Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

På 29/12/2022 at 09:17 , Gregers TF skrev:

Så lærte jeg noget i dag :smile:
Jeg har undret mig over at koffeinfri kaffe har en anderledes grundsmag, hvis det er et udtryk der giver mening. Jeg har dog affundet mig med det og har to forskellige bøtter. Den “gode” kaffe med koffein til først på dagen og så må det blive den koffeinfri senere. Det er stadig hyggeligt og tilfredsstiller sliktrangen.
Spøjst nok får jeg kun ondt i maven, hvis jeg drikker (meget af) DSBs kaffe.

Kaffe er åbenbart ikke bare kaffe…..

Tak for indspark kære Gregers og god pointe med at bruge den koffeinfri til at stilne trangen til lidt cosy hygge, som jo i hvert fald ofte er der, hvor jeg spiser slik.

Som nævnt nogle gange, så føler jeg mig mere og mere overbevist om, at mit problem med kaffe slet ikke handler om kaffe men snarere om min hjerne :crazy::sun::sun:

Link to comment
Share on other sites

På 29/12/2022 at 11:03 , vestjyden skrev:

"Tilgengæld 0 NUL ZERO træning at skrive om"

Til gengæld syntes jeg du er flittig en masse andre dage :smile:

Kaffe er noget underligt noget. Jeg kan ikke lade være med at være fascineret af, den forskel der er i responsen fra menneske til menneske.

:hippy:Tak kære Vestjyde for endnu et opmuntrende og støttende indslag + tak i lige måde og godt nytår til dig :sun:

Link to comment
Share on other sites

:sun::hippy::sun::hippy::sun:

Et nyt år nye muligheder. Evt læsere har ofte "hørt" mig være fokuseret på det med styrketrænings pas med tunge vægte og at det er en god måde at træne på. Det virkede supergodt med særligt PT træner J på et tidspunkt, hvor jeg ikke fik trænet så mange gange i ugen. Jeg har også selv kunnet gøre det men sjældent og det kræver virkelig, at jeg føler mig top oplagt og motiveret + at jeg ofte har haft været mærket flere dage efter. Desuden har mit problem jo længe været, at jeg springer over, hvis jeg ikke føler mig oplagt med mange 0 dage til følge. Ja så nu prøver jeg en ny strategi til nye gode vaner. Vigtigst at det er tilgængeligt og nemt og føles ikke til at komme udenom. Lige nu er det ofte en mental barriere, som jeg har og jeg er nok i virkeligheden heller ikke særligt udholdende. Jeg kan se, at smertegrænsen for at liste mig ind i FW nok er omkring en times tid. Hvis det strækker sig derudover, så føler jeg mig presset. Alt sammen inde i mit hoved, førend at jeg kommer i gang. Anyhow, så er det de sidste 3 dage lykkedes mig med Hechmann løb light 20-25 min efterfulgt af 7 minutters funktionel træning vha "7" app og så 11 minutters yoga med "Asana Rebel" app. Mandag startede jeg med en times Bodyfit også, men det har jeg ikke haft energi til de efterfølgende dage. I går var jeg desuden i Gødstrup og små køresyg da jeg kom hjem. Stadig stadig stor optur alligevel at kaste mig ind i FW og overkomme de små 3 trænings elementer. Nogen gange føles det næsten som at snyde men hvis jeg ender med at komme ind i en træningsrutine med daglig træning, så bliver det på sigt godt og jeg vil formentlig kunne forlænge Hechmann turene lidt. Lige nu halverer jeg konsekvent passene i grundtræningsprogrammet men bibeholder temposkift. Dog langsomt langsomt. 

Så i forhold til at opbygge de gode vaner prøver jeg at gøre det så nemt som muligt og i forhold til at begrænse de dårlige, så er jeg godt hjulpet af, at kaffe kapslerne er spærret inde i Kitchen safe dimsen, som også fint rummer slik poserne, hvor jeg ikke er stoppet helt men søger at begrænse. 

