NFL


donprehn
 Share

Recommended Posts

Week 14... Ugen med flere 'overraskelser'...

Denne uge bød på, efter min mening flere 'større' overraskelser... Det var ugen hvor Colts for alvor skulle vise deres værd, Patriots igen på mesterskabskurs? Kan Minnesota nu vinde divisionen..?

Raiders @ Jets 10 - 26 (Lille overraskelse)

HC Norv Turner havde inden kampen, bænket en ustabil Kerry Collins til fordel for, hold tungen lige i munden, Marques Tuiasosopo. Et dristigt træk, men typisk Raiders. Jets' fantastiske RB Curtis Martin var ikke med i dagens kamp, med en sæson-endende knæskade. Men når man ikke har en god RB må man selv løbe med bolden, og det gjorde QB Brooks Bollinger. Med 6 løb for 56 yards, var han med til at give Jets en føring, og holde den hjem. Raiders så virkelig skidt ud, og ikke mindst den nye QB. Han blev sacked 6 gange, kastede 2 INTs og fumblede 2 gange. Jets havde forinden kampen, ikke vundet i 7 kampe i streg... I kampens 3 første quarters bød kampen på 5 FG, 4 af Jets kicker, Mike Nugent (Rookie)...

Rams @ Vikings 13 - 27

Inden sæsonen startede var Vikings spået til at gå langt i playoffs, måske endda hele vejen. Men en rædsom start fjernede dem hurtigt fra de flestes PO skemaer. Nu har de vundet 6 i streg og er kun 1 kamp efter Bears i NFC North.. Rams havde det svært på dagen, mod et velspillende Vikings hold. QB Fitspatrick blev intercepted hele 5 gange og 3 forskellige Vikings spillere løb for TDs. QB Brad Johnson har endnu ikke tabt en regular season kamp med Vikings, han var blot 16-for-25 for 146, men uden at lave fejl, som den startende QB Daunte Culpepper, startede sæsonen med..

Colts @ Jaguars 26 - 18

Jeg går ud fra de fleste så denne kamp..? Mange eksperter mente at det var Jaguars der skulle ende Colts winning streak.. Men det lykkedes ikke da Colts i forholdsvis let stil besejrede Jaguars. Manning havde 2 TDs til Marvin Harrison, Og kicker Mike Venderjagd havde 4 FGs. Manning blev sacked 3 gange i 1. halvvej. Jeg så flere eksperter på FOX, CBS og ESPN sige, at Colts nu går 16-0.. Spændende.. :smile:

Browns @ Bengals 20 - 23

Carson Palmer, MVP kandidat, havde en meget sjælden off-dag.. Han kastede 13 af 27 for 93 yards og en sæson lav passer rating på 53.5. Det er efter han i 11 kampe i sæsonen havde en over 100 passer rating.. (NFL rekord). Men når man ikke kan kaste, må man løbe. RB Rudy Johnson løb for sæson højt 169 yards på dagen. CIN kicker Shayne Graham lavede det vindende FG da tiden løb ud. CIN er nu 2 kampe foran PIT med 3 kampe igen.

Bucs @ Panthers 20 - 10

En meget vigtig kamp for begge hold. Vandt Panthers ville de være 2 kampe foran. Tabte de ville de være uafgjort i toppen af divisionen. Det er 2. gang Carolina snubler mod et godt forsvar, senest var mod Bears, hvor de blev holdt helt ude af endzone. Cadillac Williams spillede endnu en flot kamp, med 2 TDs og 112 yards. QB Chris Simms ligner mere og mere fast starter hos Bucs, med 20/27 og 138 yards. Både Bucs og Panthers har nu Falcons og New Orleans tilbage på skemaet, begge er divisions kampe. Falcons er 1½ kamp efter de førende med MNF imod NO i aften.

Bills @ Patriots 7 - 35

Patriots gjorde deres del, for at sikre sig divisionen i denne uge, men Miami skulle også tabe... Pats spillede som et mesterhold på vej tilbage. Brady kastede for 329 yards 2 TDs, 2 INTs og løb selv for en TD. Ligeledes holdte de Bills til sølle 189 yards total. Bills Rookie QB Havde ikke en nem aften i sneen med 3 INTs, 2 af dem på dybe kast. Derudover fik han en bold slået op og returneret for TD. Corey Dillon havde 102 rushing yards. Pats er måske nede, men bestemt ikke færdige endnu. Endelig er deres secondary begyndt at blive rask igen, sammen med et par O-linie gutter, så pas på..

Bears @ Steelers 9 - 21

Chicago havde forinden denne kamp, vundet de seneste 8 kampe i streg, på et yderst stærkt forsvar. Steelers har set mere end rustne ud den seneste tid med 3 nederlag i baggagen inden denne kamp. Steelers skulle vinde for at følge bare lidt med Bengals, Bears skulle vinde for at holde Minnesota på afstand. Big Ben og Co. havde ikke noget problem med at flytte bolden. Bussen var med til at sikre Steelers sejren, med 101 yards og 2 TDs. PIT havde 190 yards langs jorden på dagen. Bears' forsvar spillede ikke op til evne, da de ikke formåede at stoppe løbet, ingen INTs og ingen sacks.. :blink: Måske er der noget om at Bears har haft et nemt skema..?

