Watts


Watts
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Træningspas nr. 2 idag denne gang med rotatorcuff træning

Squat

6x2x82

Bænkpres

5x2x55

rotatorcuff ind og ud

Klausjensen, Lawman, SFX, hoosier, Belerieland_K-> mange tak allesammen, det er skam en dejlig fornemmelse at være færdig. bac.techn.soc er en overbygning på Roskilde Universitetscenter som omhandler teknologisk samfundsvidenskabelig planlægning, med fokus på miljøproblemer.

Link to comment
Share on other sites

Bac.techn.soc er en overbygning på Roskilde Universitetscenter som omhandler teknologisk samfundsvidenskabelig planlægning, med fokus på miljøproblemer.

- vil det sige at du er humanist???? :lol: :angry:

Nej :o Uddannelsen regnes som 1/2 naturvidenskab og 1/2 samfundsvidenskab. Det er man i høj grad selv herre over. Min fordeling var nok snarre 90% sam - og 10 % andet B)

Udannelsen er en 3 årig overbygning på en 2 årig basisuddannelse - enten Nat eller Sam. Jeg kom fra Sam - Watts fra Nat. Overbygningen er ens uanset basisudannelse - når man ser bort fra et suppleringskursus i enten Sam eller Nat - alt efter hvor man kommer fra.

Det er en meget bred uddannelse - med en masse frihedsgrader

Link to comment
Share on other sites

Udrangeret i tog blev jeg da jeg læste avis. Toget stoppede på hovedbanen og holdt de obligatoriske 2 minutter. Undrede mig over at lyset blev slukket, men det gør det jo nogle gange i s-togene. Pludselig er der nogen som banker på ruden og råber at toget ikke kører længere, jeg skynder mig op fra mit sæde og finder ud af dørene til toget er lukket, jeg prøver at åbne dem, men toget sætter igang i samme øjeblik. Pigerne skriger og jeg skriger med (som den tøs jeg er) mens jeg prøver at åbne dørene. Finder ud af at det er nødvendigt at lave et horisontalt dødløft hvor bruger væggen ind til kupeen som afsæt og derefter presser mine små sko ind i døråbnerne og ber til at mine neurale tilpasninger ikke må svigte. Jeg presser alt hvad jeg kan og dørene åbnes langsomt, men sikkert. Toget bremser pga. af den pludselige åbne dør, men toget kører for stærk til at andre end Indiana Joner og Mr. Bond tør springe ud. Jeg lukker dørene, da jeg formoder at lokoføreren har gættet at der er en som prøver at komme ud og i det jeg lukke dørene trykker han pedalen i bund og jeg må igen lægge al min lid til min fir-hovede lår strækker. Dørene bliver åbnet igen og folk på perronen glor med store øjne mens jeg prøver at masse mig ud igennem døren til frit afsæt (når Indiana Jones kan, så kan jeg også). Toget sænker hastigheden men i samme øjeblik ophører peronen, jeg overvejer et øjeblik situationen og satser på at jeg godt kan hoppe en meter ned selvom toget kører med 1-2 km/t. Springer og undlader rullefaldet pga. af Mol-træf 3-kamp på lørdag og bremser vægten ved at gå ned i en ass-to-the-grass goodmorning. Derefter går jeg ærbødigt tilbage til perronen, hvor jeg opdager at det publikum som ellers skulle klappe og tilbyde mig et job som den nye James Bond, netop har taget toget på den anden side af perronen.

Jeg tager hjem og squatter lidt i kælderen.

Squat

6x2x85

Tenace, Spock, Blackmoore-> Spank you very much :)

Link to comment
Share on other sites

Quick workout sammen med Camillas :wub: - første gang at hun kørte 'tung squat' (27,5 kg) men rigtig flot stil var det! bagefter blev hun lokket over i den fri bænkpres hvor hun kørte med 20 kg uden så meget besvær. Mig selv? - jeg kørte lidt squat

squat

6x2x85

Los-> Illegal small-stand deadlift

Edited by Watts
Link to comment
Share on other sites

Mol-træf III var endnu gang en stor oplevelse. Det var 3. gang at jeg deltog i træffet og havde dette år æren af at arrangere træffet sammen med Arne. Der skal først og fremmest lyde en stor tak til dem som hjalp til som spottere dommere o.lign. Dernæst dejligt at se så mange Mol-boere fra Jylland som havde taget den lange vej over til Lorteøen.

For mig selv var det en stor succes. Ny stævne PR Squat (145 ->2,5kg) og bænkpres (95 ->2,5kg) og dødløft (190 ->27,5kg). Nu begynder guldkravet på 480 at komme ret tæt på. 175 - 105 - 200 er en serie som jeg forventer at kunne løfte til SM i efteråret i 75 kg klassen. Sidste års MOL-træf blev jeg en sikker nr. chok men i år lykkedes det mig at blive nr. 2 sammenlagt :bigsmile: - og hvis jeg lige havde klaret forsøget på 160 i squat og løftet 5 kg mere i bænkpres havde 1. pladsen været i hus, men hvem kan slå baardi bilder når han først folder sig ud?

Det var imponerende at se Supertoria dødløfte 140 kg, hvilket kun er 12,5 kg fra DANSK REKORD i den voksne kvindeklasse. Lidt målrettet træning og hun kunne også snuppe de 202,5 i den klasse hun tilhører nu, det er der ingen tvivl om. Link

Squat

130

145 stævne PR

160 miss (men tæt på)

Bænkpres

90 miss

90

95 stævne PR

Dødløft

160

182,5 All time PR

190 ALL TIME PR +10 kg

Total 435 Stævne PR

wilks 296

Takker alle for et rigtig godt stævne! :bigsmile:

Edited by Watts
Link to comment
Share on other sites

Blackmoore-> Tak tak. I forbindelse med den kæde-modificerede 5 ugers single cyklus som jeg kørte fik jeg en del 'fighter løft' i kraft at løftet er 33 kg tungere i toppen end i bunden. Dette tror jeg har bidraget positivt i både lockout-styrke og 'mentalt', da jeg ved hvor meget jeg kan fighte med den og hvordan den skal fightes.

SimonDJ-> Jeg tror desværre at det siger lidt mere om de andre deltagers 3-kamp-erfaring, end om min reelle styrke-fremgang. Det var jo også helt uden udstyr sidst. Men fremgang ER fremgang.

Anyone -> Du hentyder til at jeg vejede omtrent 7,5 kg mere til sidste moltræf og løftede en del mindre i dødløft. Drømmen om at stille op i -56 bliver vist kun en drøm :tongue:

Hippo-> Det var også en rigtig god fighter du havde på 160. Glæder mig til at se dig i fuldt udstyr til næste træf! :blink::bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share