Hylets cykellog


RuneR
 Share

Recommended Posts

Hejsa Log

Ja det bliver desværre ikke til så meget træning for tiden. Det er arbejde, familie og dårlige undskyldninger som er problemet. Jeg har 2 faste spinning dage med klubben. Men det er svært for mig når de ligger så fast.

men i tirsdags kom jeg da afsted. Det var meget begrænset med stående kørsel, og var mest tonser interval. Dog tror jeg at jeg skal have skiftet batteri i min garmin måle bryst sender (går ud fra der er batteri i?). Den faldt ud et par gange og er 100% på at den "hang" fast i mange af mine puls toppe.

Jeg har dog taget konsekvensen af at jeg ikke er gode til faste trænings dage, og meldt mig ind i FitnessDK så jeg selv kan bestemme min træning igen. Meget sød ung mand (med hang til andre unge mænd, tror jeg :flowers: ) tilbød mig tilmed at skifte mit sure gamle Fitness World taske til en FitnessDK, han sagde han ikke gad se på den, så jeg måtte hive det næsten dryppende cykel kluns ud.

15rkqqr.jpg

tøse sladre inteval indlagt i midten

Edited by RuneR
Link to comment
Share on other sites

Jeg måtte udnytte min nyfundne frihed og tage en "normal" spinning time i fitnessDK i går efter middag. Da jeg havde et møde senere på aftenen der hvor jeg normal har spinning tid med klubben.

Så afsted, og der var godt proppet i salen, men fandt en cykel. Men så var "frempinden" i stykker så den sad med fast skrue helt inde. Så når jeg stod op bankede jeg knæ i styret. Så jeg sad ned stort set hele tiden, og kørte tuuuung belastning.

Instruktøren kommer ind i det hvide dress, og siger at denne time er en Sensation time, og der vil være 1 times techno, så vi høre hvad vores børn eller børnebørn lytter til. Og opvarmning starter ud med tempokørsel x 5

en time som jeg helst vil glemme, dog slutter han af med at sige at sådan er hans timer normalt ikke. Hmm

lidt data. Glemte at starte Garmin de første 10min. Sikkert chock over dobbelttempo gigante....

352psow.jpg

Edited by RuneR
Link to comment
Share on other sites

Tog en formiddags time i går søndag. Klart bedre instruktør end sidst :4trumpet:

Der skal ny kone-bil til, så bagefter tog vi ud og kiggede på Skode CityGo og VW Up! Jeg blev godt overrasket over at mine 2m snildt kunne krølles ind i sådan en micro bil, og jeg sad tilmed ganske glimrende, 100 gange bedre end den nuværende konebil Hyundai Getz. Efterfulgt af Flyvergrill burger.. BUM :happy:

1wygg.jpg

Link to comment
Share on other sites

Var oppe at spinne med klubben i går aften. Hver den første tirsdag i de næste par måneder har vi fået lov at køre med bælter fra Suunto. Så er der et par projektorer og en PC som styrer noget Suunto Solution ting.

Så vi har alle vores pulser og kan se hvordan vi ligger i forhold til andre.

Var sjovt, og helt tosset lå jeg ikke kunne presse pulsen pænt min maks puls i går var på 191bpm, men bedst af alt falder den dejlig hurtig i forhold til mange af de andre. Så kondi er okay for tiden alligevel selv om det har været en sløv start på min spinning sæson (ser i jeg ikke skriver off season :bigsmile: ) For jeg synes rent faktisk det er fedt!

Men altså ingen garmin kurver denne gang, havde nok været i overkantet med 2 bælter samtidig :laugh:

Hmm synes jeg mærker lidt til min knæhase igen. Jeg må hellere passe lidt på og ikke køre alt for tungt (selvom det for mig er det sjoveste)

Link to comment
Share on other sites

Tiësto Event i FitnessDK

Var til 1 1/2 times Tiësto event i går, musikken er normalt ikke noget jeg hører derhjemme, men må indrømme jeg blev grebet af stemningen, dæmpet belysning og stearinlys mange steder. Og en god instruktør! Som virkelig kunne lave en god stemning.

I centeret var der godt proppet. Strip Fitness som event, var i holdsalen ved siden af, en skam glasset var dækket til, men på den anden side så havde jeg nok sat maks puls :4trumpet: Der var event hele dagen og flere hold som normalt ikke tilbydes og centeret lukkede vist først kl 23.

Tilbage til min 1 1/2 time, havde gode ben. Og fik kørt mig ud/og så lidt til. Dog hader jeg sku stående dobbelt. Om det er fordi det føles forkert at piske mine 100cm ben rundt, eller hvad kan jeg ikke lure.