Texans @ Titans 10 - 13

2 af de vel nok aller dårligste hold i NFL lige nu.. Texans kan ligeså godt pakke sammen og kalde dette en sæson.. De vinder IKKE mere i år, heller ikke selvom deres schedule er rimelig nemt (Arizona, @Baltimore og San Fran). David Carr blev sacked 6 gange og er nu oppe på 61 for sæsonen. Texans Misbrugte 2 FGs, 4 min. før tid der kunne give dem en 3-points føring og med ingen tid tilbage fra 31 yards, for udligning. Ikke Kicker Browns dag! :blink:

Giants @ Eagles 26 - 23 OT

Eagles' sæson var allerede ovre inden dagens kamp mod Giants, men det betyder ikke de vil holde igen. Eagles fulgte fint med Giants i hele kampen, der skulle i overtid.. David Akers lavede et 50 yard FG med 1:52 igen, og sendte kampen i overtid... For 2 uger siden var han den store skurk, men Jay Feely rystede det af sig, da han i overtiden sikrede Giants sejren med et 36 yard FG, efter Eagles QB McMahon blev tacklet for en tabt fumble på egen 27 yard linie.. Tiki Barber havde 124 yards og 1 TD for dagen. Eagles startende RB Westbrook er ude med en skade, istedet tog Rookie RB Ryan Moats med 114 yards og 2 TDs. Giants er nu fortsat 1 kamp foran Dallas..

49ers @ Seahawks 3 - 41

Ren og skær klasseforskel.. QB Matt Hasselbeck var forrygende, og viste at det ikke blot er løbeangrebet der kan noget i Seattle.. Med 21/25 kast for 226 yards 4 TDs og 1 INT, var han kampens bedste.. Seattle puntede ikke før sent i 3. quarter. Shaun Alexander løb for mere end 100 yards og en enkelt TD. Nu har han 23 for sæsonen, flest TDs i én sæson er 27, sat af Priest Holmes i 2003. 49ers kunne intet på dagen, Rookie QB Alex Smith var 9/22 for sølle 77 yards... 49ers havde ialt 113 yards total set... :blink: Seahawks er på vej mod superbowl..

Redskins @ Cardinals 17 - 13

De første 5 possesions i kampen resulterede alle i en turnover.. :blink: QB Marc Brunell kastede 3 INTs for dagen. Det var ikke mindst RB Clinton Portis der var med til at hive sejren i land for Redskins, med 105 yards og 1 TD... Bagud med 3, med 3½ minut tilbage, returnerer Antonio Brown et kickoff 91 yards for TD og bringer Redskins i front med 4. En svær kamp for Redskins, der ikke burde være det...

Chiefs @ Cowboys 28 - 31

Kansas havde ikke vundet i Dallas siden 1975, og det blev heller ikke denne gang.. En virkelig bølgende affære. Med masser af action. Dallas' TE Dan Campbell havde ikke scoret i 2 år, men greb et 1 der viste sig afgørende, efter Kansas stoppede Dallas i egen redzone på 4 down, men blev kaldt for holding. DUMT!! Drew Bledsoe havde en god aften med 22/34 kast, 332 yards og tre touchdowns.. En rating på 126. Hos Chiefs scorede RB Larry Johnson tre rushing TDs. Han løb for 143 yards. QB Trent Green var 20/32 kast for 340 yards og et TD. Med 22 sekunder igen af kampen, scorede Dallas til 31 - 28, men utroligt nok, nåede chiefs indenfor FG afstand, men Tynes missede et 41 yard FG der ville have sendt kampen i OT.

Ravens @ Broncos 10 - 12

En lavt scorende affære, med et ikke helt skarpt Denver hold. Ravens Scorede FG på deres første possesion, men derefter gik der hele 56 minutter før de kom på tavlen igen med et TD. Imellemtiden havde Denver scoret 2 FGs og et TD med brændt ekstra point. Ravens' problemer drejede sig om QB Kyle Boller, der var 23/39 for 251 yards, et TD og to INTs. Han tabte også en fumble.

Dolphins @ Chargers 23 - 21

I sidste uge spillede WR Chris Chambers forrygende, og i denne uge var det ikke anderledes. Han greb 2 TDs og havde 121 yards på dagen, på bare 8 grebne bolde. Miami's sejr kom i hus i 3. quarter med 17 ubesvarede points. LaDainian Tomlinson blev holdt til 71 yards rushing på 21 forsøg. Dolphins kicker Mare, formåede at sparke et kickoff og være den første over en fumble fra Chargers side af.. :blink: San Diego får det svært nu, med Colts, Chiefs og Broncos i de 3 sidste kampe..

Lions @ Packers 13 - 16 OT

Green Bay fik sæsonens kun 3 sejr, hjemme på et MEGET koldt Lambeu Field..! (7 grader Fahrenheit).. Samkon Gado løb for 171 yards med 1 TD... Lions havde ikke vundet i Green Bay i 14 år.. Og det blev heller ikke det 15. selvom kampen skulle i overtid, før Favre førte bolden 56 yards til FG afstand og Ryan Longwell sparkede sikkert Packers' sejr hjem. Favre passerede for 14. gang 3000 yards passing, det er en NFL rekord.

