QueenPearls Toughness Training


QueenPearl
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tirsdag - FDK ABC

HardCore

KB TGU

16kg, 2/2, 4 sæt

24kg, 1/1

Længe siden jeg havde kørt TGU, det var faktisk meget godt for skulderne.

KB runder

16kg, C&P, windmill+front squat x2, 5/5 one-arm rows: 16kg, 4 runder

Sandsæk

Lunges m. høj knæ, 15kg, 5/5 plus 5 armbøjninger

Lunges m. høj knæ, 20kg, 5/5 plus 5-7 armbøjninger, 3 runder

Ok omgang, igen som sidste med fokus på lidt færre pauser og højere tempo.

Andet

Pullups

4

3

3

2

3

Squat

40kg, 5, 4 sæt

Og en masse skulder- og knæstabiliseringstamtam.

C2

45sek arb/15sek pause, ca. 1:55/500m (ca 193m/runde), 17 runder

Guardens seneste anbefaling for cardio var 3:1 arbejde/hvile forhold, så det måtte afprøves med 45sek runder på C2'en, da jeg tidligere har lavet med 30sek men synes det var for lidt. De 45sek passede meget godt med at de sidste 15sek var lidt hårde. Prøvede hele tiden at ramme ca. 1:55/500m. De sidste par runder var pænt hårde!! :crazy: Me like!! :4thumbup:

God omgang i dag - fik lavet tilpas nok til at være træt og søvnig nu, men uden at smadre kroppen igennem - det kan jeg få lov til at gøre til BJJ i morgen! Kan mærke energiniveauet er lidt underlig for tiden - ret store svingninger. Sover ikke vild godt om natten og tænker hele tiden alt alt for meget på VM lige nu. Er ikke så sulten for tiden, hvilket er jo meget godt for diæten, men egentlig vild underlig - ligner slet ikke mig!

Link to comment
Share on other sites

Onsdag - 1 times BJJ standup

En times en-til-en kast træning med en af de få som er judo-mand og rent faktisk har forstand på kast osv. Vi øvede lidt teknik og ellers gik tiden med masse af stille og rolig sparring - så jeg fik lov til at prøve en hel masse ting af - super fedt!

Var egentlig mening jeg skulle have trænet med på det almindelig hold også, men faldt i snak med en ven besluttet mig for at det var ok at gå glip af den almindelig træning. Jeg har ikke lagt særlige mange hviledage ind fra nu af og indtil d. 1. hvor jeg skal afsted, så det handler om at holde mine træningspas på et fornuftigt niveau ellers kan jeg ende med at være overtrænet både fysisk og psykisk.

Skal til Malmø og træne i morgen, regner med at det bliver hårdt nok til at kompensere for i dags manglende træning.

Link to comment
Share on other sites

Torsdag - 1,5 times BJJ

Træning i Malmø. Hovedsagligt sparring i forskellige tempi, mest med cheftræneren derover som er sortbælte men kører altid i et tilpas tempo/styrke, og en blåbælte på 65kg. Mega god træning for selvtilliden, kørte ham på 65kg fuldstændig over. Lidt underlig lige pludselig godt at kunne alt muligt mod en som ikke er nybegynder men bare min størrelse! :bigsmile:

Er totalt totalt smadret nu - har ikke sovet godt i snart en uge, for mange tanker i hovedet. I morgen skal jeg op kl lort fordi vi både er blevet indkaldt til et møde kl08 om nogle organisatoriske ændringer, og samtidig er det min tur til at have fredagsmorgenbrød med. :dry:

Morgenvægten i dag sagde 65,2kg :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Fredag - 1 times...Guess what - ja, BJJ

Forholdsvis stille og rolig sparring hvor jeg fik lov til at dominere en del og prøve alt muligt af. Fik igen (også igår) skæld ud for at jeg er alt for langsom til at tage submissions når jeg fået positionen - sådan er det vel når man ikke er vant til at nå så langt. Min BJJ træning denne uge har været ret anderledes end hvad jeg er vant til - har ikke sparret så hårdt igennem (= har ikke ligget og fået tæsk i to timer), men har lagt vægt på det jeg har brug for op til stævnet, samt prøvet at skåne min krop en smule.

