

Edited by TranceT
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tirsdag d.06/09-11

Gik kold efter work igår, så kørte lidt træning inden work imorges -->

Bænkpres (SS): 5*5*100, 5*10*80

Pull-ups (SS): 10*10*bw

- tough! 13½ time siden sidste måltid, så selv de 100kg føltes rimeligt tunge.. Puha!

Aftentræning:

1½ times motionskickboxing. Bombet! Var hårdt men godt.

Link to comment
Share on other sites

Lørdag d.10/09-11

Var til stævne i Esbjerg :smile: Lidt speciel oplevelse. Det hele væltede lidt, hvilket gik kraftigt udover timing af måltid m.m. Der var blevet proklameret kampstart kl 11, så spiste morgenmad (havregryn + protpulver) på vejen kl 8.30, så jeg ville peake omkring 11.30 energimæssigt. Kampstart blev først udskudt til kl 12.15 grundet for sent ankomne personer. Derudover var der ikke dommere nok til begge "ringe", hvorfor det hele skred endnu mere. Min første kamp var kl 16.30, hvor jeg i tidsrummet 8.30-14 havde spist 2 stk bounty, 1 stk snickers & 1 banan. Bleh :dry: Var derfor lidt off i min første kamp, som ovenikøbet var mod en prof MMA'er (stævnet var åbent for alle kampsportsgrene, dog blev det udført med kickboxing-regler). Anyways, så endte jeg ud med at få 2 bronzepladser, i hhv high- og lowkick @ -75 kg. På lørdag holder vi selv stævne i hallen, så der satser jeg på lidt mere optimale forhold ernæringsmæssigt, så man kun kan skyde skylden på kampformen :cool: Ellers fedt at være afsted igen.. Vågnede dog op dagen efter med trælår, hævet fod, div blodsprængninger, en kæbe jeg knapt nok kunne åbne og en alt for øm nakke... "win" :tongue: Søndag var jeg OFF!

Mandag d.12/09-11

Bænkpres: 5*7*100, 4*12*80, 1*11+1*80

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lørdag d.17/09-11

Stævne afholdt af egen klub. Super godt stævne - jeg var dog ikke helt oplagt, da jeg var til fredagsrock i tivoli (L.O.C) aftenen inden (gammel aftale). Jeg begrænsede dog mit indtag til en 7 genstande, men trods dette havde jeg utroligt svært ved at komme op i gear til stævnet. Sad og gabte helt frem til 30 min inden min kamp, hvor jeg gik ned for at varme op. Efter 8 runder let løb rundt i lokalet (ikke et vildt stort lokale..) var jeg allerede godt drænet - hovedsagligt mentalt :tongue: Kunne allerede her mærke at det ikke var min kamp. At jeg oveni dette skulle møde en instruktør fra Kolding, der egentligt var kommet for at kæmpe fuldkontakt, hjalp ikke lige på situationen. Blev kørt godt og grundigt over :tongue: ... Men er helt og holdent min egen fejl - ligger som jeg har redt :smile:. Fik ovenikøbet busted begge fødder godt og grundigt her :dry:

Onsdag d.21/09-11

Bænkpres (SS): 5*12*80 - 5*10*60 (ben oppe - laaaangsomt ned, hurtigt op)

Pull-ups (SS): 5*10*bw - Chins: 5*10*bw

Chins: 10*10*bw

Lørdag d.24/09-11

Bænkpres: 1*2+1*110 (tuuuungt :unhappy:), 1*9*100, 4*6*100, 4*12*80, 5*10*60 (ben oppe) - explosive!

- mere træning senere.. Da jeg har meldt fra til Nordic Open (grundet mine fødder & lænd), har jeg hele dagen til at træne i :smile:

- blev til Hanging leg raise: 5*20*bw... Min lænd gad ikke rigtig andet efter min søster havde haft fingre i den :crazy:

Har du ikke lyt til at fortælle lidt mere om stævnet? Jeg er meget nysgerrig.

Sure - hvad vil du vide? :smile: Vores kampvideoer fra klubben er kommet online, så vil nok kunne give et rimeligt godt referat af de forskellige kampe :cool:

Edited by TranceT
Link to comment
Share on other sites

Sure - hvad vil du vide? :smile: Vores kampvideoer fra klubben er kommet online, så vil nok kunne give et rimeligt godt referat af de forskellige kampe :cool:

Jamen, bare sådan en generel fortælling vel, synes jo det er spændende. Sådan hvad må man og hvad må man ikke, hvordan det gik osv. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Søndag d.25/09-11

Chins: 10*15*bw+10, 5*20*bw - lige i da gunS :devil:

Jamen, bare sådan en generel fortælling vel, synes jo det er spændende. Sådan hvad må man og hvad må man ikke, hvordan det gik osv.