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Week 14 - MNF

Saints @ Falcons 17 - 36

Et familieopgør på en mandag aften, Saints QB Aaron Brooks er Michael Vicks fætter, så ved i det.. :tongue: Hehe..! Jeg fik desværre ikke selv set kampen, men her er lidt highlights:

Michael Vick løb for 38 yards på 6 forsøg med 2 TDs.

På Falcons 3. TD scorede de på et trick play, en såkaldt flea-flicker. Dog lettere modificeret. Vick stillede op som reciever, med en RB bag center, Vick går i Motion (Det betyder 8/10 gange, at det er den spiller der er i motion der får bolden), da han er bag RBen snappes bolden og RBen kaster bolden tilbage mod Vick, der kanonerer den 54 yards op ad banen til WR Roddy White for TD..!

Det var denne spilleuges 2. flea-flicker, kan desværre ik lige huske hvilket hold der lavede den anden.. :blush:

Med ca. 10 min. igen, blev Vick tacklet meget hårdt med en sen tackling. Straffen var roughing the passer, men Vick måtte udgå 2 spil senere, med smerter omkring ribbenene. Han var 12/23 for 231 yards.

Saints spillede en okay kamp, men ikke god nok til at slå et godt Falcons hold.

Link to comment
Share on other sites

Det var denne spilleuges 2. flea-flicker, kan desværre ik lige huske hvilket hold der lavede den anden..

Jeg mener at kunne huske Colts havde et trick spil på 4. down i et af de første Q's der kunne minde lidt om det, det var dog longsnapperen der kastede i endzone og en mr. nobody fra special team'et greb den ikke. :laugh:

En rigtig fleaflicker var det nok ikke helt, men trickspil er altid sjove at se.

Link to comment
Share on other sites

Jeg mener at kunne huske Colts havde et trick spil på 4. down i et af de første Q's der kunne minde lidt om det, det var dog longsnapperen der kastede i endzone og en mr. nobody fra special team'et greb den ikke. :laugh:

En rigtig fleaflicker var det nok ikke helt, men trickspil er altid sjove at se.

Det var ikke den jeg tænkte på, der var en anden rigtig flea flicker i en anden kamp.. bare lige med at huske hvilken, tror det var Broncos der gjorde det..! :xmas: Men ja trick spil er altid sjove..! :4thumbup: Reversen er nok den mest almindelige..!

Link to comment
Share on other sites

Colts @ Jaguars 18 - 26

Bare lige en lille fejl jeg fandt :) Men for satan en Colts dominans, i de første 3 quarters. Mener Jax laver omkring 200 yards alene i 4 quarter, kunne have været lidt federe hvis de lige var vågnet lidt før :)

Og puha jeg er småsur på E.Manning :( Havde penge på at Giants hev sejren hjem, også laver han 2 INT i 4 quarter. Han spillede ellers udemærket i store dele af kampen, men så går han hen og smider den i deres hænder når det virkelig gælder :(

Link to comment
Share on other sites

Bare lige en lille fejl jeg fandt :) Men for satan en Colts dominans, i de første 3 quarters. Mener Jax laver omkring 200 yards alene i 4 quarter, kunne have været lidt federe hvis de lige var vågnet lidt før :)

Og puha jeg er småsur på E.Manning :( Havde penge på at Giants hev sejren hjem, også laver han 2 INT i 4 quarter. Han spillede ellers udemærket i store dele af kampen, men så går han hen og smider den i deres hænder når det virkelig gælder :(

Hermed rettet..! :blush:

Link to comment
Share on other sites

Jep, men såvidt jeg husker, så tæller OT ikke med, når man better hos nogle bookmakere. Så hos nogle, hvis ikke alle, er den noteret som uafgjort.

Hos Scandic tæller OT med, hos vores alle sammens tipstjeneste er en kamp i OT = uafgjort.

Edited by donprehn
Link to comment
Share on other sites

Week 15...

Så stoppede sejrsrækken... Og det endda ikke med et hold fyldt af reserver. Colts er altså ikke uslåelige på hjemmebane.. Og Patriots viste umådelig styrke i samme runde.! hmmm... :dry:

49ers @ Jaguars 9 - 10

San Francisco er i mine øjne kun overgået af Texans i at være total ringe, og det er lige før de ikke overgår dem.. Rookie QB Alex Smith har endnu ikke kastet en TD.. :blink: Både offense og defense hos 49ers, er rangeret aller sidst i ligaen. I en lavtscorende og kedelig affære, hvor Jaguars ikke formåede, at lave mange points, og kun vandt en snæver sejr, var højdepunktet nok, da backup QB Garrard med Vick lignende bevægelser, løb for et 13 yard TD...

