Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Hvor er jeg bare træt af, at jeg tit bliver sløj efter deload. Og nu igen: Ondt i halsen og snotnæse. Håber at holde den feberfri.

FTP-test giver ingen mening, da den DOMS jeg fik af styrketræningen forleden slet ikke er i aftagende, så kroppen gider ikke hård træning.

Jeg tager nok et kvarters tid på rullerne i z2, bare for at holde gryden lidt i kog, men først må jeg hutle mig gennem dagens arbejde.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ny plan, for mit "ondt i halsen" forsvandt i løbet af dagen og det gjorde regnen også og så stod den på landevejstur med HCK, iført rigeligt varmt tøj.

Først blev opvarmningen krydret med ganske korte små antrit. Mine klamper er ret slidte og der er så meget slup i dem, at jeg ikke turde trække igennem.

Herefter opdeling i par og så 6 intervaller på den gode langside, a ca. 2,2 km med en ønsket puls fra træneren på 85%. Heldigvis ville min makker gerne lidt mere.

Til sidst opdeling i licens og mosjo. 2 omgange i rulleskift med cykelløb på den sidste langside. Der var der pæn modvind og i starten gik det langsomt. Omsider er vi 5 der sætter tempo på. Jeg skulle lige lukke et hul og er bagerst og undrer mig over at der ikke sker så meget. Men det skyldes at de to der etablerede udbruddet alene deltes om føringerne. Jeg overvejer at lave rav i den, da de giver den et gear mere. Jeg afventer men vi tre bagerste nasser bare hjul. Lidt kedeligt at ligge på hjul i modvind og skiltet nærmer sig, så jeg trækker roligt forbi for at køre lead-out. Et spurt uden at have ligget i front holder nok ikke. Da skiltet kommer tæt på, må jeg vende mig om at råbe at de skal køre men først da jeg holder op med at træde, kommer der en halvt op på siden. Trods jeg vræler af ham om at træde, kører han i frihjul og jeg kommer først hjem. Måske man ikke skal være så pisse kæk og ville æde al vinden selv, at man ikke evner at træde til stregen.

Licenserne var kun 4 i deres interval/løb og var skide sure over at der ikke var nogle af os andre der kørte med dem. Som om de havde tænkt sig køre langsomt for at vi skulle kunne følge med, men altid let at være ovenpå.

Meget varmt og langt bad for at blive gennemvarm, så håber at sløjhed fortsat aftager.

Link to comment
Share on other sites

Ingen træning men lidt rigets tilstand.

Træningsmæssigt var det godt at komme på cyklen i går. Jo, det var da småhårdt men værre var det så heller ikke. Alligevel vågnede jeg i morges med virkelig trætte lår og reel DOMS i lortelæggene og quads er blevet småømme i løbet af dagen. Med 3-4 timer om ugen var november heller ikke måneden hvor jeg fik overtrænet på cyklen :blush:

Vil opprioritere cyklen en smule i forhold til at komme i FW.

Halsen er ikke øm mere men jeg er wældi' snottet og med bihulebetændelse. Jeg håber at næsespray kan lave et åbent vindue og at kunne køre en nogenlunde retvisende FTP-test i morgen.

Ingen træning i FW i dag. Jeg skulle lige have en powernap efter arbejde men vågnede ret omtumlet efter 3,5 time og valgte at skulke. Er altså blevet for gammel til at ignorere så massivt søvnunderskud som jeg har haft i denne uge.

Kosten stinker og jeg er ved at smide mit vægttab på gulvet. Jeg har ikke talt kalorier siden jeg holdt weekend i Jylland og det kan jeg åbenbart ikke styre. Ikke at jeg sigter efter et specifikt mål men bare det at jeg taster ind og ser hvad det bonner ud med, sætter en barriere. Jeg begynder at tælle igen fra i morgen og håber at jeg kan redde stumperne, inden julen smadrer det igen.

Albue og hæl funger fint igen. Skulderen er kun sporadisk øm men stadig nedsat bevægelighed. Vagtbytte på arbejde forhindrede mig i at komme til fys og ugen efter havde hen ferie, så der er ikke sket så meget på den front, men håber at der kommer gang i processen igen.