Lidt meget småtræt i dag, plus jeg har faktisk stadig ikke holdt hviledag siden stævnet sidste weekend, plus kcal underskud hele ugen - det kan mærkes. Tog en spisedag med morgenbrød på arbejde, dessert efter frokost, en muffin efter træning og grøntsagslasagne til veninde hygge om aften. :4mewantfood: :4mewantfood:

Håber på en ordentlig nats søvn - i morgen står den gerne på noget styrke og cardio medmindre kroppen er helt flad og beslutter sig for at tage en hviledag. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hey pearl, Tillykke med guldet :4thumbup:

Jeg kom ikke afsted til kaisho da der generalt ikke var den store opbakning fra baglandet grundet div. irritationer over stævnet fra tidligere år.

Jeg sad også at kiggede på tilmeldnings rosteren og umiddelbart var der ikke mange i min vægt klasse, og så er der sku for langt at tage til sverige fra århus når man kun får 1 kamp.

Jeg Krydser fingre for dig til adcc !! Hvordan er det iøvrigt mht tilmelding der ? er der alle bælte klasser der kan stille op ??

Link to comment
Share on other sites

Da du i dit seneste indlæg forbigår de organisatoriske ændringer i ophøjet tavshed, går jeg ud fra, at du kom igennem dem med jobbet i behold, eller måske ligefrem i en styrket position?! Fint nok - så kan du koncentrere dig om de kommende udfordringer på BJJ-området! Held og lykke med det hele.

Link to comment
Share on other sites

Søndag - lidt KB

Achilles Tak. Hvilken vægt/bælte kæmper du i? En af grundene til min sen tilmelding til Kaisho (på dagen!) var også fordi jeg lovede mig selv sidste år at jeg ikke ville kæmpe til det igen medmindre de lavede nogle ting meget om. Jeg ventede bl.a. i opvarmnings-mode i 8 timer sidste år - ikke i orden. Fint at kæmpe sent, bare man ved det. Men jeg må sige at de tog sig virkelig sammen i år, det var super organiseret. Så ingen brok fra mig denne gang. :4thumbup:

Ang. ADCC, det er jo SW, ingen bælteklasser. Tjek adcc.dk. Og heller krydse fingre for mig til Mundials her om et par uger først!! :wink:

CoqRouge Tak. Jobbet er i behold og som sådan uændret. For mit vedkommende betyder bare at vores team er rykket et led tættere på den øverste ledelse i funktionsområdet, hvilket jeg tror kommer til at være meget godt og gavnligt for vores arbejde i organisationen.

Weekenden har gået med ret meget afslapning og så noget grillhygge og fest igår, som endte med at blive ret vild, og super sjovt. Holdt mig ædru det meste af natten (store mængder alkohol indgår ikke i mine træningsplaner op til VM) indtil vi røg i byen og der blev serveret en kæmpe kæmpe skål med 2-3 hele flasker sprut og alt muligt i. :blink: Så faldt jeg lidt i, men det var ikke så galt. Var lidt træt i dag, men det var søvnunderskuddet det gjorde det. Tog lidt på stranden og tog en lur der, og var ret frisk da jeg kom hjem igen. Mens jeg var i gang med vasketøjet blev det til lidt træning:

KB Swings

16kg, 100 (håndskift hver 10.), 3 runder

KB Snatch

16kg, 60 (håndskift hver 10.), 3 runder

Windmills

16kg, 3/3

KB MP

16kg, 4/4, 2 sæt

Det hele blev supersættet med pauser. Formen/kondien var knap så imponerende under snatch, men jeg har faktisk ikke kørt dem siden RKC.

Har reelt kun en uges træning tilbage, og den bliver kun man-tors da jeg har noget fest med arbejdet om fredagen. Så jeg skal give den maks gas med så meget BJJ jeg kan komme i nærheden af de næste par dage, og noget kondi ved siden af!! Rejser på søndag (d. 1.), håber på at få en eller to BJJ træninger i LA inden jeg skal kæmpe, og har ellers ikke så meget at gøre godt med i form af træning. Det bliver nok til lidt løb.