Ovenpå en 1.januar, hvor jeg følte mig fuldstændigt væltet omkuld og forgiftet ovenpå begrænsede mængder champagne/hvidvin nytårsaften, ja så har jeg også besluttet, at det er endegyldigt slut med alkohol. Det gik jo rigtig godt længe uden og så havde jeg nogle dage i julen med beskedent indtag men må erkende, at det ikke fungerer for mig. Ligesom med koffein, så kan min hjerne ikke tåle det i større mængder og ej heller forvalte bare lidt. Altså nu går det jo med en koffein kapsel i døgnet fordi jeg elsker det. Det gør jeg grundlæggende ikke med alkohol. Mit introverte jeg kan måske bare godt lide følelsen af at være lidt mere løssluppen. Får det dog stadig dårligt af at tænke på, hvordan alt snurrede rundt søndag, så skal stoppe. I så fald dag 5 i dag :hippy: 

Det var vist det hele for nu. 

Masser af god vind til evt læsere derude, hvis der er andre end mig, som afprøver nye metoder til at ændre vaner og så også en lille skøn sang, som rummer elementer af folk, elektronica, country.. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.1.23

Løb

30 min Hechmann uge 1, dag 4 50%

5 min jog

7.5 min Ae2-Ae3

5 jog

7.5 min Ae2-Ae3

5 jog

Løber rigtig langsomt og er mere optaget af følelsen frem for at ramme et bestemt tempo. Skal bare have følelsen af tempo skift og af, at det er sandt aerobt og ikke anstrengende

Styrke

7 min med "7" mave og ryg træning - very nice

Yoga

Kun 11 min og alligevel muligt at lande i  et afslappet og dejligt mode :hippy: 

I morgen er modificeret Hechmann løb kun 15 min men tænk, hvis jeg kunne få gennemført det + de små ekstra ting. Det vil jo være en meget bedre start på weekenden end vanlig 0 dag og kollapsen på sofaen.

I dag tror jeg nu alligevel nok, at det er tid til min dyne i sofaen og mere Harry Potter inden tidligt i seng.

Snart dejlig weekend til boardet :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

På 6/1/2023 at 13:26 , Henrik S. skrev:

Hov, det lyder sgu ikke så dumt. Tak for tip.

Selv tak super løber og håber, at det fortsat går fremad med helbredet :hippy: 

Træning d 6.1

Løb

Hechmann uge 1 dag 5 light = 15 min

Styrke

7 minutter med stort fokus på siderne men også med lidt HIT præg inkl burpees :devil:

Yoga

11 minutter med Asana rebel 

Allerede meget, meget lettere at få mig nudget ind i FW. Nu var det heller ikke så omfattende træning men vægter virkelig konsistensen/følelsen af tilgængelighed super, super højt i øjeblikket.

Allerbedst, at jeg cyklede direkte hjem til sund aftensmad og lidt Gajol fra Kitchensafe. Har haft været næsten ufravigeligt alt for længe at købe både slik og chokolade. Føltes godt at lade være. 

Havde lyst til at tage 2 kapsler ud til lørdag formiddags hygge men lod være. Kom til gengæld pludselig i tanke om muligheden for at brygge ekstra på espresso kanden med nymalede espresso bønner. Well en gang misbruger .... fik en lille ekstra kop men har fjernet muligheden nu. Det duer simpelthen ikke. 

Er omsider kommet i gang med bogen "Atom Vaner" af James Clear, som jeg egentlig gerne har haft villet læse i flere år og som fuldstændigt understøtter nogle af de processer, som jeg er i i øjeblikket, inkl det store Stifinder kursus, som jeg skal på senere i år. 