Link to comment
Share on other sites

Det hjalp en smule på vægten omsider at få sovet igennem - men den er stadig højere end for en uge siden.

Også stadig snottet... hvilepuls helt oppe på 54.... føltes slatten, så tog lige temperaturen: 37,0 hvilket er kun er 0,2 over min normale morgentemperatur. Dermed slukkedes den sidste undskyldning for FTP-testen :dry:

:tongue:

Jeg kunne ikke samle mig, så først da bore/banketid nærmede sig slutningen, fandt jeg hjemmetræneren.

Et kvarters opvarming inden pinslerne begyndte (de kunne faktisk have været værre men svært uden motivation).

Sidst jeg kørte sådan en test, lå jeg lige over 330watt på de 20 minutter men de tal kan jeg slet ikke lave mere. Jeg lagde ud med at sigte efter 300watt men måtte hurtige se pulsen fare op og vejrtrækningen gjorde det samme, så vil lade snittet dale til 295 og prøve at holde det og ellers droppe 5 mere ned.

Efter 3 minutter må jeg indse at det føles forkert og jeg bare har sigtet for højt.

Dog ligger jeg med 97-98rpm, hvilket ikke er optimalt for mine fede skinker, så jeg prøver at gå et gear op. Der kommer ret hurtigt ro på og holder "let" wattene så efter lidt, giver jeg mere gas. Efter 8 minutter er jeg tilbage på 300wat og målet bliver 305. Dem har jeg efter 17-18 minutter og lander på 306watt.

http://tpks.ws/2a2X0

Det giver en FTP på 291watt. Var jeg 15kg slankere, så ville det være ganske fint :tongue:

Det er lidt mere end jeg regnede med/frygtede men stadig 22watt mindre end for 11 måneder siden, så ingen stor begejstring.

Om det så skyldes at wattmåleren ikke viser det samme som min daværende måler eller mine lunger er kommet dertil, at det ikke kun er hos lægen de falder af på den men også i praksis, kan jeg jo kun gisne om. Taber jeg yderligere watt i løbet af de næste 3 måneder er det i hvert fald oplagt det sidste og det er jo desværre kun et spørgsmål om tid før det sker.

Det lille håb er, at de første anmeldelser at Rotors wattmåler nævner at den viser ca. 20 watt for meget, så jeg håber at det blot er den fejl, de har fået styr på i min ombytter.

Nu må vi se. Umiddelbart føler jeg mig ikke specielt dårligt kørende men har omvendt ikke mulighed for at måle mig op mod dem jeg kender. Ud på cykelbanen er der snart ikke flere at de gamle tilbage og jeg har også kørt så meget i komfortzonen de sidste år, at jeg trods alt skulle miste meget før jeg blev presset i samme tempo. At jeg kæmper lidt de dage jeg så rykker hold op er vel naturligt nok.

På landevej kører vi jo med fesne puls-udmeldinger i intervallerne og selvom de fleste snyder mere eller mindre, så er der ingen der kører i bund. Så umuligt at vide hvordan landet ligger.

Det vigtigste er også bare fortsat at finde glæden ved at få trænet uanset hvordan det går. Når først man ender passiv på sofaen, går det nok for alvor hurtigt ned ad bakke.

I morgen skal jeg vælge mellem at sove længe eller en tur i FW. Jeg ved jo godt hvad jeg burde..... eller, det gør jeg faktisk ikke :unsure:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg har fået et stykke musik på hjernen. Jeg hører den vel 10-15 gange om dagen i øjeblikket (det er helt åndssvagt :blush:)

Dagens tur i FW er så starten på fase 2. Målet nu kun to gange om ugen - stadig en lavrep og højrepdag for stængerne - sidste er nede på 8 reps ligesom for overkroppen - frontsquat 3 reps og læg og legextensions lever deres eget liv. Højre skulder stadig ikke god nok til frivægtøvelser for overkroppen, så det bliver noget maskin-hejsgejs indtil videre.