Eagles @ Rams 17 - 16

Endnu et tæt opgør, men med 2 hold der begge er ude af playoff (PO) scenariet. Eagles Backup QB McMahon kastede 3 INTs 1 TD og var 15/28 for 97 yards... Alligevel lykkedes det at trække sig sejrrigt ud af kampen mod Rams. QB Ryan Fitzpatrick havde en endnu dårligere dag, han kastede en INT på et meget skidt tidspunkt. 1 TD og var kun 10/24 for 69 yards. I 2 halvvj startede han 1/10 og blev bænket. Rams formåede ikke at konvertere en 4 og 1 sent i 4 quarter. Holdene blev sammenlagt straffet 28 gange for 230 yards i alt..! :blink:

Chargers @ Colts 26 - 17

Det kan altså lade sig gøre..! Og så endda på deres hjemmebane..! Colts tabte for første gang i denne sæson. Det blev altså San Diego Chargers der skal nyde godt af en kasse god champagne fra 1972 Miami Dolphins holdet, der som det eneste hold i historien er gået ubesejret igennem sæsonen. Bagud 10 - 0, valgte Colts at gå efter 1. down på 4 og 1, men Manning blev sacked af Shawn "Lights out" Merriman. Manning blev sacked 4 gange i løbet af kampen, 2 gange af den stærke rookie, Merriman. Colts formåede at bringe sig i front 17 - 16, men et FG og et 83 yard TD løb senere (ikke af Tomlinson), og Chargers havde katten i sækken. Edgarrin James blev holdt til sølle 25 yards på 13 forsøg.

Cardinals @ Texans 19 - 30

Ja Texans er ufattelig ringe, men det var ikke meget de viste det i søndagens opgør mod Cardinals. Med 3 rushing TDs og et FG i 2. quarter, var den kamp afgjort. Cardinals QB Kurt Warner blev sacked i starten af kampen, og måtte senere udgå pga. skade, det ligner at han er færdig for sæsonen. Mange har spekuleret i, om Texans taber med vilje, for at få det 1. overall draftpick (A.K.A. Reggie Bush), men det beviste de nu.. Senere kigger jeg på POs og draft kampen i bunden.

Panthers @ Saints 27 - 10

Det var nok en fejl for Saints, at starte backup QB Todd Bouman, frem for ustabile Aaron Brooks. Bouman havde en ringe aften med 17/34 for 193 yards 1 TD og hele 4 INTs plus en tabt fumble. WR Steve Smith kan andet end at gribe bolden. Han startede scoringen med et 20 yard TD løb, han greb et 15 yard TD senere i kampen. Igår var 9. gang i streg, at Carolina holder en modstander under 300 yards.

Seahawks @ Titans 28 - 24

En lidt for tæt affære, hvis man ser på hvordan de 2 hold har spillet i løbet af sæsonen. Men med sejren sikrede Seattle sig selv hjemmebane i hele POs. Shaun Alexander havde en fantastisk dag med 172 yards langs jorden på 26 forsøg. Men han blev overskygget af en yderst velspillende QB i Matt Hasselbeck. han var 21/27 for 285 yards og 3 TDs, og er efter min mening endnu en kraftig kandidat til MVP. Seattle har nu vundet det seneste 10 i streg, hvilket er første gang i holdets historie. De ligner mere og mere en Superbowl kandidat. QB Steve McNair spillede en flot, nok sidste kamp i Titans uniform. Han står nemlig til en heftig 50 mio. dollars bonus i offseason. Så mon ik han blir fyret..? :w00t:

Steelers @ Vikings 18 - 3

Pittsburgh viste søndag, at de er tilbage i jagten på en PO plads. QB Brad Johnson formåede at kaste 2 INTs i redzone. Steelers WR Randle El tabte et punt på egen 5 yard linie, og Vikings faldt over bolden, men formåede kun at udnytte denne fantastiske field position til et FG. Senere returnerede Randle El et punt, 72 yards. Holdene blev straffet en hel del, med sammenlagt 25 for dagen. Og sølle 460 offensive yards tilsammen.

Jets @ Dolphins 20 - 24

En tåbelig handling af QB Gus Frerotte satte ham ud af kampen, Han kastede en INT og blev skadet i forsøget åp at tackle modspilleren. QB Brooks Bollinger for Jets, spillede en god kamp, med 28/42 for 327 yards og 2 TDs, men det var ikke nok. Det er første gang Jets taber samtlige 8 udekampe i en sæson.

Browns @ Raiders 9 - 7 :blink:

Instant replay sejrer igen..! Efter en fumble af RB Reuben Droghns blev annulleret, da billederne viste han var nede før han fumblede. Browns forsvar blokerede et FG med under 3 minutter igen, ved stillingen 6 - 7. Og formåede selv at score et FG sidst i kampen. Raiders' eneste scoring var 28 yards langt TD mellem Kerry Collins og Randy Moss.

Bengals @ Lions 41 - 17

Carson Palmer viste i 1. halvvej hvorfor han er MVP kandidat. Med 3 TDs. Han var 28/39 for 274 yards 3 TDs og 2 INTs. I 2. halvvej fik RB Rudy Johnson lov til at lege med, han løb for 117 yards i kampen og 2 TDs. Chad Johnson havde 11 grebne bolde, 99 yards og 1 TD for aftenen. Med sejren sikrede Cincinnati deres første divisions titel i 14 år.

Cowboys @ Redskins 7 - 35

Washington mandskabet, lammetævede Dallas.. Ved halvvej stod der 28 - 0. TE Chris Cooley greb 3 TDs for dagen. QB Drew Bledsoe blev intercepted allerede på Dallas' første spil fra scrimmage. Så var stilen ligesom lagt. Et frygtindgydende Redskins forsvar sackede Bledsoe hele 7 gange..! QB Mark Brunell var 12 for 20 for 163 yards og 4 TDs.

