Daisygirls CrossFit log


Daisygirl
 Share

Recommended Posts

Jeg glæder mig til den dag bear crawl kommer med i en workout til Games. Det bliver helt sindssygt at se på! :laugh: Bortset fra det er det virkelig en hård position at bevæge sig frem og tilbage i over sådan en lang distance :gal:

Det varer nok ikke længe, inden der kommer 100m "bearcrawl sprint med 40 kg sandsæk på ryggen" med i Games. De plejer altid at finde på nogle sjove og alternative WODs. Disse WODs som selv jeg vil kalde dumme :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Det varer nok ikke længe, inden der kommer 100m "bearcrawl sprint med 40 kg sandsæk på ryggen" med i Games. De plejer altid at finde på nogle sjove og alternative WODs. Disse WODs som selv jeg vil kalde dumme :tongue:

CrossFit Games er det rene cirkus!! :laugh:

Godt at se, du giver den gas bro.... og lækkert, at du arbejder på en stor yoke. Det er awesome og DBM-approved! :superman:

"Jim Wendler:

What is the yoke?

To anyone who loves the iron, the yoke is simply the collection of muscles that sits around the neck and makes it look as though you're permanently wearing one of those inflatable travel pillows. Those muscles help protect your neck from all sorts of damage (which is why you'll often see footballers, wrestlers and MMA athletes working them seriously)."

Okaaaayyy?? Den der "wear-inflatable-pillows-look" er ikke umiddelbart det, jeg har lyst til at gå efter :blink:

Meeen jeg takker for ros bro. Jeg glæder mig til at se dig give den gas på lørdag :devil:

Link to comment
Share on other sites

25-01-2011

Ikke så meget spændende at berette i dag .. det er bare en af de uger, hvor der er alt for meget at lave både på kontoret og i gymmet. Skal undervise 16 timer, og selvom jeg elsker det, synes jeg alligevel det er lige lovligt meget ... Det blev kun til en hurtig omgang for at blive distraheret en smule.

5 km roning

Z-health og mobilitet

Lidt gøgl med forskellige pushup variationer

Link to comment
Share on other sites

26-01-2011

Træning i frokostpausen for at have en lille pause fra arbejdet .. de andre havde træningsfri eller er syg, så jeg var der helt alene, og det blev til en ganske hurtig omgang.

Opvarmning

1 km roning

z-health drills og mobilitet

Inspireret af en workout fra CrossFit Football fra sidste uge:

5 runder af:

1 min i håndstand

10 supine ring pull-ups (med fødderne på en bænk)

10 ring pushups

Senere træning i IK99 med Marianne, Johnny Bravo og de andre bb'ere ... :4thumbup:

Opvarmning:

2 x 10 x 10ish kg DB press

Siddende press bag nakken

10 x 20 kg

10 x 20 kg

10 x 24 kg

10 x 24 kg

10 x 24 kg

6 x 30 kg

6 x 30 kg

6 x 30 kg

Allerførste gang jeg har kørt den øvelse .. skuldrene var ikke så glade for den til at starte med, men så fandt de ud af, hvordan det skal gøres ..

DB lateral raise + DB Front raise

10 x 7 kg + 10 x 7 kg

10 x 7 kg + 10 x 7 kg

10 x 7 kg + 10 x 7 kg

10 x 7 kg + 10 x 7 kg

Narrow grip Bench Press

10 x 20 kg

10 x 40 kg

10 x 40 kg

5 x 50 kg

5 x 50 kg

5 x 50 kg

5 x 50 kg

DB Preacher Curls

8 x 12 kg

8 x 12 kg

8 x 12 kg

10 x 12 kg* direkte efterfulgt af 5 x 12 kg negatives

* Johnny Bravo var så sød at hjælpe til i sidste sæt .. jeg fik 10 med højre og så desværre kun 9 1/4 med venstre. Men sammen fik vi vægten op :devil: Tusind tak for hjælpen med 3/4 curlet og de negative :bigsmile:

Hyggelig og stærk træning med Marianne på trods af, at vi begge var ramt af træthed :sleepy:

Link to comment
Share on other sites

28-01-2011

Kom for sent i gang, så hurtig omgang træning fra CrossFit Football siden :bigsmile:

Opvarmning:

2 km roning

Z-health/mob

AMRAP 15 minutes of:

One rounds consists of:

1 Handstand Push Up

1 Strict Chin Up

1 Dip

3 Handstand Push Ups

3 Strict Chin Ups

3 Dips

5 Handstand Push Ups

5 Strict Chin Ups

5 Dips

Runder: 4 (+1-1-1-3-3-3-5-1)

Det burde have været ring dips, men af en eller anden grund kørte de bare slet ikke i dag. Jeg lavede dips i stativ i stedet for. Men stadigvæk var det en dårlig dip dag. HSPUs og chins kørte fint.

Finisher

7 runder af:

10 GHD situps

15 GHD back extensions

Og nu går vi i gang med at sætte tingene op til DCO i morgen :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Så må det være på tide med et livstegn fra mig ...

Lørdag, 29-01-2011

DCO

DCO var pure awesomeness. IMO er DCO det CrossFit event med den fedeste stemning, og det bliver bare vildere og vildere hvert år. Allerede fra første WOD var kirken pakket med tilskuere og folk gik amok. Jeg blev selv så grebet og nervøs inden hvert heat gik i gang, at jeg flere gange var nødt til at minde mig selv om at trække vejret dybt og slappe af, fordi jeg jo kun var dommer :laugh: Men det var forhåbentligt også sidste gang, hvor jeg ikke selv kunne være med.

Superfed dag! Jeg fik da også endelig hilst på mine MOL venner Hr. Lund og Marco, som jeg ikke havde mødt IRL :w00t: Og jeg havde et glædeligt gensyn med bro DBM, som klarede sig enormt flot på fjendens bane :4thumbup:

Crash test dummy II

Jeg ville egentlig gerne have været med til festen bagefter, men dagen havde været hårdt ved knæet og jeg skulle undervise dagen efter, så jeg valgte den fornuftige løsning og cyklede hjemad. Langt nåede jeg dog ikke .. kun lige til Rolighedsvej, hvor jeg ville dreje ind mod venstre til den grønne sti. Jeg havde 5 m inden vendt mig om for at se, om der var en bil på vej. Og jeg kunne godt se en ca. 100 m længere nede ved krydset. Og idet jeg stopper min cykel på cykelstien, drejer den ind mod venstre (stadigvæk på cykelstien) og vender mig til venstre for at se efter en gang til, hører jeg allerede en grim lyd, noget tager fat i mit forhjul og jeg bliver slynget igennem luften. I modsætning til min sidste ulykke, hvor jeg fra start til slut havde nok tid til at prøve at regne ud, om jeg kunne komme i form igen til hhv. Christmas Challenge og DCO, nåede jeg denne gang kun lige at tænke "FUCK!!" inden jeg ramte gaden - først med venstre lår, så højre balle, højre skulder og så baghovedet. Jeg spottede også lige, at bilen bremsede lidt op for så at accelerere igen. Og væk var han. Til gengæld kom der allerede en del mennesker løbende, der havde set og hørt det hele. Det gik desværre så stærkt, at ingen nåede at se bilens registreringsnummer. Politiet blev tilkaldt, de fik skrevet vidneudsagnet ned og udleveret bilens sidespejl, som røg af (og sikkert også ramte mit hoved, da jeg fik en kæmpe bule på mit hoved, som jeg ikke hvad, hvor den kommer fra).

Min cykel, som jeg lige havde fået repareret til 2.000 kr. efter sidste ulykke kan desværre ikke reddes mere. Forgaflen blev bøjet 40 grader og alt, der hænger ved, er skævt eller knækket. Men jeg var heldig. Bortset fra et enormt stort og grimt hæmatom på venstre lår, et mindre men stadigvæk grimt på højre balle, en dårlig skulder og en bule på hovedet fejler jeg nemlig ikke noget.