Næsten helt filosofisk, så tager bogen udgangspunkt i, at vores vaner er måden, hvorpå vi udtrykker vores identitet. Og også, at vi ved at gentage en adfærd, ja simpelthen forstærker den identitet, der associeres med den adfærd. Bogen nævner således også, at ordet "identitet" stammer fra de latinske ord essentitas, som betyder at være, og identidem, som betyder gentagne gange. Således at din identitet bogstaveligt talt er din "gentagne væren". I stedet for at være obsessed med et givent resultat, så forslås det at tage udgangspunkt i, hvem det er vi gerne vil være og så gøre det der passer til den person. Allerede der kan jeg jo så se mine dilemmaer, for vil jo gerne både være bjergbestiger, økonomisk ansvarlig og dybt involveret i mit job. Og løber + styrkeløftende yoga alf :4jumpy:

Når det hele ind imellem går op i højere enhed, så kan alle de forskellige små vaner selvfølgelig understøtte hinanden. I øjeblikket hjælper det både min økonomi og form, at jeg primært lever af sunde, simple ting i tilpasse mængder. Og jeg kan også mærke, at jeg i høj grad er forankret i en identitet som løber. I mange år var det noget jeg gjorde rigtig meget og jeg havde fx masser af gode oplevelser med at deltage i løb både i DK og i udlandet. Og derfor er det nu engang et godt approach for mig at få godt gang i løbetræningen med Hechmann. Og på Stifinder workshoppen i december, der blev jeg jo også bevidst om, at det kunne være vigtigt at kunne udleve nogle af de samme elementer herhjemme, som gør mig så godt tilpas i bjergene. Men må erkende, at det faktisk også har haft været drømmen om livet i bjergene, der ofte har haft hjulpet mig til at få bevæget mig en hel masse. Og også det at være ligeglad med om jeg bare er i uld, dun og Goretex fra morgen til aften. Nå et eller andet sted så spøger tanken om Aconcaqua nok alligevel lidt. Eller måske reflektionen, at opfattelsen af mig selv som trekker (bjergbestiger er måske lidt for prætentiøst) - den identitet, faktisk har haft hjulpet mig rigtig meget. 

Anyhow vildt inspirerende at blive klogere på det med vaner, som jeg sjovt nok mange steder har læst, at personer med ADD/ADHD har det svært med. Altså nu ved jeg jo ikke om det er en diagnose, som passer på mig men selvom, at det er svært, så er det måske alligevel et godt værktøj til at overkomme udfordringer. I. Do. Not. Know. 

Nå tid til dagens lille pas. Var tilmeldt Bodyfit i formiddags men har haft hygget mig med gode samtaler med søde mennesker, oprydning, tøjvask og ja tror også, at det er nok med løb, lidt styrke og yoga. 

God weekend til boardet :hippy: 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 7.1

Løb

Hechmann uge 1 dag 6 light

10 min jog/Ae1

2 x 2 min AT/An1 valgte konservativt 5 min/km, som tidligere ville have været roligt men whatever, temposkift, kontinuitet og det at jeg ikke smadrer mig selv, eller mentalt blokerer. Det er det vigtigste

2 min jog indimellem og 12 minutters afjog, hvor jeg havde en dejlig følelse både af flow og af at svede.

Ellers same procedure mht

Styrke

7 minutter med app, hoftefokus

Yoga

11 min - very nice

That's it. Var efterfølgende i Coop for indkøb til ugen og hvis ikke jeg havde købt Dark Party Mix, Lakrisaler og Gajoler, så ville det faktisk have været ret billigt. Nå lidt sødt som jeg må dosere vha kitchen safe dimsen. 

I aften sushi hos sød veninde A. Fortsat dejlig weekend til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

23 timer siden, Bjergtrold skrev:

 Allerede der kan jeg jo så se mine dilemmaer, for vil jo gerne både være bjergbestiger, økonomisk ansvarlig og dybt involveret i mit job. Og løber + styrkeløftende yoga alf :4jumpy:

