b_skaal og den slatne skulder


b_skaal
 Share

Recommended Posts

Hej b_skaal,

Haaber ikke det goer alt for ondt nu hvor bedoevelsen sikkert er ved at holde op med at virke. Jeg faar helt ondt i munden ved tanken. Har selv faaet fjernet alle 4 :o !

Saa vidt jeg husker er det ikke en smart idé at drikke eller spise varmt da det forsinker helingsprocessen, saa du maa nok holde dig til paradisIS og koldskaal og lignende.

Man kun selvfoelgelig ogsaa spise kold suppe? :) Held og lykke med det.

God bedring,

:upwave: meadow

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:cry: fik det helt skidt med din beskrivelse af bedøvelsen - me :chicken:

Jeg beder samtigt om tilgivelse for at grise i din log, men er her nogen der har fået noget retur fra Workuot?; jeg har nemlig ikke.

Hvad med The MOL Body Challenge - er vi nogle kyllinger eller tør/gider vi? Jeg må hellere starte en svartråd i generelt.

Link to comment
Share on other sites

TF - tak for tråd i generelt :) Jeg har flere gange ringet til W & F og fået fat på ikke så kløgtige Christine, som ikke ved noget om noget og Herr Stein, som ved noget er altid til møde i Glumsø. Så jeg venter spændt ved postkassen.

Dagens træning: Fandt min hvilepuls i morges: 52. Lørdag aften var den 55. Ellers har jeg bare tåget ind og ud af mine smertestillende piller - har fået to slags - den ene giver mig sindsyg kvalme og den anden gør mig svimmel og tager ikke hovedpinen. Tilgengæld ringede Glans lørdag morgen for at høre til mig, det var da sødt!

I morgen og ugen ud: Praktik på Holstebro Sygehus.

Link to comment
Share on other sites

høhø, vittige er I nok, mens savlende sussi aka tandløse tina sidder i Jylland og hænger.

dagens vægt: 62, 6kg (flydende kalorier er også en slags kalorier lader det til)

dagens træning: 1½ times aerobic - og hvis det havde været Arne, der havde lavet den træning med den puls jeg havde, ville han have forbrændt 1196 kcal.... kan ikke finde ud af at indstille puls uret, men det kommer nok. En ok træning, hvor jeg var nødt til at holde lidt igen, er stadig lidt dizzy. Og skal absolut ikke have hovedet nedad, det giver en rimelig skarp smag i munden....

dagens dårligste valg: Aftensmaden fik lov at indeholde pomfritter, uhm havde jeg lige lyst til.... herudover remoulade... og yoghurt til dessert....

dagens gode nyhed: Min kollegienabo er ved at lære det gode stykke af "stairway to heaven"

dagens dårlige nyhed: Min kollegienabo er VED at lære det gode stykke af "stairway to heaven"

Link to comment
Share on other sites

sussi aka tandløse tina
:lol: :lol: :lol: Du har sgu' humor Mette!

Nå, men den dybeste medfølelse udgår hermed fra Københavns Vestegn:

Been there, done that, hated it ! <_<

Stairway to heaven er et smukt nr, men minder nok lidt om violin:

Hårfin grænse mellem stor kunst & stor larm :blink: :lol:

God bedring.

Link to comment
Share on other sites

ja, så er det i dag vi principielt starter på de 12 uger... jeg måtte aflyse træning i går pga dovenskab og tandpine, så jeg spiste en masse mad i stedet... god start....

Har lige været med en patient til kontrol hos en læge, der sagde at fysioterapi ikke virkede. Fedt nok at sidde der som stud.fys og få den i hovedet...læger, altså!

Mht til billeder, så har jeg nogen, der er taget i marts og hverken min vægt eller mine mål har rykket sig en tomme siden, så dem bruger jeg som før billeder.... Skal lige overveje om jeg gider at have dem liggende her i loggen....

dagens træning 2 x varmvandsbassin både med patient og uden. Det er altså skønt!