Når jeg en dag kan cykle igen, gør jeg det kun med hjelm på. Jeg er åbenbart skæbnens yndlingsoffer for tiden. Og den her oplevelse har gjort mig ydmyg ..

Meeen, der går jo nok et stykke tid inden jeg overhovedet kan cykle igen. Jeg skulle jo også opereres ...

Mandag, 31-01-2011

OP

Mandag havde jeg jo endelig min tid til en meniskoperation. Lægen havde i forvejen forklaret mig, at der alt afhængig af, hvad han ville forefinde i mit knæ, havde to muligheder for at operere: 1) han ville fjerne den skadede meniskdel, hvis den ikke kunne reddes mere eller 2) han ville sy menisken sammen, hvis der var en minimal chance for, at den ville kunne vokse sammen igen. I første tilfælde ville jeg være gående igen efter ganske kort tid, cykle efter to uger og løbe efter fire. I det andet tilfælde ville jeg få Don Joy og krykker på i op til 10 uger for at menisken havde en chance for at blive hel igen.

Der kan vel ikke være tvivl om, at Daisygirl ønskede sig version 1. Efter 4 måneder som handicappet burde det være på tide at kunne bevæge sig nogenlunde normalt igen. Selvom version 2 selvfølgelig er den, der på sigt er den bedste løsning.

Så jeg gik og drømmede om version 1, da lyset gik ud efter min bedøvelse. Og version 1 var det jeg fik. Yay! Men jeg fik også version 2 :unhappy:

Jeg havde slet ikke overvejet, at et knæ jo har to menisker, og at der kunne være noget galt med begge to. Især fordi jeg slet ikke havde ondt i den ene ..

Lægen havde i hvert fald fjernet menisklæsionen på ydersiden, syet den på indersiden sammen og oven i købet opdaget, at det forreste korsbånd var beskadiget. Det med korsbåndet gør ikke så meget. Jeg har - trods alt - stærke lår, der kan holde tingene sammen.

Men nu har jeg både Don Joy og krykkerne tilbage. Så vidt jeg kunne forstå lægen dog "kun" for 6 uger. Allerede i tirsdags måtte jeg starte med et træningsprogram, som i bund og grund går ud på, at jeg aktiverer lårmusklerne på forsiden i alle mulige variationer og stillinger. Det har jeg været meget dygtig til og i egen regi allerede skruet lidt op for volumen og intensitet (man er vel elite atlet hahaha :laugh: ) så det endda giver lidt DOMS :4thumbup:

Det allerbedste ved operationen var dog, at jeg fik gode smertepiller med hjem. Der er morfin i. Det kan jeg godt lide! Når jeg ikke træner, så er jeg bare dejligt langt væk fra det hele. Og selvom det nu er dag nr. 5, hvor jeg ikke har gjort meget andet end at ligge på min sofa, har jeg ikke kedet mig et eneste minut endnu. Og det ligner ellers ikke mig.

Desværre er jeg lige så stille ved at løbe tør for de sjove piller. Hvilket også er grunden til, at jeg overhovedet kan sidde og skrive så lang en update her uden at falde i søvn undervejs.

På mandag prøver jeg at tage på arbejde. Så skal jeg arbejde. Og træne lidt. Et-benet roning er jo en stor favorit hos mig. Og måske holder skulderen også allerede til en god workout, så jeg kan få overkrops DOMS igen. Det kunne være godt.

Link to comment
Share on other sites

DCO var rigtig fedt og kunne godt lide de events der var, især mændenes finale var alt for nice! Men jeg spekulerer på om dette venue ikke er lige småt nok ifht. hvad der laves, altså antallet af tilskuere og deltagere giver nogle farlige situationer. Ham islændingen der lavede et failed split snatch i finalen var lige ved at gøre livet surt for en del tilskuere hehe...