Falcons @ Bears 3 - 16

Chicago viste igen, at deres forsvar er imponerende.. De holdt Atlanta til blot 3 point og 235 yards, på et koldt Soldier Field (Wind chill: -20 grader celsius). Michael Vick, havde en dårlig aften med blot 122 yards på 13 af 32 kast og 2 INTs. Efter QB Kyle Orten kun completede 2 af 10 kast for 12 yards i første halvvej, blev han pillet ud, til fordel for ex Grossman, der er tilbage efter en længere skadespause. Han formåede at sætte lidt gang i angrebet, uden at imponere.

Bucaneers @ Patriots 0 - 28

New England lignede sig selv lørdag, da de fuldstændig dominerede Tampa Bay. Forsvaret var oppe i gear, med 7 sacks og 1 forced fumble. Bruschi havde 9 tacklinger, 2 assists og 2 sacks. Brady var 20/31 for 258 yards og 3 TDs. En af dem til Tackle Tom Ashworth på et trickspil. Bucs kom aldrig igang, Cadillac Williams blev holdt til blot 23 yards på 14 forsøg. og QB Chris Simms kastede sølle 155 yards.

Chiefs @ Giants 17 - 27

Løb Tiki, LØB!!! :bigsmile: Giants RB Tiki Barber løb for fantastiske 220 yards og 2 TDs. Ny Giants rekord. Chiefs havde inden lørdagens opgør, ikke tilladt en modstander at løbe mere end 100 yards i 20 kampe i træk. Løbespillet fungerede godt for begge hold, Larry Johnson løb for 167 yards og 2 TDs. Han satte nu rekord med 7 kampe i streg med mere end 100 yards langs jorden.

Broncos @ Bills 27 - 17

Broncos sikrede sig slutspilspladsen med en sejr over Bills..! Veteranen Rod Smith greb 11 bolde for 137 yards og 1 TD. Jake Plummer sluttede med 20/37 for 259 yards og 2 TDs. RB Mike Anderson løb for 97 yards på 21 forsøg og havde 2 TDs for aftenen. Bills WR Eric Moulds var tilbage efter en 1-dags karantæne givet af holdet, og kom tilbage i god stil. med 110 yards på 9 grebne bolde.

PLAYOFFS...

AFC (Sikrede PO pladser):

New England Patriots (division) East

Cincinnati Bengals (division) North

Indianapolis Colts (divison + 1. runde oversidning + Hjemmebane) South

Denver Broncos (sikret minimum Wildcard) West

AFC (2 pladser ledige, holdene er rangeret efter tiebraker regler):

1 - Jacksonville Jaguars (10-4) (kun med muligt WC) South

2 - Pittsburgh Steelers (9-5) (kun med muligt WC) North

3 - San Diego Chargers (9-5) West

4 - Kansas City Chiefs (8-6) (kun med muligt WC) West

NFC (sikrede PO pladser):

Seattle Seahawks (divison + 1. runde oversidning + Hjemmebane) West

NFC (7 pladser ledige, holdene er rangeret efter tiebraker regler):

1 - Chicago Bears (10-4) North

2 - New York Giants (10-4) East

3 - Carolina Panthers (10-4) South

4 - Tampa Bay Bucaneers (9-5) South

5 - Washinghton Redskins (8-6) East

6 - Dallas Cowboys (8-6) East

7 - Atlanta Falcons (8-6) South

8 - Minnesota Vikings (8-6) North

Det spidser til med kun 2 kampe igen.. Jeg tror meget bli'r afgjort i næste runde.

Draft (Hvem får Reggie Bush...?) Jeg er lidt i tvivl om rangeringen fra plads 6 og nedefter.

1 - Texans (2-12)

2 - 49ers (2-12)

3 - Saints (3-11)

4 - Jets (3-11)

5 - Packers (3-10) (MNF)

6 - Titans (4-10)

7- Raiders (4-10)

8 - Lions (4-10)

9 - Cardinals (4-10)

10 - Bills (4-10)

11 - Ravens (4-9) (MNF)

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

Fantastisk kamp af Redskins :4thumbup: 4 sacks af Daniels, og generalt gjorde forsvaret det ganske enkelt umuligt for Cowboys at komme i nærheden af 'red zone' eller for den sags skyld indefor FG range..

C.Portis løb desuden for 112 yard på 23 forsøg, og det var vist 3-4 kamp i træk han løb for over 100 yards.

Nu står Redskins så med tingene i deres egne hænder, de skal simpethen bare vinde de sidste 2 kampe, også burde de efter min bedste overbevisning komme i PO...

Link to comment
Share on other sites

Fantastisk kamp af Redskins :4thumbup: 4 sacks af Daniels, og generalt gjorde forsvaret det ganske enkelt umuligt for Cowboys at komme i nærheden af 'red zone' eller for den sags skyld indefor FG range..

C.Portis løb desuden for 112 yard på 23 forsøg, og det var vist 3-4 kamp i træk han løb for over 100 yards.

Nu står Redskins så med tingene i deres egne hænder, de skal simpethen bare vinde de sidste 2 kampe, også burde de efter min bedste overbevisning komme i PO...