Det hele kører rundt i hovedet ret meget for tiden - det har været dejligt med weekendens social aktiviteter ellers ville jeg nok have drevet mig selv til vanvid! De sædvanlig modsatrettede tanker som jeg altid får op til stævner: "Pis pis pis det her kan jeg ikke, der er alt for mange ting jeg ikke har styr på, jeg har ikke trænet nok, de andre er altid så gode" vs. "Det skal nok gå super fint, du har gjort alt hvad du kunne, du kan mærke du har udviklet dig, og formen er god".

...

Link to comment
Share on other sites

Mandag - 2 timers BJJ

Var til tandlægen så kom for sent til kasttræning, men nåede en smule grebstræning og lidt sparring, dog var der ingen af dem som jeg normalt føler mig tryg ved at køre stående med, så det var lidt presset. Men gik nogenlunde og ingen skader :smile:

Mens den almindelig træning stod på fik jeg 3x 7min fuld sparring med hhv. to lillabælter på 88kg/95kg og en god blåbælte i nogenlunde samme vægt. :blink::crazy: Det er jo begrænset hvor godt jeg selv føler den slags runde går, der er bare SÅ meget pres på og det er skide hårdt både fysisk og psykisk, men en god måde at lære i hvert fald ikke at give op. :smile: Bagefter hoppet jeg ind til situationssparring med de andre, og sluttede af med 5 min fuld sparring igen.

Status nu er rimelig smadret i kroppen og ikke mindst ryg/lænd, og er glad for at jeg trods alt ikke skal grapple i morgen. Men god samvittighed fra den gode sparring - det er trygt at vide at ligegyldig hvem jeg møder til VM om 10 dage, så kan det umuligt blive hårdere!

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag

Var social og hyggede mega meget i går efter træning, og fik derfor slet ikke sovet nok. Desværre har jeg fundet ud af at det er godt for mig at være lidt ekstra social for tiden da jeg så undgår at tænke på stævnet hele tiden. Men det har jeg reelt ikke tid til, og det går udover min nattesøvn!

Træning 1 - 45min BJJ sparring

Tog forbi WTC for at sparre med nogle af pigerne og en af deres sortbælter. Tævede pigerne og fik selv maks tæv af sortbælten - jeg kørt på alt hvad jeg kunne mens han bare legede med mig. :blink: Mega fedt og mega irriterende!! :4thumbup: :laugh:

Bagefter tog jeg ude og spise med famlien på RizRaz. :4mewantfood: :4mewantfood:

Træning 2 - FDK Royal

Tog nok lidt for hurtig videre til den næste træning, taget i betragtning at jeg spiste godt af buffeten på RizRaz.

C2

45:15 arb/hvile, 184-190m, 13 runder

Løb

11,5-14,5km/t, gnst hastighed 11,7km/t, 13 minutter

Ikke sjovt at træne på fuld mave!! :cry::crazy:

Kan bestemt ikke anbefales.

Link to comment
Share on other sites

Torsdag

Træning i går blev ikke til så meget...var mega træt og fik en ordentlig omgang fys behandling af Kauf, sov til middag, tog til træning, sparrede 10 min og var stadig for træt og mega underskuds-agtig, så jeg tog hjem igen. Var mening jeg skulle sove tidligt, men kunne ikke falde i søvn. Så ligger stadig kun og får 6,5 timer, og det er bare ikke nok for mig.

I dag tog jeg ud til WT Centret igen og fik lidt over en times sparring med pigerne og sortbælterne. Gik vel fint og dejligt at det ikke var så hårdt for kroppen. Bagefter snuppede jeg en smule tilfældig styrke og cardio. Synes min styrke har taget en ordentlig dyk ned, så det må der lige kom fokus på igen når jeg kommer hjem!

Pullups

3

2

2

Svagt...

Squat

30kg, 5

40kg, 5, 3 sæt

Svagt igen...

Dips

5, 3 sæt

Og stadig svagt...

C2

45sek:15sek, belastning ??? (gammel maskine, kunne ikke indstille den), ca. 192m, 15 runder

Nogenlunde...har et meget stærk love-hate forholdt til de her intervaller!!