En god pulskurve - synes jeg selv :laugh:

57ds1.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Den sidste uge har været en lorte uge! Datter været syg med mellemøre betændelse, og derfor har jeg arbejdet hjemme det jeg nu kunne. Med jeg har desværre ikke nået afsted om aftenen til noget træning. Dog har jeg været nød til at komme ud, og gå nogle ture ellers bliver jeg en sur gammel mand! Og der har været knald på de gå ture, nogle vil måske kalde det for perioder med lunt :)

Weekenden har stået i familiens tegn med den årlige store julebag dag, så der blev prøvesmagt. Synes det til tider er svært at få træningen til at spille. De fleste aftener er der bare et eller andet.

F. eks sidder jeg lige nu i et dødsyg omklædnings rum og venter på min datter udlever sin indre springloppe :)

I morgen tager jeg til Aarhus for at arb de næste par dage. Fredag konen til julefrokost. 50 års familie fødselsdag på Falster lørdag. Søndag noget andet familie tam tam.

Jeg skal til at finde løbesko frem så jeg bedre jeg lunte mig en tur når mine spinning går i fisk. 30-45 min om aftenen må/skal jeg finde plads til. Jeg bliver en gladere mand af det.

Over and out fra omklædnings rummet

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Det blev så til mere end 1 måneds inaktivitet fra cyklingen/spinning. :thumb_down: :thumb_down:

Og lad mig sige med det samme, jeg har endnu ikke sluppet min sygdom helt. For skal lige love for jeg hostede lungerne op i går da jeg endelig kom afsted til en spinning time. Mon ikke der har/er lidt lungebetændelse som ikke er helt ude af systemet endnu.

men i dag virker det som om det har løsnet lidt i lunge afdelingen. :happy:

Jeg var så heldig en banen, at få mig en Suunto Ambit ur i jule/fødselsdags gave af hustruen. :banana3:

ambit_black.PNG?~3833~Suunto%20Ambit%20B

Suunto har i den nyeste firmware update, gjort så man kan bruge ANT+ dvs mit Garmin puls bælte virker, og faktisk også min speed/cadance sensor

et lækkert stykke grej som kan en huulans masse, men den "optog" de første 20min så gik pulsen i sort. Så har lige skiftet batteri i puls sensor må se om det bliver bedre.

Selve træningen var okay den første 35min, derfra måtte jeg sidde resten i gennem på rul, da jeg ikke kunne hoste og presse puls samtidig.

Jeg er blevet inviteret af klubben til en simulator tur hvor vi skal op af Alpe d'huez det skal foregå d 1.2.13 men jeg er lidt bekymret om min slappe ben/kondi kan nå at komme

sig bare nogenlunde efter 1 mdr. stilstand. Men jeg holder fast og ser de næste par gange an. For det ville være en oplevelse. Desværre har jeg en pisse travl måned med en

del overnatninger i Odense og Århus med noget job noget, men igen jeg vil igang igen, ind i en rytme. Nok undskyldninger.

Movescount data (Suunto thingy)

ohv0w6.png

Link to comment
Share on other sites

Kl 17 time spinning i FitnessDK (sydhavnen)

Det passede perfekt med at jeg efter arbejde, kunne smutte 200meter ned og få en 45mins spinning

Instruktøren, var vist som jeg forstod det sprit ny og var hendes første time. Og hun klarede den okay, dog snakkede hun for meget til min smag.

Korte klare beskeder er en del af vejen frem for en god instruktør, hun havde skurke tema i musikken man skulle gætte efter et par blokke. Lidt poppet :blahblah:

Det var en andet klientel som var i cykel salen, end hvad jeg er vant til ude fra Bilka Kysten. God stemning og folk kom ikke og stillede deres shox for at tage cykelsko på. :bigsmile:

Det nye puls ur opførte sig fint, så tror jeg tilskriver udfaldet sidst som en halvtør batteri i senderen. Og det fik jeg skiftet, så håber det var det. Dog fik jeg slukket uret 5 min for tidligt da jeg troede vi var færdige.

Hosten var der intet af under timen :smilerock: dog løb snotten efter, men så håber jeg den kommer ud af knolden.

344yx37.png

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med pulsuret. Det ser satme lækkert ud!

Ja er også svært glad for det, det er solidt lækkert finsk grej. Mangler bare den indbyggede dolk i det.

Skal dog lige lære Movescount, der kan jeg bedre lide Garmin Connect lige nu.