Well da jeg genlæste ovenstående, så slog det mig, om det nødvendigvis behøvede at være sådan, at der var et modsætningsforhold imellem bjergbestiger identitet og fx det at være økonomisk ansvarlig. Ude i bjergene handler alting faktisk i meget høj grad om simple living, genbrug og at klare sig med det der er. Det er først når jeg herhjemme bliver grebet af at skulle købe ting, tøj, forbruge, inkl underholdning, at pengene bare ruller bevidstløst. Da jeg om natten på Mera Peak arbejdede mig op mod toppen, så vidste jeg jo også indeni, at ingen anden end mig selv fik overvundet præstationsangsten og angsten i det hele taget. Selvfølgelig havde alle timerne med personlige trænere hjulpet mig til at have et fint fundament, men at the end of the day, så er det kun ens egen vilje, der får en derop. Heldigt for mig, så sagde to søde veninder helt uafhængigt af hinanden det samme til mig i går. Nemlig at bjergene altid har haft hjulpet mig til at være ekstra motiveret, arbejdende mig henimod noget, som jeg virkelig glæder mig til og oplever har stor værdi for mig. Livet her på jorden er så kort og det at rejse, opleve og være i bjergene, er noget af det, som jeg altid har kunnet glæde mig over, glæde mig til. Nå så som evt læsere kan læse, så er Aconcaqua stadig lidt i spil, ain't over untill the fat lady sings eller noget.

Dagens pas

Træning d 8.1

Løb

Hechmann dag 7 i uge 1

40 min i alt vekslende mellem jog, Ae1 og Ae2. Følte mig lidt træt men måske heller ikke mærkeligt ovenpå 7 dages løb i træk. Dog ikke noget overhovedet, der føles som decideret overanstrengelse/skade.

Styrke

7 min med "7" app - i dag meget cardio men fint fint

Yoga

11 min med Asana Rebel

Når jeg først er i gang med fx yogaen, så kunne jeg måske godt tage lidt mere. Ovenpå løb var det eneste, der imidlertid fik mig videre til de 2 sidste ting, at jeg vidste, at det var så korte sessioner.  

I "Atom Vaner" bogen nævner de eksemplet med en isklump, som ligger i et rum nedkølet til minus 3.5 grad. Rummet varmes gradvist op en halv grad ad gangen og ganske længe så sker der jo ingenting. Isklumpen er frossen. Og først når temperaturen kommer ned over de 0 grader, så begynder den at smelte. På samme måde så går der jo nok også noget tid, førend, at jeg kan se resultatet af fx øget mængde løbe. Den gode følelse ovenpå træningen er jo masser af belønning i sig selv men meget andet tager længere tid. Også derfor, at jeg så tydeligt kan mærke, at det gælder om at fortsætte med de nemme og tilgængelige pas. Med daglig træning, så skal det nok blive udfordrende nok i det lange løb.

Nu på vej på dejlig gåtur med miss Spinderella 

Dejlig søndag til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 9.1

Løb 

Hechmann uge 2, dag 1 20 minutters jog-Ae1

Faktisk allerede fornemmelsen af, at det gik lidt lettere med at løbe. Lå lidt højere tempomæssigt og det uden, at det føltes anstrengende. Og var faktisk endda lidt træt på forhånd ovenpå hele forrige uges aktiviteter. Well det er kun godt.

Styrke

Vanlige 7 minutter. I dag lidt færre øvelser men gentaget flere gange. Meget core - mave/ryg centreret

Yoga

11 minutter med Asana Rebel. Kan stadig blive lige forbløffet over, at det faktisk rykker noget med så lille en indsats og at jeg faktisk kommer ned i gear på så kort tid.

På sigt tror jeg, at jeg vil få lyst til mere men vil bare ikke jinxe det lige nu.

Er kommet godt i gang med at spise sundere og er mentalt klar til at prøve at hoppe på vægten men er forberedt på, at det kan blive hårdt. Well i princippet så kun en grund mere til at fortsætte det gode arbejde med gode vaner. 

Irriterende, at det skal være sådan og må prøve at finde ind i identitet svarende til en fit person, der træffer sunde, kloge valg :wub:

Har under alle omstændigheder besluttet mig for at "lege" bjergbestiger ligegyldigt om jeg tager afsted til næste januar eller ej. 