Du er sgu uheldig for tiden Y, men kender desværre en del der er kommet galt afsted på cykel i KBH. Det er bare op på (jern)hesten igen - never surrender!

Link to comment
Share on other sites

Hvor er jeg glad for at jeg ikke skal cykle i København :nonono:

God bedring

(og på med hårdhatten)

Jeg havde egentlig følt mig rimelig sikker .. synes nu selv, at jeg har styr på mine cykel moves :wink: Men, man skal vel altid regne med, at andre opfører sig som idioter i trafikken. Og det er desværre det, der gør det farligt :unhappy:

Og min cykelhjelme ligger allerede klar på loftet ..

DCO var rigtig fedt og kunne godt lide de events der var, især mændenes finale var alt for nice! Men jeg spekulerer på om dette venue ikke er lige småt nok ifht. hvad der laves, altså antallet af tilskuere og deltagere giver nogle farlige situationer. Ham islændingen der lavede et failed split snatch i finalen var lige ved at gøre livet surt for en del tilskuere hehe...

Det er sikkert en del af charmen, at man kan komme så tæt på. Men jeg er helt enig i, at der var nogle farlige situationer. Jeg fik det også lidt smådårligt, da Anita skulle lave long jumps mens Hayley var i gang med overhead squats kun 20 cm fra hende. Det var ikke nogle gode OHS! Og sådan var der mange situationer, der kunne have fået en grim slutning ...

Du er sgu uheldig for tiden Y, men kender desværre en del der er kommet galt afsted på cykel i KBH. Det er bare op på (jern)hesten igen - never surrender!

Jeg giver aldrig op Rytlig!

Du er virkelig uheldig! :unhappy:

God bedring med det, og godt lige at få hilst, selvom det var en kort omgang. Sig til Klaus at han skal udvide Kirken, så man kan finde hinanden derinde :tongue:

Tak Christoffer! :smile:

Og det skal jeg nok sige til ham ...

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Mandag 07-02-2011

Første dag tilbage på jobbet. Der blev arbejdet meget og trænet lidt.

Opvarmning

1 x låraktiverings træningsprogram (tager ca. 15 min.)

2.000 m et-benet roning

Damage assessment

Jeg skulle lige se, hvor galt det egentlig er med skulderen. Så jeg testede den fra forskellige vinkler ...

Pull-ups: fint

Pushups: ok hvis jeg sætter hænderne ret smalt (jeg går ud fra, at det samme gælder for bænkpres)

Skulderpres: nope

Ring dips: nope

Meget tyder på, at jeg kommer til at flashe ret flotte abs når Svanemøllen strand åbner i år :cool:

Finisher

Ab Cluster

2 runder á

30 sek FLR (udgangstilling til pushups)

20 sek Rest

10 sek V-sit

30 sek Atomics

20 sek Legs off ground (20cm)

10 sek Rest

30 sek Flutter Kicks (saksespark)

20 sek V-Sit

10 sek Atomics

Den holder vist aldrig op med at være ubehagelig ... :tongue:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 08-02-2011

Da jeg kom hjem i går aftes havde jeg et mega hævet knæ .. så dagen på kontoret havde vist alligevel været lidt overkill. Derfor arbejdede jeg hjemmefra i dag, hvor der er bedre mulighed for at lægge benet op og komme is på i løbet af dagen.

Der blev også trænet lidt:

100 pullups

100 push-ups

Og selvom det ser meget kedeligt ud, kedede jeg mig ikke mens jeg lavede det :gal:

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser frem til, at du igen er fuldt ovenpå! :superman:

Hvordan ser fremtiden ud med hensyn til operation?

Det gør jeg også SÅ meget!!

Der er ca. 80% chance for, at menisken heler. Gør den ikke det, vil den senere gå løs og give knæproblemer, som kræver endnu en kikkertoperation, hvor man så fjerner den ødelagte menisk.