I morgen skal vi ude og lege på Ballerup Arena hele eftermiddagen med arbejdet...hele funktionsområdet på 1000 mennesker skal afsted og der er en masse sport tam tam vi skal lave...og god middag bagefter, så jeg glæder mig.

Lørdag når jeg nok ikke meget udover at pakke, kan nok nå til KB træning herhjemme men nok ikke noget BJJ.

Og søndag rejser jeg....

Link to comment
Share on other sites

Søndag - lidt KB

Achilles Tak. Hvilken vægt/bælte kæmper du i? En af grundene til min sen tilmelding til Kaisho (på dagen!) var også fordi jeg lovede mig selv sidste år at jeg ikke ville kæmpe til det igen medmindre de lavede nogle ting meget om. Jeg ventede bl.a. i opvarmnings-mode i 8 timer sidste år - ikke i orden. Fint at kæmpe sent, bare man ved det. Men jeg må sige at de tog sig virkelig sammen i år, det var super organiseret. Så ingen brok fra mig denne gang. :4thumbup:

Ang. ADCC, det er jo SW, ingen bælteklasser. Tjek adcc.dk. Og heller krydse fingre for mig til Mundials her om et par uger først!! :wink:

Lige nu kæmper jeg -88 men jeg prøver at komme ned og kæmpe i -82, er gået fra 88 til godt 83 siden marts, uden tab af styrke så det er perfekt.

Er stadig rimelig ny i bjj regi så jeg ligger og leger hvid bælte indtil videre, lang vej til lilla :wink:

Det var præsis det de andre også sagde og derfor jeg ikke gad kæmpe til stævnet, men jeg ærger mig da en smule nu hvor du siger at det var arrangeret langt mere professionelt.

Men bare rolig pearl, jeg er sikker på vi nok skal støde sammen før eller senere :smile:

Edited by Achilles
Link to comment
Share on other sites

En lille update...

Jeg ankom her til LA i søndags efter den sædvanlig 21 timers rejse (dør til dør). Intet spændende at fortælle om det!! Har brugt det sidste halvandet døgn på at slappe af, hygge med min far, shoppe (og samtidig erfare, at hvis man i DK passer størrelse 29 i f.eks. Levi's cowboybukser, skal man nede i en 26 herover...og ja det skulle forstille sig at være samme skala... :nonono: ), få lidt sol ved pool'en osv.

Træning er der ikke blevet meget af siden i torsdag, men der er sneget et par sjove ting ind alligevel. I fredags var hele mit funktionsområde fra Novo ind på Ballerup Super Arena til sådan Sportsdag. Vi var blevet delt i hold, og i mit hold skulle vi konkurrere i borfodbold, stafet, badminton, bordtennis og roning. Der var ikke plads til alle fra holdet til at deltage på alle ting - jeg var med i stafet og roning. I stafet var det rundt om p-pladsen, godt ca. 500m tror jeg - puha det var hårdt. Roning på C2 var så langt som man kunne på 5min, på belastning 7. Jeg kom op på 1329m og lidt regnearbejdet giver mig 1:53.4/500m. :4thumbup:

Lørdag skulle jeg lige forbi og se vores nye lokaler, som ligger i samme hus og en etage ovenover Crossfit Copenhagen. Det hele - både deres og vores - er blevet så så så super fedt!!! Jeg ærgerede mig næsten over at jeg gik glip af Åbent Hus i søndags! Nå, men nede i CC 's lokaler skulle jeg lige prøve deres pullup-bar af - det blev til 6, hvilket er PR (+2 siden TSC'en, og jeg har jo ikke trænet pullups?). :superman:

I aften skal jeg leje en bil, og køre de godt 60km fra Santa Monica (tæt på hvor min far bor), og til et andet sted i LA, La Habra, hvor der er stævnetræning. Og derefter overnætter jeg de næste par dage i Long Beach, lige ved siden af stævnet. Har også træning i morgen, så det bliver dejligt at få lidt præ-konkurrence tæsk af nogle af Brasa's (og verdens!) allerbedste sortbælter som er samlet der. :w00t:

Vægten havde jeg ikke passet sindssyg godt på den sidste uge i DK, og kroppen gjorde også noget underligt på et tidspunkt med at binde 2kg væske fra ingenting. Til gengæld har jeg smidt noget (væske? og hvad mere?) siden jeg ankom her - vægten i morges sagde 64,1kg, hvis min fars badevægt er til at stole på. Så ingen panik der mht vægtklassen, da jeg tilmeldte mig -69kg.

