b_skaal og den slatne skulder


b_skaal
 Share

Recommended Posts

Lea, du havde nok overlevet, folk laver jo en masse af dem på knæene og vi holder pauser og laver fælles prustelyde, så folk ikke bliver pinlige....

Jarvig, thanks.

Dagens træning:

1½ times ryghold, fair nok træning, ingen armstrækkere, det er jo deload uge (fik jeg lige at vide), men 3 x :banana: kan det nok blive til. Vi får virkelig danset og grinet meget og lavet nogle dræber-stabiliseringsøvelser og så'n.

Der var godt nok en, der ville hoppe fra og tage callanetics i stedet for. Må hun selvfølgelig godt, men hendes begrundelse var at hun synes, vi bevægede os for meget rundt... Nå, men gør det ondt, det vi laver? Nej, nej, hun havde ingen smerter, men var bare ikke så meget for al den dansen rundt. RYG-PATIENT-BANDIT. Det er bare så typisk, at bruge en gammel skade som undskyldning. Forstår godt hendes frygt for at det blusser op igen, men jeg synes bare hun skulle gribe muligheden for bare EN gang om ugen at få pulsen lidt op på en skånsom og sjov måde, så hun ikke gror helt fast til gulvet! Det er jo ikke high impact aerobic vi laver, vi twister på tæppefliser for faen!

Nå, ud af kroppen med det.... :baaa: :argue:

Det lader til at vi skal maxe på fredag, nok en god ide - jeg skal til min eneste julefrokost om aftenen, så de næste par dage er nok ødelagt....

Her kunne så passende komme en svada om alle de steder jeg har ondt, men det går ikke. Jeg tænker positivt, jeg tænker 47,5kg, jeg tænker 50 kg jeg tænker gode pecs fra bonbon!

Er der nogen herinde der kender nogen på fys-skolen i skodsborg?

hej :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Joohh - lidt fremgang har der været. Først og fremmest har jeg smidt ~10 kg. (fedt) - dernæst forsøgt mig med nyt max i dødløft. Trak 200 kg - men desværre samtidig fuckede lidt op i min lænd i samme omgang. Tror nu ikke det var de 200, men min efterfølgende forsøg på 205 kg det gjorde udslaget imin lænd. Jeg var ukoncentreret og spændte ikke ordentligt op - det er muligvis der jeg har båret en større del af vægten i selve søjlen i stedet for muskulært. :(

Også har jeg oprettet en log - der har jeg også skrevet lidt om ovenstående. :)

/Bellini

Link to comment
Share on other sites

bellini, skal nok checke din log :) god bedring med lænden :doctor:

Niske, nej, jeg underviser stadig kun i jylland, havde bare regnet med at blive ringet op af SATS og få tilbudt en gratis uge (som jeg fik i Parken i efterårsferie efter godt benarbejde af Arne).

Vejede i dag ind på 64,0 kg, det er næsten for spændende, den startede på 63,9 men hoppede så op på 64.... og det bliver nok ikke i morgen eller lørdag jeg går under - skal have godt at spise inden max forsøg i morgen og så er der noget med en julefrokost på studiet i morgen aften...

Desuden har jeg af pakkekalendermæssige årsager spist 1 happymeal til frokost i dag og skal også i morgen... Ak og ve, man må ofre sig for "Find Nemo"-figurer.

Gårsdagen bød på en træningsoverraskelse, jeg fik lov at være vikar på et aerobichold, det var helt kanon. Det er jo min deload-uge og jeg kan mærke det passer mig rigtig godt med lidt mellemintensitet cardio og lav vægt/flere reps hygge-styrketræning. Fik et godt gunnar-pump, var helt blå i hovedet, men ellers var det ikke så hårdt. 4 x :banana:

Dagens træning (ud over at cykle på mc'en) var 2½ times bevægelse i skolen, hvor vi som sædvanlig løb rundt som gale og hoppede på hinanden og lavede hop ud fra ribben-tillidsøvelser og den slags sjov. Kan nok godt få 1 x :banana: det var da rart at få rørt sig fra morgenstunden.