Ja hvis 'skins vinder de 2 sidste er de i POs... Men med Giants og Eagles tilbage er det langtfra sikkert..! :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Ja hvis 'skins vinder de 2 sidste er de i POs... Men med Giants og Eagles tilbage er det langtfra sikkert..! :tongue:

Ja det er ikke just de nemmeste kampe de har tilbage, men jeg vil så vove pelsen og sige at Redskins slår Giants. Men så er der jo stadig Eagles tilbage, og her hælder jeg jo så til en Eagles sejr.

Men håber sq lidt at Redskins kommer videre, så vi kommer til at se mere til Cooley, Moss, Portis og den fantsatiske defence de lagde for dagen igår :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Ja det er ikke just de nemmeste kampe de har tilbage, men jeg vil så vove pelsen og sige at Redskins slår Giants. Men så er der jo stadig Eagles tilbage, og her hælder jeg jo så til en Eagles sejr.

Men håber sq lidt at Redskins kommer videre, så vi kommer til at se mere til Cooley, Moss, Portis og den fantsatiske defence de lagde for dagen igår :bigsmile:

Jeg er ubetinget enig med dig i at Redskins skal i POs... I hvert fald når jeg ser ud fra hvilke hold der stadig har muligheden.

Og jeg siger aldrig nej til at opleve en spiller som LaVar Arrington på banen..! :4thumbup: (Selvom han er skadet lige nu...)

Link to comment
Share on other sites

MNF - Packers @ Ravens

Mandag nat dansk tid, bød på en vaskeægte øretæve til et Green Bay mandskab, der slet ikke har kunnet få tingene til at hænge sammen i denne sæson.

Mandag nat var på INGEN måde Packers'... De led det største nederlag i 25 år (61 - 7, til Chicago i 1980)

3 - 48 til Ravens.

Baltimores udskældte QB Kyle Boller, havde sin vel nok bedste aften som PRO spiller. For 2. gang i sin karriere kastede han IKKE en INT. Han var 19/27 for 258 yards og 3 TDs.

QB Brett Favre spillede en af sæsonens mest miserable kampe, han var 14/29 for 144 yards og 2 INTs, inden han sent i 3. quarter blev udskiftet med Rookie Aaron Rodgers, der ik var meget bedre. På sit aller første snap, blev han sacked og fumblede bolden, så den blev returneret for TD. Han var 8/15 for 65 yards og 1 INT.

Vel nok Green Bays største overraskelse i denne sæson, Rookie RB Samkon Gado, der af mange betragtes som en af forløberne til Rookie of the year, blev skadet i knæet, og er sandsynligvis færdig for sæsonen.

Ravens spillede fantastisk i MNF, bare ærgeligt det først er nu de vågner.. WR Hymes havde et formidabelt et-hånds-catch i endzone for TD.

post-6265-1135067643.jpg

Green Bays præstation får en til at overveje nogle ting.

- Er Favre med i næste sæson?

- Skal Matt Leinart så draftes, hvis ik' Rodgers viser store forbedringer?

- Hvad skal der gøres ved RB situationen?

- Er Mike Sherman HC i næste sæson?

Her er hvad jeg tror/syntes:

- ja, Favre tager mindst en sæson mere.

- Nej, sats hellere på en RB (Reggie Bush? :wink: Selvom han nok ikke falder til Green Bay i draften, men kan kan jo håbe). Eller en O-liniemand.

- Ahman Green bør fritstilles, han er freeagent, så forsøg trade ham inden 1. Marts. Forlæng med Najeh Davenport, også Free Agent. Og brug et 1. eller 2. runde draftpick på en ny RB.

- Ja det er han..

Link to comment
Share on other sites

Hvor var det fedt at se Patriots tilbage i den gamle rille!

Og Bruschi virker som om han er ved at være tilbage i sin gamle form - han var virkelig storspillende!

Fik desværre ikke set MNF-kampen (aaaaalt for sent), og må da indrømme at det ikke havde været rart at se GB få så enorme klø.. puha..

Link to comment
Share on other sites

Så kom pro-bowl holdene...

Afstemningerne er nu talt op, og de 2 pro-bowl hold, der skal spille 14 dage efter Superbowl Honolulu, Hawaii, er fundet. Fans, aktive spillere samt pressen har alle stemt, og hver tæller 1/3.

Pro-bowl, har i lang tid været mere kendt for de populæres bowl, da det langt fra altid er de bedste på positionen der vælges. Mange folk kender ikke alle spillere der spiller på de forskellige positioner, og stemmer derfor blot på dem de kender. Her er holdene, med et par kommentarer:

AFC:

AFC - Angreb:

WR Chris Chambers, Dolphins

WR Marvin Harrison, Colts

WR Chad Johnson, Bengals

WR Rod Smith, Broncos

OT Willie Anderson, Bengals

OT Jonathan Ogden, Ravens

OT Willie Roaf, Chiefs

OG Alan Faneca, Steelers

OG Will Shields, Chiefs

OG Brian Waters, Chiefs

C Jeff Hartings, Steelers

C Jeff Saturday, Colts

TE Antonio Gates, Chargers

TE Tony Gonzalez, Chiefs

QB Tom Brady, Patriots

QB Peyton Manning, Colts

QB Carson Palmer, Bengals

RB Edgerrin James, Colts

RB Larry Johnson, Chiefs

RB LaDainian Tomlinson, Chargers

FB Lorenzo Neal, Chargers

AFC - Forsvar:

DE Dwight Freeney, Colts

DE Jason Taylor, Dolphins

DE Derrick Burgess, Raiders

DT Richard Seymour, Patriots

DT Marcus Stroud, Jaguars

DT Jamal Williams, Chargers

ILB Zach Thomas, Dolphins

ILB Cato June, Colts

ILB Al Wilson, Broncos

OLB Shawne Merriman, Chargers

OLB Joey Porter, Steelers

CB Champ Bailey, Broncos

CB Ty Law, Jets

CB Deltha O'Neal, Bengals

SS Troy Polamalu, Steelers

FS John Lynch, Broncos

FS Bob Sanders, Colts

AFC - Special teams:

P Brian Moorman, Bills

PK Shayne Graham, Bengals

RS Jerome Mathis, Texans

ST Hanik Milligan, Chargers

C Jeff Hartings, Pittsburgh har nok fået en af de mere eller mindre uretfærdige pladser. Mange af de forskellige websiders eksperter, mener at Denvers C Tom Nalen, har fortjent det mere.

Selvfølgelig når man tænker AFC RB, bli'r man nød til at overveje Bengals' Rudy Johnson. Men det er ikke nemt at stemme på ham over Edgarrin James, LaDainian Tomlinson og Larry Johnson.

Ty Law, Jets, er med for 5. gang... Hvilket er dyb dyb skandale..! Han er konstant skadet, og har længe ikke spillet op til sine Patriots dage.

En anden skandale er, at Colts OT Tarik Glenn, af NFL, fik at vide han var med i Pro-bowl, hvilket var yderst fortjent, han er vel nok den bedste på sin position i AFC. Men kort efter meddelte NFL, at han alligevel ikke var med, istedet kom Ravens OT Jonathan Ogden med. Ogden har indtil videre tilladt 8 sacks (næstflest i karrieren) og har 6 straffe (flest i karrieren).

En anden Colts mand der ikke er med, men burde være det, er DE Robert Mathis.

Flere kunne nævnes..

NFC - Angreb:

WR Larry Fitzgerald, Cardinals

WR Torry Holt, Rams

WR Santana Moss, Redskins

WR Steve Smith, Panthers

OT Walter Jones, Seahawks

OT Chris Samuels, Redskins

OT Orlando Pace, Rams

OG Larry Allen, Cowboys

OG Steve Hutchinson, Seahawks

OG Mike Wahle, Panthers

C LeCharles Bentley, Saints

C Olin Kreutz, Bears

TE Alge Crumpler, Falcons

TE Jeremy Shockey, Giants

QB Jake Delhomme, Panthers

QB Matt Hasselbeck, Seahawks

QB Michael Vick, Falcons

RB Shaun Alexander, Seahawks

RB Tiki Barber, Giants

RB Warrick Dunn, Falcons

FB Mack Strong, Seahawks

NFC - Forsvar:

DE Julius Peppers, Panthers

DE Michael Strahan, Giants

DE Osi Umenyiora, Giants

DT Rod Coleman, Falcons

DT Tommie Harris, Bears

DT Shaun Rogers, Lions

OLB Lance Briggs, Bears

OLB Keith Brooking, Falcons

OLB Derrick Brooks, Bucs

ILB Jeremiah Trotter, Eagles

ILB Brian Urlacher, Bears

CB Ronde Barber, Bucs

CB DeAngelo Hall, Falcons

CB Nathan Vasher, Bears

FS Darren Sharper, Vikings

SS Mike Brown, Bears

SS Roy Williams, Cowboys

NFC - Special teams:

P Josh Bidwell, Bucs

PK Neil Rackers, Cardinals

RS Koren Robinson, Vikings

ST David Tyree, Giants

Dallas S Roy Williams, burde ikke være med til Hawaii, PHI S Brian Dawkins burde.

Cornerback DeAngelo Hall fra Atlanta, har spillet godt, i nogle kampe, andre har han spillet under middel. Derfor burde han skiftes ud med Ken Lucas fra Panthers, der igennem hele sæsonen har levet op til pro bowl standard.

QB Jake Delhomme, Panthers har kastet 7 INTs flere end QB Marc Brunell, Redskins. Derfor skal han sidde hjemme istedet for Brunell...

Det kunne måske også argumenteres at QBs som Eli Manning og Brad Johnson fra Giants og Vikings skulle være med. Måske istedet for, en i mine øjne, skuffende Michael Vick.

Disclaimer: Jeg kender desværre ikke alle spillere, så nogle har jeg nok forbigået. Så bær over med mig.. :tongue:

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

Det kunne måske også argumenteres at QBs som Eli Manning og Brad Johnson fra Giants og Vikings skulle være med. Måske istedet for, en i mine øjne, skuffende Michael Vick.

Er enig i at Vick ikke har levet op til niveauet fra sidste år, men hans niveau er IMO højere end E. Mannings. Eli startede flot ud i de første fem kampe eller så, men røg så ned i det næste fem stykker. Han er ved at finde tilbage, men som vi så forleden mangler han overblik i pressede situationer og kan finde på at kaste lige ned i en double coverage fx. Er dog sikker på at han nok skal komme efter det.