Link to comment
Share on other sites

Hey stranger :tongue:

Godt at se der er liv endnu... havde ellers tænkt at ringe i dag for at sikre at du ikke lå halvdød i en medicintåge alene på kollegiet :unsure::w00t: Men så var frygten heldigvis ubegrundet :bigsmile:

Tager du til KBH i weekenden? Ellers er der pat træning i morgen hvis det kan friste :blink:

/tulle :)

Link to comment
Share on other sites

dagens træning: ½ times pilates og 40 minutters gåtur.

er stadig ikke særlig hopla agtig med mine tænder, men nu har jeg været hos min far og hans sygeplejeske-kone og få bedre styr på drug-indtagelsen og det virker faktisk.

har taget vægten med på påskeferie i kbh - jeg ser på det i morgen. Jeg vil skyde på at jeg vejer omkring 63-64, da ikke-kontrolleret kost og ikke-motion plejer at have den effekt på mig.

og så skal der billeder i galleriet, klart klart, skal lige finde dem frem. Tager desuden nogle nye i morgen tidlig, så der bliver en 4-5 stykker.

Link to comment
Share on other sites

så er billederne klar... puha, det er lidt hårdt at se på. Nå, vi har alle vores gode og knap så gode sider :(

men meget motiverende, vil NYDE at kunne lægge "efter" billeder på som bare er skide gode...ja, det var jo planen! :bootyshake: :moon: :boxu: :elephant: :yeah: :4flex:

Link to comment
Share on other sites

så er billederne klar... puha, det er lidt hårdt at se på. Nå, vi har alle vores gode og knap så gode sider :(

men meget motiverende, vil NYDE at kunne lægge "efter" billeder på som bare er skide gode...ja, det var jo planen! :bootyshake: :moon: :boxu: :elephant: :yeah: :4flex:

Det har du fuldstændig ret i...vi har alle lidt 'puder' på siderne (også mig...det kan bare ikke ses så godt på mine billeder, meeen det må vi jo bare arbejde på :)

Link to comment
Share on other sites

det var det også :w00t: fandt jakken, men måtte vade byen tynd og ringe til forhandlere og plage og alt muligt. Alt dette i det skønne påskevejr med bukser på, der var lidt for lange, så de sugede alt vand op jeg kom i nærheden af fra Strøget til Frederiksberg.... :thumb_down:

CLO og Niske - tak på egne og Snoopys vegne. I må ikke misforstå det, som om jeg ikke synes, jeg er fin nok nu - nu er det bare 3-4 år siden, jeg startede på det her projekt med at blive glad for hele min krop og nu vil jeg altså gerne i mål. Jeg er god klar over, at min målsætning har ændret sig undervejs og jeg er blevet strengere i mine krav til mig selv, men det er kommet naturligt, efter jeg har fået mere viden og succes med at lave de her ændringer.

Som mit liv er ligenu med en noget vente-agtig tilværelse i Jylland og et studie, der ikke kræver al min tid, så er der plads til at gøre noget ved det nu. Når jeg flytter til Kbh, bliver uddannet, får børn o.s.v. kommer der jo andre boller på suppen og værdierne flytter sig. Men ligenu er der ikke så meget andet på programmet og jeg vil så gerne have den succesoplevelse med i bagagen, at ikke alene kunne jeg smide 25-35 kg, jeg kunne også kæmpe mig til lige præcis den krop, jeg gerne vil have. Det er en ting, en gave, jeg vil give til mig selv, før mand og børn og arbejde bliver prioriteret højest.

Dagens træning: Hjemme-øvelser og 30 minutters løb 3 x :banana:

Link to comment
Share on other sites

Mette, Det er som taget ud af min mund :) Jeg mangler sådan set også "bare" at komme i mål - i mit tilfælde er det så bare inden næste barn.... Og ja, målene ændrer sig - mit var i starten bare at smide de 10 kg og blive glad for min krop. Nu er det så at jeg tager fat på den drøm jeg bare ikke turde drømme før; nemlig at få en markeret "fitness" krop, som jeg er stolt af - og jeg giver sgu ikke op før jeg har den :devil:

:upwave: Maria

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share