Jeg kæmper fredag kl. 09 (kl. 18 dansktid) og igen lørdag 10.30....

:wink:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Nå, men nede i CC 's lokaler skulle jeg lige prøve deres pullup-bar af - det blev til 6, hvilket er PR (+2 siden TSC'en, og jeg har jo ikke trænet pullups?).

Det er sgu den slags der sker når man træner hos os - MAGI! :superman:

Husk nu at give fuld bundgas ovre på den anden side af andedammen! :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

To BJJ træninger

Har været til fælles konkurrencetræning de sidste to aftener, suuuuuuppper fedt. Der er kommet endnu flere af Brasas brun- og sortbælter fra Brasilien i år end der var sidst, så vi har været rigtig mange på måtten, sådan 20-30 styks. Træning har faktisk været mest teknik træning, da Ricardinho Vieira (et af chefinstruktørerne som har vundet VM et eller andet latterlig høj antal gange - ni eller sådan noget) ville lige nå at banke nogle forholdsvis nye koncepter og teknikker inde i hovedet på folk. Så jeg kom tilbage på hotellet i går aftes kl midnat med ca. 15 nye ting, eller i hvert fald halv-nye. :blink:

I dag fik jeg repeteret dem så noget af det sidder nogenlunde, plus kom også igennem en times situationssparring. Højdepunktet var at rulle med en sortbælte pige på 52kg som vandt både sin vægtklasse og den åbne sidste år - jeg har hørt en del om hende, hun er nok Brasa's bedste kvindelig kæmper og havde virkelig håbet på at kunne møde hende :wub: Hun er rigtig god og super hurtig - første gang blev jeg sweepet efter godt 10 sek, men tog mig lidt sammen anden gang og fik faktisk en rigtig lang omgang med hende hvor jeg fik sweepet hende. :4thumbup: :w00t:

I morgen kæmper Monica, en dansk blåbælte pige også på de 52kg, og resten af dagen skal så gå med afslapning, og mindre shopping (har brugt alt alt for mange penge...).

Link to comment
Share on other sites

Sneak preview (afslørende!)

post-15080-1212918933_thumb.jpgpost-15080-1212918905_thumb.jpg

Mit gæt er guld i egen vægtklasse og bronze i overall? (kender ikke så meget til BJJ - måske er der ikke en gang en overall klasse :unsure: )

Tillykke i hvert fald!!

Edited by linis
Link to comment
Share on other sites

VM (Mundials) - Torsdag, Dag 1

Jeg skulle selv først kæmpe om fredagen, men jeg bor på værelse sammen med en anden dansk pige, Monica fra WTC, som er blåbælte og skulle kæmpe om torsdagen. Det er kun hende fra hendes klub så jeg havde selvfølgelig lovede at være i hjørnet for hende. På samme hotel bor der også tre svenske fyre fra Brasa, og de havde i forvejen "adopteret" en hvidbælte kvinde fra Portugal som også var helt alene, så jeg tilbød selvfølgelig også at stå i hjørnet for hende.

Det gik super fint for dem begge to, og erstatnings/hjørnecoachen aka Mig var selvfølgelig meget meget stolt af tøserne!! Portugueseren tog guldet i sin vægtklasse efter en vundet kamp (finale) og en tabt kamp (de lavede rod i det).

post-15080-1212946224_thumb.jpg

Monica vandt bronze efter to kampe

post-15080-1212946289_thumb.jpg

Det hele foregik selvfølgelig med stærkt svensk støtte!

