Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 07/30/2021 in all areas

 1. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Jeg vågnede næsten uden ondt i ryggen, der dog var godt stiv i det. Efter en hurtig morgenmad, hoppede jeg på cyklen og kørte Amagerrunden med fartleg. Kroppen var lidt træg i starten, så i stedet for store udsving, så holdt mig i den blide ende af vo2max og kørte så lidt hurtigere på mellemstykkerne. Dette indtil jeg nåede fælleden på hjemturen, hvor jeg herfra tog det stille og roligt med pulsen under 70%. Garminen øffer vildt over min manglede tid med lav belastning, så… Det kunne ryggen dog ikke så godt lide - jeg spænder nok bedre op, når jeg er lidt presset. Til gengæld smed den lige 4watt i min FTP efter turen - vi takker og bukker. Nu arbejde. I morgen til Gørding for at deltage i børnefødselsdag, så med mindre jeg vågner svinsk tidligt, så bliver det nok en nuldag (men håber på en lille serie antrit).
 2. 1 point
  BLACKICE

  Nice and clean power building

  Den positive side er at jeg stadig formår at lave "et eller andet" styrke relateret stort set hver dag. Typisk en øvelse om dagen. Den mindre positive side er at jeg ingen cardio får lavet (surprise) og at jeg fra på Mandag får brug for at møde fast ind på et kontor igen dagligt. Det har været en kæmpe hjælp det sidste 1½år, at jeg har kunne træne i min frokost pause feks Overall er jeg også selv ret tilfreds med styrken, set i lyset af indsatsen.
 3. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Op lidt over syv, for at køre med kollegaen før han skulle møde. Det havde regnet og vejene var våde - det gad han ikke. Jeg var meeega træt, så gik i seng igen og sov til halv ti! I stedet blev til en tur med HvidovreCK, der havde besøg af supermotion. Der var faktisk også lidt licensryttere der kørte med men dem så jeg ikke så meget til Jeg er alt for langsom til at køre med dem over noget der tager lidt tid og de gider ikke køre spurter, så… Først en enkeltstart - ad Opdeling i tre hold - jeg valgte det dårligste, da vi skulle køre rulleskift. Jeg har været ret god til det men nu er jeg rusten. Og teknikken falder på gulvet når man er presset, så jeg ville ikke sætte sikkerheden over styr. Videre i samme hold, først fri leg på en alm bakke og derefter på Spydbakken. For første gang ville jeg prøve at holde spurten til byskiltet, så jeg startede fesent ud på selve bakken. Jojo, fint nok men så tager de jo længere tid at komme op. Men nogenlunde timet til skiltet. Havde jeg ikke været en kujon, så havde jeg fået et godt swung med fra nedkørslen men det har jeg altså ikke mod til. Videre med holdløb Jeg blev rykket lidt op men det var stadig komfortabelt i de andres føringer. Til sidst kom jeg og klubbens tidligere licenstræner også til at splitte det hele. Spydbakken igen - licenserne havde sat sig frem, så jeg håbede lige… men jeg fløj forbi dem, så det gad de alligevel ikke. Enkeltstart - helt flad så over 20 watt mindre end på udturen. Decideret ulækkert med sprint-syre i lårene Mikrocykeløb på 1,5km. Håbede at kunne klistre mig på licenserne og byde op til dans til sidst. Nogle af dem der bare ville trille, stod og snakkede da licenserne kørte væk og jeg var bokset inde. Ergo måtte jeg nøjes med en alm spurt for mig selv igen-igen. Men de havde tydeligvis ikke kørt igennem, for jeg blæste forbi dem efter “målstregen” men inden jeg fik bremset cyklen ned. Og så en lille spurt over jernbanebroen ved Glostrupcenteret. Rigeligt til at jeg er godt og vel træt, så ganske fin tur, selvom jeg i pricippet kunne have kørt spurterne alene, nu der ikke var noget modspil. Spurter er desværre lige så umoderne som korte ærmer, der ikke går helt til albuen. Lidt sjovt, for i dag fik jeg faktisk mange positive bemærkninger om min 10 år? gamle trøje, der netop HAR korte ærmer, der er korte. Til gengæld er det blevet top moderne, at cykelryttere skal stå og flekse muller på deres insta-fotos. Før var det kagen og latten der skulle vises frem men nu er det et par spændte kanoner. Så jo - moderne skifter.
 4. 1 point
  BLACKICE

  Nice and clean power building

  Ja ja ja jeg løfter stadig, men jeg logger ikke. Der er ikke det store at berette. Jeg ligger og roder med at slå en gammel PR i floorpres , men ellers er det vidst rimelig meget business as usual.