El Guapo's Trænings log


moraka
 Share

Recommended Posts

Chinup 5x2x2,5

Dip 5x2x2,5

Er det "sæt x reps x kg" eller "reps x sæt x kg"?

Du skrev godt nok at du lavede singles i wrist curl mm. forleden, men det virker helt tosset hvis dine sæt/reps-angivelser skal forståes sådan. :bigsmile:

Jeg tror det Søren prøver at sige er at du virker til at have meget voldsomt fokus på underarme trods en relativt beskeden styrke i basisøvelser ift din størrelse. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det Søren prøver at sige er at du virker til at have meget voldsomt fokus på underarme trods en relativt beskeden styrke i basisøvelser ift din størrelse. :smile:

Jeg tror, at det Søren og alle de andre prøver at sige er, at Morakas træning er gennemført latterlig :smile:

Link to comment
Share on other sites

Moraka, et venligt råd: Din træning er fuldstændigt ude i hampen, du er ikke stærk, overhovedet. Tag nu og lyt til de gode råd du har fået, for det her er noget af det mest vanvittige jeg til dato har set.

:smile:

Edited by Lassefar
Link to comment
Share on other sites

Singels, double og tripples kan til nøds bruges til hypertrofi i de store øvelser som squat, dødløft og bænkpres. Dette er muligt hvis pauserne er korte og vægtene er ret tunge.

At du kører det i øvelser til underarmene og læggene er helt til grin.

Der findes et hav af gode programmer derude. Prøv nu et af dem istedet for det du har gang i. Det er ganske enkelt hul i hovedet.

Jeg ved også godt at du ikke lytter, hvilket er bekræftiget, da mange har prøvet for lang tid siden uden du har ændre noget i den retning folk anbefaler. Alligevel kan jeg ikke lade være med at skrive. På et eller andet tidspunkt må det da sive ind :wink:

1,25kg i bæltet i dips eller chins virker også helt skørt. Det er vel bare forskellen på om man har lavet en bremsestreg i underbukserne eller ej..

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke er stærk nok, hvorfor skulle jeg så smide mere vægt på. Jeg vejer 117kg og det tog mig evigheder, at træne mig op til, at kunne lave bare en enkelt korrekt.

Hvis jeg før i tiden, havde haft gode resultater med, at udføre singles til lægmusklerne, hvorfor skulle jeg så stoppe.

Det er meget venligt at få råd og tak for det. Men hvis jeg får resultater af min træning, hvorfor skal jeg så stoppe. Sidste gang jeg fik kritik, voksede mine overarme med 1 cm. På kun 4-5 workouts og alligevellet var det forketi nogens øjne.

lol, dine arme kan ikke vokse 1 cm på 4-5 workouts med mindre du bare er blevet federe.

i stedet for at lave singles med 1,25kg på ville jeg foreslå dig måske at se om du kan lave 2 reps med bw i stedet.

Link to comment
Share on other sites

1) Hvis jeg ikke er stærk nok, hvorfor skulle jeg så smide mere vægt på. Jeg vejer 117kg og det tog mig evigheder, at træne mig op til, at kunne lave bare en enkelt korrekt.

2) Hvis jeg før i tiden, havde haft gode resultater med, at udføre singles til lægmusklerne, hvorfor skulle jeg så stoppe.

3) Det er meget venligt at få råd og tak for det. Men hvis jeg får resultater af min træning, hvorfor skal jeg så stoppe. Sidste gang jeg fik kritik, voksede mine overarme med 1 cm. På kun 4-5 workouts og alligevellet var det forketi nogens øjne.

1) Som SørenW foreslår så prøv om du kan lave 2 reps med egen kropsvægt. Supplere evt. med supported chinsups, enten i maskine eller med band. Lav flere singler med kortere pauser, Eccentriske løft osv. Progressionsmulighederne er mange. 1,25kg skive hængende på en 117kg mand virker bare latterlig. Undskyld mig min bramfrihed men det synes jeg.

2) Men du skriver jo lige at du ikke har store underarme eller lægmuskler. Så kan du vel heller ikke have haft gode resultater med dem. For at en musklen respondere optimalt mht. til hypertrofi skal balancen mellem Tid og Spænding være rimelig. Dvs. kører du for tungt i for kort tid er hypertrofi responsen ikke særlig god. Omvendt hvis du bruger en for let vægt i for lang tid er det heller ikke særligt effektiv for muskelvækst. Det er derfor de fleste bodybuildere arbejder med vægten imellem 5-15rep. Et squat tager eksempelvis længere tid at udfører end et wristcurl, derfor er det også oplagt at lave færre rep i de store øvelser og flere rep i de små øvelser for at tid/spænding skal hænge nogenlunde sammen.

3) Som SørenW skriver. Du kan ikke have fået 1cm større arme på 4-5 workouts. Det ville enten være pump, fedtdeponering eller bare en fejlmåling.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share