Og for at menisken overhovedet har en chance for at hele, skal knæet været så stabilt, som det nu kan lade sig gøre. Derfor Don Joy og krykkerne. Don Joy'en er lige nu sat til 30 graders bevægelighed. På mandag er der gået to uger, og jeg har min første tid hos fysioterapeuterne. Så får jeg måske flere øvelser, og Don Joy'en bliver sat til 60 grader. To uger efter igen bliver den sat til 90 grader. Efter 6 uger kommer den af.

Bagefter kan jeg starte med genoptræning. Hvordan præcist det kommer til at se ud, hvad jeg kan og ikke kan på det tidspunkt, ved jeg ikke endnu.

Jeg ved bare, at min operationslæge har givet mig en tid til efterundersøgelse i starten af maj, og han sagde til mig, at han på det tidspunkt forventer at se mig med stærke lår, der kan squatte :smile: Og han ved helt sikkert, hvad han snakker om!

Link to comment
Share on other sites

Onsdag 09-02-2011

Opvarmning

3 km et-benet roning

Og så gik jeg lidt rundt for at finde noget udstyr eller nogle øvelser, som jeg ville kunne klare og fandt desværre ikke noget andet end GHD maskinen ...

5 runder af:

10 GHD situps

15 GHD back extensions + 10 kg

På fredag får jeg fjernet trådene hos min læge. Måske kan han også lige se på den skulder inden jeg bliver helt sindssyg :crazy:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Fredag 11-02-2011

I dag var jeg hos lægen for at få fjernet trådene. Nu hvor jeg engang var der fik jeg hende også til at se på skulderen. Hun begyndte så at forklare, at jeg skulle lave strækøvelser for at få skulderen til at hele. Men stræk- og mobilitetsøvelser er det jeg har lavet de sidste to uger, og det har ikke hjulpet overhovedet. Så jeg overtalte hende til at give mig en blokade. Nu får skulderen lidt ro i weekenden, men fra næste uge er der ingen kære mor mere ...

Link to comment
Share on other sites

Fredag 11-02-2011

I dag var jeg hos lægen for at få fjernet trådene. Nu hvor jeg engang var der fik jeg hende også til at se på skulderen. Hun begyndte så at forklare, at jeg skulle lave strækøvelser for at få skulderen til at hele. Men stræk- og mobilitetsøvelser er det jeg har lavet de sidste to uger, og det har ikke hjulpet overhovedet. Så jeg overtalte hende til at give mig en blokade. Nu får skulderen lidt ro i weekenden, men fra næste uge er der ingen kære DaisyBro mere ...

:devil: /Fixed

Link to comment
Share on other sites

Nu er mobilitetsøvelser jo ikke nogen magisk kur, man laver i fjorten dage og så er alt godt. :)

En simpel kombination af de to nedenstående videoer før alle upperbody træninger har været godt for mine skuldre:

Det kunne være det kunne hjælpe? (Jeg har ingen idé om hvad der er galt med skuldrene :cool: )

Link to comment
Share on other sites

:devil: /Fixed

:smile:

Nu er mobilitetsøvelser jo ikke nogen magisk kur, man laver i fjorten dage og så er alt godt. :)

En simpel kombination af de to nedenstående videoer før alle upperbody træninger har været godt for mine skuldre:

Det kunne være det kunne hjælpe? (Jeg har ingen idé om hvad der er galt med skuldrene :cool: )

Tak du :bigsmile:

Dem vil jeg gerne prøve .. nu har jeg også god tid til at vænne mig til dem mens jeg ikke kan træne så meget andet. Som du selv skriver er det jo noget, man skal lave kontinuerligt for at få noget ud af det. Og jeg ved at hvis jeg kunne lave noget andet, så ville jeg nok springe dem over til fordel for workouts, der giver mig sved på panden .. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Mandag 14-02-2011 :heartpump: (fordi det er valentinsdag)

I dag var jeg for første gang til genoptræning på Amager Hospital. Det var cool!