Romaskine: 5 minutter

Squat: 10x20, 10x20, 10x60, 8x80, 8x80, 8x80

Leg extensions, 1 ben: 15x30, 15x30, 15x30, 15x30 kun venstre

Læg i benpres, 1 ben: 20x40, 20x40, 20x40, 20x40, 20x40 kun venstre

Siddende lårcurl: 10x20, 8x40, 8x40, 8x40

Bænkpresmaskine: 8x55, 8x55, 8x55

Vertical traction: 8x55, 8x55, 8x55

Low row: 8x60, 8x60, 8x60

Laterals: 8x7, 8x7, 8x7

Hammercurl: 8x14, 8x14, 8x14

Tricep pushdowns: 8x20, 8x20, 8x20

X-løft for lænden: 10, 10, 10

Mavebøjninger: 10, 10, 10

Hyperextension: 10x5, 10x5, 10x5, 10x5

Planken: 45sek, 45sek, 45sek, 45sek

Hjem og i middelvarme cykelklude og ud på rullerne på den lukkede altan:

30 minutter i Z2 (snitwatt: 162) Ok, så "lang tid" bliver det alligevel lidt kedeligt. Må have lidt underholdning med ud på aipatten næste gang. Forsøgte med lidt ståede og lidt uden hænder. Ikke de store point for udførslen men det skal nok komme.

Jeg må hellere snuppe en hviledag i morgen; forkølelsen har sat sig på lungerne og jeg hoster en masse slim op.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hviledag men til hyggeaften i HvidovreCK: En sjat gløgg, to æbleskiver og ingen slik: Godkendt.

Til gengæld måtte jeg høre for at jeg ikke er meget til træning og det er jo rigtigt nok. Den sidste måneds tid har været lal. Og vægttabet er gået i stå og de gode takter mht nattesøvn er også skredet.

Ligesom det virker at tælle kalorier, uagtet at jeg ikke som sådan sigter efter at samme et specifikt tal, tænker jeg at lave ugestatus for at losse mig bagi.

Ugen der gik:

Banecykling: 42,4km , landevejscykling: 57,4km , hjemmetræner/ruller: 1t 35m

Tid cardio: 5t 40m , 4 gange

Vægttræning: 2t 25m , 2 gange

I snit:

Vægt 88,4kg

F%: 12,8

Kcal ej talt

Nattesøvn 6,0 timer

Link to comment
Share on other sites

Det med slim i lungerne blev vist til at jeg, som mange andre, fik kold lungebetændelse. Har ikke været om lægen men symptombeskrivelsen passer perfekt - med den tilføjelse at jeg (næsten) altid får kæbe/bihulebetændelse når jeg er forkølet.

Nu har jeg det igen OK men som det hører med, hoster jeg stadig lidt slim op - og har lidt betændelse i kraniet :tongue:

I skrivende stund burde jeg køre løb på cykelbanen men er stadig noget stakåndet og bliver let forpustet, så det giver ingen mening. Også for hårdt, så hurtigt efter.

I stedet en forsigtig tur på hjemmetræneren som, pga at det stadig kniber med at få vejret, blev med voldsomt højere puls end forventet. Jeg kørte med 240w som er lige under nedre grænse i sweet spot men pulsen endte alligevel oppe i 96% af maxpuls til sidst.

3 min Z1

7 min i Z2

15 min 240W

5 min Z2

15 min 240watt

7 min Z2

3 min Z1

I dag blev jeg ringet op af DSB Fjern, om jeg kunne begynde et par måneder før det var meningen. Joh. Da vi desuden skifter turplaner få uger før, blev det til at det var lettest at jeg ikke søger turnus men blot kører de vagter der er til overs efter folk har søgt ferie, sygdom osv.. Så kan jeg også langsomt vænne mig til de meget ringere arbejdstider jeg får på Fjern. Jeg er spændt på hvor meget det påvirker min træning, for der er røget noget alder på siden jeg sidst arbejdede rodet over døgnet og hyppige nattevagter bliver et nyt og ikke velkomment indslag.

