Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  11,793
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  92

Gregers TF last won the day on June 5

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

16,242 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Hov for filan....fuglelæggene skal holdes til ilden. Jeg har jo kørt både spurter fra lav fart og endda stående starter, uden at få de fibersprængning-jag i læggene som jeg havde før i tiden. Så vil det være dumt at dovne det væk! Langsomme tåhævninger på to ben: 50 Tåhævninger på en ben; 4 x 25 Tåhævninger på to ben: 100 - tydeligt at mit CNS lidt har glemt at træne med mange reps, for læggene var noget sitrende i det bagefter. Men alligevel noget sejt stads de er lavet af, for kort tid efter kan jeg slet ikke mærke at de har været i brug. Jeg satser på at få trænet resten af kroppen i morgen før arbejde. Lårene ikke mere end at de gerne vil udfordres på fredag, der bliver sidste fridag inden fem arbejdsdage i træk.
 2. Langt pokker i MOL

  Underlig dag. Mystisk morgen hvor klokken pludselig var 10:30 før jeg kom op. Planen var klart en cykeltur i det varme vejr. Muligvis drevet af nyheden om at boligblokkens vaskeri lukker i over to måneder og heftig aktivitet i fjæsgruppen, var klokken pludselig noget med aften inden jeg kom ud. Varmen var væk og udskiftet med en rædsom vind. Det opdagede jeg først da jeg kom ud og det fejede motivationen væk. Jeg fik kørt mine planlagte to blokke á 8 stk 30/30 men den efterfølgende hyggedel sløjfede jeg.
 3. Langt pokker i MOL

  Sædvanlige kollege skulle møde halv”tidligt”, så jeg var oppe 7:20, så vi kunne køre sammen. Han har fået blod på tanden og deltog i mine vo2max’er ude på diget. 2 blokke 3/2 med lidt ekstra pause i midten. Desværre havde jeg undervurderet hvor mange watt jeg kunne holde så tidligt på dagen og efter en træningsfri dag, så det blev for fesent i begyndelsen. Herefter spurter fra lav fart, de to faktisk fra nul. Desværre gik det ligesom sidst, at jeg trækker expanderen lidt op af forgaflen, så der kommer slør ad pommern til. Efter sidst, havde jeg ellers overspændt det lidt men det holder åbenbart ikke at man kører stående starter på en landevejscykel.
 4. Langt pokker i MOL

  Jeg har fridag og vejret er simpelthen så lækkert og ikke voldsomt med vind. Jeg er bare SÅ smadret benene, at jeg har valgt at holde en nuldag, selvom det skærer i cykelhjertet. Sidste uge var der 4 dage med under 7 timers søvn og en enkelt under 6 timer, Natteroderi på youtube er blevet en lortedårlig “vane” og den skal jeg ud af NU. I går gik jeg kold før midnat og fik sovet godt over 9 timer i nat. Jeg sidder alligevel stadig og har lyst til at tage en morfar men det gør jeg ikke - skal i seng før 0:30 i aften og ind i den godt rytme. Vægten lå den sidste uge også over 92kg. Jeg var træt i går og spiste dårligt, men er alligevel under 92kg i dag. Søvn, søvn, søvn Den lange søvn gjorde også at ryggen var sej og kiropraktoren fik ikke meget knæk ud af den i dag.
 5. Motion i balance™

  Det er ikke så tit jeg er ramt men i går var det noget i luften. Allerede på turbotræneren løb der snask ud af næsen og da jeg trillede rundt på fælleden var der også dømt løbetud.
 6. Langt pokker i MOL

  Det var lidt for langt og/eller hurtigt i går til at restituere i. Da jeg samtidig kun sov fra 2:30 - 8:45, så var jeg off. Efter timers tilløb, kom jeg på turbotræneren. Den før-prøvede gang 2 x 8 x 40/20. Et par bananer og en hurtig skyller senere, sad jeg på tricyklen og trillede 37km over Amager, måske samlet to minutter var pulsen over 72%.
 7. Langt pokker i MOL

  Tur med kollega op om Farum, små 65km i alt. Vi har begge trætte i lårene efter i går. Men efter jeg havde ham lidt på hjul og han skulle føre i medvind, fik han smag for fart og også troen på egne evner og så kørte han hurtigere end ellers, resten af vejen rundt. Dejligt tempo, faktisk. Efter bad, var jeg hjemme hos ham og familie og smovse grillmad, det var sgu ret hyggeligt. Pludselig blev det alt for sent.
 8. AxBard