Fortsat god uge til boardet :hippy: 

 

 

Link to comment
Share on other sites

14 minutter siden, Gregers TF skrev:

Jeg synes det sidste lyder fornuftigt. Det gjorde de andre ting jo også :wink: men….

At skifte identitetm eller især at lægge den gamle væk uden at være top målrettet sporet ind på en ny, tror jeg bestemt ikke er lige til. Og i hvert fald noget der må give indre uro i hoveder som vores.

Tak kære Gregers og ja der er en del uro inde i mit hoved og tak for modigt at gå forrest mht det med vægt og mad :hippy:

Nu kom jeg over hurdlen med at veje mig og lægge plan men ved ikke om jeg er klar til at dele. Somehow så forpligter det jo på en anden måde, ligesom med alt det andet jo :cool:

Må anyhow ikke glemme, at jeg er alkoholfri på dag 9. 
Og at det fungerer med en Nespresso kapsel i døgnet vha kitchen safe. Indrømmer dog, at jeg nedstirrede den i næsten 20 min og ventede på at kunne trække lidt Lakrisal :4jumpy: i eftermiddags. 
Nå søde drømme til boardet :sleeping:

 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 10.1

Restitution

Hjemmearbejdsdagen trak ud og var på større indkøbstur. Når alt kom til alt føltes det egentlig også ok med et hvil. Og fik meget positiv overraskelse, som vil gøre det lettere for mig at realisere bjergdrømmene til næste januar = masser af god grund til at fortsætte det gode arbejde med træningen.

Træning d 11.1

Løb

Hechmann uge 2 dag 3 jog vekslende med Ae2 ialt 30 min

Styrke

7 min med app

Yoga

11 min

Alkohol dag fri på dag 11 men indrømmer, at jeg skejede ud i 2 kapsler i morges og en kop på job ovenpå alt for lidt søvn i nat. Kartede bare rundt med drømme og alt muligt. 

Well sådan er det nogle gange. 

Vil sove tidligt i dag og så tidligt op i morgen.

Søde drømme til boardet :hippy: 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 12.1

Løb

Hechmann uge 2 dag 4

35 min, jog vekslende med Ae2-3

Føltes rigtig godt og med større overskud end de foregående dage. Dejligt at få lidt fornemmelse af, at det jeg gør virker :sun:

Styrke

7 minutter

Yoga

11 minutter

Sad ellers i tog og gabte + følte mig uoplagt. En god veninde fortalte i tlf, hvordan hun hyggede med sushi og chokolade. Absolut fristet af at skulke men tænkte på, hvad den lille bjergtrold ville gøre og vidste, at det var at gennemføre planlagt træning :hippy:

FW summer af liv men i og med, at jeg selv er i gang med at få nye gode vaner, så oplever jeg det egentlig bare som inspirerende. Er inde i min egen lille boble. 
 

En yngre kollega anbefalede en ny yoga app “Downdog” som også har en barre udgave og et meget avanceret system, hvor den sammensætter et unikt program baseret på valgt tid, genre, etc. Der ligger bla Ashtanga yoga, som for altid vil være min yndlings yoga form. Giver det et go senere i dag, hvor jeg også kun skal løbe et kvarter. 
 

Ellers er min leder og øvrige kolleger med på, at jeg holder 4 ugers ferie i år og så overfører 5. og 6. ferie uge til 2024 + at jeg er væk i længere tid fra slut januar 24. Små skridt men i den rigtige retning :hippy:

Det bedste ved gårsdagens træning, at jeg kørte direkte hjem og ikke i kiosken.

Endte dog på 2 kopper job kaffe så det skal jeg lige have lidt styr på :4oops:

Alkohol fri på dag 13.

I morgen nytårskur med kolleger men vil holde fast :4jumpy::sun:

Snart dejlig weekend til boardet

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

På 13/1/2023 at 06:16 , Bjergtrold skrev:

 En yngre kollega anbefalede en ny yoga app “Downdog” som også har en barre udgave og et meget avanceret system, hvor den sammensætter et unikt program baseret på valgt tid, genre, etc. Der ligger bla Ashtanga yoga, som for altid vil være min yndlings yoga form. Giver det et go senere i dag, hvor jeg også kun skal løbe et kvarter. 
 