6-7 uger tilbage med skiftevis 3 fridage og 3 arbejdsdage.

Strengt taget ville jeg hellere fortsætte ved S-tog men da begynder at være selvkørende i løbet af januar, så kunne man let forestille sig at man, om nogle år når det er fuldt indfaset, kan nøjes med folk med lavere løn, til at lukke dørene og se efter fremmedlegemer i sporet - om de bliver helt førerløse er tvivlsomt. Nu "håber" jeg så bare at det sker inden lungerne bliver så ringe at jeg må stoppe med at arbejde, for ellers er det helt forgæves frivilligt at opsøge elendige arbejdstider :dry: Men det kan man jo ikke vide. Jeg har været meget i tvivl men nu klappede fælden altså. Efter 17 år er det måske heller ikke tosset med lidt luftforandring, selvom det kun er lidt. Og det siges at 19 af 20 der har skiftet er vildt glade for det, trods det med arbejdstiderne, så.... det går sgu nok.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det skal nok blive fint, især når alle prøver og eksamener er overstået. Den slags er næsten lige så slemt som at gå til tandlæge.

Jeg fik i øvrigt snakket med min turleder her til aften og jeg må gerne søge nuværende tur med skiftevis 3 fridage og arbejdsdage og køre i den, indtil jeg skal på omskoling. Det passer mig fint.

I dag en omgang vægttræning.

Romaskine: 5 minutter

Squat: 10x20, 10x20, 10x60

Frontsquat: 6x60, 3x70, 3x80, 3x80, 3x80, 3x80, 3x80, 3x80

Benpres, 1-ben: 8x60, 8x60, 8x60, 8x60 kun venstre

Læg i benpres: 20x60, 20x120, 15x140, 8x160, 8x160, 8x160, 15x140

Siddende lårcurl: 10x20, 10x40, 8x45, 8x45, 8x45

Bænkpresmaskine: 8x60, 8x60, 8x60

pulldownmaskine: 8x60, 8x60, 8x60

Low row: 8x65, 8x65, 8x6

Laterals: 8x8, 8x8, 8x8

Bicepcurl: 8x16, 8x16, 8x16, 8x16, første 2 sæt hammer og sidste 2 suspineret

Tricep pushdowns: 8x22,5, 8x22,5, 8x22,5, 8x22,5

X-løft for lænden: 12, 12

Mavebøjninger: 12, 12

Hyperextension: 12x5, 12x5, 12x5

Planken: 60sek, 60sek, 60sek

Lidt tidspresset til sidst og som vanligt er det core-øvelserne der må holde for.

Nu min albue er god igen, opper jeg armtræningen en smule. Visuelt burde jeg ikke gøre men er barnlig nok til at prøve om jeg kan hive dem op over 40cm igen og før cykelsæsonen begynder, nu jeg ligger med lavere kropsvægt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Helbred på vej tilbage til det normale.

En tur på hjemmetræneren til 2x20. Alligevel ikke meget et køre med, så de 250watt som er bunden af sweet spot zonen var hårde nok :dry:

Hurtigt lidt mere tøj på og cyklen ud på rullerne på altanen, hvor jeg ville afslutte med en 20-30 minutter i Z2.

Det blev ikke til noget. Med mit sædvanlige held, er der allerede røget et leje. Jeg synes den begyndte at larme meget sidst men tænkte at det var brædderne på stuealtanen, så i dag var jeg nede på betongulvet på soveværelsesaltanen. Alligevel en helved larm.

