Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist


christianspoer
 Share

Recommended Posts

Hey Blackice, du er kommet til at skrive din daglige brokning, jeg mener logning, paa PATKANONENs internetside :smile:

Ved første øjekast troede jeg du havde ret. Men så fik jeg øje på de fitness vægte der blev trænet med, og så stod det klart for mig hvad der var tale om.

Link to comment
Share on other sites

Som faste læsere af loggen og diverse bekendte af undertegnede ved, skal jeg inden længe til Florida og arbejde en lille smule. I den forbinelse skal jeg ordne et hav af papirarbejde. Blandt andet ansøge om visum. I ansøgningen finder jeg følgende spørgsmål underholdende:

Do you have any specialized skills or training, such as firearms, explosives, nuclear, biological, or chemical experience?

Have you ever served in, been a member of, or been involved with a paramilitary unit, vigilante unit, rebel group, guerrilla group, or insurgent organization?

:laugh:

Det er jo fordi du ikke må være terrorist!

Du kunne jo være en trussel mod det militære industrielle kompleks. :cool:

Fed log ellers! :devil:

Link to comment
Share on other sites

I er rittig sjowe.

Fredag 11/03/2011, Knægenoptræning i Nørrebrofysioterapi

Nappede "det hårde hold" her fredag morgen. For helvede mine ben bliver tærsket noget så grusomt. Har allerede DOMS i quads, hams og glutes :crazy:

Og igen var min tanktop gennemblødt. Det er i øvrigt den samme som i onsdags og jeg regner med at bruge den både i eftermiddag i TSK og i morgen til MOL BOOM :smile:

Jeg har for resten brugt den 2-3 dage som undertrøje på arbejde inden den ryger over som træningstøj.

Træningen var igen en absurd blanding af gøjlerøvelser og cwozzfist. Sandsække, kettlebells og WOD's. Fy for dén.

Fredag 11/03/2011, Lal i TSK

Det var det rene idioti i TSK i dag. Dels var det rigeligt hårdt i morges og dels skal jeg fyre den af i The Gym i morgen.

Cardio (åh-åh)

3 min., 1,17 km., 26 kcal. på "ældre" elektronisk TechnoGym tingest.

Ganske fint at få brugt benene lidt oven på morgenens træning.

Udstræk og foamroll af understellet

Fandme rart at få strækket benene ud og massere numsaen.

Supersæt

Sidebends: 3 x 20 @ BW

Planke:

0:45 min. @ BW + 40 kg.

0:30 min. @ BW + 40 kg.

0:30 min. @ BW + 40 kg.

Efter denne lette omgang hjalp jeg med at gøre klar til DM i morgen. Træningen var en fesen omgang, men det var vældig rart for benene, der nu gør væsentligt mindre ondt en før.

I morgen er der fuld hvede på diskoen!

Edited by christianspoer
Link to comment
Share on other sites

Det er faktisk meget begrænset med douchebags. Der var en lækker pige i dag, det var der også i onsdags. Men douchebags er der få af.

Træneren er i øvrigt tidl. BB'er, tæt på at stille op og medlem på MLOL. ~105 kg. med ganske fornuftig fedt%.

Bollede du hende med pikken?

Link to comment
Share on other sites

Hvad mener du?

Ja, det kan være svært at forstå når sætningen har to betydninger.

Almindeligvis ville sætningen:

Bollede du hende med pikken?

Betyde:

Puttede du din egen tissemand ind i hendes egen tissekone og/eller numzehul.

Men i dette tilfælde spørger Ivan-Igor:

Bollede du hende med pikken?

Det er et fænomen som du, hr. Quantanamo, burde kende meget til, eftersom du er bosat i landet hvor der er mange kvinder med pikke.

Til slut må vi lige få Christian Spoeer til at svare sort på hvidt:

Christian Spoeer, er du bøsse eller hvad?!

Edited by MamboMads
Link to comment
Share on other sites

Lørdag 12/03/2011, Fællestrænings i Teh GymZ

Affyringstrænings! Utroligt mange flotte fyre.

Supersæt

DB Curlzorz: 5 x 12 x 21,5 kg.

DB pull overs: 5 x 12 x 41,5 kg.

Supersæt

DB rows: 4 x 8 x 61,5 kg.

Måling af gunZ: 43 cm. på begge gunz.

Supersæt

FLEX af diskomuskler.

NFL bænk: 16 reps.

Nu skal jeg i bad og så skal vi på Jensens prollehus og spise ribs og SOVS. Derefter affyrings til den lyse morgen!