Njah. Oprindeligt talt er regelsættet ligesom til andre kickboxing stævner, men da alle andre kampsportsgrene kunne få lov til at stille op, så de lidt large på en del af tingene. Var dog det sidste DSKTA stævne der blev afholdt - men der kommer noget lignende, blot i en mere udvidet version :smile:

På trods af den ringe ernæring, synes jeg som sådan det gik okay. Den første jeg kæmpede mod burde nok have været discet (men igen, de er lidt large :smile:). Anden kamp lige efter var lige i skabet. Var så knapt så optimalt med 1 times mellemrum inden jeg skulle op i high-kick. Min højre fod nåede at hæve kraftigt, så jeg dårligt kunne støtte på den, og så var min modstander 1½ hovede højere end mig (og med en kraftig tendens til at køre for hård kontakt.. Han blev diskvalificeret fra low-kick af selvsamme årsag).

Så alt i alt lidt både og. Generelt er der en tendens til at kontakten er for hård, når man stiller op til stævne (hvilket som sådan ikke generer mig, men er lidt irriterende at man selv arbejder på at holde igen og køre rene teknikker, når modstanderen fyrer igennem). Tror jeg alt i alt har haft 2 ud af 9 stævnekampe, hvor kontakten har været decideret letkontakt hele vejen igennem.

Regelsættet for "letkontakt kickboxing" kan lures online, men går i bund og grund ud på at man skal køre pæne teknikker, og kunne trække hvert et slag/spark.

Link to comment
Share on other sites

Mandag d.26/09-11

Bænkpres: 8*10*75

Ret DOMS'et (fantastisk!) i både bryst og mave (mave? :blink:). Tog derfor en hurtig, let morgentræning at komme igang med dagen på. Ville have trænet her efter arbejde også, men DOMS'en i mine abs var lidt for kraftig :blush: Satser på en god nattesøvn kan fikse det meste, så er sq allerede så småt på vej i seng :superman:

Link to comment
Share on other sites

Fik vidst aldrig sagt tak for beskrivelsen eller stillet de uddybende spørgsmål som jeg nu i et par dage har undret mig over du ikke har svaret på, flot :blush:

Hvorfor skulle den første kamp have været diskvalificeret?

Og tænker du at de ikke opretholder reglerne når det virker til at være så udbredt?

Venligst

Jannie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Mandag d.03/10-11

Bænkpres (SS): 12*6*100

Chins (SS): 12*10*bw

- lidt lækker morgentræning inden work :smile:

Fik vidst aldrig sagt tak for beskrivelsen eller stillet de uddybende spørgsmål som jeg nu i et par dage har undret mig over du ikke har svaret på, flot

Hvorfor skulle den første kamp have været diskvalificeret?

Velbekomme da :tongue:

Den første kamp skulle have været discet grundet for hård kontakt :smile: (ikke at det rører mig det store, men de burde nu stræbe efter at håndhæve de kategorier man stiller op i) - der var flere andre der kørte mindre hårdt på end han gjorde, som blev discet... Kedeligt at være i deres sko og vide det afhænger af hvad dommer man får (:

Og tænker du at de ikke opretholder reglerne når det virker til at være så udbredt?

Venligst

Jannie

De kunne godt stramme op omkring det ihvertfald. Lidt skidt at niveauet afhænger af hvad dommer man får i ringen :smile: Personligt har jeg nok lidt svært ved ikke at lade mig rive med, hvis den anden kører fuldkontaktsslag, omend jeg prøver at holde igen uanset hvad... Ender dog nok med selv at skifte til fuldkontaktskampe i sidste ende, men det ville nu stadig være rart at kunne stille op i de forskellige kategorier altafhængigt af hvordan man har lyst til at udfordre sig selv... Ønsketænkning :tongue:

Edited by TranceT
Link to comment
Share on other sites

Lørdag d.08/10-11

Så var der sq lige dømt lidt fødselsdagstræning inden den står på fest og farver senere! :cool:

Bænkpres (SS): 10*10*95, 7*10*75 (ben oppe), 1*9*75 (fail på sidste rep :4thumbup: ), 2*12*60

Chins (SS): 10*15*bw, 10*10*bw

Mine triceps gav fuldstændig op i 8 sæt @ 75 kg :tongue: Håber det giver lidt DOMS imorgen, så jeg rigtig kan mærke at jeg er blevet ældre idag :superman:

Edited by TranceT
Link to comment
Share on other sites

Aj jeg havde slet ikke set det du havde skevet med din fødselsdag i lørdags!

Tillykke med dagen altså!! :cheer:

Havde du en god dag?

Reklamerer heller ikke ligefrem med at jeg bliver ældre :tongue:

Men jo tak :bigsmile:

Den var lækker nok. Festivitas ude med vennegruppen - blev dog ret hurtigt beruset (=fuld), så endte med at tage hjem allerede ved 01-tiden :blush: Har dog heller ikke hældt så meget i kloakken siden Alanya, så det er vel ikke så underligt igen :smile:

Onsdag d.12/10-11

Er lige blevet ny-single (eget valg, så ikke noget der kom bag på mig :smile:), så trængte til lidt tung bentræning -->

Partial Squat (SS): 5*10*150

BB calf-raise (SS): 5*10*150

Full-squat: 5*10*100

- satser på jeg kommer til at fortryde det imorgen, da jeg har 11 (stående/gående) arbejdstimer imorgen :tongue:

Edited by TranceT
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share