 9. Langt pokker i MOL

  At kendisser er med som trækplastre har jeg fint med, omend jeg ikke forstår at det skulle gøre en forskel, at der et eller andet sted er en kendt. Jeg fatter heller Royal Run men ideen er da fin, nu den virker. Jeg har det lidt mere stramt med når (især A, B H40) licensryttere kører motionsløb for at vinde. Hvidovres motionsklassse-gadeløb for et par år siden, blev taget at A-ryttere, der ikke aktuelt havde løst licens. Lyngbys løb i år var efter sigende heller ikke et reelt motionfelt. Hvidovres licensafdeling har masser af gange stillet med regulære tog i motionløb, a la Sjælsø Rundt. Men det er er frit land, så det er jo bare sådan det er. Der er selvfølgelig MASSER af gangbare “gråzoner” når licensryttere af en eller grund er ude af form og gerne alligevel vil køre ræs mens licensen er i bero. (men jeg forstår ikke helt, hvorfor man ikke søger ned i D og får dynamikken i licens, i stedet for at køre fra gamle fede mænd. Når jeg kører tur med kollegagruppen holder jeg også lav profil og synes det ville være giga kikset, hvis jeg skulle vise (blære) mig i et selskab der kører på et andet niveau. Men det er nok bare mig der er sær igen ) ... Som vanligt på førstefridagen, var planen 15/15 eller 40/20 på turbotræneren. Jeg vågnede desværre allerede lidt i syv og kunne ikke falde i søvn igen. Sendte en SMS til vanlig kollega som først skulle møde efter 13. Han var på. Og med på at køre antrit og spurter. Det blev til 10 - de fleste fra gangtempo for at arbejde med den stående start. Og så er kvarters lyskrydsfræs i begge ende af turen. Da jeg kom hjem, gik der ikke længe for jeg havde kiropraktoren i telefonen. I min iver for at køre, havde jeg glemt alt om at skulle knækkes i ryggen i dag. Hovsa!!!
 10. Langt pokker i MOL

  Der er kun to afdelinger tilbage ude på Flyvestationen og i DGI-cup. DGI ligger på arbejdsdage og Flyvestatonen.... der ER sgu ikke spændende derude og selve tilmeldingssystemet virker ret indforstået. Jeg har også kun kørt fællestræning en sølle gang og selvom jeg fandt det naturligt, så er jeg jo nok rusten i det med gruppekørsel. Omvendt ligger jeg alligevel bagerst i feltet, så det gik nok alligevel. Har overvejet mosjoløb i forbindelse med licensløb, men jeg gider altså ikke at der dukker en masse licensryttere op uden aktiv licens så feltet holder 6 sekunder, inden man alligevel kører for sig selv - det er der ikke meget cykelløb i og det gider jeg ikke at betale for. Jeg burde have været ved i DGI men jeg må erkende, at sommeren pludselig susede forbi uden jeg nåede at opdagede det i tide. Jeg kommer for sent i form og så er det hele overstået Det jeg alligevel savner mest er Hvidovres fredagtons, de gange der var nogle med der var lige det bedre, så man var tvunget ud over evne - men ofte var det jo mest kedeligt at sidde på hjul, mens “Ost” klistrede sig til at ligge forrest. Og så til Greve Trim-træning når der var skiltespurter men at bruge 90-110km på en eller måske to spurter..... nok er skiltespurter da shit men der var al for meget “spildtid”. Lyder som en pæn hård dag med det DGI- business. Jeg troede ikke at der var nogle at de “rigtige” hold med til den slags Kører du stadig licens også?
 11. Langt pokker i MOL

  Da jeg fik øjne var det overskyet og tanken gik fluks på rullerne ude på altanen. Inden jeg fik motioneret tandbørste osv, brød solen frem og jeg smuttede i stedet i FW og kørte lidt kadencetræning. 17 minutter i alt I minut 3,6,9 og 12, fire sekunders byggen op og så 6 sekunder så hurtigt som muligt. I fjorten et halvt 30 sek på 130rpm, 30 sek på 140 og så 30 sek på +150. 1 minut afrul og hjem i bad igen og på arbejde.
 12. Langt pokker i MOL

  Som vanligt på første dag efter fridag, startede dagen med en tur i FW: Hexbar-squat: 10x80, 4 x 11x90 ss Kropshævninger: 3 x 8 og Tåhævninger på et ben: 15, 5 x 15 x bw+24 Tåhævninger på to ben: 2 x 50 Hacksquat: 10x40, 5 x 10x80 Bænkpres: 3 x 10x30 ss Siddende lårcurl: 4 x 12x55 Jumpsquat: 3 x 8 ss Mavemaskine: 3 x 10x90 Kondicykel: 30sek på hhv 120, 130,140rpm og så småløb i omklædning og til stationen. Senere i DSBs center: Bicep curl: 3 x 8x20 ss Fransk pres: 3 x10x10 og Hyperextensions: 3 x 20 Kickbacks med strakt arm: 3 x 10x6 ss Lateralmaskine: 10x40, 10x40, 5x40 - højre skulder føltes underlig så stoppede. Den mærkes desværre stadig når armen er i en bestemt vinkel men jeg håber det ikke er værre end det. Til gengæld sidder lårDOMSen lige præcis der hvor jeg gerne vil have den - så håber jeg bare skidtet også vokser lidt
 13. Langt pokker i MOL