Så er det jo praktisk, den er købt i Jylland

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hviledag i dag og med dagens sidste måltid kørt ind, er det tid til ugestatus:

(usikkerhed på kalorieindtag: 500kcal tirsdag pga. julefrokost og 50-70gram kage hos mor i går)

Tid vægttræning: 1t 30m, 1 gang

Tid cardio: 1 t 50m, 2 gange

heraf 0km landevejscykling og 0km banecykling

I snit: (sidste uge i parantes)

Vægt: 87,6kg (88,4kg)

F%: 12,4 (12,8)

Kcal: 3020 +-125

Nattesøvn 6,8 timer

Jeg er blevet totalt smask-forelsket i det her Kenneth Bager-ish elektroswing :wub: :wub: :wub:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg er en idiot. X2.
Efter arbejde en lur og op i god tid til banecykling. Om julenissen var på besøg og snuppede et kvarter ved jeg ikke. Pludselig var det umuligt at nå. Selv her bagefter kan jeg ikke gennemskue hvad der gik galt.
Mens jeg barbede stængerne og pakkede træningstasken kom jeg til at fråde de 250gram vingummier der var i julegaven fra DSB. Heller ikk´ så smart. Men hurtigt :devil:

Nå, men alle de carbs skulle bruges i hvert fald lidt, så en tur i FW. Lårene var fuldstændigt off og ude at hilse på Hr. Fail i leg extension selv uden tempomanimpuilation. WAT??? Men ellers uhørt god energi sidst i træningen - det var nok vingumserne :tongue:

Romaskine: 5 minutter
Squat: 10x20, 10x20, 10x60, 8x70, 8x82½, 8x82½, 8x82½, 8x82½
Leg extensions, 1 ben: 15x35, 15x35, 15x35, 15x35 kun venstre
Læg i benpres, 1 ben: 20x50, 20x50, 20x50, 20x50, 20x50 kun venstre
Siddende lårcurl: 10x20, 10x40, 8x50, 8x50, 8x50, 8x50
Pulldownmaskine: 8x65, 8x65, 8x65
Bænkpresmaskine: 8x55, 8x55, 8x55
Low row: 8x65, 8x65, 8x65
Laterals: 8x9, 8x9, 8x9
Bicepcurl (2 hammer, 2 suspineret): 8x16, 8x16, 8x16, 8x16
Tricep pushdowns: 8x25, 8x25, 8x25, 8x25
X-løft for lænden: 12, 12, 12
Mavebøjninger: 12, 12, 12
Hyperextension: 12x5, 12x5
Planken: 60sek, 60sek

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

De er ikke blevet squatten så meget her på det sidste, så er pænt ramt af DOMS i quads.

På hjemmetræneren:

5 min opvarmning

20 min @ 260w

5 min rul

20 min 260w

5 min afrulning

Dejligt at gå et gear op i forhold til sidst og betydelig lettere at komme igennem.

Totalt kaos på arbejde i et omfang jeg ikke har oplevet i mange år. Efter at en "kær" passagerer gav mig et blåt mærke og en anden gav mig en sviner, da jeg egentlig var på vej hjem, smuttede jeg op i pausestuen og gik ombord i kaffe og julesmåkager. Jeg var rigeligt carbed op, da jeg efter halvanden times venten på at folkemasserne var væk, tog toget hjem og smuttede på cyklen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Der er intet godt humør hvis du forsinker en dansker - uanset om han sidder i sin egen bil eller havde planlagt at andre skulle køre for ham.

Romaskine: 5 minutter
Squat: 10x20, 10x20, 10x60
Frontsquat: 6x60, 3x70, 3x8½, 3x82½, 3x82½, 3x82½, 3x82½, 3x82½
Benpres, 1-ben: 8x60, 8x60, 8x60, 8x60 kun venstre
Læg i benpres: 20x60, 20x120, 15x140, 9x160, 9x160, 9x160, 15x140
Siddende lårcurl: 10x20, 10x40, 8x55, 8x55, 8x55, 8x55
Bænkpresmaskine: 8x70, 8x70, 8x70
Pulldownmaskine: 8x70, 8x70, 8x70
Low row: 8x70, 8x70, 8x70
Laterals: 9x9, 9x9, 9x9
Bicepcurl (2 hammer, 2 suspineret): 6x18, 6x18, 8x18, 8x18
Tricep pushdowns: 8x27½, 8x27½, 8x27½, 8x27½
X-løft for lænden: 12, 12, 12
Mavebøjninger: 12, 12, 12
Hyperextension: 12x5, 12x5, 12x5
Planken: 65sek, 65sek, 65sek
Kondicykel: 8 minutter; de første 6 med +110rpm - dog nede på 90rpm i 20 sek op til 2 10sek spurter. Fik ny PR med 180rpm
En sær træning, idet jeg plejer at fedtsvede ret meget især under squat men det var slet ikke tilfældet i dag.