post-15080-1212946342_thumb.jpg

Om eftermiddagen skulle jeg desværre aflevere lejebilen tilbage, men den var jeg blevet lidt glad for så den får også plads her

post-15080-1212946508_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

VM (Mundials) - Fredag, dag 2

Ifølge kampplanen skulle jeg allerede være klar til at kæmpe kl09 om morgenen, hvilket er en hel del tidligere end hvad min krop og hovedet bryder sig om. Heldigivis pga jetlag vågner jeg alligevel senest kl07, og her blev jeg også rigtig glad for at jeg havde valgt en hotel tæt på stævnet. Hotellets morgenmadsbuffet er ok, men ikke noget jeg er superbegejstret for at spise som "food for fighters", så jeg valgte at tage en energibar da jeg vågnede og så køre forbi og få en granola-smoothie-blandingsting på vej til stævnet. Bilen var blevet afleveret, men portugueseren lovede at køre mig over, og det ligger kun lige 5-10 mins kørsel fra hotellet. Noget af opvarmning valgte jeg at tage på værelset, da der alligevel ingen opvarmningsmåtter var til stævnet.

Vi ankommer ca. 08.40 og jeg er supernervøs selvom jeg prøver virkelig at styre nerverne. Jeg stiller mig i opvarmningsarealet med ipod'en i og står og hopper lidt mens jeg rimelig nervøst kigger rundt efter min træner, Rico Vieira (ham som jeg trænede hos i Brasilien sidste sommer). De går i gang til tiden og kalder mig ind til indvejning og gi-tjek. Som sagt havde vægten lige taget et godt dyk ned siden ankomst, og selvom jeg havde bundet en smule væske igen, vejede jeg ind som 66,7kg med gi'en, dvs næsten 2,5kg under. Det er nok sidste gang jeg kæmper i denne vægt!

So far, so good - men ikke for længe. De tjekker nemlig også gi'en længde, pasform m.m. Og i benlængde dumpet min gi, på trods af at det var den samme jeg har kæmpede op til flere gange!! Så jeg måtte løbe op til en stand og købe mig en ny gi, skift, og løbe ned igen. Der røg fuldstændig min mental fokus til første kamp, så da jeg skulle på måtten var jeg ikke helt klar, og lidt panisk over at jeg heller ikke kunne se min træner.

Første kamp var mod en pige som har ikke trænede længe men vundet stort set alt hun er kommet i nærheden af, og som en del (inkl. hendes træner selvfølgelig) havde omtalt dagen før til at være rigtig god og stærk. Hun trak lukket guard men brugte det ikke til noget, og efter noget tid kom vi op igen. Ufokuseret som jeg var fik hun lov til at gøre det samme igen, men igen uden at få noget på mig. Halvvejs eller længere igennem kampen var jeg stadig ikke helt med mentalt, men træneren havde fundet frem til mit hjørne så jeg havde noget hjælp. Jeg trak half-guard, fedtede lidt rundt men endte med at få et sweep og dermed 2 point i kampens sidste minut. Puha.

Så var der en del ventetid mens jeg ventede på min modstander til semifinalen. Hun dukkede aldrig op, så jeg var altså direkte videre i finalen, mod den samme svensk pige jeg kæmpede finalen mod til Kaisho for tre uger siden - ingen overraskelser her, havde på fornemmelse det ville være mig og hende. Finalekampen går en del med at fedte rundt stående hvor hun prøvede uden held at lave nogle stående chokes, men hvor jeg også får trukket guard et par gang, og igen ender med at få 2 point i kampens sidste minut.

To meget tætte kampe hvor jeg ikke rigtig får åbnet meget op for mit game men holder nok taktisk overblik til at sætte hårdt nok ind når det virkelig bliver nødvendigt til at kunne vinde min vægtklasse.

post-15080-1212948200_thumb.jpgpost-15080-1212948334_thumb.jpg

Bonus: guldmedaljen gav mig også en et-årig sponsorkontrakt med et af de store BJJ tøjmærker, Koral!

Jeg var jo tidlig færdig og orkede ikke at blive resten af dagen i hallen for at se de andre kæmpe når jeg stadig skulle kæmpe dagen efter, så tiden blev brugt ved hotellets pool og på lidt shopping.

post-15080-1212948415_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share