 

Well dagen endte så med at være for lang og for intens på mange måder, til at der blev tid til træning. Spiste aftensmad på vej hjem i toget og var bare træt ovenpå tidlig opvågnen, da jeg omsider var hjemme. 

Til gengæld i dag haft virkelig meget glæde af de nye apps og masser af dejlig træning

Træning d 14.1

Løb

Hechmann uge 2 dag 6 

Intentionen 28 min men blev snarere 25 da min chef ringede. 

Hovedserie 2 x 2.5 min i AT/AN1. Ligesom i sidste uge valgte jeg 5 min/km og det gik fint.

Yoga

35 min med den nye Downdog app ashtanga style og med både solhilsner, stående og siddende øvelser + shavasana tilsidst. Dejlig musik undervejs og 100 % noget som jeg vil gøre igen. Det føltes så dejligt, at jeg egentlig bare havde lyst til mere. 

Styrke

Med barre app fra samme udbyder 2 x 10 min henholdsvis core strength og lår/balle træning. 

Igen super lækkert med god musik og gode hårde øvelser. I modsætning til "7" app, så var der ingen pauser mellem øvelserne. Igen så kan jeg sagtens forstille mig, at bruge længere tid med også med barre app'n og ja det hele spiller rigtig fint sammen. Balletdansere kaster jo ikke rundt med tungevægte men er superstærke og smidige. Tror slet ikke, at kombi af løb, yoga og barre er dumt. 

Nå dejlig dag/weekend til boardet og dagens sang som kun kan være 

.. Gravity hurts, you made it so sweet until I woke up on the concrete..

Falling from cloud nine...

I aften hygge med kolleger og tid til at huske, at jeg drikker sodavand og er alkoholfri på dag 14 :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.1

Løb

Hechmann uge 2 dag 7 45 min - jog vekslende med Ae1 og Ae2

Styrke

30 minutter med ny barre app - full body 

Yoga 

45 min ashtanga med ny app

Fik bagt bananbrød i morges og har købt ind til foodprep med spidskålssalat. 

Inden løb fik jeg mixet ny playliste med all time favorites sange. Det gør absolut løbetræningen lettere med noget god musik og i det hele taget er der meget trøst at hente i de bedste sange, også når de er heartbreaking - well ligesom livet i sig selv - I guess :heartpump::4goodbye:

Stay strong derude :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

På 16/1/2023 at 09:10 , Henrik S. skrev:

Ja, musik kan noget. U2 er faktisk i gang med at 'genbesøge' deres gamle sange og udsender snart et album med en stribe nyfortolkninger af dem. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt det er en god idé. Den første lyder lidt doven:
 

 

:crazy::nonono: Uhhh tak for input super løber men for mig lyder det som et komplet karakter mord på en af de bedste sange fra min ungdom. Tør slet ikke tænke på resten. 

Hvordan har de dog fået den idé?

 

Træning d 16.1

Løb

20 min jog-Ae1

Styrke

Barre full body 20 min

Yoga 

Ashtanga 20 min

I nogle dage følt mig ikke helt rask men heller ikke rigtig syg. Fornemmelsen af små feber, hovedpine og vil i dag holde mig helt i ro. Tror ikke engang, at det bliver til noget yoga. 

Har fået set alle Harry Potter filmene og har bare lyst til at starte forfra. Aldeles magisk på så mange fronter. 

Dagens sang skal der også være plads til:

Stay strong derude og vil finde Echinamin dråberne frem og måske hente lidt slik i kiosken, selvom at jeg burde lade være :innocent:

Link to comment
Share on other sites

15 timer siden, Bjergtrold skrev:

I nogle dage følt mig ikke helt rask men heller ikke rigtig syg. Fornemmelsen af små feber, hovedpine og vil i dag holde mig helt i ro. Tror ikke engang, at det bliver til noget yoga. 