Link to comment
Share on other sites

Hej venner. Der er ikke meget sovs her. Der er til gengæld rigeligt med cortisol i sidste uge :unhappy:

Mit arbejde har tørkneppet med hårdt bagfra. Det gik helt galt i torsdags, hvor jeg skulle skippe 385 kg. udstyr afsted til en opgave i Florida.

Da jeg først skal om Korsør og derefter til Vordingborg for at løse denne opgave møder jeg ukristeligt tidligt på arbejdet. 0630 var jeg der. Jeg laver den sidste konfiguration af noget udstyr, men det driler lidt, så jeg kommer først afsted lidt over 8. Det er selvfølgeligt efter jeg har væltet halvdelen af noget udstyr af et rullebord udenfor i stormvejret.

Ud på motorvejen mod Korsør. Jeg kører i en VW LT 35 (ekstra lang, ekstra høj), så det er utroligt "underholdende" i blæsevejret... 20 min. senere går det op for mig at jeg har glemt noget af det vigtigste af udstyret. Men det er jo forståeligt nok når man tænker på hvor let det er at overse en genstand på 50x50x150 cm. midt i sit kontor...

Jeg vender om og kører tilbage. Skæbnen vil så, at jeg bliver ringet op af en idiot, der ikke har forstået at det er ham, der har ansvaret for sin opgave. Da jeg får gjort ham det klart, at bolden ligger på hans halvdel ser jeg på GPS'en at jeg skal dreje lige om lidt. Det gør jeg og finder så ud af at jeg er drejet for tidligt...

GPS'en udstikker en ny rute og jeg finder tilbage til arbejdet. Får smidt det manglende udstyr ind i vognen. På vejen ud bliver jeg stoppet af en kollega, der lige vil lave en ændring i noget af udstyret, da der er en mindre fejl.

Afsted igen og først kl. 10 er jeg i Korsør. Men her spiller det meste og alt bliver pakket i et fornuftigt tempo. Frokost og så videre til Vordingborg. Da jeg er kommet på motorvejen tænker jeg, at jeg vil ringe til min søde Mormor og snik snakke lidt. Vældig hyggeligt og endnu en gang giver jeg ikke GPS'en nok opmærksomhed, for den fortæller mig pludseligt at jeg skal dreje fra om ca. 3 m. Da jeg som sagt ikke kører i en F1 dropper jeg det og vender om lidt længere henne.

Videre mod Vordingborg kører jeg i et lang tblødt sving på en landevej, da der kommer en stor lastbil i modsatte retning. Blæsten fra ham trykker min vogns ene hjulsæt ud i rabatten. Så er jeg da sikker på jeg er vågen...

Vel ankommet til Vordingborg får jeg afleveret alt udstyret. Det går heldigvis også ganske snapt, så jeg smutter videre til en anden, mindre opgave i Vordingborg inden jeg smutter hjem.

Da jeg skal afsted fra Vordingborg smider jeg alle mine ting ind på passagersædet; jakke, mobil, id, kontrolbog, vand, frugt og sidst, og vigtigst, bilnøglerne. Da jeg kommer om på den anden side og skal åbne førerdøren er den låst. "Nå, centrallåsen virker ikke fra passagersiden i den her bil?!", tænker jeg forundret og går om til passagersiden for at åbne døren. Den er også låst.

Så nu står jeg i Vordingborg i blæst, regn og kun i t-shirt og kan ikke komme ind i bilen.

Jeg skynder mig op til ham jeg sidst lavede noget arbejde hos og får ham til at hjælpe med at få vejhjælpen ud. Mekanikeren er nemlig taget hjem - klokken var jo 1445! Jeg får at vide, at det vil tage en time før vejhjælpen er fremme og jeg må ikke være i det nuværende lokale alene.

Så jeg tøffer ned i hovedvagten og venter på vejhjælpen, der dog kommer allerede efter ca. en halv time. "Fedt!", tænker jeg og smutter ud til ham. Da vi kommer hen til min bil er det første han siger: "Ja det er så også den, der er aller sværest at komme ind i." Hvis mit humør var lavt før, kan jeg slet ikke beskrive hvordan det var nu. Efter 20 mins. tid får han dog døren op og jeg kan smutte tilbage mod arbejdet.

Turen tilbage er heldigvis rimeligt udramatisk, men inden jeg kan stille bilen skal den dog lige tankes. Hvilket jeg i første omgang havde glemt, så jeg endnu en gang måtte vende om og køre mod tanken.

Hold kæft en lortedag :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share