Link to comment
Share on other sites

Er enig i at Vick ikke har levet op til niveauet fra sidste år, men hans niveau er IMO højere end E. Mannings. Eli startede flot ud i de første fem kampe eller så, men røg så ned i det næste fem stykker. Han er ved at finde tilbage, men som vi så forleden mangler han overblik i pressede situationer og kan finde på at kaste lige ned i en double coverage fx. Er dog sikker på at han nok skal komme efter det.

Hvis man ser lidt på QB stats, har Eli klaret det bedre end Vick... Selvfølgelig skal det hele ikke lægges i stats, men jeg mener slet ikke Vick har levet op til det man kan forvente af ham. Måske det også er en forkert holdning. Men rundt omkring på diverse boards, er jeg ikke den eneste der deler den mening. Så hellere en Eli Manning Drew Bledsoe eller Brad Johnson istedet. Vick bli'r kun valgt fordi han er ufattelig populær i USA.

__________________yds --- att --- cmp --- TDs --- INTs --- long --- rating

10 Eli Manning NYG 3314 --- 492 --- 259 --- 22 --- 16 ---- 61 --- 75.4

13 Michael Vick ATL 2136 --- 337 --- 183 --- 13 --- 12 ---- 58 --- 71.8

Desuden har Vick mistet dobbelt så mange fumbles som Eli..

Vick ER en kæmpe playmaker, men har ikke lavet meget i år.

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

Det jeg også hæfter mig ved er at Eli faktisk har vist sig skarp i de afgørende situationer, mens Vick har tabt en del kampe i år netop i de afgørende situationer.

Hvis jeg skulle bygge et hold op omkring en quarterback ville jeg helt klart vælge Eli ikke Vick. Jeg kan faktisk ikke rigtig forstå det kæmpe hype, der er omkring Vick. Han er da underholdende at se på, men tænk på hvor gode Falcons ville være med fx en Carson Palmer istedet.

Link to comment
Share on other sites

Det jeg også hæfter mig ved er at Eli faktisk har vist sig skarp i de afgørende situationer, mens Vick har tabt en del kampe i år netop i de afgørende situationer.

Hvis jeg skulle bygge et hold op omkring en quarterback ville jeg helt klart vælge Eli ikke Vick. Jeg kan faktisk ikke rigtig forstå det kæmpe hype, der er omkring Vick. Han er da underholdende at se på, men tænk på hvor gode Falcons ville være med fx en Carson Palmer istedet.

Enig..! :4thumbup:

Eli Manning er faktisk den bedste QB i ligaen i 4. quarter..! :blink:

Kilde: Det sagde de igår under Pro-bowl showet på ESPN..

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

Tom brady er den bedste i mine øjn... har ikk fulgt så meget med i denne sæson... men han var mega vild sidste sæson hvor patriots vandt... PATRIOTS FOREVER.... :devil:

Nej det er vist tydeligt du ikke har fulgt med... :wink: Tom Brady spiller i Patriots, derfor i AFC. Hvor du også, ganske fortjent, vil se hans navn på AFC's probowl hold... :tongue:

AFC - Angreb:

WR Chris Chambers, Dolphins

WR Marvin Harrison, Colts

WR Chad Johnson, Bengals

WR Rod Smith, Broncos

OT Willie Anderson, Bengals

OT Jonathan Ogden, Ravens

OT Willie Roaf, Chiefs

OG Alan Faneca, Steelers

OG Will Shields, Chiefs

OG Brian Waters, Chiefs

C Jeff Hartings, Steelers

C Jeff Saturday, Colts

TE Antonio Gates, Chargers

TE Tony Gonzalez, Chiefs

QB Tom Brady, Patriots

QB Peyton Manning, Colts

QB Carson Palmer, Bengals

RB Edgerrin James, Colts

RB Larry Johnson, Chiefs

RB LaDainian Tomlinson, Chargers

FB Lorenzo Neal, Chargers

Men nu er det IMO NFC QBs vi snakker om... og ikke AFC QBs :nissecool:

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

Hvis man ser lidt på QB stats, har Eli klaret det bedre end Vick... Selvfølgelig skal det hele ikke lægges i stats, men jeg mener slet ikke Vick har levet op til det man kan forvente af ham. Måske det også er en forkert holdning. Men rundt omkring på diverse boards, er jeg ikke den eneste der deler den mening. Så hellere en Eli Manning Drew Bledsoe eller Brad Johnson istedet. Vick bli'r kun valgt fordi han er ufattelig populær i USA.

__________________yds --- att --- cmp --- TDs --- INTs --- long --- rating

10 Eli Manning NYG 3314 --- 492 --- 259 --- 22 --- 16 ---- 61 --- 75.4

13 Michael Vick ATL 2136 --- 337 --- 183 --- 13 --- 12 ---- 58 --- 71.8

Desuden har Vick mistet dobbelt så mange fumbles som Eli..

Vick ER en kæmpe playmaker, men har ikke lavet meget i år.

Gode pointer og tallene taler jo for sig selv, og ærlig talt ikke særlig imponerende tal nogen af dem lægger for dagen, de er ca. blød mellemvare begge to. Har nok ladet mig rive med af Vicks karisma og så de gode plays man ser ham lave af og til, men det betyder jo ikke at han laver dem hele tiden.

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share