  I går aftes blev det til 20 minutters strækøvelser. I morges en sjældent brug af vækkeur, for at køre med kollega før han skulle på arbejde. Jeg fik trykket snooze et par gange for meget og havde under en time før jeg skulle køre. De første km gik let, da jeg kom ud lige efter en knallert 30 som jeg lagde mig i slipstrømmen af - ikke helt i røven men 2 cykellængder bag. Det gad madammen sgu ikke og bremsede pludselig midt i det hele og så måtte jeg tage vinden selv. Turen gik som vanligt men vi var begge to lidt flade.Trods 100 watt mindre end i går, fik jeg lukket hullet på den første bakkespurt. Vejen er smal og der er intet udsyn over bakketoppen og da jeg kører med radar, er det helt nagelfast at jeg ligger bagerst når der mangler plads i bredden. Efter han var trillet hjem, smuttede jeg ud på diget for at køre vo2max efter lidt lyskrydsfræs. Skinkerne var ikke på toppen, så det blev den gammelklassiske 3/3, selvom man nu om dage helst holder pausen kortere end arbejdstiden. Også lille ekstra pause efter nr 3 pga vending og en christianiacykel. Hjemturen mest i zone 1 på stierne bag Avedøre Holme. Så kunne jeg teste at køre uden hænder - det har jeg ikke prøvet siden folkeskolen. Og så tre korte kadencespurter. Overordnet er godkendt cykeludbytte af de her tre fridage, næsten som jeg havde planlagt. Pga én der ville bytte fridag, har jeg kun to arbejdsdage foran mig. Jeg ville ønske at jeg fik styrketrænet i aften aht restitutionstid men benene er bare SÅ trætte lige nu, trods en tur i trykbukserne, så....
 14. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Én persons erfaringer er jo ikke den fulde sandhed. Men efter jeg er begyndt at møde på arbejde mellem kl 11 og 13, er jeg markant mindre sulten end da jeg skulle bruge vækkeuret. Jeg har godt nok ikke tabt mig men hvor det før var en evig forbandet kamp at holde vægten nede, så falder det nu naturligt at holde den. At have energi og trang til at træne mig i smadder er også fulgt med. Værdien af søvn er grotesk undervurderet.
 15. Langt pokker i MOL

  Både jeg og sædvanlig kollega har fridag i dag, så til direktørtid (kl 11) daffede vi ud på den lange runde. Hans hjul var fladt inden start, så den blev flyttet 10 min og jeg kunne køre stille og roligt ned til ham og havde også tid til en kalibrering af wattmåleren. Som vanligt fyrede han den af på den første af kamelbakkerne, så meget at han var off flere minutter efter. Igen måtte jeg hale watt-PRs frem for at spole ham minimalt ind. Min peak blev kun øget med 10 watt og bliver slugt af usikkerheder men 5sek blev øget med 60w og er nok lidt mere holdbart. Jeg var dog ikke oppe og skære ansigter som sidst, så den må kunne hæves igen. Derefter meget af ruten som vi plejer men i medvinden fik han smag for farten og trådte pænt til; generelt er han efterhånden i så god form, at jeg også skal “lave noget”. Vi havde aftalt at jeg måtte tage en dingerføring med ham på hjul (endelig fik jeg ham overtalt) men det blev desværre på Køgevej hjem i medvind og det er ikke det fedeste sted at ligge med 40-45 i timen. Men han syntes det var sjovt med farten, så måske får jeg lov igen, nu han tror på at kunne blive på hjul og ikke bliver sat. Da han var drejet hjem lå jeg stille og ventede på et rødt lys og fik kørt en stående start. Jeg fandt også på at køre ud på diget og køre FTP-ish begge veje men da jeg drejede op i modvinden, kunne jeg godt mærke at efter 2t45m, var jeg ikke klar. Fik i stedet trillet lidt i zone 1 og prøvet lidt at stå stille på cyklen. Den slags “pjat” har jeg aldrig lavet før og er selvsagt pisse dårlig til det. Jeg er nok for gammel til at lære det men tænker alligevel at give det et spædt forsøg.