Her på matriklen har vi været igennem en omgang influenza, der kommer snigende hen over en 3-4 dage, før den for alvor melder sin ankomst. Hvis det er den samme, går du ikke 100 procent i brædderne, men det tager desværre lidt tid at komme helt ovenpå igen. Jeg krydser fingre for, at du bare oplever et strejf i denne omgang. Der er godt nok mange, der har været syge de seneste uger/måneder. Vi er tilbage ved gamle dage, hvor få spritter af, og vi hoster og harker på hinanden overalt :raisebrow:

Link to comment
Share on other sites

Det er tilsyneladende ikke kun mig, der har observeret det samme.
Man kan diskutere om det var FOR hysterisk under Covid (jeg fandt det ret behageligt men ved at mange ikke havde samme opfattelse) men nu er folk jo gået i hård ego-curling-mode igen. Bare at holde sig for munden når man hoster, er gået i glemmebogen for mange og tit i toget nyser folk gladeligt fri ud i kupeen til alles “fornøjelse”. 

Som jeg husker det, var det en selvfølge at holde sig for munden ved hoste og nys da jeg var barn men det er måske skønmaleri af de gode gamle dage.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, Gregers TF skrev:

Håber den rolige dag (en måske lidt guf) har gjort godt.
Ellers god bedring..

Mange tak kære Gregers og ville egentlig ønske, at jeg var blevet hjemme og havde håndteret cravings for syntes både, at jeg brugte for mange penge og kalorier på større pose slik, hvor jeg alligevel endte med at smide det meste ud. 

5 timer siden, Henrik S. skrev:

Her på matriklen har vi været igennem en omgang influenza, der kommer snigende hen over en 3-4 dage, før den for alvor melder sin ankomst. Hvis det er den samme, går du ikke 100 procent i brædderne, men det tager desværre lidt tid at komme helt ovenpå igen. Jeg krydser fingre for, at du bare oplever et strejf i denne omgang. Der er godt nok mange, der har været syge de seneste uger/måneder. Vi er tilbage ved gamle dage, hvor få spritter af, og vi hoster og harker på hinanden overalt :raisebrow:

Og også tak til dig kære Henrik og ja ved ikke rigtig, hvad der er på færde. Jeg er jo både influenza og covid vaccineret og ved ikke om det kan være sådan en lidt subklinisk infektion. På hospitalet har vi jo både mange syge personalet og patienter, så det er ret nemt at blive udsat for noget. Mit 4.stik var tilbage i august, så er jo også lidt længe siden nu. Betød meget for mig at være vaccineret inden Nepal dog. 

5 timer siden, Gregers TF skrev:

Det er tilsyneladende ikke kun mig, der har observeret det samme.
Man kan diskutere om det var FOR hysterisk under Covid (jeg fandt det ret behageligt men ved at mange ikke havde samme opfattelse) men nu er folk jo gået i hård ego-curling-mode igen. Bare at holde sig for munden når man hoster, er gået i glemmebogen for mange og tit i toget nyser folk gladeligt fri ud i kupeen til alles “fornøjelse”. 

Som jeg husker det, var det en selvfølge at holde sig for munden ved hoste og nys da jeg var barn men det er måske skønmaleri af de gode gamle dage.

Og ja sprit beholderne i Føtex mv er jo også for det meste tomme nu. Jeg kunne virkelig godt lide det med at trække en sprit klud til at holde om håndtaget på indkøbskurven med. Well men jeg har selvfølgelig også været i FW, hvor der virkelig er mange, der sveder og okser rundt i øjeblikket.

Har det egentlig uændret, dvs hverken rigtig værre eller bedre og vil prøve at se om jeg kan få kroppen til at medvirke til noget hjemmeyoga/barre. Skal ikke ud i det kolde vejr og heller ikke løbe. 

Stay strong derude folkens og over & out her fra for nu :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share