Jeg fik målt begge lår, og lige nu er der kun 4 cm forskel fra venstre til højre, hvilket er meget bedre end de 11 cm sidste gang. Ellers blev benet bøjet og strakt, jeg fik ultralydsmassage på knæet, der blev bøjet og strakt lidt mere. Så sagde fysioterapeuten: "Formidabel". Og så fik jeg lov til at lave øvelser uden skinne på. Hellooo!!!??? :4thumbup:

Jeg startede med 5 minutter på motionscyklen, og bagefter lavede vi en masse sjove og faktisk ret udfordrende øvelser. Det er fremskridt!

Til sidst blev jeg opgraderet til en 90 graders bøjning af skinnen, og jeg fik lov til at smide den ene krykke, så jeg kun går med en nu. Og det åbner jo op for uanede muligheder! Pludselig er det nemt at handle, når jeg nu har en hånd til at kunne holde indkøbskurven. I bussen kan jeg vise mit kort frem uden at krykkerne vælter over det hele. Og jeg kan kigge forbi hos Baresso og hente en caffe ciocco to go. Lækkert! :4thumbup:

Blokaden virker desværre ikke helt efter hensigten, selvom det nok er blevet lidt bedre. Derfor har jeg bestilt en tid hos min osteopat på fredag. Det kan kun blive bedre nu ...

Link to comment
Share on other sites

Og jeg ved at hvis jeg kunne lave noget andet, så ville jeg nok springe dem over til fordel for workouts, der giver mig sved på panden .. :wink:

Jeg kender det godt selv, det er derfor jeg fndt noget der let kan overståes i en fart.

Med lidt fokus kan du snildt nå hele kroppen igennem på 10-15 minutter og så har du ikke bare arbejdet med din mobilitet, du har også forberedt dig på din træning og nedsat risikoen for at få skader. Det er sgu da win/win. :)

Hvis du skal have flere BROkader kan du se at DBroM arbejder på at få en særaftale med min kæreste - jeg tvivler dog på at det bliver til noget - jeg synes det virker som overkill at Team LumberJacked begynder at ansætte medical staff. Mon ikke vi har nok i en technical trainer, en chefdiætist/kagebager og en manager?

Gode nyheder med benet - før du ved af det render du jo rundt og skubber prowler i bar køler sammen med Team LumberJacked. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Jeg kender det godt selv, det er derfor jeg fndt noget der let kan overståes i en fart.

Med lidt fokus kan du snildt nå hele kroppen igennem på 10-15 minutter og så har du ikke bare arbejdet med din mobilitet, du har også forberedt dig på din træning og nedsat risikoen for at få skader. Det er sgu da win/win. :)

Hvis du skal have flere BROkader kan du se at DBroM arbejder på at få en særaftale med min kæreste - jeg tvivler dog på at det bliver til noget - jeg synes det virker som overkill at Team LumberJacked begynder at ansætte medical staff. Mon ikke vi har nok i en technical trainer, en chefdiætist/kagebager og en manager?

Gode nyheder med benet - før du ved af det render du jo rundt og skubber prowler i bar køler sammen med Team LumberJacked. :cool:

I know, I know ... det gælder jo også bare om at komme i gang. Inden man ved det bliver det rutine .. og det er en god rutine at få! :smile:

Jeg så det godt - Team LumberJacked goes pro! :tongue: Idéen er nok ikke så gal. Hvis en af workoutsene nu stod på en masse kipping pullups, kunne det virkelig være rart at have sin egen medical assistant med, der kunne lappe ens hænder. Men lad os prøve med den lille bemanding her på lørdag, og så kan I altid udvide løbende :wink:

Jeg er helt med på det med prowler turen. Synes bare altid det tiltrækker så meget opmærksomhed, når jeg træner udendørs i bar overkrop. Så meget eksponering har I slet ikke lyst til at få bros :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share