ABC ur som DC Rainmaker også har lavet en dejligt review af. http://www.dcrainmaker.com/2012/04/suunto-ambit-in-depth-review.html

Edited by RuneR
Link to comment
Share on other sites

Spinning i FitnessDK

Mandag: Efter en travl dag med møder i Odense, og en del timer i bilen. Valgte jeg at tage en spinning time om aftenen, for at få rystet kroppen og presset pulsen. Det blev en rigtig fed time, med en virkelig god instruktør (på brystet af hende stod der Humørbombe noget. Og hun havde en sjældent gave at få det til at smitte, i hvert fald på mig. Benene var rigtig gode, og det blev nogle fine puls toppe, kunne tydelig mærke pulsen falder hurtig i forhold til bare 3 gange siden efter min dec pause. Så det går den rigtige vej igen! :bigsmile:

34ewcg6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Er der nogen som har en idé til vinter løbetights, til 100cm ben?

Løberen har asics vintertights i str XXL til 280,-

Løberen har også Gore Mythos II SO i str XXL til 570,-

Hælder mest til Gore, men hvordan er deres størrelse? Gore har den fordel der også er noget vindblokker i, og dem vil jeg også have glæde af at hive ud over en cykelbuks de kolde dage. Men hvordan er deres størrelser?

Gore:

TMYTHT9900.jpg

Asics

asics_asics-vintertight-herre_vintertigh

Link to comment
Share on other sites

Føler mig totalt CrossFit :smilerock:

Har taget mig en arbejd hjemme dag i dag, da HC Skov kom med brænde, så konen ikke brokker sig over her er lidt koldt når temperaturen løber under frysepunktet.

WOD:

1 palle brænde (bøg) båret ind på matriklen ca 20meter til halvtag

Div små pinde (optændings) båret i kælder

2x25kg vej salt båret indendørs, efter lidt småløb i haven med 1 under hver arm. (cykelhandleren kiggede lidt underligt, men kender ham og alt er godt) :happy:

Nu må jeg hellere få lavet lidt arbejde :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Torsdag i FitnessDK (sydhavnen)

Havde tilmeldt mig en basis 45min kl 17, det passede bedst med efter arbejdet.

Må sige det er sidste gang jeg kører med denne instruktør. Sidste torsdag, var jeg sårn lidt bob bob. Det var jo hendes første gang osv.

de 45 min blev reduceret til en 30 min. Og det var ikke fordi der var udstræk de sidste 15min. Jeg tilskriver denne omgang spin kcal forbrænding.

2z4fkmr.png

Link to comment
Share on other sites

Søndags morgen spinning (FitnessDK - Taastrup City2)

Havde egentlig ikke forventet at der ville være plads i i City2 afd, så havde kigget på en time kl 10 i Glostrup.

men der var åbenbart 7 før mig som fortrød, så da jeg fik øjne i morges og kiggede på tlf, lå der en sms om at jeg havde plads. Der var så 4 ledige cykler alligevel :elvis:

En god time, hvor der ikke blev kortet af timen, ud over lidt stræk til sidst. Gode ben, og min puls røg ikke igennem taget selv når jeg stod op længere tid. Kunne fint styre den på belastningen.

Hvilket jeg gjorde, så var ikke fordi jeg slackede den :4trumpet: Lige kommet ind af døren efter en cafe tur med konen, datter til børne fødselsdag. STOR pariser toast med sidevogn (æggeblomme) lige i dunken :pumpin:

BUM: HR har et udfald, eller det vil sige den faldt til 60bpm, hvilket den ikke var i det 52 min..

km25y.png

Link to comment
Share on other sites

Jeg holdt min fødselsdag i går. Og der var lidt cykel relateret gaver.

Drikkedunken camelbak blev prøvet her til morgen. Den er bare lige den tand bedre skruelåget står jeg ikke og fumler med.

og drikketuden funker glimrende.

Havde egentlig ønsker med The Secret Race, men det blev til det hemmelige løb. Håber ikke alt for meget er gået tabt i oversættelsen.

GripGrap Orca - Dejlige Galocher :bigsmile:

k0ngx0.png

Link to comment
Share on other sites

Gæste visit i Busgaden FitnessDK Århus

Da jeg underviser i Århus onsdag torsdag i denne uge. Og jeg gerne vil have lidt træning på kontoen alligevel havde jeg meldt mig på en time.

Det var en fantastisk time, vild god instruktør som Ikke kører jumps og andet gøgl. Han lavede det simpelt tempo siddende fulgt af enkelt stående. Me like! Normalt holdt han til i Frisko? Og hedder vist Morten.

45min
182 bpm peak
157 bpm avg.
PTE 4,3
14 hour recovery time

3469476.png

Edited by RuneR
Link to comment
Share on other sites

Spinning time søndag morgen i FDK

1 times spinning på 1 banan og ingen morgen kaffe :crybaby:

Det holdt hårdt og sprang noget stående tempo over for at køre tuuuuung enkelt

Tænkte det gør nok intet da det er det jeg skal køre op af Alpen på fredag i X-trainer studio.

Ikke helt tilfreds med de puls udfald... HRM.

2lt62j8.jpg

Edited by RuneR
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share