I dag fik jeg ordnet en masse praktiske ting og aftale. De næste to dage har jeg fri og skal intet andet end at støvsuge og vaske tøj. Og træne lidt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Der er intet godt humør hvis du forsinker en dansker - uanset om han sidder i sin egen bil eller havde planlagt at andre skulle køre for ham.

Det kan der være noget om.

Jeg bruger heldigvis kun cyklen, når jeg skal rundt i byen, men lige nu sidder der godt nok mange bilister i nogle meget lange julehandelskøer og ser rimeligt indebrændte ud ... :rocketwhore:

Link to comment
Share on other sites

I dag er det 14 dage siden jeg sidst var på cyklen, så planen var at køre med HCK. Det passede dog så uheldigt, at der rendte en byge/frontlinie forbi lige da vi skulle til at starte. Den var lidt for hidsigt til at jeg ville ud og blive gennemblødt allerede inden jeg er helt ovenpå sygdom, så jeg vendte om på hælen og kørte op med elevatoren igen.

Af med de varme klude og gang på hjemmetræneren i stedet. Ingen tvivl om at komforten i bibs er væsentlig højere end i de flade cykelunderbukser jeg plejer at køre i. Men shit, det var varmt! Eftersom jeg ikke sidder der meget mere end en time, så hellere have det nogenlunde køligt.

Nå men 3x15 i sweet spot med 5 min rul imellem. 265w på de to første og 270 i det sidste.

Hjemmetræner-træning er dejligt men det begynder at blive lidt trivielt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vågnede med halvtrætte stænger efter i går. Fedt nok men også lidt "hmmm" at der ikke skal mere til.
Men det er der jo råd for, så på´en igen. Jeg ville krydre sweet spot´sene med skiftevis høj og let kadence og skyde en lille stående forcering ind i skiftet - prøvede at ramme 150%FTP men svært i så kort et tidsrum. Jeg måtte også korrigere det lidt, for meget mere end 260 watt oppe ved 100RPM er der ikke til. Omvendt var det "et stykke kage" at køre det ude på møtrikken, så der oppede jeg wattene til 300. En halv time @180w (Z2) til at runde af med.
http://tpks.ws/HoVQ
Den forkromede plan var at tage i FW og træne overkrop bagefter men jeg lægger mig fladt og erkender, at det kunne jeg altså ikke finde energi til. Stængerne vil givetvis gerne bede om en hviledag i morgen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

FW lukker nogenlunde samtidigt med at jeg kommer hjem fra arbejde. Men jeg kunne lige nå tre kvarter ved at stå der, da de åbnede:

(Alt supersættet)

Crosstrainer: 4 minutter

Bænkpresmaskine: 8x75, 8x75, 8x75

Pulldownmaskine: 8x75, 8x75, 8x75

Low row: 8x75, 8x75, 8x75

Laterals: 10x9, 10x9, 10x9

Bicepcurl (2 hammer, 2 suspineret): 6x18, 6x18, 8x18, 8x18

Tricep pushdowns: 8x30, 8x30, 8x30, 8x30

X-løft for lænden: 12, 12, 12

Mavebøjninger: 12, 12, 12

Hyperextension: 12x5, 12x5, 12x5

Planken: 70sek, 70sek, 70sek

Læg i benpres: 10x50, 10x100, 10x150, 10x200

Benpres: 10x50, 10x100, 10x150, 10x200

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg har byttet fridag med en kollega, så jeg kunne deltage i Master Cup ude på cykelbanen. Ballerup Kommune snittet de bestilte haltider, så der skulle flettes med DM for børn, for at få det til at gå op.

Resultat var at inderkredsen var fyldt af børn og forældre og ruller og cykler og lidt voksne ryttere til ind i mellem.