Kryds fingre for maxet i morgen, hov, Claus J eller Tulle kan I hjælpe med at spotte? Det bliver ved middagstid/ tidlig eftermiddag?

Link to comment
Share on other sites

Desuden har jeg af pakkekalendermæssige årsager spist 1 happymeal til frokost i dag og skal også i morgen... Ak og ve, man må ofre sig for "Find Nemo"-figurer.

øøøh, ikke for at ødelægge dit cover :lol: , men kan figurerne ikke købes til 10,- eller lignende uden happy mealet?? Mener jeg, at jeg har set hos McD

Link to comment
Share on other sites

Nå, dagens træning:

Bænk:

10 x 20 kg

4 x 30 kg

1 x 40 kg

1 x 47,5 kg PR :devil:

1 x 50 kg MISS :thumb_down:

lang pause, cola, tur på toilet, islandsk lommepsyk i spejlet

1 x 50 kg MISS :thumb_down:

den var der bare ikke (nok fordi jeg tabte mere end ½ kg om ugen for nogle år siden :lol: :lol: :lol: )

Vil gerne nå 50 kg inden nytår og det skal nok komme. Foreløbigt er jeg tilfreds med 10 ugers meget modificeret Hatfield, som har hjulpet mig fra 40 til 47,5 kg på 10 uger. Når Arne har maxet senere i dag, bliver det rigtig spændende.... massage eller burger? ;)

Men dagen havde mere at byde på endnu:

Træk til bryst:

10 x 20 kg

Chin ups

1 x mig PR :devil:

1 x mig samme PR, helt viiiiiiiiiiiiiiildt, har jeg bare aldrig aldrig kunne før i hele mit liv, det må være de sidste 100 g, der har gjort det. Fed fornemmelse, når man spænder i armene og man bare løfter sig op op op. Bliver helt poetisk...

herefter bare lidt lir foran spejlet:

Hammercurls:

3 x 6 x 8 kg

Lateral raises:

4 x 8 x 5 kg

Bagskulder froggy style:

3 x 10 x 3 kg

Dagens træning får 5 x :banana:, chins'ne hev det sidste stykke op :)

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med de 47.5 kg!!! :devil::kickass: Det da også ret flot, selvom du gik efter de 50 kg. :) Og tillykke med dine chin-ups. :4thumbup:

Jeg fik forresten 45.9 kg ved et max-forsøg udenfor program i onsdags... :bblush: men jeg glæder mig til at se, hvad jeg ender på efter Sheikoen.

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med de 47,5- udfordringen er modtaget :)

Lad os se hvor meget du er gået frem:

Du begyndte på 40 kg (47,5-40) / 40 x 100 = 18,75 % i fremgang.

Inden i dag ser det således ud for mig:

Jeg begyndte på 63,4 og har løftet 70,9 (70,9-63,4) / 63,4 x 100 = 11,83 %

Det ser jo ikke så godt ud B) Hvad sker der hvis jeg løfter 72,5 i dag? Så er jeg på 14,75 % - og det er jo ikke nok...... 75 kg så.... Det er lig med 18,3 % - hmmm - men jeg løfter dem sgu alligevel"!!!!! Jeg må hænge et eller andet på der vejer ½ kg - for vinder jeg liiige.

Link to comment
Share on other sites

den var der bare ikke (nok fordi jeg tabte mere end ½ kg om ugen for nogle år siden :lol: :lol: :lol: )

Så ved du hvem, du skal bebrejde. :tongue: Ikke noget med at give samfundet eller din mor skylden.

Tillykke med rekorden, du må trods alt være stolt, selvom du på skammeligste vis har tabt dig for hurtigt. B)

'Pyt

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share