Hist og pist var en stump ledig gulv men jeg er ikke dreven nok til at komme i gang på rullerne uden at have et rækværk el lign at holde fast i. Min første løb skulle være over kun 10 omgange, dvs fuld ild fra start. At køre det uden opvarmning? Ej. Så jeg tøffede ud i bilen og vendte hjem igen.

Bore/banketid er overstået så jeg overvejede at køre lidt udenfor i stedet, men det er røvsygt bare at nulre rundt alene, så tager en hviledag. Det er også OK, for de sidste 6 dage har været træningsdage, omend i lille volumen så alligevel.

Men ok, jeg trængte også til at få barberet stængerne :tongue:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nogle gange er det top nederen af være en genert asocial indelukket narrøv. I det daglige trives jeg med det men nogle gange tager det overhånd:

Vel hjemme fra arbejde tager jeg en lur og står op to timer før banecykling. Jeg får pakket tasken og bliver klar i fornuftig tid men så tør jeg alligevel ikke tage derud. Rimeligt ulogisk, da jeg vovede mig til løb i går (at der så ikke var pladser ved rækværket til mine ruller, var så en lavpraktisk forhindring).

Med mødetid 20:15 var bore/banketid for længst overstået og hjemmetræneren ikke en mulighed. Så en hviledag igen i dag - en pisse irriterende én af slagsen :dry:

Nu må vi se om jeg får kørt med HCK i morgen. Det er heldigvis mørkt og det ER bare mindre udfordrende når jeg kan "blive usynlig" i mørket. Men ellers er det tidligt nok til at hjemmetræneren er mulighed.

Sidste uge:

Igen ikke imponerende på træningsmængden, dog var det yderst tidoptimeret, så ingen spildtid men igen uden en eneste km på cyklen.

Kosten bærer præg af at der står julesmåkager fremme på Hovedbanegården når jeg har pause. I morgen skal jeg hente min æske chokolade fra fagforeningen men satser på at åbne den med det samme og lade de andre spise løs.

Tid vægttræning: 3t 20m, 3 gange

Tid cardio: 3t 30m, 3 gange

heraf 0km landevejscykling og 0km banecykling

I snit: (sidste uge i parentes)

Vægt: 87,5kg (87,6kg)

F%: 12,4 (12,4)

Kcal: 3350

Nattesøvn 7,8 timer

Link to comment
Share on other sites

Jeg kom heller ikke ud med cykelklubben i dag. Trods en vis samkørsel mellem licens og motion, er der en træner til hver gruppe. Motionstræneren meldte afbud og så var der ikke den store mening i at troppe op.

I stedet blev det til en hård tur på hjemmetræneren. Planen var 3x16 min modificeret sweet spot med skiftevis 4 minutter høj kadence 260watt og 4 minutter lav kadence 300watt. Men trods jeg kører min styrketræning ret submaksimalt, så kunne det alligevel mærkes at jeg ikke har trænet de sidste par dage, så jeg smed lidt mere i. 5 watt mere på den høje kadence og røg i hegnet på den lave da jeg gik op til 330, 340, 330 og ville slutte af med 340. Der var jeg så alligevel for optimistisk, for den kunne jeg sgu ikke holde. Træls at jeg selv nede i 54-55RPM har hjerte/lunge som begrænsende faktor. Tænk om man kunne udnytte lårene fuldt ud. De havde ikke ramt loftet men jeg havde ikke luft til at træde mere til sidst.

http://tpks.ws/RMt6

Normalt hører jeg old school hiphop eller elektroswing når jeg kører hjemmetræner. I dag stod den på julehygge med "knas og quiz" på p4. Ret sært men endte alligevel med nok at køre for hårdt i forhold til sweet spot konceptet.

Indtil klokken 15 havde jeg ganske fornuftige arbejdstider i denne uge mht til at have fri når FW har åbent og kunne køre i bore/banketid trods helligdage. Så blev der tiltet rundt på det og nu ser det noget mere tvivlsomt ud. Der er også noget juleindkøb, jul og vaskekælder der skal passes.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share